Jihad gemakkelijk gemaakt: “Getraumatiseerden” worden buschauffeur

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Auto-jihad is na het gebruik van explosieven tegen “ongelovigen” een van de meest efficiënte methodes van de islam om tegen de “al langer hier wonende mensen” op te treden en hen “uit te dunnen”. Het Berlijnse openbaar vervoerbedrijf (BVG) biedt daartoe nu actieve ondersteuning en leidt de “getraumatiseerden” op tot buschauffeur. Op dit moment zijn het in totaal 16 zogenaamde “vluchtelingen”, die in het project “Gevluchte personen in de busdienst” de voorkeur krijgen boven Duitse werklozen.

PI News (2)

De opleiding begint in november en de komende zomer al moet het nieuwe personeel in onze straten met zwaar materieel onderweg zijn. Zoals de “Berliner Zeitung” bericht, verklaart de woordvoerster van de BVG, Petra Reetz, hierover: “Nóg hebben we genoeg personeel, maar de gemiddelde leeftijd is gewoon te hoog. Als chauffeurs met pensioen gaan, moeten we deze plekken invullen.”

We moeten gerustgesteld worden door het feit dat de BVG de personen op delicten in het verleden zal controleren. Dat de BVG kan vaststellen wat deze mensen in hun landen van herkomst hebben gedaan, is zo goed als uitgesloten – en zo ja, dan zou de onderneming deze kennis toch alsjeblieft met de verantwoordelijke autoriteiten, die dit zogenaamd nauwelijks kunnen, moeten delen. Ook zeggen eventuele vroegere veroordelingen hier zo goed als niets over toekomstige islamitisch gemotiveerde daden. Denk maar eens aan Mohammed Atta, de terreurpiloot van vluchtnummer 11, die op 11 september 2001 een van de vliegtuigen in de Twin Towers in New York stuurde. Ook hij stond bij opleiders bekend als “voorbeeldig”.

“Modelproject”

Maar veel belangrijker dan de zorgvuldigheidsplicht tegenover de autochtone bevolking is vermoedelijk dat de BVG voor dit soort projecten door de SPD onderscheiden is en geprezen wordt:

SPD-verkeersdeskundige Tino Schopf: “Nu is er een aanbod van een onderneming. Zo lukt integratie, dat is voorbeeldig.”

Ook in Rostock bestaat deze bijzondere ondersteuning. Het verkeer- en beroepsopleidend centrum (VBZ) kan het daarbij niet snel genoeg gaan. Daarom biedt het ook een “verkorte opleiding tot vrachtwagenchauffeur” voor Merkel´s gasten aan, “opdat zij snel kunnen starten”. Acht tot tien maanden zou daar de ongeveer € 16.000,- kostende en meestal door het arbeidsbureau, dus door de belastingbetaler, gefinancierde opleiding duren – “afhankelijk van voorwaarden en persoonlijke doelen”, zegt men.

Wat deze “persoonlijke doelen” precies zijn, zullen we dan wellicht bij een van de komende kerstmarkten mogen meemaken.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jihad gemakkelijk gemaakt: “Getraumatiseerden” worden buschauffeur

 1. Cathja zegt:

  De juiste woorden schieten me even niet te binnen bij het lezen van dit artikel, maar het gevoel wat ik heb is ONGELOOF!
  Hoe bestaat het dat onze oosterburen deze vreemdelingen (‘met een verleden’) kansen biedt, terwijl er echt wel autochtone Duitsers dezelfde kansen zouden willen krijgen, maar het dus kunnen vergeten?

  Respectloos is het, richting het eigen volk!

  Liked by 3 people

 2. jungleelephant zegt:

  Dat is de kat op het spek binden,sukkels!

  Liked by 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  busje komt zo, BOEM, geef ze een bus, vrachtwagen, personenauto van elk vervoermiddel weten zij wel een moordwapen van te maken

  Liked by 2 people

 4. BertG. zegt:

  Bert, zeker weten dat hier geen satire boven bij vermeld moet worden?

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Hartstikke goed voor die jhihadisch. Met zo’n gelede bus kun je ongelooflijk veel slachtoffers maken, toch zeker wel een paar honderd (de passagiers niet meegerekend). De verantwoordelijken die dit op hun geweten hebben moeten vervolgd worden wegens uitlokking tot moord. Wat een ongelooflijk geschift zooitje is dat daar bij die duitsers. Ze zijn nog stommer dan het paard van christus en dat was een ezel. Ik wens alle moslims dood. Zij zijn dan waar ze graag willen zijn, in de hemel bij Allah en wij de ongelovigen, zijn van hen af. Win-winsituatie. Rest ons nog de moeilijke taak om de politici die dit op hun geweten hebben, uit de weg te ruimen. Daarna alle autochtonen tot de tanden bewapenen, met 24 uur per dag bewapende knokploegen langs de straat met ruim mandaat (indien gericht vuur) en een avondklok voor alle allochtonen. Kunnen we daarna weer gerust gaan slapen. Niets aan de hand.

  Liked by 3 people

 6. Marian zegt:

  Dan zitten ze alvast met hun neus er boven op.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het wachten is op de eerste “getraumatiseerde” die doordraait .

  Liked by 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  Ganz verruckt!

  Liked by 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Die mohammedanen lachen zich helemaal lek! Gratis opleiding met gratis een zeer effectief moordwapen.
  Degenen die dit prachtige plan hebben verzonnen, zijn niet alleen krankzinnig, maar ook een gevaar voor de burger.

  Liked by 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Walgelijk, degoutant én misdadig tegenover eigen volk.
  De rekening loopt op en ze zal betaald moeten worden maar niet door ons maar door de lafaards onder eigen volk, lees: politieke lafaards en verraders van eigen volk zoals merkel, jancker, timmerfrans, verrotstad en vooral door dat Italiaans loeder in de EU stal dat de troep binnenhaalt.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  even tussendoor, ik lees net dat in Amsterdam van die lieve lieve Marokkaantjes waar overleden heer van der Laan zo dol op was een hondje van een bejaarde vrouw hebben doodgeschopt, wie weet was dat diertje het enige waar die vrouw oprechte liefde van had, ik heb hier na het lezen ervan lopen schelden, vuil tuig

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Golden Girl 8 oktober 2017 om 17:23

   Ja, in het kwellen van dieren zijn ze heel goed. Martelen en dood en verderf zaaien, meer kan de mohammedaan niet.

   Ik wou dat ik zo’n dierenbeul mocht hebben. Ik zou wel raad met hem weten in mijn grijze, koude kelder.

   Weet iemand trouwens waar “Trucker” is gebleven?

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wir schaffen dass!

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De Europese psychopathische politieke bestuurders op stads, regionaal en nationale niveau, zijn kennelijk zo wanhopig, dat zij naderen de situatie van ‘een kat in het nauw maakt vreemde sprongen’. Hun zieke geest probeert als maar door grenzen te verleggen in de wereld van krankzinnigheid. Ze weten niet meer hoe ze met onze vijanden moeten omgaan. Wat moeten ze doen om hun moorddadige genetisch bepaalde neigingen te temperen en ze te dresseren tot wat meer vriendelijk wezens. Het is net als het houden van een valse levensgevaarlijke hond die men niet wil kwijt raken. De hond moet worden gedresseerd om wat minder gevaarlijk te zijn. Dus nu geeft de Berlijnse BVG aan de loslopende gevaarlijke honden van Allah, gratis cursus buschauffeurs (vraag bij iedere rijschool hoeveel dat kost?) en daarna mogen ze hun prooi vervoeren! Geweldig hé? Straks hebben deze nieuw gebakken Hallal chauffeurs mooie kansen om zo veel mogelijk ongelovigen naar de hel te sturen…De quarantaine voor al degenen die niet van Allah houden.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Maar ze krijgen wel een serieus medisch onderzoek , vooral gericht op de suiker in hun bloedspiegel
  Die mag zeker niet te laag zijn zodat ze dat niet kunnen gebruiken als excuus wanneer ze mensen onderstenboven rijden…. bv bij een bushalte

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Ze worden wel aan een streng medisch onderzoek onderworpen , dat vooral gericht is op het suikergehalte in hun bloedspiegel , die mag zeker niet laag zijn .Zo wordt vermeden dat ze dat als excuus kunnen gebruiken bij het inrijden op voetgangers , bv aan een bushalte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s