Rutte III . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Rutte III . . .

 1. Marian zegt:

  Wie zit nu eigenlijk al die verschrikkelijke onzin uit te denken, D66 soms? Ik krijg het gevoel of ik op een andere planeet zit.

  Like

 2. Als dit allemaal doorgaat en er technisch geen man en vrouw meer bestaat zie ik niet alleen Rutte met een kek jurkje aan en op hoge stelten naar de Kamer schreiden, wiegelend met d’r heupen maar ook de rest van deze #ClownsClub

  Like

 3. eva110 zegt:

  Volslagen idioot om de bevolking van een heel land aan te passen aan een paar idioten die niet willen zijn zoals ze op de wereld zijn gekomen.
  Op zich vind ik dat iedereen mag zijn wat en wie hij wil, maar ik laat me niet door iemand vertellen dat ik op slag geen vrouw meer mag zijn.
  Volslagen onzinnig dat dit en andere onzin überhaupt aan de orde kan komen bij het formeren van een nieuw kabinet.
  Rutte zelf is ook genderneutraal, als je zijn foto”s goed bekijkt kloppen de verhoudingen niet en lijkt het net een trol met een lachend waterhoofd.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En ik heb het helemaal gehad met al die randdebielen die iedere keer weer op dat zooitje krapuul stemt !!

  Like

 5. Jan zegt:

  Eerst alles afbreken en voor waardeloos onderwijs zorgen en nu jammeren:

  ….
  Er is vanuit de Provincie Gelderland te veel aandacht voor het vinden van goed personeel voor de technieksector, terwijl ook in de zorg grote tekorten dreigen. Dat vindt de Gelderse PvdA.

  De partij wil samen met CDA en D66 woensdag vragen om een plan om de tekorten in de Gelderse zorg tegen te gaan. Zo bestaat er in Gelderland al een samenwerking tussen de provincie, werkgever en werknemers in de techniek. Die samenwerking moet er voor zorgen dat mensen die een techniekopleiding doen ook iets leren waar vanuit bedrijven vraag naar is.

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2147968/PvdA-Te-veel-aandacht-voor-vinden-techniekpersoneel-terwijl-tekort-in-zorg-oploopt

  Maar wij hebben toch al die illegale vakkrachten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s