Oberhaching: moslims eisen op begraafplaats enkele meters afstand

Screenshot_46

“Afstand tot minderwaardige, onreine ongelovigen tot in het graf!”

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Waarom eigenlijk niet een paar duizend kilometer?

Ze doen altijd datgene wat ze het best kunnen: eisen. Hun van haat vervulde ideologie, die al 1400 jaar lang onder valse vlag als zogenaamde “religie” op deze planeet rondwaart, heeft nu eenmaal volledig andere wetten dan de overige, geciviliseerde, mensheid en eist strikte scheiding van de vanuit islamitisch oogpunt “minderwaardige” en “onreine” anders gelovigen, die per slot van rekening toch allemaal in de hel belanden. Deze keiharde intolerantie en vijandigheid van de islam werkt tot in het graf: Mohammedanen eisen nu op de begraafplaats van Oberhaching enkele meters afstand voor hun graven. De “tz” meldt de brutaliteiten van de kolonisators:

PI News (2)

De islamitische familie maakte echter aanspraak op een heel ander grafveld. Daarop zou alles naar Mekka gericht moeten zijn. Dat zou tegenstrijdig zijn aan het basisconcept in Oberhaching met een open structuur, aldus de commissie. Bovendien zouden, aldus Schelle verder, in de onmiddellijke omgeving van dit grafveld geen ongelovigen begraven mogen worden. “Dan wordt het moeilijk”.

De familie had tijdens de afspraak in het kantoor van de burgemeester een islamitische begrafenisondernemer bij zich, die een bepaalde afstand tot de andere graven opeiste. Daarvoor had de burgemeester geen begrip. Schelle vroeg: “Is de afstand tot joodse medeburgers groter dan tot de christelijke of tot iemand die uit de kerk gestapt is? Of staat er in de koran hoeveel meter afstand er gehouden moet worden? Dat er bijvoorbeeld bij een diepte van 2.80 m ook een desbetreffende afstand van 2.80 m moet zijn? “

De familie liet zich door de vragen niet van zijn eis afbrengen en wees op desbetreffende voorschriften van grafvelden in München.

Wat mij betreft mogen het echter ook een paar duizend kilometer afstand zijn, daarin moet je niet zo pietluttig zijn. De standvastige burgemeester liet zich in ieder geval door de zelfbenoemde heerserstypes niet om de tuin leiden:

De burgemeester van Oberhaching verstaat onder het “erbij horen” in de gemeente iets anders. De eis naar een eigen grafveld beschouwt hij in ieder geval als overdreven: “Als in een heel deel alleen maar moslims worden begraven, dan krijgen we een probleem. Dan staan morgen de boeddhisten op de stoep. En overmorgen heet het dan: daar achter is het katholieke deel, en daarnaast het evangelische.” Overigens zouden de moslims onder elkaar het ook niet echt eens zijn, dus bijvoorbeeld de soennieten met de sjiieten, de Alevieten en de Wahabieten.

Er bestaat maar één religie op deze planeet die alle andere geloofsleden als minderwaardige onreinen beschouwt, en dat is de islam. Geen boeddhist of christen zou op het idee komen om op de begraafplaats een eigen veld op te eisen. Als je in één punt toegeeft aan moslims, dan betekent dit dat je de deur wagenwijd openzet naar de volgende brutale eisen. Daarom is de duidelijke afwijzing van de burgemeester extreem belangrijk:

Schelle vat samen: “Individuele aanspraken op grafvelden, dat krijg je bij ons niet voor elkaar. Het behoort tot de religievrijheid dat men andere religies naast zich tolereert. De christen moet immers ook tolereren dat er een moslim naast hem ligt.”

Ik ken de kranige burgemeester Stefan Schelle overigens – hij sloot mijn toenmalige huwelijk in het jaar 2007. Een aardige tijdgenoot, ook al zit hij in de CSU en (nog) niet in de AfD. Zijn houding is in ieder geval AfD-conform, niet zoals die van zijn islam vleiende partijgenoten in München.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Oberhaching: moslims eisen op begraafplaats enkele meters afstand

 1. Jade zegt:

  Dan heb je mooi plek om varkensstront te storten…

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  bravo meneer de burgemeester, dat zijn ze niet gewend dat iemand niet aan hun eis toe geeft
  zelfs als ze dood zijn hebben de nabestaanden nog een pakket eisen
  laat ze naar hun thuisland gaan om hun moslim te begraven, de nabestaanden mogen daar ook blijven, ik ben dat eisen en gezeur spuugzat, vandaag door die lieve mede nederlanders in Amsterdam een hondje van een bejaarde vrouw doodgetrapt, wat ik dan niet begrijp waren er geen andere mensen in de buurt die dat arme beestje hielpen, of was het weer doorlopen dat ze bang waren om zelf ook in elkaar getrapt te worden?

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zolang 80% van de Europese bevolking dit soort feiten niet tot zich neemt en daaruit conclusies trekt is het nog steeds richting de afgrond met Europa.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Genetisch afval dient men uit milieu oogpunt niet te begraven. De beste plek zijn verbrandingsovens waarna er kunstmest van gemaakt kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Misschien minder bekend, maar een ECHTE muslim-begraafplaats ziet er zoó uit.

  Medina, dichtbij Mecca in ’t “heilige” land zelve.

  Een andere plek waar de “droeve, treurende” muslim nabestaanden NOOIT en-te-nimmer een bloemtje komen neerleggen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Prima burgemeester: Gezonde kijk op de zaken!
  En dat de CDU niet (langer) zijn partij is, daar komt hij heus nog wel achter.

  Like

 7. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Die roginha of hoe die hufters in Myanmar ook mogen heten kunnen ze ook maar beter uitroeien. Hebben weer eens Hindu’s afgeslacht. moslims…

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Ik heb werkelijk nog nooit in mijn leven de behoefte gehad om over iemands graf te pissen.
  Maar voor alles is er een eerste keer.

  Like

 9. Eduard uit Breda zegt:

  Het zijn vast geen echte moslims want die gaan terug naar hun eigen Islamitische basis
  Volgens mij is er nog een probleem voor zover mij bekend mag een moslim graf niet geruimd worden na afloop van het contract en dat is tegen de regels van de meeste Europese wetten

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Veel mensen hebben geen fatsoen en gaan over lijken. Mensen die eisen deugen niet, laat dat gezegd zijn ! Eerst (jaren 70) hoorden we van de vrouwen; Wij vrouwen eisen, toen baas in eigen buik, en abortusklinieken die tegen de Wet in door bleven draaien. Vervolgens kregen we al die eisen rond Zwarte Piet, en nu zijn er de Moslims die eisen. Met de achterliggende gedachte van voornoemden dat ze altijd hun zin zullen krijgen. Wat andere mensen denken of willen of voelen telt totaal niet mee. En zo glijden we langzaam maar zeker af naar een wereld waar alleen voor de brutaalste en voor de schoften nog plaats is. Door op al die eisen steeds maar JA te zeggen !

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  Als men zou ontdekken dat moslims naar kip smaken was het probleem snel opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Ik heb een antwoord op die barbaren eisen nl. ik ga steeds wandelen met mijn hond tot zelfs op het kerkhof en mijn hond die kan het ruiken en wat doet een hond als hij iets ruikt wat hem niet aanstaat? Juist.

  Geliked door 1 persoon

 13. tjonge zegt:

  waarom dat moslim-kadaver niet ff traditioneel een bomgordel om en opblazen?
  dan verdampt ie gewoon, hoef die ook niet meer in de grond, wel ff een goed stofmasker op tijdens de ontploffing, want die giftige damp wil je echt niet inademen….

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Moslims nemen en geven is er niet bij, geheel in de lijn zoals narcisten zijn.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Die vastberadenheid van de burgemeester vind ik prachtig! Zo moeten we niet-toleranten behandelen! In geen geval mag er voor moslims een uitzondering gemaakt worden, anders is het hek van de dam. Moslims hebben nogal wat eisen, zoals we weten.

  Geliked door 1 persoon

 16. Sjaak zegt:

  Is 3000 Km ver genoeg ?

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Verwijzing in het arabisch naar de begraafplaats van moslims …””.Stortplaats voor grof vuil “”

  Like

 18. Simon Borgers zegt:

  zij hebben helemaal niks te eisen doen ze maar in hun eigen land

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Moslims mogen kiezen.
  Het land uit, verbranden.
  Of allebei…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s