Statistiek: Meer dan 75% van de kinderen tot 6 jaar in Frankfurt zijn buitenlanders

Screenshot_88

“Voor een Duitsland, waarin we graag en goed leven.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de bron: “Statistiekbureaus van de bond en de deelstaten” – “Bevolking naar migratiestatus regionaal” ziet het er voor de Duitse toekomst allesbehalve rooskleurig uit. De cijfers zijn zo beangstigend, dat ze door de massamedia gewoon worden doodgezwegen. Uit de statistiek komt tevoorschijn hoe groot het aantal kinderen met een migratieachtergrond in de verschillende grote Duitse steden is. In enkele steden zijn de buitenlandse kinderen al in de meerderheid:

Mitteleuropa

Hamburg 48,94% – Hannover 46,67% – Bremen 57,58% – Berlijn 43,83% – Duisburg 57,14% – Dortmund 53,33% – Keulen 50,98% – Düsseldorf 50,00% – Essen 50,00% – Darmstadt 52,76% – Stuttgart 56,67% – Neurenberg 51,85% – München 58,44% – Augsburg 61,54%

Frankfurt: 75,61%

Het is de vraag of, en zo ja hoe dit probleem weer onder controle te krijgen is. Omdat buitenlanders zich statistiek vermeerderen, terwijl er steeds minder Duitsers komen, zullen de Duitsers zichzelf weldra waarschijnlijk in een überhaupt niet Duits land terugvinden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Statistiek: Meer dan 75% van de kinderen tot 6 jaar in Frankfurt zijn buitenlanders

 1. tjonge zegt:

  dus gemiddeld over 20 jaar lopen er 50% buitenlanders op straat en nog 50% blanken tot een leeftijd van 25 jaar..
  dat omvolken gaat wel heeeel snel zeg !

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De MSM media kunnen niet eeuwig blijven wegkijken. Op een gegeven moment zijn er zoveel Noord Afrikanen, dat TV camera’s het beeld niet meer kunnen wegdraaien naar blanke Duitsers, zodanig dat iedere TV ploeg alleen nog maar zwarten in beeld krijgt. Ik weet wat het is. Tilburg Noord bijvoorbeeld is bezig een groot getto te worden van Afrikanen, Antillianen, Turken, Somaliërs, noem maar op (meest Moslims). Er wonen in Noord nog maar weinig autochtonen, en er komen schrikbarend veel niet westerse allochtonen bij. Over de gehele stad genomen bestaat de bevolking voor 25.5 % uit NIET westerse komaf. Zo zal het met iedere grote stad gaan, direct daarop gevolgd door de dorpen, en net zolang tot dat men geen Europeanen meer ziet. De wijk Stokhasselt echter (ook Tilburg Noord) spant de kroon, 52,5 % van de bewoners bestaat uit allochtonen.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   70 % mss nog meer hangt aan het Uitkeringsinfuus!! De economie draait als een tierelier, maar er is bijna nergens geld voor. Logisch, het Uitkeringsinfuus moet dagelijks bijgevuld worden, want als deze droogvalt, breek in Holland de pleuris uit!! Er is ‘Den Haag’ alles aangelegen om het Klootjesvolk koest te houden. Ze weten dondersgoed dat er een veenbrand smeult in Holland. Maar op een dag is deze niet meer in toom te houden!!

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  In andere w-Eu-steden zal het niet veel anders zijn. Meen dat Antwerpen ook zo’n 75% is. Brussel zal wel niet veel afwijken. Niks verrassends aan. Zat er toch aan te komen!! 40 jaar terug werd hier al voor gewaarschuwd!!

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Merkel wil in de nieuwe regeringsafspraken met CDU/CSU FDP en de Groenen afspreken dat structureel elk jaar 200.000 migranten legaal Duitsland binnen kunnen komen. De illegale toestroom blijft natuurlijk ook stromen want grenzen blijven open laat staan dat iemand tegen wordt gehouden of uitgezet. De Groenen zijn hier fel op tegen, zij willen hogere aantallen. Natuurlijk blijft het niet bij deze 200.000. Tel daar de gezinshereniging bij (zeg maar half dorp, iedereen is familie van elkaar) en je weet dat je dit getal minimaal met 3 kunt vermenigvuldigen. Elk Arabisch afstammend gezin heeft een gemiddeld geboortecijfer van rond de 4 kinderen. Het Duitse gezin is inmiddels gedaald ergens beneden het 1 kind gezin. Hooguit 40 jaar en Sarazin’s voorspelling Deutschland schafft Sich ab is werkelijkheid geworden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Hitler presteerde beter. Die heeft Duitsland in 11 jaar weten te verwoesten en dan heb ik het nog niet over de rest van Europa, Afrika en Midden-Oosten, zowaar een prestatie. Merkel daarentegen moddert maar voort en zit inmiddels in haar 12e jaar, net de loopgravenoorlog van de 1e WO.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Van Hitler heeft Europa (Duitsland) zich kunnen herstellen. Van Merkel zal dat naar het nu gaat lijken niet meer mogelijk zijn.

   Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Bij Merkel valt iedereen in slaap en als het volk wakker wordt is het te laat. Net een boot die naar de waterval toedrijft. Men hoort in de verte dat er iets is, iets gevaarlijks maar men ziet het niet tot het moment men in een stroomversnelling terecht komt en in de afgrond dondert.

    Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  In 2020 zijn de jonge Duitsers een minderheid in eigen land

  In 2014 waren er ca 16 miljoen niet-Duitsers. Zou men de Ruslanddeutsers en Vilksdeutsers niet meerekenen komt men nog altijd op 13,2 miljoen volgens de Deutse CBS.

  Er bij komen 1 miljoen ‘immigranten’ voor het jaar 2015. Wat nog nakomt zijn ca 4-5 personen en vergeleken met 2015 is er een stijging van 159% alleen al in de maand februari.

  De gemiddelde Duitser is 45 jaar, de immigrant 35. De Duitsers sterven dus eerder en bovendien krijgen Duitse vrouwen 1,4 kinderen en buitenlandse 1,8. Dit zorgt voor de demografische verschillen zoals in bovenstaande tekst

  http://einwanderungskritik.de/2020-sind-die-jungen-deutschen-minderheit-im-eigenen-land/

  Like

 7. Karen zegt:

  Horror van de ergste soort.

  Geliked door 2 people

 8. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peacepipe zegt:

  De (financiële) slavernij is sluipenderwijs weer ingevoerd. Het zal toch voor iedereen die een beetje kan rekenen volstrekt duidelijk moeten zijn dat dit het begin is van een duikvlucht van Duitsland naar een catastrofe! Gezien de grote economische verbondenheid van Nederland en Duitsland zullen wij in die ellende meegezogen worden!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Feitelijk zijn die Halsema-dorpen er al waar dat mens het in Buitenhof, twee zondagen terug over had, er dus al. Kwestie van wachten tot er geen Duitser meer woont. Zo ging ook Detroit volledig naar de knoppen. Geen blanke wilde er meer wonen en dus kwam geen geld in het laatje
  https://statisticalatlas.com/place/Michigan/Detroit/Race-and-Ethnicity

  In geheel Duitsland komen Gaza’s en Gazastroken.

  Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Verander dat komen maar in “zijn”.
   In sommige steden heeft de politie niets meer in te brengen tegen de zwaar bewapende Arabische families.
   De slag is al verloren.
   En men blijft gewoon mooi weer spelen en zijn zakken vullen zolang het nog kan, de Duitse regering weet al lang dat het land verloren is.

   Like

 11. Jean zegt:

  BEANGSTIGEND & DESASTREUS.
  Dank huichelaars in Brusselallabath jullie vernietigingsstrategie is geslaagd, de rekening zullen we jullie ter gepaste tijd voorleggen en gvd jullie zullen ze zwaar betalen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Op 22.2.2015, staat vertaling van het boek, van de…PERZISCHE…schrijver F.Hoveyda,: Was wollen die ARABER, ( no.;4), onder ‘waarom gaan islamitische asielzoekers niet naar QATAR..etc. ‘……….PERZIË………..’ Historische benaming ..van..een..der..oudste..en..machtigste..wereldrijken…in..het..Midden-Oosten, dat ondanks ..verschillende en ..soms belangrijke wijzigingen in de landsgrenzen tot de dag van vandaag elementen van een oorspronkelijke beschaving en cultuur wist te bewaren. ……….De..huidige kern van het ..oude …PERZIË heeft na …WERELDOORLOG l..de naam *IRAN…aangenomen. …………
  GESCHIEDENIS?….De eerste staat die op PERZISCH GRONDGEBIED ONTSTOND — tussen de 9de en de 7de eeuw v.C.– werd naar de Iraanse stammen die in dat gebied woonden…*MEDIE genoemd. Op de overgang van de 7de naar de 6de eeuw kwam in Ansjan een krachtige lokale dynastie,de dynastie der Achemieden ( naar de stamvader,Hachamanis of Achamenes) op,die een bedreiging ging vormen voor het rijk der Meden, en onder Cambyses en diens zoon..CYRUS opstond tegen Astyages, de laatste koning der Meden,diens machtige rijk veroverde ..en het PERZISCHE ..rijk stichtte,dat in luttele jaren uitgroeide tot het grootste en machtigste wereldrijk dat Zuid-Azie ooit gekend heeft. De eigenlijke grondlegger werd evenwel * CYRUS de Grote, die in ..558 v.C…zijn vader opvolgde; CYRUS, die van ..moederszijde een neef was van Astyages ,maakte zich meester van de bezittingen van deze laatste (550) ; hij veroverde vervolgens Sardes met het koninkrijk Lydie en geheel Ionie(546) ,maar spaarde koning Croesus,; hierna(540) trok hij op tegen het Babylonische rijk,dat hij versloeg: in 539 hield hij een triomfante intocht in Babylon. Tussen 546 en 540 organiseerde hij ook een aantal succesvolle ..expedities..naar het oosten en ..noorden ,waar hij Bactrie en ..Sogdiana onderwierp. Toen hij tenslotte in een gevecht tegen…de Massageten..aan de noordwestgrens sneuvelde(528) strekte het ..PERZISCHE rijk ..zich uit van de KAUKASUS tot aan de Indische Oceaan,van Ionie tot in Centraal-Azie………..De machtspolitiek van CYRUS werd voortgezet door zijn. zoon en opvolger Cambyses ll,(529-522) ,die tussen 525 en 522 …EGYPTE..veroverde. Van zijn afwezigheid maakte de magiër Gaumata ,die zich uitgaf voor Smerdi,een andere zoon van CYRUS de Grote,die op last van Cambyses was vermoord, gebruik om een opstand te ontketenen,zodat hij hals over kop naar huis moest terugkeren,waar hij werd vermoord. Hierna ontstonden ernstige on,usten, waarvan een telg uit een jongere tak v.d.Achemenieten , Darius l (522-485) ,zoon van Hystaspes ,handig gebruik wist te maken door de troon te veroveren, ……………………Fleckie…..het tegenwoordig genoemde IRAN,…was voorheen genaamd…PERZIË.( op de Duits-talige site ..TANGSIR, noemt de ‘hoofdschrijver’ zich ook…’PERZISCH’.en NIET…IRANIER…( schrijft dan ook TORKS, TURKEN, die het in PERZIË voor het zeggen hebben?)

  Like

 13. sabine zegt:

  Mensen dit is allemaal gepland en wat er heden gebeurd. Europa moet groter en groter van de Brusselse gestoorde gekken ! Turkije moet erbij komen en de rest en daarom moet heel Europa Moslim gebied worden. Het enige wat wij nog kunnen doen is vluchtten naar wereld delen waar we veilig met onze soortgenoten kunnen samen leven. Het duurt geen 10 jaar en dan is onze halve regering moslim en moeten onze vrouwen in boerka over straat.

  Like

 14. Benesha zegt:

  West Europa wordt een puinhoop zowel qua demografie, sociale zekerheid, welvaart, economie en veiligheid. Vooruitziende mensen weten dat en denken na over een toekomst buiten West Europa. Oost Europa en Rusland worden de places to be en worden wat het hier eens was.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Ik kwam op internet een vertaling tegen uit de goede oude tijd [2012],toen Van Frikschoten [Jaap Mollema] nog een site had.

  http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/2850-Turkse-moslims-in-Duitsland.html

  Turkse moslims in Duitsland hopen dat er (in de toekomst) meer moslims dan christenen zullen zijn

  Integratie kan zelfs onbereikbaar zijn als de jongere generatie van Turkse Duitsers de islam in toenemende mate blijft omarmen.

  Volgens een nieuw onderzoek van de Turks Duitse zeden en opvattingen zegt bijna de helft van alle Turken die in Duitsland wonen dat ze hopen dat er in de toekomst meer moslims dan christenen in Duitsland zullen zijn.

  De studie toont ook aan dat de islam een steeds belangrijker onderdeel van de waardestructuur van de Turken in Duitsland wordt, vooral onder de jongere generatie Turkse Duitsers, die radicaler zijn in hun religieuze opvattingen dan hun ouders.

  Nou, de Turken krijgen hun zin. Merkel, bedankt!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Wat fijn dat Neurenberg er ook bij staat.
  Goed voor de economie.
  Toys R Us!

  Like

 17. Peter zegt:

  Sarazin over Merkel: 30. September 2017 Luzerner Zeitung

  . Merkel hat nicht die Deutschen oder das deutsche Volk im Blick, sie verfolgt einen internationalistischen und universalistischen Politikansatz. Das kann man gut oder schlecht finden. Aber viele finden das nicht gut.

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Duitsland gaat af op een catastrofe. Maar Nederland niet minder.

  Like

 19. Marian zegt:

  is gewoon triest te noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s