Wenen: boerka-moslima valt lerares aan

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog geen week nadat in Oostenrijk het boerkaverbod in werking is getreden, vond het eerste grotere incident al plaats. In Wenen-Mariahilf heeft een volledig versluierde moslima een lerares aangevallen. Uiteindelijk moesten er tien politieagenten aan te pas komen om de Oostenrijkse te beschermen.

PI News (2)

De Mariahilfer Straße woensdagmiddag: even na 15.00 uur merkt de lerares een boerka-draagster op in de buurt van het metrostation Zieglergasse. Ze spreekt haar aan en zegt dat de volledige versluiering sinds 1 oktober verboden is: “Dat maakt mij niets uit, ik houd van de islam”, antwoordde de geheel in het zwart gehulde voorbijgangster.

“Binnen een mum van tijd bleven er een tiental jonge mannen staan, duidelijk moslims. Ze verklaarden zich solidair met de boerka-draagster en scholden mij voor racist uit”, schetst de lerares. Op de trap naar het station Zieglergasse ging de boerka-draagster uiteindelijk op de lerares los, duwde haar met beide handen om en zei dat zij zich niet aan de wet zou hoeven houden. De jonge mannen lachten de Weense lerares uit. Enkele ogenblikken later trad de politie op en schermde de autochtone vrouw af van de opgefokte menigte.

De lerares: “Ze hebben mijn gegevens opgenomen en de boerka-draagster meegenomen naar het bureau om haar identiteit vast te stellen.” Uit voorzorg gaven de agenten de lerares nog een wijze raad mee op weg: “Vermijd u zulke taferelen in het openbaar, anders komt u nog met een mes in de buik in het ziekenhuis terecht.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op Wenen: boerka-moslima valt lerares aan

 1. Cathja zegt:

  Je zou die boerkadraagster toch het liefst tot op haar blote huid uit willen kleden, midden op straat? Wij, autochtonen, moeten meer laten zien dat ZIJ in onze landen wensen te wonen, en dat ZIJ zich daarom aan de regels dienen te houden.
  Andersom zou het precies hetzelfde zijn. Een westerse vrouw zal zich in een moslimland ook aan de daar geldende regels dienen te houden. Zo vreemd is dat niet.
  Maar moslims in Europa zoeken steeds de grenzen op, gaan de confrontatie aan met autochtonen, en lokken hen uit. Hun walgelijke gedrag moet zwaar worden bestraft, en ik hoop dan ook dat deze vrouw (was het wel een vrouw?) het voortaan uit haar kop laat om geheel onherkenbaar over straat te gaan.

  Geliked door 3 people

  • Mirjam zegt:

   En meteen ook het rapaille aanpakken dat zich erom heen bevindt en van het zelfde laken één pak is. Gewoon geen onderscheidt maken. Als een ‘witte’ man/vrouw dit uitspookt, worden ze ook over één kam gescheerd. Het moet eens stoppen met het pamperen van deze ideologie en haar aanhangers. Als je de fout in gaat, bewust en zonder pardon, krijg je gewoon je straf en wie je dan bent, maakt niets uit.

   Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Zij vinden,en ze zegt het openlijk!,dat zij zich niet aan de wet hoeven te houden!!!En zo denkt al dat afval!Daarom:verbannen uit heel Europa!En van mij mag het hier beginnen!

   Like

 2. Peter Rissing zegt:

  Islam zaait inderdaad angst in de harten van de ‘ongelovigen’.

  “Uit voorzorg gaven de agenten de lerares nog een wijze raad mee op weg: “Vermijd u zulke taferelen in het openbaar, anders komt u nog met een mes in de buik in het ziekenhuis terecht.””

  https://www.geenstijl.nl/5105652/roemer_angst_voor_islam_is_men/

  https://www.freethinker.nl/artikelen/waarom-angst-voor-de-islam-gerechtvaardigd

  Need I say more ?

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Jaja Roemer, de lijken van onschuldige mensen, die in de straten liggen na een aanslag zijn ons zeker ook aangepraat?

   Like

   • Cathja zegt:

    Bij de SP bestaat angst voor de islam niet.
    Totdat ze er zelf op gruwelijke wijze mee in aanraking komen!
    Dan spreken ze wel andere taal.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Een paar jaar geleden is iets dergelijks gebeurd op een groot trein/metro station in Parijs.
  Het was niet erg lang nadat in Frankrijk het burkaverbod kwam.
  Een totaal gesluierde moslima deed brutaal, onbeschoft tegen een andere passagiere die in de trein wilde stappen.
  Het was toevallig een politica en een die niet veel op heeft met islam.
  De vrouw werd gearresteerd.
  Ik bedoel de moslima natuurlijk, niet de Francaise.
  Het gebeurde in Fr niet in NL…….!

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Tja, feitelijk heeft de politie gelijk; je moet er een zo groot mogelijke boog omheen en dit zooitje ongeregeld zoveel mogelijk trachten te mijden.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik snap de politie, maar het is een slechte oplossing. Want ze zullen steeds de grenzen opzoeken en uiteindelijk zullen de Oostenrijkers zich gewonnen moeten geven als je het constant negeert. Het verbod heeft dan geen enkele zin gehad. Overigens heel moedig van deze lerares. Misschien had ze toch beter de politie kunnen bellen om haar aan te geven en intussen haar achterna lopen, Sommige van die moslima zijn enorme bitches (alleen durven ze niet tegen de mannelijke moslims los te gaan, bij die mannen worden ze onderdrukt en zij op hun beurt gaan weer andere vrouwen onderdrukken.)Tijdje terug bij stichting AAP zat een moslima met hoofddoek mijn vriendin en mij van top tot teen te bekijken met een gezicht van haat. Gelukkig zei mijn vriendin het het eerste tegen mij anders had ik niets gezegd, omdat ik dan bang ben dat iemand zegt dat ik het me verbeeld.Hele tijd niets meer gebeurd of misschien heb ik niet opgelet, maar paar dagen geleden weer bij het winkelcentrum een paar hoofddoeken, die me vol haat aan zaten te kijken. Het is gewoon bizar. Ik ken die meiden niet eens en ik negeer die vrouwen met hoofddoeken liever, maar ik keek deze keer recht in hun porem, omdat ik er vlak langs moest vanwege de smalle gang. Er is toch wel degelijk iets op gang gezet, wat me een heel naar gevoel geeft. Als die gasten los gaan dan gaan ze ook goed los. Griezelig naar volkje.

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Claudia, dus ze komen massaal Europa in en wij moeten met een boog om ze heen lopen? dat zal tzt moeilijk worden als ze in de meerderheid zijn, het lijkt wel als je in de dierentuin het leeuwenverblijf in loopt en de verzorgers zeggen dat kunt u voortaan beter niet meer doen
   Zag net op een andere site dat een toeriste in Turkeije door 2 mannen in elkaar is geslagen omdat ze te luchtig gekleed was, het waren nog poliie ook zo te zien en niemand deed iets, gewoon naar Turkije op vakantie blijven gaan mensen dat in elkaar slaan is volks vermaak krijg je er gratis en voor niets bij

   Like

   • Burgert zegt:

    Mensen die naar turkije op vacantie gaan zijn landverraders en geen knip voor de neus waard.
    Het beste is als ze zo hard mogelijk met de gehele islam in haar volle glorie in aanraking komen. De centennaaiers.
    Geldt ook voor jemen en alle islamitische, ergo achterlijke landen.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, juist niet, Claudia. Je moet ze laten merken dat hun gedrag niet getolereerd wordt en optreden. Gewoonweg dezelfde brutaliteit teruggeven. Dat is de enige taal die ze begrijpen.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik ben ze ook liever kwijt dan rijk, maar ja… Hoe gaan we al die klanten het land weer uit krijgen, terwijl ze er met bakken tegelijk ingetild worden?

   Like

  • Dan blijf je in grote steden constant in bogen lopen, want je ziet niet anders en het worden er steeds meer!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het zogenaamd gebogen lopen in grote steden zal een algemeen aanvaard kenmerk van onze nieuwe islam-tijd worden.
    En inderdaad het heeft wel iets.
    Het zal het domme grachtengordel-volk het besef bij brengen dat er voortaan geen tijd meer zal zijn voor decadente idioterie
    Wat zullen ze draaien.
    Cursussen in het “Wat is de islam toch een verrijking….”
    Zullen de winkel uitvliegen…

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Eh….luister: Alles leuk en wel, die waarschuwing, maar stel als politie zijnde toch maar liever als prioriteit, dat zo’n “eindiging” dan voorkomen moet worden en wel, door alle volledig versluierden onmiddellijk van de straat te plukken, zodat de burgerij bij voorbaat geen reden heeft om zich ergens in te mengen. De moeilijkheid is ook hier weer, dat de hermandad niet snel en alert genoeg reageert, zodat dat moslim-tuig dekt, dat ze gewoon met alles kunnen wegkomen.
  Verder is het misschien beter om het woord “boerka” hier niet te gebruiken, maar consequent te spreken van “volledige versluiering,” waar het in feite om gaat. Anders is het tuig nog in staat om tegen te werpen “dat het immers geen boerka is, die ze dragen.”

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Uiteindelijk moesten er tien politieagenten aan te pas komen om de Oostenrijkse te beschermen.

  Foto’s van enkele dienders

  Geliked door 3 people

 7. Tistochwat zegt:

  Uit voorzorg gaven de agenten de lerares nog een wijze raad mee op weg: “Vermijd u zulke taferelen in het openbaar, anders komt u nog met een mes in de buik in het ziekenhuis terecht.”

  En dat was het?
  Meer deden die dienstkloppers niet?
  Waarom hebben ze die meute niet meteen afgeschoten?
  De ‘politie’ gaat er dus gewoon vanuit dat de situatie écht onhoudbaar zal worden en dat we straks helemáál niets meer te vertellen hebben.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dus een regelrechte verklaring en triest bewijs van het onvermogen en het feit dat de overheid zèlf het volk niet meer kan beschermen!
   Een recht dat in de Grondwet als een van haar belangrijkste basis-wetten werd opgenomen.
   Als het inderdaad zo ver is gekomen wordt het de hoogste tijd voor het “gewone” volk om haar bescherming in eigen handen te nemen…!!!

   Like

 8. Rensk. zegt:

  Kijk andersom zouden ze in het in Oostenrijk ook kunnen doen. Tien rasechte mannelijke en (sterke) Oostenrijkers om een vrouwelijke Oostenrijkse en dan hetzelfde doen als ze deed. Dan krijg je dus een gevecht tussen moslims en de Oostenrijkers. Uiteindelijk zal het die kant toch (moeten) opgaan. Echter als ik die foto’s hierboven zie en om me heen kijk dan zucht ik nog maar een paar keer. Het is het slechtste volk wat je maar binnen kunt halen. Je haalt toch ook geen volk in je huis die zich niet gedragen? Toch? Die Oost-blok landen weten wat onderdrukking is en zien de bui al hangen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Nog even en dan is niemand meer veilig !!

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Ik begrijp nu waarom er 10 politiemannen nodig waren . Ze hadden ook een piepstemmetje en een slap handje en hun persoonlijk wapen stond in geef acht door al die mooie Islamieten die het boerka-wijf verdedigde

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  Een boerka kan goed branden.Een aansteker er onder en dan…..

  Geliked door 1 persoon

 12. zonnigbrazil zegt:

  De Boerka-draagster moet de pleister betalen vast niet meer. Toch?

  Like

 13. Walle A zegt:

  Belachelijk als het verboden is om een volledig boerka te dragen dan moet iedereen dit doen. De moslims moeten harder aan gepakt worden
  Die denken álles te mogen doen. De politie moet beter op treden .

  Like

 14. Voers zegt:

  Dit hebben wij aan ons zelf te danken hier in Nederland, al in de jaren 70 stroomden de gastarbeiders al binnen dankzij de PVDA en dit werd alleen maar erger en erger , ondanks de toestroom kwam niemand in verzet, en nu het waarschijnlijk te laat is komen we mondjesmaat in verzet , dit betekent eigenlijk dat wij een arrogant volk zijn zelfs egocentrisch ik hoop dat er to h meer mensen opstaan zoals Thierry Baudet en Geert Wilders dat zijn strijders voor een gezond Nederland.

  Like

 15. Duchesne zegt:

  Moslims zullen steeds de grenzen opzoeken van regels en wetten, deze overschreiden en vervolgens nieuwe normen opleggen, HUN normen. Dit stopt niet maar gat door tot er zware weerstand is. Dan onstaat discriminatie.

  De enige manier om dit te stoppen komt uit de voorkant van een rond buisje waarvan het bezit verboden is. Alleen dit helpt, al het andere is uitstel en uiteindelijk plaats verlies.

  Like

 16. Jean zegt:

  Wie in dergelijke vuiligheid op straat loopt moet opgepakt worden en zonder dralen binnen de 24u afgevoerd worden naar islam lovend Afrika, wij walgen van die smeerlapperij en wij eisen dat die perverse zwijnerij verboden wordt in onze westerse samenleving.
  Uit onze huizen, straten, gemeenten en steden met die barbaarse gewelddadige barbaarse vuiligheid.
  Mensen eis nieuwe verkiezingen en stem enkel nog op PVV, VB, FN, AfD, FPÖ zo niet wordt heel Europa een slagveld kapotgaand aan de achterlijke zwijnerij. Die mosselketen moeten gelijk met de grond en op die gronden moeten varkenskwekerijen geplaatst worden.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  We kunnen de moslims wel verboden opleggen, maar wat als zij – net als deze vrouw – lak hebben aan onze wetgeving?

  Ik ben bang dat het erop uitdraait dat in Europa de boerka’s e.d. verboden worden, maar dat de fanatieke moslima’s – gesteund door hun mannen – gewoon doorgaan met de beledigende dracht, voor vrouwen, zolang, tot wij de moed opgeven en hen hun gang laten gaan.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pietersen zegt:

  In Nederland wil de politiek toch graag dat mensen elkaar op straat aanspreken op niet passend gedrag ? Nou, begin er niet aan. Het is gewoon levensgevaarlijk in deze maatschappij die we te danken hebben aan onze politici !
  Lekker makkelijk lullen, laat ze zelf maar eens het voorbeeld geven aan een groepje islam schorem.

  Like

 19. wiliaan zegt:

  Van de religie “van liefde” kun je dat verwachten. De agenten hebben gelijk, mijdt de islamieten als de ergste pest, want ook die agenten staan machteloos de hun meerderen opgelegd en mogen je amper beschermen.

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Strategie islam annex moslims:

  Provoceren
  Intimideren
  Dreigen met geweld
  In roedels over straat

  Die 10 moslim mannen die snel ter plekke waren was misschien niet toevallig.

  Zo vlak na het Boerka verbod wordt de Oostenrijkse samenleving uitgetest hoe ver men kan gaan.

  Op zich dapper dat de lerares het spook aansprak. Alleen er zit een addertje onder het gras. Het spook kan zich alles permitteren en de lerares niet. Bij een confrontatie zal de boerka draagster alles bij elkaar liegen hierbij gesteund door de meute testosteron bommen terwijl andere Oostenrijkers schichtig zullen doorlopen.

  Zeg maar gewoon zoals het is. We zijn tegen de islam niet opgewassen. Niet opgewassen tenzij we het besluit nemen onze gender neutrale, milieu vriendelijke, klimaat vriendelijke en bruggebouw vriendelijke houding 180 graden om te gooien. Als we dat doen hebben we misschien nog een kans.

  De westerse wereld is helemaal van het padje af.

  Straks komt het nog zover dat we klimaat vriendelijk gaan oorlog voeren.

  Als het zover is mogen de moslims wat mij betreft de overwinning behalen.

  Like

 21. R.a.wessels zegt:

  Dus snaveltjes toe oogjes sluiten,ga maar rustig slapen , en wie zorgt voor ons als onze rechtstaat en democratie steeds méér verloederd en met verwijzing naar de Internationale verdragen en de zogenaamde doorgeschoten grondwet kapot wordt gemaakt

  Like

 22. Mirjam zegt:

  De politie moet eens eindelijk doen wat hun taak is en dat is handhaven. Gewoon duidelijk maken dat Nederlandse wetten er zijn om te volgen en dat ze gelden voor iedereen die hier leeft en vegeteert. Dus géén uitzonderingen, voor niemand.

  Like

 23. Peter zegt:

  Punt is : De boerka is verboden in Oostenrijk.
  Dit is een ZEGEN !
  Wat moet gebeuren is simpel : optreden door de politie en boetes uitschrijven.
  Mensen die hier niet blij mee zijn dienen weg te gaan.
  Ik kwam een paar jaar geleden een prachtig citaat tegen van een Duitse schrijver.
  Wer sich den Gesetzen nicht fügen lernt, muß die Gegend verlassen, wo sie gelten.( Goethe )
  Zo simpel is het.

  Like

 24. BertG. zegt:

  De Algerijnse miljonair en politiek activist Rachid Nekkaz heeft beloofd de 150 euro boete te betalen voor alle moslimvrouwen die in Oostenrijk worden betrapt op het dragen […]
  https://fenixx.org/2017/09/23/algerijnse-miljonair-belooft-alle-burkoe-boetes-te-betalen/

  Like

 25. Marian zegt:

  Haal die ellende maar lekker binnen als je geen baas meer wilt zijn in eigen land.

  Like

 26. Tegengas geven werkt altijd. Verbaal en zonodig fysiek. Nu al wordt bepaald in wat voor soort samenleving we over zo’n 10-15 jaar leven. Oefen dus maar invloed ten goede uit en bedenk je daarbij dat de reconquista die eindigde in 1492 een reden had: https://is.gd/ZDBUC1

  Like

 27. Jozef zegt:

  dit is niet normaal wet is wet Moslims of niet wij Christenen hebben ons ook aan de wet houden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s