De beste vriend wordt vermoord

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Veel Duitsers hebben een hond en noemen hem hun beste vriend. Hij bewaakt het huis, is een speelkameraadje voor de kinderen en mag zelfs af en toe mee naar bed. En hij is nog zo oneindig veel meer. Helaas heb ik er geen, maar dat hoeft niet zo te blijven.

journalistenwatch

Nu komen er vreemdelingen het land binnen, met miljoenen, die volgens de koran denken, leven en handelen. Voor hen zijn honden oud vuil. Honden, die gedood moeten worden, omdat dit zo geschreven staat. Ik ben van mening dat we het ons niet langer mogen laten welgevallen zo bestraft te worden met een middeleeuwse doctrine. Bovendien is het niet alleen onverenigbaar met onze ethiek om honden met doorgesneden keel in Duitse straten te zien liggen en te laten liggen. Het zou nu genoeg moeten zijn. Genoeg met tolerantie voor een absoluut onmenselijke ideologie. Honden kijken ons trouwhartig aan, ze vertrouwen ons. En wat doen wij? Kijken we gewoon, zoals altijd, de andere kant uit?

Meer dan schrikbarend nieuws, bijvoorbeeld van de “Bayerwald-Boten”. Deze bericht: “Een politiewoordvoerder bevestigde het voorval. Het dier zou vrijdag tegen 12.30 uur ´met opvallende verwondingen´ in de Hoofdstraat ter hoogte van de afslag Kattersdorf zijn gevonden. De hond zou een ´snijwond in het keelgebied´ hebben gehad. (foto) De doodsoorzaak zou echter nog onduidelijk zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

74 reacties op De beste vriend wordt vermoord

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Ik zat eens wat te mijmeren. Honden zijn ook waaks en waarschuwen bij onraad.
  Wat kan een eventuele pleger van veile daden niet gebruiken? Juist! Een waakse hond.
  Ergo heeft Mohammed met dien verstande ervoor gezorgd dat honden door de koran in het verdomhoekje werden geplaatst. Was het ook niet zo in de koran dat juist zwarte honden onmiddelijk ter dood moesten worden gebracht? Eventuele plegers van veile daden doen dat bij voorkeur ’s nachts. Ergo, wat zie je niet in de nacht? (behalve het blikkeren van zijn witten tanden als het te laat is voor de crimineel) Juist! Een zwarte hond.
  Wie hadden honden als wakers en trouwe vrienden? Hmmm moet ik nog doormijmeren of is het zo wel duidelijk?

  Liked by 4 people

 2. Cathja zegt:

  De allerslechtste gedachten richting islam en moslims komen bij mij naar boven bij het lezen van dit bericht!!
  DIT MAG ÑOOIT GEBEUREN!!!

  Liked by 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Dit mag nooit gebeuren? Dit is al gebeurt en ik schreef hier al eerder in Amsterdam is een hond doorgetrapt, nu zijn het dieren over een poosje zijn wij aan de beurt trouwens dat gebeurt ook al die 2 meisjes in Marseille doodgestoken en nu de verdwijning van Anne heet ze geloof ik ,ik hoop dat ze nog leeft maar ik vrees van niet

   Liked by 2 people

  • Anna Groot zegt:

   Dit gebeurd dagelijks tegenwoordig,hoe komt het dat er hier de laatste tijd zoveel honden verdrinken,en worden vergiftigt??????

   Liked by 3 people

   • je ziet maar moslim gelukzoekers die in een bootje vluchten en de christene overboord gooien wat een soort mensen zijn dat. waar zijn ze hier toch ooit aan begonnen..
    en nu willen ze hier ook nog de baas gaan spelen bedankt regeringen voor deze ellende en dat noemt men nou knappe koppen ja ze brengen hiermee ons mooie landje helemaal naar de knoppen

    Like

 3. scherpschutter zegt:

  Als er niets gedaan wordt aan de ongebreidelde toestroom van moslim met mens-en diervijandige cultuur verwacht ik, als de moslims zich met voldoende aantal achten, dat niet alleen honden met afgesneden keel op straat worden gevonden maar ook nietmoslims. Dat is de gewelddadige opdracht van de koran

  Liked by 2 people

  • Peacepipe zegt:

   Ja, zo is het! Maar die Koran staat wél op de tafel van de voorzitter van de Tweede Kamer naast de Bijbel en dat vindt een meerderheid in van de Tweede kamer leden prima! De Koran is een regelrechte oorlogsverklaring aan alle niet moslims! Toch mocht hij niet weg toen Wilders er een keer om vroeg! Ik denk dat een grote meerderheid van de “volksvertegenwoordigers” niet eens weet wat er allemaal voor ellende in staat en het liever ook niet wil weten!

   Liked by 4 people

 4. Is al aan de gang in Nederland, had er niet bij moeten zijn.

  In Amsterdam hebben enkele jongeren een hondje van een bejaarde vrouw helemaal in elkaar gestampt, tot de dood erop volgde.

  Het waren Marokkaanse jongeren die het huisdier van de 75-jarige vrouw toetakelden. “Ze riepen ‘honden zijn vies, wij vreten ze op’. En ze schopten haar keihard tegen de muur. Haar nekje was opengescheurd.”, getuigt de vrouw in de Nederlandse pers.

  In het stadsdeel Nieuw-West zou er overigens nog meer gebeuren. Brandstichtingen, bedreigingen, vandalisme, overvallen en dies meer zouden schering en inslag geworden zijn.

  Liked by 3 people

  • louis-portugal zegt:

   Alwin ik heb nog een foto van die mevrouw met haar hondje.
   En dan te bedenken dat die beesten meer karakter en zeker betrouwbaarder zijn dan dat spul.

   Liked by 3 people

   • Ik heb meer met dieren dan met mensen.
    Heb zelf 2 honden, waarvan 1 een invalide hond uit Roemenie is.
    Zoveel dankbaarheid en liefde krijg je van dieren, kan menig mens nog wat van leren.

    Liked by 3 people

  • Tom zegt:

   ongeacht de leeftijd van degenen die mijn hond wat aandoet , deze komt er niet makkelijk van af bij mij, is het een kind van onder de 5, en krijg de goedkeuring van de ouders om de hond wat aan te doen, sloop ik zeker de ouders.

   Liked by 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Alwine

   Wat een TUIG!!! Vreselijke straffen zouden op dit soort misdrijven moeten staan! Maar nee hoor, ze komen er wel weer met een taakstrafje vanaf, áls ze al opgepakt worden!
   Er komt beslist een tijd dat de getergde Nederlander het heft in eigen hand gaat nemen, en geen enkele politicus het in zijn/haar hoofd moet halen om daarover te oordelen. Als de overheid geen paal en perk stelt aan de wandaden van dit (vooral Marokkaanse) TUIG, dan is er binnen enkele jaren geen normaal leven in ons eigen land meer mogelijk.

   Wee degene die durft te zeggen dat het hier ‘om incidenten gaat’!!

   Liked by 2 people

   • dendieje zegt:

    Cathja, De tijd dat de getergde Nederlander is helaas voorbij. Er zal niemand opstaan. Wij zijn al in vergevorderde staat van islamisering. En op de politiek hoeft men totaal niet te rekenen. Rutte 3 wil zelfs nog meer “vluchtelingen”. Het enige wat nog zou kunnen helpen, is dat Rutte 3 snel valt, dan nieuwe verkiezingen uitschrijven en Geert Wilders de grootste wordt. Ook dat zie ik niet gebeuren vanwege stemfraude en PVV aanhangers die uit angst toch maar niet op de PVV stemmen. Het minst verkeerde woord richting de islam, wordt men al gebrandmerkt als racist. Hierbij valt men in een comateuze toestand en durft zijn/haar mond niet meer open te doen. Het enigste wat nog werkt is een totale volksopstand, daar ben ik 100% van overtuigd. Met 25 personen de straat op of met 5 personen een moskee in aanbouw “bezetten”, is wel de richting. Helaas zijn de aantallen alles behalve toereikend.
    En natuurlijk zijn het geen incidenten, maar als de MSM het maar lang genoeg een incident noemt, zal men het zelf ook gaan geloven.

    Like

  • En dat wordt allemaal in de doofpot gestopt die is al helemaal vol .De moslims die zich misdragen allemaal het land uit met de hele familie hou je van zelf de goede over want die zijn er ook gelukkig.. We hebben van dat schorem zelf al genoeg ..
   .

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Als ik zou zien dan zo’n gek slecht voor een dier of zou mishandelen is dan sta ik niet voor mezelf in. Ik weet dat ik zo ben. Ik heb een oppaslabradoodle en ik zou er niet aan moeten denken dat iemand dat beest iets aan zou doen. Net Jan Leyers documentaire over Islam in Europa Een paar moslims zeiden een paar rake dingen. Dat de Zweden veel te naief zijn en veel meer moeten eisen van moslims. (mij lijkt het nog veel beter dit volk niet welkom te heten) Degene die dat zei leek mij oprecht, maar even later nog een moslim die in het parlement zit en die vertrouwde ik absoluut niet met wat hij zei. Hij lachte mij teveel bij bepaalde dingen die hij zei. Dan een moslim met twee vrouwen waar twee huizen voor beschikbaar werden gesteld en meneer had al 9 kinderen op de wereld gezet (volgende 9 komen er aan) en toen Leyers vroeg of ie weet dat 1 vrouw toegestaan is lachte meneer en zei dat ie nog een derde wilde een zweedse. Dan die stomme zweedse doos wilde ook wel dat haar zweedse man een tweede nam. Dat domme wijf heeft geen idee wat zich afspeelt tussen die vrouwen. Nooit iets gelezen of nooit dieper met zulke vrouwen gepraat. Heeft geen idee wat haar te wachten staat als het haar zou overkomen. wat een triestheid. Wat een debiel volk wat een achterlijk debiel volk. Mijn hemel we gaan keihard achteruit in de plaats van vooruit.

  Liked by 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  De hond zou een ´snijwond in het keelgebied´ hebben gehad. (foto) De doodsoorzaak zou echter nog onduidelijk zijn.

  Ja hoor: ‘onduidelijk’. Ik denk dat er mohammedaans schorem achter zit.
  Hoe komt een levend wezen ánders aan een ´snijwond in het keelgebied´?
  SMERIG SCHUIM DER AARDE!

  Hoe kúnnen ze! En hoe kúnnen de ‘elitaire’ dictators dit helse tuig (blijven) importeren!
  Blijf met je vuile poten van dieren af, stel schurftige demonen!
  En jullie, gewetenloze ‘regenten’, JULLIE ZIJN DE HOOFDSCHULDIGEN!
  JULLIE HEBBEN BLOED AAN JE GELDGRAAIENDE KLAUWEN!

  Liked by 4 people

  • delamontagne zegt:

   Een van onze huisdieren toen we hem net kregen jaren geleden.
   Hoe zou je een dier zo’n kwaad kunnen doen. ?

   Het is een Franse Labrador geworden, maar verstaat nu ook sinds een tijdje Nederlands…………

   Liked by 3 people

   • Elisah zegt:

    Très jolie!

    Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Ach, @ delamontagne, wat een schatje! Wát een vertederend koppie!

    Wij hebben ook een zwarte Labrador (een ‘Labje’ noemde de dierenarts hem) gehad, maar we moesten hem na jaren op een kwade dag laten inslapen.
    Goud-eerlijke honden, lief voor andere dieren en kinderen, en een echte mensen-hond.
    Je moet wel een beul van het meest duivelse soort zijn wil je zó’n schat iets aandoen!

    Geniet van hem zolang het kan. Het zijn de meest trouwe vrienden van de mens!

    Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 9 oktober 2017 om 08:26

    Een dier kwaad doen? Alleen een duivel, een demon, kwelt dieren.
    Ik zou het niet kunnen, nog niet voor alle geld ter wereld; ik zou niet meer met mezelf kunnen leven.
    De haat die ik voel jegens dierenbeulen is met geen pen te beschrijven.
    Die haat voel ik trouwens ook als ik dieren zie lijden in de ‘bio-industrie’.
    Het zijn verdorie levende wezens met gevoel! Ook een dier kan diep ongelukkig en depressief zijn.

    Papegaaien… Krankzinnig geworden van ellende…
    vanaf 44:55

    Zulke beestjes verdienen het beste van het beste. Dat grasparkietje is me meer waard dan alle gore mohammedaanse ‘asielzoekers’ op aarde.
    vanaf 48:17

    Liked by 1 persoon

   • scherpschutter zegt:

    delamontagne. Wees blij met uw hond maar hier gaat dat niet over. Het gaat hier over moslims die mens en dier de keel afsnijden. Uw foto met bijschrift hoort in het blad van de dierenbescherming en niet hier. Dat u zich niet kan voorstellen dat iemand zo’n lief dier iets aan wil doen, geeft blijkt van weinig realiteitszin. De realiteit van dit moment is dat u uw leven niet zeker bent. Eerst is uw hond aan de beurt en daarna u. Ligt u met doorgesneden keel, dood naast uw dode hond. Wen maar vast aan het idee. Op basis van hetgeen u toont over uw zachtmoedige karakter bent u voorbestemd om u als een lam naar de slachtbank te laten leiden. Wilt u dat niet? Verweer u dan, met alle middelen, ook met geweld en dood en verderf voor alle moslims. (daar horen vrouwen en kinderen ook bij).

    Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat

   Like *****

   Like

  • delamontagne zegt:

   Toen we hier kwamen wonen hadden we alleen 2 katten uit NL meegenomen.
   Van een vriend, woonde op ’n flat.
   Ze waren niet meer te handhaven daar. Klomen overal in.
   Toen we ze tenslotte na een paar dagen loslieten hier zaten we lang naar die jonge beestjes te kijken.
   Die hadden zoveel plezier. Nog nooit beestjes, insectjes, grassprietjes etc,etc meegemaakt.
   Ze zaten a.h.w met verwondering naar dat alles te kijken en later er achteraan.
   We wonen hier half in de “natuur” en sommige beesten blijven s’nachts buiten.
   Waar je in NL bang moet zijn dat ze worden overreden, heb je hier gevaar van vossen, wilde varkens, slangetjes etc.
   Maar wonderlijk, die beesten passen zich aan en zoeken allemaal veilige plekjes.
   Als ander honden dan de onze, achter de katten aanzitten, komen zij, onze honden voor hen op.
   Prachtig om te zien hoe ze hun “vriendjes”, de katten beschermen.
   Mensen die niet van dieren houden begrijp ik niet…….

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Katten ‘behoren’ volgens de hondenmoraal, BIJ HET EIGEN ROEDEL’, ( heb zelf een kattenmoedertje gehad, ging op jacht, , en het hondenteefje nam de ‘honneurs’ waar van moedertje kat,( katten ,OOK hoentjes, luisteren ook naar de hun gegeven naam) ( trouwens ( katten + honden laten krielkippen met hun kuikens met rust, , horen GEWOON ALLEMAAL bij het roedel.

    Liked by 2 people

 7. Theresa Geissler zegt:

  Laat er niet één van dat tuig met z’n smerige, getinte tengels aan mijn katten komen, want ik zal ‘m weten te vinden!!!
  Islamitische klootzakken!

  Liked by 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Theresa

   Like *****

   Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   In de loop van de jaren hebben wij al heel wat katten verloren, soms vonden we er eentje terug dood langs de weg, maar zeker een stuk of 5 hebben we nooit meer terug gevonden.
   Er zijn heel veel mensen die katten haten, ooit stond een buurvrouw tegen mij te schreeuwen omdat een kat van ons door haar tuin wandelde….
   Ik weet van een insider dat politieagenten katten expres doodrijden als ze er eentje zien.
   Ooit had ik een overbuurman die agent was, toen hij verhuisde durfde zijn buurvrouw pas te vertellen dat hij katten ving, ze in een jute zak stopte en dan ver weg in een bos uit de auto gooide. Dat verklaarde ook waarom mijn kat destijds wekenlang verdwenen was en volkomen uitgehongerd en gewond weer voor de deur stond, dat arme diertje had de weg teruggevonden. Had ik dat destijds maar geweten, dan had ik die vent aangegeven voor dierenmishandeling.

   Like

   • Elisah zegt:

    Oh ja, ooit heb ik een verkering uitgemaakt omdat dat vriendje, met mij naast hem in de auto, een kitten ijskoud kapot reed. 😿

    Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Elisah 9 oktober 2017 om 11:31

   @ Theresa Geissler 8 oktober 2017 om 22:20

   Logisch! @ Theresa. Heel begrijpelijk ook.

   Ik ben, als vogelliefhebber, geen kattenliefhebber maar je dient met je poten van een dier af te blijven.
   Jammer dat de kat van de buren zich daar niets van aantrekt. Ik vond vorige week een vleugeltje van een zangvogeltje in mijn tuin. De kat van de buren jaagt hier namelijk erg graag.
   Tja, daar word ik nou niet echt blij van. 😦

   Like

   • Elisah zegt:

    Nou Tistochwat, we hebben 2 lieve, slimme poezen die huisdieren gelukkig met rust laten en snappen dat het een soort van “familie” is. Ze lieten de valkparkietjes, de goudvissen en zelfs de cavia en hamster met rust. Toen de hamster stiekem ontsnapt was uit zijn kooitje, kwam de poes me halen, omdat ik niet in de gaten had dat de hamster door de kamer aan het rennen was.
    Maar het is vervelend dat die buurkat op vogeltjes jaagt, het wil wel eens helpen om ze een riempje met een belletje om te doen, dan horen de vogels de kat aankomen.

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 9 oktober 2017 om 19:24

    Dat willen de buren niet, een belletje.
    Ach, een kat kan er ook niets aan doen dat hij jaagt en soms wreed met zijn prooi speelt, maar het is een akelig gezicht, die stukjes zangvogeltjes tussen de viooltjes.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat op 9/10 om 13:35

    Ik begrijp je reactie heel erg goed! Mijn schoonvader hield ook niet van katten, omdat hij postduiven had. Maar hij zou katten beslist geen kwaad doen.
    Wij houden onze katten in een ren. Ze hebben geen schijn van kans om een vogeltje te vangen.
    Een week geleden hebben we vrij onverwachts één van onze 5 katten moeten laten inslapen. Ik ben er nog steeds kapot van. Het kwam te onverwachts.
    Zelfs als je 5 katten hebt, wil je er geen één van missen!

    Liked by 2 people

   • delamontagne zegt:

    Voor Cathja en Elisah……………
    Ook katten kunnen heel aanhankelijk zijn…….

    Voor Tistochwat

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 10 oktober 2017 om 18:40

    “I used to be a spy.”
    “I ‘m a doctor.”

    Liked by 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Heel schattig delamontagne, de onderste zwarte kat lijkt op onze Katja, alleen wat dunner, ze heet zo vanwege de zwarte katja-dropjes van vroeger.

    Like

 8. tomodachi zegt:

  Het moet ophouden , want het is al , ook hier in ons land, aan de gang, Ik bedank Rutte en ook van der Laan. De laatste zijn we al kwijt, maar die eerste moeten we zeker kwijt.

  Liked by 3 people

 9. jungleelephant zegt:

  Het is moraal-loos tuig en dat blijft het;dat kun je niet recht lullen!Decennia lang is er van alles geprobeerd en het heeft niets geholpen!Tijd om schoon schip te maken:de Binnenhof-bende van het pluche af schoppen;volkstribunaal installeren,Moslims :paspoort inleveren en uitzetten;allemaal,van baby tot bejaarde!Illegalen idem dito!Grenzen dicht en bewaken!Dan beginnen met troep opruimen,land weer opbouwen,mosketen met de grond gelijk maken!Dan keert de rust weer terug,is er weer geld,gaan de zorgkosten omlaag,zijn er weer huizen genoeg,is er heel veel minder criminaliteit;kortom:wordt het weer licht!En gezellig en een stuk rustiger en veiliger!

  Liked by 1 persoon

 10. Hendrik zegt:

  Snij moslims de keel door en geen dieren.

  Liked by 1 persoon

 11. exter39 zegt:

  Laten we nu eens een grote familie zijn , als er in je buurt iets gebeurd , dieren mishandeling , hond of kat . doe het zelfde als zei met deze dieren doen .Span samen . en laat ze merken dat we meer van deze dieren houden dan van hun .

  Liked by 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Als ik ze zou betrappen, sterven ze terplekke !!

  Liked by 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Islamitische ongedierte en hun voorspel

  Like

 14. willem zegt:

  de moslims bewijzen een goede dienst als ze bulldog Merkel afmaken en dat de kiezers
  in de toekomst verstandig gaan kiezen!

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Wanneer dat maar geen toeval is !
  In Europa heeft een dier Hond-Kat-Varken
  (maakt niet uit wat voor een dier !) meer
  waarde als een Moslim !
  Ze hebben de Soziaaltak waarop ze zich
  uitgelummeld hebben, zelf afgezaagt !
  Ze doen goed daaraan, hun karton waarmee ze
  gekomen zijn, te pakken zolang dat nog mogelijk is !

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 20 min.20 minuten geleden
  WÀNNEER staan wij op tgn #dhimmie @markrutte & trawanten die dit TUIG binnenhalen?De beste vriend wordt vermoord. Moeten wij dit zien als de ‘nieuwste trend vdie =lammers? Nu ‘overal ter wereld honden vermoorden’ en wij weer niets ondernemen tegen hen?

  Liked by 1 persoon

 17. Stef zegt:

  Ben net terug van 2maanden zuid Polen. Bijna iedereen heeft een waakhond.
  En ben geen enkele moslim tegengekomen.

  Liked by 1 persoon

 18. kruisridder zegt:

  Heb er geen moeite mee een moslim op straat te vinden met een doorgesneden keel, maar een hondje met een doorgesneden keel vind ik verschrikkelijk. Die zijn de trouwste vrienden van de mens.

  Liked by 1 persoon

 19. Pietersen zegt:

  Waardeloos rattenvolk. Geen enkel respect voor een mens en dier. Trappen ezel in een ravijn en gooien ezel van een brug.https://www.liveleak.com/view?i=b7e_1356904460
  https://www.liveleak.com/view?i=986_1414861987

  Like

 20. Cleo zegt:

  Achterlijk volk, achterlijke cultuur, achterlijke ideologie!
  Van niks, komt niks!

  Like

 21. texel zegt:

  In de VS roepen Antifa/Islam op tot het doden van honden omdat mensen die honden houden racisten zijn ( ze vergeten ff dat veel indianen en latino’s graag honden houden ) en dat ongelovige het best te raken zijn in hun honden omdat ongelovige nu eenmaal gek op honden zijn. Ook wordt er op de Antifa site uitgelegd hoe je “voer”voor honden met kleine spijkers en ander scherp er in kan maken om honden te doden. Dit zal ook wel hier in West Europa komen zoals alle gekte uit de VS.

  Like

 22. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/eindhoven/kat-vermoord-en-aan-strop-opgehangen-in-tuin-in-eindhoven~a28b40f5/

  Kat vermoord en aan strop opgehangen in tuin in Eindhoven

  Een horroravond. Zo kan de zondag van Kim Wijgerse uit Eindhoven wel genoemd worden. Haar kat Amani, die al een aantal dagen vermist was, bleek op walgelijke wijze te zijn vermoord. ‘Door kattenhaters’, stelt Wijgerse zelf.

  Buurtbewoners troffen de kat aan. Amani was aan een strop opgehangen in een tuin in Nederhoven, een straat in Gestel. Vlakbij werden daarna nog meer kattenvallen gevonden, laat Wijgerse weten.

  Wijgerse gaat overmorgen aangifte doen bij de politie. ,,Zelf weten we voor 99 procent zeker wie het gedaan heeft. Dit mag andere katten niet gebeuren.”

  Like

 23. scherpschutter zegt:

  Kijk er maar goed naar hoe de dieren eerst worden gemarteld en daarna hun keel doorgesneden, want u bent de volgende. Alleen uw marteling zal langer duren want moslims haten niet moslims.
  Hoe langer uw marteling duurt hoe meer plezier de moslims eraan beleven. Het is goed om hieraan altijd te blijven denken ook als u eens een zogenaamde vriendelijke moslim tegen komt. U bent gewaarschuwd.

  Liked by 1 persoon

 24. Berend Logtenberg zegt:

  De wereld met achter blijvers gaan compleet de wanhoop tegemoet.

  Er staat binnenkort heel veel op stapel.
  Januari 2018 wil de nieuwe wereld orde rockenfeller community van start.

  Grote kans dat de gemeente van Jezus Christus weg genomen is.

  31 oktober 500 jaar reformatie en paus wil weer samensmelting van kerk en staat.!!!!!!!!!

  Laodicea is dichterbij dan je dénkt

  Zorg ervoor dat je geborgen bent in Jezus Christus de Zoon van God en Hem toebehoort dan heb je niets meer te vrezen.

  De wereld draait door en en vergaat sowieso nog lang niet.

  Voor wie de bijbel goed leest KOMT de Heere Jezus Christus ÉÉRST op de wolken van de hemel.
  En dan zullen alleen maar de doden in Christus ontslapen heiligen opstaan en wij die nog leven Hem tegemoet gaan in de lucht om eeuwig bij Hem te zijn.

  1Thessalonicenzen 4 & 5.

  Dit kan ieder moment plaats vinden.

  Dan krijg je 7 jaren van grote verdrukking voor Israël en de oordelen van God over de wereld.

  De 1e helft van de grote verdrukking voor Israël is van vrede vrede geen gevaar.

  Dan wordt ook de tempel van God in Jeruzalem herbouwt en de offerdienst van Israël hervat.

  Dat is de 1e 3.5 jaar.

  De 2e helft van de grote verdrukking voor Israël wordt zwaar.

  De offerdienst van Israël wordt dan stop gezet én de antichrist zetelt zich dan in de tempel van God in Jeruzalem.

  En dan grijpt God Zelf in.

  Dan komt het 1000 jarig vrede rijk waarin de satan gebonden is en Jezus Christus Koning is en wij met HÉM zullen regeren.

  Na die 1000 jaren zal de satan nog een korte tijd los gelaten om de mensheid weer met grote leugens te verleiden die voor de schijn hebben mee gedaan.

  Dan heb je het grote eindoordeel pas.
  Openbaringen 20.

  En dan komt er de NIEUWE HEMEL, EN EEN NIEUWE AARDE.

  Dáár op zal dan pas het Nieuwe Jeruzalem nederdalen van uit de hemel.

  Zegen en groet van BEREND Logtenberg.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze glippen er telkens weer net even tussen door.
   Deze had ik nog niet gezien, maar beloofd niet veel goeds.
   Weer zo 1tje die denkt dat ie ze fantasie vriendje hier even moet pluggen/ promoten.
   Houd het nou godverdomme nooit op…………………………

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wat jij dan weer wel vergeet, is dat de ECHTE geleuvigen [ ik dus echt niet, iets
    waar jij mij van beschuldigt ! ] , geleerd wordt dat GELOOF bergen kan verzetten.
    Deze non verzet dan wel geen bergen, maar kijk eens hoe sterk het geloof haar heeft gemaakt.

    Like

 25. Flip zegt:

  De grootst ramp aller tijden gaat zich voltrekken als de “we gaan het wel zien” mentaliteit zich blijft handhaven.
  De moslims en hun smerige islam ideologie zullen alles vernietigen, de mislim die mijn hondjes of wat ook aan doet kan een kogel zijn bedorven hersens krijgen….

  Like

 26. Ron zegt:

  Optyfen met die hap en die kit Rutte erbij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s