Aarde weigert halsstarrig gevaarlijk op te warmen

Screenshot_80

(Door: Jan Jacobs)

Klimaatopwarming? Wetenschappers geven fout toe

Klimaatopwarming? We hadden het fout. Dit zijn de onontkoombare conclusies van een nieuwe wetenschappelijke studie, gepubliceerd in Nature Geoscience door een groep wetenschappers-alarmisten. De berekeningen opgenomen in het akkoord van Parijs zitten er maar liefst 170 miljard ton CO2 naast. Na de onthulling begin dit jaar van voormalig NOAA-wetenschapper John Bates dat er datamanipulatie en ondeugdelijke praktijken hadden plaatsgevonden om een politieke agenda van Obama in Parijs 2015 door te drukken, is dit wellicht de nagel aan de doodskist van klimaat-alarmisme.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Elite, establishment, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aarde weigert halsstarrig gevaarlijk op te warmen

 1. Drs.P. zegt:

  Het klimaat en darabij ook het CO2 gehalte wordt alleen maar gebruikt om de burgers zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen. De toeslag op energie, ooit verzonnen door de slinkse groene khmer geilslinkse maffia in den haag bedraagt nu al meer dan de energiekosten. Dit geld verdwijnt in het gigantische grote swarte gat van asiel immigranten (letterlijk en figuurlijk). Het wordt tijd dat we die slinkse uitvreters en profiteurs eruit pleuren en helaas weer geen zakencabinet, maar een zeverzeik zeurpietenzooitje.

  Like

 2. Motorman zegt:

  De computermodellen hebben het overschat… Mooi excuus. De computers maken geen fouten, enkel de ” geleerden ” die ze bedienen en gegevens insteken!

  Geliked door 3 people

 3. Harry Kooistra zegt:

  Obliquiteit

  Obliquiteit of axiale variatie is een astronomische term en beschrijft de hellingshoek of inclinatie (Engels: tilt) van de equator ten opzichte van het omloopvlak, het vlak van de Aarde in de baan om de zon, de ecliptica. In gewoon Nederlands is het ook bekend als ashelling. Een planeet met een rotatieas loodrecht op het omloopvlak heeft een axiale variatie van 0°. Een planeet die een rotatieas op het omloopvlak heeft, ongeveer zoals de planeet Uranus (98°), heeft een axiale variatie van 90°.

  De Aarde heeft op het moment een axiale variatie van 23,45°. Het gevolg van de obliquiteit is dat er op aarde seizoenen heersen: hoe groter de helling, des te groter het verschil tussen zomer en winter.
  De hellingshoek is niet constant maar varieert met een periode van ongeveer 41.000 jaar. Het laatste maximum viel 10.700 jaar geleden en bedroeg 24,4°, het volgende minimum zal over 9800 jaar vallen en uitkomen op ongeveer 22,6°. Over de afgelopen 5 miljoen jaar schommelde de hoek tussen ongeveer 24,5° en 22,0°.
  Het noordelijk halfrond kent een “zomer” tussen 21 maart en 21 september en een “winter” tussen 21 september en 21 maart. Het zuidelijk halfrond kent precies het omgekeerde. Als de inclinatie kleiner wordt zal de zon niet de huidige Kreeftskeerkring (op 23,5° noorderbreedte) als hoogste punt op 21 juni kennen, maar een parallel dichter bij de evenaar. Bij een maximale obliquiteit, van 24,4°, zal de zon juist 1° dichter bij de polen kunnen komen.
  (bron: Wikipedia)

  ekent dat de poolcirkels kleiner. or komt de zon dus verder van de poolcirkels af te staan.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Feiten zijn iets waar de Groen Links Klimaat “Gelovigen” niets van moeten hebben. Stel je voor zeg. Dat zou hun gekoesterde wereldbeeld alleen maar verstoren en het goede gevoel weghalen bij het afsluiten van een contract voor groene energie. Grijze energie is voor PVV tuig wij van de bakfiets elite eten en leven pas duurzaam en klimaat en milieu neutraal. Daar kan geen tokkie tegenop.

   Like

 4. biebie zegt:

  Als mislukte president kandidaat is hij hij toch mooi miljardair geworden met zijn “wetenschappelijk” lul verhaal.
  Maar men zal nooit toegeven dat men te voorbarig foutieve conclusies getrokken heeft anders zullen de claims van terugvordering van onterecht betaalde milieu belastingen niet te overzien zijn.
  En wat is er nou makkelijker dan een mythe belasting te innen.

  Like

 5. Leo 1 zegt:

  Heb er nooit aan getwijfeld de mensheid op te zadelen met een enorm schuldgevoel voor hun financieel gewin, ten koste van de burgers.

  ” Verneuk de massa, Spek de kassa ! “

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Ik begrijp de getallen in vermeld artikel niet goed:
  *In hun Parijse plannen ging men nog uit van maximaal 70 miljard ton CO2 vooraleer de gevaarlijke grens zou worden overschreden. Dat blijkt dus een misrekening van maar liefst 170 miljard ton.*
  Dat zou kunnen betekenen dat we 170 miljard ton te weinig (…) uitstoten eer de computermodellen wel uitkomen?
  Wat gebeurt er met het inmiddels kapitale potje CO2 afkoopbijdrage?

  Even nog de afschrikwekkende voorspelling voor de geest halen met onderstaande trailer:

  An Inconvenient Truth

  Like

 7. msn2017 zegt:

  niet zo’n slechte gedachte

  Like

 8. bigljohn zegt:

  De klimaatopwarming ? Allemaal baarlijke nonsens en volksverlakkerij, tot doel voor sommigen om een hoge bankrekening te realiseren. De aarde kende al vele perioden van opwarming en afkoeling. Daar kwam geen mens of industrie aan te pas. Soms bestond de mens nog niet eens, en al helemaal geen industrie. Is het zo onderhand niet welletjes geweest na die afkoelingshype (van de aarde) van de jaren 70, de zure regen, het ozongat, en nu weer het vermeende CO2 probleem ? Kassa voor al die klimaat goeroes. Ze zien u als volgeling en betaler graag komen, en willen dat zo houden. CO2 is onmisbaar in de natuur voor bomen en plantengroei. En hoe meer bossen en planten de aarde heeft, hoe meer deze afkoelt. Minder CO2 betekent afsterven van bomen en planten, en het tegenovergestelde van wat beweerd werd door die klimaat goeroes. We krijgen dan een versnelde opwarming en woestijnvorming op aarde. Als er al iets aan het klimaat moet gebeuren is het de smog vorming in de zeer grote steden, de zogenaamde metropolen. In zulke grote metropolen zoals Londen, maar welke men o.a. ook in Azie kan vinden, lopen op gezette tijden de mensen in de straat rond met mondkapjes op om zich enigzins te wapenen tegen de verstikkende smog, Veroorzaakt door een veel te grote concentratie van industrieen in de steden en het massale autoverkeer (vooral diesels), die op de zeer beperkte ruimte die een stad heeft in verhouding tot het totale oppervlak van een land, een enorme hoeveelheid fijnstof uitstoten.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Nou vandaag anders nog pagina grote advertentie in Trouw. De aarde gaat nu echt opwarmen en het wordt de hoogste tijd CO2 terug te dringen. Ze willen dat de CO2 met maar liefst 80% tot 90% wordt teruggedrongen. Toe maar. Advertentie gaat uit van de belangenbehartiger van de gassector. Het KVGN. Nooit van gehoord. Maar ik denk dat de achterban van deze organisatie flink geïnvesteerd heeft in windturbines en allerlei ander zogenaamd klimaat beschermend gedoe die de goedgelovige burger veel geld gaan kosten. Geloven moet je en zul je anders ben je stom. De investeringen moeten natuurlijk met hoog rendement terug verdient worden. Gelukkig heeft Rutte III in al haar wijsheid (aangespoord door de klimaat lobby) een klimaatwet in de maak. Voor meer achtergrond info over deze alarmclub http://www.gas2050.nl

  We zijn nog lang niet af van de klimaat religie met haar hoge priesters van de angst verspreiding, schuld en boete.

  Geliked door 2 people

 10. boorzalf zegt:

  Heel die klimaat verandering is één grote volksverlakkerij. Het is gewoon een manier om de bevolking een poot uit te draaien. Net zo als de CO 2 uitstoot. In de oertijd was er meer CO 2 dan nu. Russische wetenschappers hebben ontdekt dat het juist kouder wordt. We worden van alle
  kanten besodemietert.

  Geliked door 2 people

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu even opletten welke van de hoofdstroom media hier aandacht aan besteden. Ik denk niet een.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Motorman zegt:

  Tja, die geleerden en politiekers ( Sint Obama op de eerste plaats ) zijn onfeilbaar natuurlijk. En alle klimaatsceptici ook. Stoute Aarde!

  Like

 13. Republikein zegt:

  En zo komt het dat in de zomer de zon verder van de aarde afstaat dan in de winter en dat is goed voor de bankrekening,

  “Afgunst is een oude ondeugd die in ieder zit verankerd, zoals ik gezegend ben met te veel van de deugd eerlijkheid dat bij mezelf toe te geven. Zo was ik jaloers op de gifgroene Euro-parlementariër Gerben Jan Gerbrandy in Brussel: 12.000 euro per maand cashen- onder andere een fooi krijgen als je daadwerkelijk in het Europarlement komt opdagen- de door Europese belastingbetalers betaalde zalm komt je bij het ontbijt de neus uit zwemmen en een beetje ….. overleggen met een berelekkere assistente waar ik nu nog steeds heimelijk een beetje verliefd op ben. Nergens is het gras zo groen als bij Gerben Jan dacht ik toen even”.
  https://www.climategate.nl/2014/01/de-onzin-van-meer-europa-1-beeld/

  Like

 14. Cynicus zegt:

  Het klimaatverdrag is een sprookje. Grote nonsens !!

  Like

 15. Marian zegt:

  Ik heb hier nooit in geloofd.

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Wie heeft nu eigenlijk het lef om het IPCC, het officiële onderzoeks-orgaan van de Verenigde Naties, tegen te spreken? Dan moet je toch van goede huizen komen. Ja, toch?
  Wel, al jaren lang laten wetenschappers kritische geluiden horen. Vaak als individualisten. Nu komt er een tegengeluid van een GROEP WETENSCHAPPERS. De hoofdzakelijk LINKSE media hebben er het zwijgen toe gedaan, want de linkse Obama en overige domme linkse figuren geloofden en dwongen anderen te geloven dat de wereld ten onder zou gaan aan CO2.
  Eindelijk dringt de waarheid nu door bij een gerenomeerd wetenschappelijk media-orgaan:
  .
  Nature Geoscience – Wikipedia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nature_Geoscience
  Nature Geoscience is a monthly peer-reviewed scientific journal published by the Nature Publishing Group. The editor-in-chief is Heike Langenberg.
  .
  Deze ontwikkeling moet breed onder de aandacht gebracht worden van de politici, die beslissingen nemen over wel en wee van ons, burgers van deze aarde die snakt naar CO2.
  Mail de link van dit artikel naar zoveel mogelijk leden van de Tweede en Eerste Kamer en andere politici !!!! Hopelijk zijn er enkele die wakker worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Klimaat is als de inhoud van mijn portemonnee.
  Ze zeggen dit en bedoelen dat.
  We houden meer over. Maar alles wordt omhoog gevijzeld en daarmee veel geld door de overheid verdiend.
  Wij?
  Blijven slaven van die mestkevers en blijven inleveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s