Manchester-bloedbad 2017: Wederom leiden de islamitische sporen naar Duitsland

Screenshot_74

Manchester-bloedbad: Wederom leiden de islamitische sporen naar Duitsland

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE SPOREN VAN HET BLOEDBAD VAN MANCHESTER LEIDEN NAAR DUITSLAND

Tijdens een popconcert van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande in Manchester op de late maandagavond van 22-05-2017 heeft zich in de foyer van de met duizenden bezoekers gevulde concerthal een zware explosie voorgedaan. Daarbij werden minstens 22 mensen gedood en raakten 59 zwaar gewond. De dader was een moslim, die een explosief op het lichaam gedragen had.

Michael Mannheimer Blog

MERKEL IS MET HAAR POLITIEK VAN DE OPEN GRENZEN GEHEEL PERSOONLIJK MEDEVERANTWOORDELIJK VOOR DE DOOD VAN TALLOZE EUROPEANEN, DIE DOOR ISLAMITISCHE JIHADISTEN WERDEN VERMOORD

Zijn spoor leidt thans tot aan Duitsland. Hetgeen opnieuw aantoont dat Merkel met haar criminele politiek van open grenzen geheel persoonlijk verantwoordelijk is voor talloze, door moslims begane moorden in Europa. Vergeet niet: Ook de daders in Nice, Brussel en Parijs kwamen van over de open Duitse grenzen. Hun deelnemingsbetuigingen waren je reinste hoon tegenover de slachtoffers en hun nabestaanden.

Destijds publiceerde ik een lezersbrief van een Française, die in Nice een familielid had verloren – en dringend verzocht verschoond te blijven van de leugenachtige deelneming van Merkel.

Alleen al daarvoor zou Merkel allang in de gevangenis moeten zitten – want haar politiek van grensopening gaat in tegen alle desbetreffende Duitse wetten – en levert daarenboven de delicten op van ondersteuning van een terroristische organisatie volgens paragraaf 129a (regel 5) Wetboek van Strafrecht:de islamitische jihadisten, die met duizenden over de Duitse grens naar Europa stromen.

Desondanks hoeft Merkel voor een aanklacht niet te vrezen: want een machtenscheiding bestaat in Duitsland niet. Justitie is de facto en van rechtswege ondergeschikt aan de uitvoerende macht (de regering). Dat verklaart waarom er tot dusverre door Justitie geen aangifte tegen Merkel werd uitgevaardigd.

(Michael Mannheimer)

________________________________________

Manchester-bloedbad: Wederom leiden de islamitische sporen naar Duitsland

En alweer leiden de sporen van een islamitische terroristische moordenaar naar Duitsland. Deze keer is het de broer en vermoedelijke medeplichtige van de dader in Manchester, Hashem Abedi, die vrolijk door het land reisde.

Op 17 december van het vorige jaar reisde hij – natuurlijk zonder kaartje – van Weissenfels in Saksen-Anhalt naar Leipzig. Tijdens de rit werd hij gecontroleerd door beambten, tegenover wie hij zich identificeerde met een Brits rijbewijs. Hij had contact met drie geld witwassende zakenlui in de omgeving.

In juli waren de zakenpanden van één der vermoedelijke witwassers doorzocht wegens illegale praktijken en belastingontduiking. De drie Lybiërs moeten tientallen woningen hebben gekocht. De koran-gelovige Hashem Abedi was na jet Manchester bloedbad met 22 doden in Lybië gearresteerd en had bij zijn arrestatie aangegeven, van de plannen voor een aanslag van zijn broer Saman af geweten te hebben. Ook hij zou een IS-strijder zijn (MS)

Bron:
www.journalistenwatch.com
journalistenwatch

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Manchester-bloedbad 2017: Wederom leiden de islamitische sporen naar Duitsland

 1. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Herkauwen jullie nog steeds, wat de Main Stream Media jullie voorkauwen? Het is al lang bekend, dat de aanslag in Manchester een valse vlag operatie was. Net als bij al die andere aanslagen in Londen, Barcelona en Las Vegas waren er van te voren figuranten ingehuurd. Hebben jullie ooit een lijst gezien met de namen en adressen van de slachtoffers ??? De illuminati’s die achter die aanslagen zitten, werken met dubbele agenda’s. Het doel heiligt de middelen. Niet alles is, wat het lijkt dat het is. Een perfecte misdaad bestaat niet. Kijk en zie. Luister en hoor. Alleen vermeende daders worden gearresteerd. En die worden gezelfmoord, nog voor ze kunnen praten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als er verkeersslachtoffers vallen, dan zal dat ook wel niet echt zijn.
   Want ik zie nooit namen en adressen in de krant staan, ook geen foto’s van slachtoffers.
   Dus zullen het wel acteurs geweest zijn.
   Ook dat zijn dan in scene gezetten ongelukken om de auto in een zwart daglicht te plaatsen.
   Gewoon dubbele agenda’s van de politie en verkeersveiligheid instanties.
   De illuminatie zit ook overal achter.
   Maar Oeps heeft ze allemaal door en wat ze flikken.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ja Bert, er zijn zo veel verschillende berichten te vinden dat men soms niet meer weet wat er waar is. Ik laat me niet zo makkelijk voor de gek houden en probeer het meestal zelf eerst uit te zoeken.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Goed gezien , Bert .
    Er zit toch een duidelijk patroon in bij sommigen , tussen religie en waan .
    En hoe religieuzer , des te ……….
    Ik heb me voorgenomen om iets gematigder te worden , wat die materie betreft .
    Want ik wil ook niet in dat sleepnet blijven hangen .
    Sommigen worden zelfs zo pissig dat ze me gewoon beschuldigen van overmatig bier drinken , terwijl ze normaliter als ze geen acute aanval van godsdienstwaanzin hebben , wel heel normaal kunnen denken en reageren .
    Ik vind dat niet leuk , temeer omdat ik van mijn hele leven nog NOOIT bier gedronken heb ! Ik heb al genoeg aan de lucht !
    Maar goed , ze trekken wel vaker verkeerde conclusies …………..
    Foute vrienden en zo .
    Dat zijn ook altijd degenen die vinden dat erge misdadigers een tweede kans moeten krijgen , want wie weet worden ze wel gelovig en dan hebben we er toch mooi weer een schaapje bij ! Als je dan over dat criminele verleden begint , dan krijg je op je bord : ” je moet geen ouwe koeien uit de sloot halen “.
    ( Die laten ze dus gerust verzuipen ) .
    Ik denk dat dat ook de reden is , dat ze zo pissig worden als je tegen hun zendelingengedrag in gaat . Je belemmert hun utopie .

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat van dat bier, komt bij mij vandaan.
    Ik had beweerd dat ik ook een gebaar gemaakt had door er 1 open te trekken en mijn vraag te richten aan bachus.
    Die gasten gaan ook overal mee aan de haal en maken er maar wat van.

    Like

   • Elisah zegt:

    Er staat ook heel veel onzin op internet Bert, het is soms moeilijk om te herkennen wat fake is en wat niet, sommige mensen trappen er in. De arme slachtoffers zijn iig niet fake.

    Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Mensen die er niet tegen kunnen moeten niet kijken. Mensen die het niet geloven wel.
   Snel voordat het weer verwijderd wordt.

   Like

   • Elisah zegt:

    Ik heb bevestiging van een medicus dat dit geen fake is!

    Like

   • BertG. zegt:

    Je weet hoe sommige hier op gaan reageren.
    Perfecte acteurs uit Hollywood in de rol van hun leven.
    Anders kunnen ze dat illuminatie verhaaltje niet meer volhouden.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (10 oktober 2017 om 11:16)
    Goede middag Dames en Heren.
    Een “valse vlag” is heel iets anders, dan “fake news”.
    Operaties onder valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten. Zij kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien.
    Fake news is written and published with the intent to mislead.

    http://achterdesamenleving.nl/overzicht-van-valse-vlaggen-van-zweden-tot-frankrijk/#.WdytR9SLTGg

    http://www.ellaster.nl/2017/10/10/schietpartij-las-vegas-valse-vlag/

    https://www.google.nl/search?newwindow=1&q=valse+vlag+las+vegas&oq=valse+vlag+las+vegas&gs_l=psy-ab.3…3954.16498.0.17532.10.10.0.0.0.0.67.565.10.10.0….0…1.1.64.psy-ab..0.7.401…0j0i22i30k1j33i160k1j33i21k1.0.N37xx1r0Hr8

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Ik vraag mij af welk belang zouden de autoriteiten hebben om fake-aanslagen te organiseren…?
    Wellicht kun je dàt belang-principe hier eerst klaar en duidelijk maken en de beweegredenen uitleggen…, alvorens irritatie en verwarring op te roepen door te proberen het vermeend bedrog te ontmaskeren.

    De vraag rijst voor wie en wat…?
    Ik zie er met belangstelling naar uit.

    Like

   • willie zegt:

    Waarom houdt die lul altijd zn vinger voor de lens ??? telkens wordt aan de hals gevoeld , maar GEEN ENKELE kogelgat te zien ??? Vreemd

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (10 oktober 2017 om 11:16)
    Goede middag Dames en Heren.
    Op deze beelden zien we dat er mensen op de grond liggen en dat er aan de nek wordt gevoeld. kennelijk probeert iemand de halsslagader te voelen. Er wordt wel heel erg snel vastgesteld, dat iemand niet meer leeft. Dit lijkt niet erg op professionele hulpverlening. We zien geen verwondingen. De beelden zijn zeer slecht en tonen niet veel.. De camera wordt alle kanten op bewogen. Er zit een vinger voor de lens. Er is veel te ver ingezoomd. We kunnen niet eens vaststellen of deze opnames ter plaatse in Las Vegas zijn opgenomen, of misschien elders. Deze beelden leveren geen bewijs, hooguit zwakke aanwijzingen, maar laten vooral heel veel aan onze interpretatie over. In onze fantasie denken we iets te zien, dat niet wordt getoond. Dus voorzichtigheid is geboden met dit soort beelden.

    Like

   • BertG. zegt:

    “In onze fantasie denken we iets te zien, dat niet wordt getoond.”

    Waarom verbind jij er dan conclusies aan vast, aan dat wat je ziet maar niet getoond wordt.
    Heb je andere beelden waar jij je info vandaan haalt, die niemand gezien heeft, of raad je ook maar wat.

    Like

   • Elisah zegt:

    Oeps, ik snap wat je bedoelt, maar de man is absoluut geen arts, hij zegt dat zijn moeder verpleegster is en wilde gewoon proberen om mensen te helpen.
    Hij probeerde zeer vluchtig vast te stellen of er nog mensen leefden, of ze hulp nodig hadden en riep dan om professionele hulp, meer niet, er vond geen professioneel medisch onderzoek plaats.
    We zijn beelden van schietparijen gewend vanuit de films, de werkelijkheid is echt anders. De beelden zijn heel vluchtig en onder extreme omstandigheden, in een panieksituatie gemaakt, met een telefoon en slechte belichting. Het is geen professionele documentaire.
    De doden zijn dood….zoiets speel je echt niet effetjes…. ik heb er een arts naar laten kijken.
    Wie er achter steekt is weer een ander hoofdstuk, alhoewel isis tot nu toe nog geen aanslagen geclaimt heeft waar ze niks mee te maken hadden. Er zijn verschillende aanslagen geweest die ze makkelijk hadden kunnen claimen, maar deden het niet.
    Er zijn iig veel aanwijzingen dat er meerdere schutters waren, verschillende mensen hebben al geluidstechnisch onderzoek gedaan en komen ook tot die conclusie.
    Ik hoop echt dat de ware toedracht en schuldigen gevonden worden en ze zeer zwaar gestraft worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (11 oktober 2017 om 15:08)
    Goede avond Dames en Heren.
    De aanslag in Las Vegas roept veel gevoelens op. Maar ik denk, dat de daders nooit berecht zullen worden. Het wordt steeds duidelijker, dat we hier te maken hebben met een goed voorbereide valse vlag operatie. Ik heb vorige week al een hele lijst met ongerijmdheden gegeven en die is inmiddels alleen maar langer geworden. Ik denk, dat de daders gezocht moeten worden in “the deep state” en dus bij de illuminat en de geheime diensten. De teksten van sommige artiesten, die optraden, zijn wel heel bizar. De locatie bevat heel veel illuminati symboliek. Het is gewoon een duister zaakje, dat uiteindelijk in de doofpot zal verdwijnen. De vermeende dader heeft het, volgens mij, NIET gedaan. Hij is erin geluisd. Er zijn veel vingerwijzingen naar de oude goden als Isis, Osiris, Horus, Seth enzo. Daarmee zit je midden in het satanische. Ik denk, dat de aanslag tweeledig was. Enerzijds satan eren met een bloedbad. Dat zou eventueel ook een proeve van bekwaamheid kunnen zijn. Anderzijds denk ik, dat de aanslag een politiek doel had, nl. voorbereiding op de Nieuwe Wereld Orde.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    Wat niet mag zijn, is niet.
    Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die weten en herkennen.
    Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
    Wat ziet gij, dat ge niet ziet ???


    Links onder bij het Mandalay Bat was een plakaat aangebracht van een rode vuist met satanssymbool, 2 hoorntjes. Dit is een illuminati-symbool. (Probeer de foto groter te maken.)

    Ik weet, dat Niburu niet altijd betrouwbaar is, maar ze hadden daar wel enkele interessante waarnemingen.

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12312:tatoeage-zanger-jason-aldean-zelfde-als-las-vegas-illuminati-kaart&catid=20:het-complot&Itemid=33

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12295:slachtpartij-las-vegas-is-bloedoffer-aan-marduk&catid=69:occult&Itemid=81

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12293:las-vegas-is-er-hierna-nog-iemand-die-de-mainstream-media-gelooft&catid=20:het-complot&Itemid=33

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Oeps48 (11 oktober 2017 om 22:43)
    Sorry, er is iets fout gegaan in de foto’s .
    Zie linksonder het plakkaat met rode satanische vuist. Probeer uit te vergroten.

    http://www.trbimg.com/img-59de63a9/turbine/la-na-las-vegas-guard-20171010/400/400×225

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (10 oktober 2017 om 11:16)
    Goede middag Dames en Heren.
    Interessante aanvulling op het las Vegas gebeuren.

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/28-jarige-ooggetuige-meerdere-schutters-aanslag-Las-Vegas-plotseling-overleden

    Like

 2. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  turken eruit!
  Ow wacht, verkeerde topic.
  moslims eruit!
  😬

  Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Dat klere wijf Merkel heeft inmiddels al heel wat doden op haar geweten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s