Parijs: Joods meisje (10) dagen achter elkaar op school aangevallen en uiteindelijk het ziekenhuis in geslagen

Screenshot_65

(Symbolische foto)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

. . . en zowel de politie als de school waren hiervan op de hoogte, toonden zich echter hulpeloos en passief, de media zwegen erover. Nu is het Franse Meldpunt voor Antisemitisme actief geworden.

De Franse politie wachtte bijna twee weken af – volgens informatie van Britse media – voordat ze onder druk van alternatieve media en een antisemitisme bestrijdende instantie het incident bekendmaakte:

Een 10-jarig Frans schoolmeisje werd gedurende een langere periode door haar klasgenootjes in een school in het bekende 18e arrondissement van Parijs (Montmartre) zo erg beledigd en geslagen, dat de moeder tenslotte niets anders meer overbleef dan haar met zware verwondingen in het buikgebied en de ribben naar het ziekenhuis te brengen.

De enige reden voor deze haat en het daarmee gepaard gaande geweld is, aldus de daders: het meisje is joods.

Meldingen aan de politie en de school bleven leverden volgens de moeder niets op. Pas nadat ze het voorval had gemeld bij het BNVCA (Nationaal Bureau voor Waakzaamheid tegen Antisemitisme), werd het bij een groter publiek bekend. Het BNVCA heeft ook de politie ertoe opgeroepen om het antisemitische voorval eindelijk te onderzoeken.

Het geweld tegen het joodse meisje is in Frankrijk geen op zichzelf staand geval. Met de sterke islamisering van het land zijn de overvallen op Joden extreem toegenomen. Alleen al in het jaar 2015 hebben meer dan 8000 Joden Frankrijk verlaten om naar Israël te emigreren.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Parijs: Joods meisje (10) dagen achter elkaar op school aangevallen en uiteindelijk het ziekenhuis in geslagen

 1. Sabeltant zegt:

  De islam gaat nergens in de wereld samen.
  Ooit komt het tot een botsing waarna de islam wordt verdreven.
  Hopelijk ruimen ze tegen die tijd deze intolerante ideologie voorgoed van deze planeet.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Joden zijn de kanaries in de kolenmijn en nog snapt de mensheid niets en leert niets van het verledeb

  Like

 3. Rensk. zegt:

  verleden bedoel ik

  Like

 4. We zijn door de verr*tte EU-islamisering (nieuwe import + de hier geboren en getogen 3e/4e generaties) weer aanbeland eind jaren 30. Wake up, stand up!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De enige reden voor deze haat en het daarmee gepaard gaande geweld is, aldus de daders: het meisje is joods.”

  We kunnen dus vaststellen dat het haar eigen schuld was. Had ze maar niet Joods moeten zijn. Wat denken al die Joden eigenlijk wel? Dat ze zomaar in het wilde weg Joods kunnen zijn wanneer ze dat willen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 9/10 om 20:42

   Wat een verschrikkelijk bericht is dit! Wat een pijn en verdriet heeft dit arme meisje moeten doormaken, enkel en alleen omdat ze Joods is! Net zoals u zegt, heer Köhler, alsof Joods-zijn een eigen keuze is.

   Ik vind het onbegrijpelijk dat er zó laat is gereageerd, en eigenlijk pas nadat de moeder van het meisje alarm sloeg. Het is een grote schande! Het moest maar eens een moslimkind zijn. Dan was er direct keihard opgetreden.

   Ik hoop dat het meisje volledig mag herstellen, en dat de dader(s) geschorst wordt/worden.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @J.C..Th. Kohler. Ja! Jij hebt gelijk! Zij kunnen niet zomaar in het wilde weg Joods zijn. Mensen die een geloof voor zichzelf kiezen en niet kruipen in de smerige stinkende kont van Allah, zijn vogelvrij verklaard. Wie denken ze dat ze zijn? Hoe durven ze zijn grote profeet niet te accepteren? Al had deze vieze vent pathologische hobby’s zoals seks met kinderen, vrouwen verkrachten, met dode vrouwen slapen en massa moorden.

   De bendeleden van deze twee MEGA CRIMINELEN zouden nog te rest van de wereld leren wat respect is? Dat geldt voor ons allemaal. Jammer genoeg zien onze leiders geen kwaad in, om ons als prooi voor deze pathologische beesten uit de woestijn en de jungle voor te leggen. In hun optiek moeten de beesten en de mensen leren leven in een vreedzame cohesie. Dat is goed voor de integratie van de ARTIS-staat.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Laat me raden! De daders waren militant opgevoede mede scholieren wiens ouders lid zijn van de Pinkstergemeente.

  Like

 7. Patrick zegt:

  Slechte linkse moeder.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Antisemitisme neemt gestaag toe in héél Europa. Europa is zwaar verontreinigd door de alles hatende islamieten èn hun linkse clangenoten!!! Heb géén islam-fobie, maar ben een realist!!!

  Like

 9. repelsteeltje zegt:

  zonde voor zo een klein meisje als ik die ouders was zou ik direct emigreren naar veilig israel daar weten ze wel raad met die klerelijers!

  Like

 10. Marian zegt:

  Dit wordt onze toekomst ook, reken maar als hier niet wordt ingegrepen. Ze zijn schorsblind.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Persoonlijk denk ik dat de Franse Joden doen te weinig om zichzelf te beschermen tegen de islamitische vijand: a) Waarom stichten ze niet hun eigen scholen waar hun kinderen veilig kunnen leren? De scholen zouden worden beveiligd door Israëlische beveiligers; ex commando’s met expertise in beveiliging. Tevens moeten de scholen worden uitgerust met de modernste elektronische beveiliging. Er zijn genoeg rijke Franse en Amerikaanse Joden die een bijdrage voor dit project kunnen leveren. Hoe minder bemoeienis van de staat, des te beter. Als je niets krijgt, hoef je ook geen dank je wel te zeggen. b) Waarom verzorgen de Joden zelf niet lessens in gevechtssporten zoals Jiu Jitsu, Karate, Thai Quan Do of Krav Maga (voor de oudere kinderen) vanaf 4 jaar oud en tactieken in zelfverdediging voor volwassenen? c) Als ze deze speciale Joodse scholen niet kunnen bekostigen, moeten ze op zijn minst voor zorgen dat hun kinderen niet op zwarte scholen zouden zitten. Een school met meer dan 4 of 5 moslim of zwarte kinderen, is een onveilige school. Zij kunnen vervoer organiseren naar blanke scholen.
  Zij vertrouwen te veel op de Franse overheid. Helaas is deze overheid net zo betrouwbaar als al de overheden in west en noord Europa met betrekking tot de veiligheid van Europese autochtonen en niet moslims .

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Waarom sturen Franse Joden hun kinderen naar scholen die levensgevaarlijk zijn voor hun kindreen? Ik ben heilig overtuigd dat de school waar het meisje op zat, is een zwarte school. Een hel waar het wemelt van moslimleerlingen. Zo’n school is vuurgevaarlijk niet enkel voor Joden, maar ook voor gewone blanke autochtone kinderen en niet-moslims. Ouders moeten meer bewust zijn over de veiligheid van hun kinderen tijdens schooltijd. Een school met een X aantal kinderen van islamitisch komaf, is gewoon niet veilig en men moet zo’n school vermijden. De linksige viezeriken die zo graag integratie en ‘cohesie in de samenleving’ propageren, sturen hun kinderen niet naar een zwarte school. Als ze in Amsterdam wonen, sturen ze hun kinderen naar een school in Abcoude of andere rijke ‘moslim-vrije gemeenten of moslim-vrije buurten. Zie: https://www.volkskrant.nl/opinie/hoogopgeleide-allochtone-ouders-zet-uw-kind-op-een-zwarte-school~a4043011/

  Like

 13. willem zegt:

  We moeten die lafaards zodanig aan gort rammen dat ze snel oprotten naar hun eigen islamitische achterlijk land waar ze thuis horen.

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Stel je nu toch eens voor onze kinderen moslimkinderen in elkaar gaan slaan enkel omdat ze moslim zijn. En als excuus kunnen we dan ook nog aanwenden: wat moslims mogen, dat mogen wij ook.
  Wedden dat die linkse rakkers onze kinderen voor het gerecht zullen slepen en zwaar zullen bestraffen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s