Waarom Laura en Mauranne een doelwit waren voor de islam. . .

Screenshot_13

(Door: Sophie Durand – Vertaling: “delamontagne”)

De islam probeert altijd eerst macht op te leggen door geweld tegen vrouwen. Daarom is de verachtelijke aanslag in  Marseille in lijn met de islam en de islamisering. Want deze aanslag, in de naam van Allah, is de islam en de islamisering in praktijk. Maar dit realiseert men zich pas naderhand: deze twee jonge en knappe meisjes bij een station, die bovendien briljant en aantrekkelijk zijn, 2 dingen die in de islam verboden zijn. De islam die altijd probeert vrouwen te “ontvrouwelijken” door hen te dwingen zich in vuilniszakken te hullen. Door ze te verbieden te gaan studeren. Ze waren ook nog eens buiten zonder [mannelijke] begeleider en dat mag niet in de islam.

En ze waren, naar ik aanneem, gekleed naar de laatste mode: decolleté, strakke kleding, misschien korte broek, want laat in september kan het nog erg warm zijn in Marseille. Make-up, nagellak. Lang, los  haar in de wind. Allemaal dingen  die verboden zijn in de islam, die hun vrouwen verplicht het haar te verbergen onder een sluier en hun lichaamsvormen ook om mannen niet te verleiden. De man, arm sujet, zo zwak en zielig, kan wankelen en de verleiding niet weerstaan als hij ook maar één enkele haarlok ziet.

Waarschijnlijk hadden  die twee plezier en lachten zij. Maar in de islam heeft de vrouw geen recht om “en publique” te lachen en moet zij bovendien haar stem matigen, vooral als er vreemden in de buurt zijn. Er zijn zelfs héél vrome moslims die menen dat alleen zij de stem van hun vrouw mogen horen. Want overspel kan ook nog eens via de oren tot stand komen, dat bestaat echt. Ook het zingen door vrouwen is uit den boze, zo menen vooral de zeer vrome moslimmannen. En tenslotte, ze waren in gemengd publiek. En dat is totaal verboden in de islam. Vrouwen horen thuis…!

Om al deze redenen kan de terrorist gedacht hebben dat deze twee “onzedige” vrouwen geen recht hadden om te leven. Ze waren een permanente weerzin voor de islam en verdienden het te sterven. En hij was “uitverkoren” om hen deze straf op te leggen en Allah te bekoren en zo de wereld van deze onreinheid te ontdoen..

De terrorist handelde daarom letterlijke als een goede lezer van de Koran en het was  in overeenstemming met de koran om de islam vooruit te helpen. Alles in overeenstemming met het gedrag van Mohammed, die ook geweld tegen vrouwen heeft gepleegd.

Islamisering begint met terreur tegen vrouwen, dus moet de moslim hen “terroriseren” om zo naar het door Allah gewenste gedrag te handelen. Door het dragen van de sluier is  niet alleen de vrouw  onderdanig,  maar ook haar man, haar familie, omdat de sluier elke dag weer de moslim aan de islam doet herinneren. Net als al die beperkingen die moslimvrouwen worden opgelegd, alleen maar met het doel om hun leven te verpesten, maar  ook dat van de mensen om hen heen.

Daarom vond  de Moslimbroederschap in Egypte, toen Nasser daar de macht greep, het een goed idee om een afvaardiging  naar hem te sturen om te vragen een decreet uit te vaardigen vrouwen te verplichten tot het dragen van de hoofddoek…

Daarom werd “Katia Bengana” in Algerije in 1994 vermoord toen zij de Middelbare School uitkwam zonder hoofddoek, die zij weigerde te dragen. Daarom werden ook talloze vrouwen in Algerije tijdens de Algerijnse oorlog de keel doorgesneden, verkracht en van hun ingewanden ontdaan. Alles om de islam te bevorderen. Ook zwangere vrouwen werden niet gespaard voor deze barbarij. Dat is dus ook de reden waarom Laura en Mauranne  vermoord werden.

De lijst van alle misdaden tegen vrouwen is eindeloos. Ze werden allemaal gepleegd  om de islam te bevorderen.

Hoorden  wij de  feministen?

Jeannette Bougrab schreef in “Brieven vanuit ballingschap” dat de Islamitische Staat duidelijk aangeeft dat het verkrachten van “ongelovige” vrouwen stevig verankerd is in de sharia. En degenen die deze verzen uit de Koran bekritiseren, mogen ook worden gedood.

Zonder veranderingen in de politiek zullen ze doorgaan met aanslagen en slachtpartijen en verkrachtingen van vrouwen. De bloedbaden zullen blijven. Dit is de manier waarop onze vijand ons de oorlog verklaart, hij wil ons zijn wil opleggen. Het is ook hoe Mohammed, hun goede voorbeeld, het deed. Onze leiders moeten eens ophouden met hun kop in het zand te houden.

De collaborateurs moeten buiten spel worden gezet. Islam moet een halt worden toegeroepen. Verdreven worden uit Frankrijk, de EU, zoals sommigen voorstellen. Als dat niet gebeurt, zullen we uiteindelijk allemaal de keel doorgesneden krijgen en opengereten worden. Een bloedbad voor iedereen…

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Sophie Durand

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Feministes, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Waarom Laura en Mauranne een doelwit waren voor de islam. . .

 1. ReaGluurder zegt:

  Zijn er nog franzosen de straat opgegaan om deze meiden te gedenken? Walgelijk, hoe deze meiden zijn afgeslacht!! Hoe ziek / gestoord kun je zijn!! ‘k Heb van hun zusters in w-Eu ook weinig medeleven of protest gemerkt. Alle pislamknuffelaars zijn medeschuldig aan al deze ellende!! Des te meer Pislam, des te meer ellende!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Moed tonen en daar naar handelen, van Rutte, laat me niet lachen, Rutte is een watje in de handen van Juncker en Timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Goed geschreven.
  Een “like” kan ik er niet aan geven, want zo leuk is het allemaal niet.

  Misschien mesten ze daarom hun “bezit” wel moddervet, zodat geen enkele lichaamsvorm ooit nog zichtbaar is, behalve de vetrollen.

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  *Jij bent welkom, welkom in mijn land*

  Met de hartelijke groeten van het overkoepelende feministische verbond.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Wij passen ons aan . Vanaf heden ga ik mijn vrouw verplichten een boerka te dragen om Allah te behagen ! Ik laat U het resultaat weten….eventueel ook de naam van de kliniek en de bezoekuren

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Bukhari, zijn werk door de meeste soennieten als het meest geloofwaardige van alle versies van de Hadith gezien. Het geldt onder moslims als de belangrijkste bron over het leven en de boodschap van Mohammed, na de Koran.

  ————————————————————————————————————————–

  Bukhari 1 2 28 Vrouwen vormen de meerderheid van de bewoners van de hel. (zie ook volume 7, boek 62, nr. 124, 125)
  Bukhari 1 2 28 Vrouwen zijn ondankbaar (zie ook boek 7, boek 62, nr. 125)
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn dommer dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen mogen niet vasten en bidden tijdens hun menstruatieperiode.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn minder spiritueel dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen kunnen voorzichtige verstandige mannen van het rechte pad afbrengen.
  Bukhari 1 6 301 Door haar gebrek aan intelligentie is een getuigenis van een vrouw maar de helft van de getuigenis van een man waard.
  Muslim – 4 1032, 1034 Iemands gebed wordt verstoord of ongeldig als er een ezel, een vrouw of een zwarte hond voorbij gaat.
  Bukhari 1 9 490, 493 Vrouwen zijn misschien toch beter dan honden en ezels.
  Bukhari 1 9 498, 486 Vrouwen zijn misschien toch beter dan honden en ezels.
  Bukhari 2 18 161 De meeste bewoners van de hel zijn vrouwen vanwege hun ondankbaarheid jegens goede daden en jegens hun echtgenoten.
  Bukhari 2 21 288 Een vrouw mag alleen op een tweedaagse reis gaan met haar man of een ‘Dhi-Mahram’ (iemand die niet met haar kan trouwen).
  Bukhari 2 22 295 Alleen mannen mogen ‘Subhan Allah’ zeggen, vrouwen mogen klappen.
  Bukhari 2 23 369 Vrouwen mogen niet langer dan 3 dagen rouwen, alleen voor hun man meer.
  Bukhari 2 24 541 Een meerderheid van de bewoners van de hel zijn vrouwen.
  Bukhari 2 24 541 Vrouwen zijn gebrekkig in intelligentie en geloof.
  Muslim – 4 1926 De meeste vrouwen zijn brandstof voor de hel.
  Muslim – 4 1982 De meeste bewoners van de hel zijn vrouwen vanwege hun ondankbaarheid jegens hun echtgenoten en goedheid.
  Muslim – 8 3240 Vrouwen komen en gaan in de vorm van een duivel.
  Muslim – 8 3303 Een vrouw moet instemmen voordat men met haar mag trouwen. Een maagd stemt in door te zwijgen.
  Muslim – 8 3366 Als een vrouw een nacht niet in het bed van haar man slaapt vervloeken de engelen haar tot in de morgen.
  Muslim – 8 3367 Als een vrouw weigert naar het bed van haar man te komen, is God niet tevreden over haar tot haar man dit weer is.
  Bukhari 2 20 192, 193 Een vrouw mag niet meer dan drie dagen reizen tenzij ze met haar man is of met iemand waar ze niet mee kan trouwen.
  Bukhari 2 20 194 Een vrouw mag niet meer dan 1 dag en 1 nacht reizen, tenzij ze met iemand is waar ze niet mee kan trouwen (zie ook volume 2, boek 21, nr. 288)
  Muslim – 7 3096 – 3109 Vrouwen mogen niet alleen reizen voor meer dan 1/2/3 dagen tenzij ze met een mahram (iemand waar ze niet mee kunnen trouwen) zijn.
  Muslim – 7 3110 – 12 Niemand mag alleen met een vrouw zijn, tenzij er een beschermer (iemand waar ze niet mee kan trouwen) bij is.
  Muslim – 8 3466 – 68 Een vrouw is als een rib, je kan haar niet recht maken en als je haar met
  rust laat zal er altijd slechtheid in haar blijven.
  Bukhari 3 31 172 Een gebrek in het geloof van een vrouw is dat ze niet mag vasten als ze menstrueert.
  Bukhari 3 34 264 Van een vrouw scheiden en vervolgens aan een vriend geven is mogelijk.
  Bukhari 3 48 826 De getuigenis van een vrouw is de helft van de getuigenis van een man vanwege de gebreken in haar verstand.
  Bukhari 4 54 464 De meerderheid van de mensen in de hel zijn vrouwen.
  Bukhari 4 55 548 Analogie tussen een vrouw en een rib.
  Bukhari 4 55 623, 643 Vele mannen hebben de perfectie bereikt, maar slechts drie vrouwen.
  Bukhari 5 59 562 Mohammed verbiedt vrouwen te rouwen om gesneuvelde mannen.
  Bukhari 5 59 597 Mohammed geeft opdracht de hand van een vrouwelijke dief af te hakken.
  Bukhari 5 59 709 Een volk dat door een vrouw geleid wordt zal nooit succesvol zijn.
  Bukhari 5 58 124, 125 Verhaal waarin vrouwen tot het bezit van een man worden gerekend.
  Bukhari 6 60 408, 409 God vervloekt vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken.
  Bukhari 7 62 33 Vrouwen zijn de grootste veroorzakers van lijden voor mannen.
  Bukhari 7 62 113 Analogie tussen een vrouw en een rib.
  Bukhari 7 62 121 Vrouwen die hun man in bed niet naderen als hij hierom vraagt worden door de engelen vervloekt tot de ochtend.
  Bukhari 7 62 126 De meerderheid van de hel bewoners zijn vrouwen.
  Bukhari 8 73 68 Een man zou zijn vrouw niet zo moeten slaan als hij zijn kameel slaat en vervolgens met haar naar bed gaan.
  Bukhari 7 62 132 Mannen zouden hun vrouwen niet zo moeten slaan zoals ze een slaaf zwepen en vervolgens later op de dag seks met haar hebben.
  Bukhari 7 62 133 God vervloekt vrouwen die kunsthaar gebruiken.
  Bukhari 7 71 649 Voortekenen doen zich voor in de vorm van een vrouw, een huis of een beest.
  Bukhari 7 72 715 In dit verhaal wordt het slaan van een ongehoorzame vrouw toegestaan.
  Bukhari 7 63 259 Mohammed vervloekte onder andere vrouwen die tatoeëren en mensen die tatoeages hebben.
  Bukhari 7 62 30-32 Slechte voortekenen zitten in het huis, de vrouw en het paard.
  Bukhari 7 72 815 en 822-831 God en Mohammed vervloeken vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken.
  Bukhari 7 62 123 Een vrouw zou niet moeten vasten, tenzij ze toestemming van haar man heeft, als hij thuis is en ze mag niemand het huis inlaten tenzij hij toestemming geeft.
  Bukhari 9 87 162 Een zwarte vrouw in een droom staat in dit verhaal als teken voor een epidemie.
  Bukhari 9 88 219 Een natie met een vrouw als leider zal niet succesvol zijn.
  Muslim – 1 142 De meerderheid van de helbewoners zijn vrouwen, omdat ze teveel vloeken, ondankbaar zijn jegens hun echtgenoten. Vrouwen hebben een gebrek aan gezond verstand en falen in religie omdat ze niet altijd mogen vasten.
  Muslim – 4 884-895 Als vrouwen toestemming vragen om naar de moskee te gaan mogen ze niet belet worden.
  Bukhari 8 76 456 De meerderheid van de bewoners van de hel zijn vrouwen.
  Bukhari 7 62 136 Seks met vrouwelijke krijgsgevangenen wordt niet afgekeurd, maar coïtus interuptus heeft hierbij geen nut.
  Bukhari 9 93 506 Mohammed keurt coïtus interuptus bij seks met vrouwelijke krijgsgevangene af (seks met vrouwelijke krijgsgevangenen is op zich goed)..

  Like

 7. Thoth zegt:

  Oh ja, ten tijde van Morsi, die ooit een opperhoofd was van Egypte, was necrofilie bespreekbaar :

  Egyptische mannen krijgen mogelijk het recht om tot zes uur na de dood van hun partner seks met haar hebben. Dat staat in een wetsvoorstel dat binnenkort behandeld gaat worden door het Egyptische parlement…

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Dank voor een inkijkje in de religie van de vrede én bizarre sex!! Ik heb in het (meen ik) Morsitijdperk ook een artikel gelezen over militairen die ver van hun vrouwen dienst deden. Het werd hun toegestaan om onderling sex te hebben!! Onlangs zijn de LGTBXXXX’ers alweer vogelvrij verklaard in Egypte. Stond deze week een artikel hierover in de Jerusalem Post. Ook dat de bevolkingsexplosie een steeds groter probleem wordt. In 10 jaar is de bevolking 30% gegroeid! Beloofd nog wat!

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Vroeger in India was het geloof ik moest de vrouw als haar man was overleden levend naast haar man verbrand worden, sex na je dood lijkt me ook niets,wat een mensen lopen er op deze maffe aarde

   Like

 8. Marc zegt:

  Zeer opvallend dat de MSM deze aanval met slechts een paar woorden noemen, en er vervolgens niet meer over praten.

  Like

 9. Patrick zegt:

  Glock 43 is lekker klein. Hadden ze bij zich moeten hebben.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Bukhai 99.999 : Waar kan ik kotsen?

  Like

 11. Karen zegt:

  @BertG bedankt voor je antwoord. Hoe jij weet dat ik het nooit nakijk als ik een vraag gesteld heb is mij een raadsel. Maar eigenlijk bewijs ik nu al tegendeel ik kijk het wel na, ik heb je antwoord namelijk gezien en de link opgeslagen. Ik zelf heb deze vraag 1 keer gesteld en daar echt geen antwoord op gehad. Kan me wel voorstellen dat je het irritant vindt als je elke keer dezelfde vraag moet beantwoorden dus nogmaals bedankt. Ik stel deze vraag echt nooit meer😄

  Like

  • tjonge zegt:

   maar karen, waar heb jij bertg verplicht tot antwoorden ?
   en dan ga je nog je excuses aanbieden ook ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat is zij ook niet verplicht, dat staat nergens.
    Ok, zij heeft het dan maar 1x gevraagd, ik hou er geen lijst van bij.
    Maar ik kom telkens dezelfde vraag tegen van verschillende mensen, en het is een kleine moeite om dan even een link erbij te plakken.
    Maar na 20x dezelfde link bij dezelfde mensen er bij geplakt te hebben, ga ik ook denken, waar ben ik nou mee bezig.
    Voortaan dan maar elk vriendelijk verzoek negeren, dan gaat er ook niet iemand zeuren ergens over achteraf.

    Ik moet gewoon wat onverschilliger worden, zo als de gemiddelde Nederlander die bij alles denkt, krijg toch de pleuris, zoek het even lekker zelf uit.

    Like

   • Karen zegt:

    Ja als ik het terug lees snap ik wat je bedoelt, het lijkt inderdaad net of ik vind dat BertG verplicht is tot antwoorden, wat natuurlijk absoluut niet zo is. Beter was geweest ” ik kan me wel voorstellen dat je het irritant vindt elke keer dezelfde vraag te beantwoorden ” (en het idee krijgen dat niemand ooit je antwoord leest). Excuus?Jij ziet misschien laatste zin met smiley als excuus? Kwam zeker slecht uit mijn woorden want die zin had ik eerder grappig bedoeld, vandaar de smiley, dan als excuus.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zelf te beroerd zijn om iemand te helpen ergens mee, want jij hebt de vraag ook meerdere keren zien staan, maar wel een grote bek hebben achteraf.
    Wat dat betreft, met vlag en wimpel geslaagd als doorsnee Nederlander, die alleen ergens toe bereid is wanneer iets geld oplevert, en anders kan je de pleuris krijgen.
    Zo ken ik mijn landgenoten weer.

    Like

 12. tjonge zegt:

  BertG. zegt:
  8 oktober 2017 om 10:19
  .
  beetje vreemde gedachtekronkel bertg ?
  wie heeft er een grote bek dan in deze ?

  Like

 13. Karen zegt:

  @BertG Super met jouw link is het is gelukt. De naam Karen was al in gebruik dus ik heb voor ‘inmiddelsspoorbijster’ gekozen,((helaas) best wel toepasselijk in deze tijd. Hoe het met een foto werkt daar ben ik nog niet uit is minder belangrijk en komt misschien later nog eel eens.

  Like

 14. Karen zegt:

  @ BertG volgens mij is het met de foto ook gelukt😁

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s