Antwoord PVV op slogan nieuwe kabinet: “Vertrouwen in de toekomst” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

24 reacties op Antwoord PVV op slogan nieuwe kabinet: “Vertrouwen in de toekomst” . . .

 1. koddebeier zegt:

  Geen enkel vertrouwen met een stel onbenullen aan het roer !

  Geliked door 2 people

 2. ildiko zegt:

  JA MAAR WEL ZONDER DEZE REGERING

  Geliked door 2 people

 3. Haagse Harry zegt:

  Mijn mooie Den-Haag, waar ik gedurende mijn hele leven heb gewoond, gelachen en genoten
  Is nu door al die vervloekte Allah-Flikkers volledig naar de kloten
  Het wordt tijd dat wij als vele Hagenezen
  Dat tyfus volk Den-Haag uit sjezen
  Als het eenmaal in Den-Haag begint
  Volgt de rest stekeblind!!

  Geliked door 5 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ze hebben weer eens een lege slogan bedacht.

  NEE, IK ZIE DE ‘TOEKOMST’ HELEMAAL NIET ZITTEN!
  Welke ‘toekomst’ zou ik moeten vertrouwen, dan?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat op 9/10 om 19:36

   Ik zie de toekomst ook niet zitten, want over welk Nederland hebben ze het dan? Gaan ze strenger optreden, zodat wij weer in vrede en veiligheid over straat kunnen, of gaan ze maatregelen treffen tegen de snelle opkomst van de islam in ons land? Of gaan ze het aantal moskeeën inperken soms?
   We zullen het merken, dat ook deze slogan alleen maar woorden zijn. Inhoudsloze woorden.
   Zoals we van onze overheid kunnen verwachten.

   Geliked door 1 persoon

 5. Duchesne zegt:

  Vertrouwen…Rutte…Regering…? Mijn vertrouwen in regering, overheid en politiek is beland op een punt waar geen terugkeer meer van is, het resultaat van jarenlange leugens, verdraaingen, het totaal negeren van burgers, het met geweld het zwijgen opleggen van politici die niet meelopen en de deur is volledig dichtgegaan met het bij voorbaat uitsluiten en nutteloos maken van het stemrecht van alle mensen die PVV hebben gestemd. Als dit land meer mensen had die met hooivork de straat op gingen om hun recht in deze wereld te halen stond ik er ook, weer….

  NEDERLAND EN DEMOCRATIE ZIJN BEIDE OVERLEDEN, HET IS RUTTE EN CO GELUKT.

  VERTROUWEN IS ONGEVEER HET LAATSTE WOORD DAT NOG PAST BIJ DE POLITIEK EN RUTTE.
  …Kan iemand die lul een woordenboek sturen?

  Geliked door 3 people

  • Anneke zegt:

   Nederland en democratie zijn beide overleden…Dit is al gebeurd in de jaren-90, máár de meesten hadden NIETS in de gaten.
   Pim moest worden opgeruimd (2002),wat ook gedaan is en nog besefte het gros helemaal NIETS.

   Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  De Toekomst is de slachtbank en hoofddoekjes….

  Geliked door 3 people

 7. Guardiacivil zegt:

  Met de toekomst is Nederland geïslamiseerd en al het oorspronkelijke is weggevaagd.
  Dus wat en waarin moeten we vertrouwen?
  Dat Rutte III en de hele maffia in Brussel hierin slaagt als er geen grote opstand komt.

  Geliked door 3 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Ik heb er alle vertrouwen in dat met Rutte III de islamisatie doorgaat. Dat de massa-immigratie doorgaat, de corruptie, het graaien het elkaar belonen met pretbanen, dat de prijzen zullen stijgen, de zekerheden worden afgebroken. Ik heb dus veel vertrouwen in dit kabinet.
  Mijn eigen toekomst zie ik wat somberder in.

  Geliked door 3 people

 9. Pietersen zegt:

  Er is toekomst voor de islam met dit kabinet, niet voor Nederland.

  Geliked door 3 people

 10. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Het antwoord van de PVV op de slogan van het nieuwe kabinet is een vraag naar de bekende weg. Wilders je bent de leider van de 2e grootste partij. We hebben op je gestemd. We verwachtten veel van jou. Je bent met een cordon sanitair op een zijspoor gerangeerd. Laat van horen. Laat zien, dat je geen watje bent. Toon dat je kerel bent met ballen. Vlak voor de verkiezingen heeft Rutte je met zijn Turkije-stunt op het verkeerde been gezet. Neem nu revanche. Kom met een stunt. Sla de satanische leugenaar knock-out, nog voor dat hij kan beginnen. Een vuist recht op zijn kanis. En desnoods schop je hem ook nog onder de gordel. Alles is toegestaan, om hem te stoppen. Als je faalt, is er geen toekomst en is de strijd verloren. Dit is je laatste kans.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Ik vind het oneerlijk de druk op Geert op te voeren, terwijl juist Geert er alles aan doet. Het VVD-minnende volk heeft een crimineel tekort aan overzicht betreffende de Nederlandse samenleving en kunnen dus niet stemmen op een Nederlandse volksvertegenwoordiging.
   De VVD zit kraag in Brussel of anders droomt het daarvan. Zij hebben Nederland uitgeleverd aan een vreemde mogendheid. Een stem op de VVD is een stem op het weg-met-ons-denken dat wordt aangewakkerd door juist onze overheid die middels het onderwijs de focus verlegt op Europa en Nederland als een nietszeggend, afhankelijk en inferieur stuk grondgebied blijft benoemen.

   Like

 11. fleckie zegt:

  De tv- zender ..ARTE.. berichtte op t.t.no.114, d.10.10.2017, om 01.05:u ..’AUS ALLER WELT’…..,;:PEST-AUSBRUCH….. SCHULEN BLEIBEN ZU……Wegen des …PEST-AUSBRUCHS in..MADAGASKAR bleiben die SCHULEN in mehreren Stadten des Landes die ganze WOCHE geschlossen.Menschensammlungen hat die REGIERUNG bereits untersagt,um die WEITERE AUSBREITUNG des ERREGERS zu begrenzen.Den Behorden zufolge gibt es bislang 42 Tote;..343 Menschen seien an der LUNGEN-oder BEULENPEST ..ERKRANKT. …Der ..INSELSTAAT liegt vor der ..OSTKUSTE ..AFRIKAS…………………VERURSACHER der…PEST … ist das .BACTERIUM YERSINIA..PESTIS. Der Erreger wird oft durch FLOHE von RATTEN ubertragen, AUCH…eine UBERTRAGUNG durch TROPFEN ..ahnlich wie Bei einer ..Grippe ist moglich.<<<<<
  .

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter zegt:

   Ik denk dat de pest niet alleen door ratten wordt overgebracht maar ook door asielzoekers die misschien opzettelijk dit meebrengen, Voor de moslims maakt het niet uit die willen toch dood. Maar een moslim die het voor elkaar krijgt om miljoenen christenhonden af te maken middels een pestepidemie, die mag toch wel rekenen op een ereplaats naast Allah en als bonus krijgt hij niet alleen die 72 maagden maar mag hij zich de hele dag suf neuken.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Ofschoon ik NIET direct een link wou ‘aangeven’, is mijn ( levensgevaarlijke) boodschap goed begepen! Eerder heb ik ook al eens de aandacht gevestigd op de epidemie, pest, die miljoenen slachtoffers vergde in EUROPA, ……..uit een ‘gewone ‘ encycopledie…’PEST’….” Naam van een acute besmettelijke ziekte die veroorzaakt wordt door de Pasteurella ..Pestis,een door Yersin en Kitasato in ..1894 ..ontdekte bacil,die epizootieen verwekt bij bepaalde knaagdieren, vooral bij de rat. …..De ziektewordt bij de mens overgedragen door de beet van bepaalde vlooiesoorten ,die de ziieke ratten parasiteren en..bij hun dood naar de mens overgaan. …Als de ziekte overgedragen is,breidt de besmetting zich snel uit door direct of indirect contact,..vooral ..als..de..besmetting..in de..LONGEN ..gelokaliseerd is. ..Pestbesmetting veroorzaakt steeds een ernstig ziektebeeld,gekenmerkt door..HOGE..KOORTS, en..ZWARE INTOXICATIEVERSCHIJNSELEN, met ..NECROSERENDE ..ONTSTEKING van de LYMFE-..en..BLOEDVATEN , waardoor bloedingen in de ..WEEFSELS ontstaan. …Men onderscheidt , naargelang v.d.voornaamste lokalisatie van de besmetting ..DRIE…ziektevormen: de BUBONISCHE vorm, met etterende opzetting v.d.lymfeknopen: de PULMONAIRE vorm, met ZWARE BLOEDERIGE LONGONTSTEKING; en de SEPTICEMISCHE vorm met algemene uitzaaiing en aantasting v.d.bloedvaten……PULMONAIRE en CEPTICEMISCHE vormen zijn dodelijk ..als de zieke niet onmiddellijk ..een specifieke ..behandeling krijgt. …..De pestbacillen zijn zeer gevoelig voor ..sulfamiden..en..bepaalde..antibiotica,…zoals ..streptomycine,waardoor tegenwoordig een groot aantal gevallen genezen..kan..worden. …VACCINATIE..kan..een..korte..( ongeveer 6 maanden) bescherming waarborgen. …..De strijd tegen de ..PEST.. wordt vooral profylactisch gevoerd door preventieve maatregelen zoals verdelging van ratten en vlooien in gebieden waar de ziekte epidemisch is…………..
    Reeds vroeg stelde men vast dat de epidemie voorafgegaan werd door een grote sterfte onder knaagdieren, vooral onder de ratten. Pest blijkt AFKOMSTIG te zijn uit…AZIE…; de primitieve gastheer v.d.pestbacil is de …TABARGAN….of..TIBETMARMOT. …………….
    PANDEMIEËN …teisterden ..EUROPA… tussen de 6e ..en ..de 14e eeuw . Endemisch kwam ..PEST voor tot in de 18e eeuw.( MILAAN 1576’…..LONDEN 1665,…..MARSEILLE ..en..TOULON..1720,…..MESSINA..1743,…..RUSLAND..1771,…..)
    Een laatste pandemie ..verspreidde zich in ..1894..vanuit CHINA..over..EUROPA, ..en bereikte in 1900 de Verenigde Staten………….ENDEMISCHE ..PESTHAARDEN…worden nu nog aangetroffen in INDIE!..INDOCHINA,..(VIETNAM).. de MALEISE ARCHIPEL,….KLEIN AZIE…..EGYPTE,…….CENTRAAL. AFRIKA…..MADAGASCAR…..en…..ZUID-AMERIKA. …..Strenge internationale maatregelen van profylactische aard moeten thans het …UITBREKEN …van PESTIDEMIEEN …voorkomen.
    .

    Like

 12. Duchesne zegt:

  De PVV heeft nog maar een optie, en ik zou die pakken. Als partij gezamelijk weglopen bij de eerste vergadering van de kamer en de regering on-grondwettig benoemen. Dan alle stemmers oproepen het binnenhof af te sluiten als protest tegen de staatsgreep die feitelijk heeft plaatsgevonden. Dat zou ik doen.

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Duchesne (10 oktober 2017 om 10:42)
   Goede middag Dames en Heren.
   Het is inderdaad de hoogste tijd , dat de PVV van zich doet spreken en een onmiskenbare daad stelt. Als de PVV niet rap wat gaat doen, zal de goodwill in ras tempo vervagen. Wilders, je zit in de oppositie, dus doe wat !!! Laat je niet langer ringeloren. Laat van je horen. Haal Rutte-3 onderuit. Mobiliseer de massa. Leg zout op elke slak. Schop tegen de zere schenen. Ontmasker de duivels. Maak kabaal. Het spektakel kan niet groot genoeg zijn. Het doel heiligt de middelen. Als de PVV achterover blijft leunen, is het met de PVV snel gedaan. Wilders, de tijd dringt. Je hebt al veel te lang geaarzeld. De ene kans na de andere heb je laten lopen. Draal niet langer. Doe wat Het is nu erop, of eronder. Je hebt niets meer te verliezen, alleen maar te winnen. Wacht niet langer. Smeedt het ijzer zolang het heet is. Laat je laatste kans niet verloren gaan. Wij hebben op jou gestemd. Wij verwachten heel veel van jou. Laat ons niet in de kou staan.
   Hup,hup, hup, de schouders eronder !!!

   Like

 13. Anneke zegt:

  GEEN vertrouwen in de politieke toekomst. Al decennia wantrouw ik de politiek!!!
  Gouden bergen beloven, máár als het er op aankomt worden deze beloften NOOIT realiteit.
  De laatste tien-vijftien jaar wordt het tevens steeds moeilijker een kabinet te vormen. Neem nu dit jaar, men is méér dan een halfjaar aan het bekonkelen.
  De stem van het volk blijft WEER ongehoord, de PVV buitengesloten. Máár géén enkele vorm van verzet, vanuit het land!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  We worden weer opnieuw belazert en krijgen sigaar uit eigen doos. Geert heeft weer helemaal gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s