Uit angst voor terreur: verhoging van de veiligheid op de uienmarkt in Weimar

Screenshot_6

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

Vroeger dacht men dat knoflook en uien vampiers op afstand zouden houden, tegenwoordig is deze versie herzien, omdat bewezen is dat er geen bloedzuigers bestaan. Nu is bewezen dat er ware geldzuigers bestaan, die in het parlement zitten en er door opvallen dat hun beroepsleven na de studie ophoudt.

Tegenwoordig bewezen bedreigingen worden met betonblokken, zoals in Keulen, of zoals nu in Weimar met grote metalen containers bestreden. In Weimar begint vrijdag namelijk de 364e uienmarkt. In drie dagen worden daar ongeveer 300.000 bezoekers verwacht. Op zeven podia wordt een veelzijdig programma aangeboden met Country muziek, Pop, levensliederen, Rock en Jazz. Als hoogtepunt treden o.a. Jan Josef Liefers met zijn band Radio Doria en de rapper McFitti op. Bij 500 kraampjes kunnen bezoekers uienproducten, sieraden, kunsthandwerk en meer kopen. Op de Herderplatz is een middeleeuwse markt te bewonderen. Zaterdag vindt er een hardloopwedstrijd in de stad plaats.

Blijkbaar worden er alleen uienproducten aangeboden en geen halal eten? Moeten daarom de ingangen met metalen containers geblokkeerd en de aanwezigheid van de politie verhoogd worden? En volstaan gewone metalen containers of zijn deze volgestort met beton? Dragen de politieagenten bijvoorbeeld alleen hun dienstwapen en pepperspray of hebben ze dit jaar ook weer machinepistolen om onschuldige volksfeesten te beveiligen? De politie vertelt eindelijk een keer de waarheid zonder een statistiek te verfraaien. De MDR bericht: ook de politie kondigde aan meer op patrouille te gaan in de binnenstad. Reden voor de verhoogde veiligheidsmaatregelen zijn volgens informatie van de stad de terreuraanvallen zoals op de kerstmarkt in Berlijn verleden jaar.

Nou zeg, carnaval werd al genoeg afgezegd, de Dom van Keulen wordt met betonblokken beveiligd, en nu zelfs de uienmarkt in Weimar. Maar goed, ook het grootste volksfeest in de deelstaat Hessen, de veemarkt in Bad Arolsen, werd zowel vorig jaar als dit jaar met zware betonblokken tegen vermeende terreuraanslagen door radicale islamieten beveiligd.

Wanneer gaat er eindelijk eens een lampje branden bij de linkse wereldverbeteraars en wanneer zien ze eindelijk eens in dat niet de AfD bestreden moet worden, maar dat we te maken hebben met een potentieel terreurgevaar, dat onze christelijke en open samenleving en enorm veel mensenlevens bedreigt? Waarom praten onze politici zelfs niet over zoiets? Waar blijven de informatiefolders die erover berichten dat onze tradities en waarden door een nieuwe islamitische samenleving bedreigd worden? Is het bijvoorbeeld te onaangenaam en wil men niet toegeven dat men niet meer zonder een onbehaaglijk gevoel naar een normaal volksfeest kan, zoals komend weekend naar de uienmarkt in Weimar? Ik heb er tenminste nog nooit iets over gehoord, maar blijkbaar is zelfs het plaatselijke schuttersfeest of de volgende eerste schooldag van kleine kinderen niet meer veilig. Duitsland schaft zichzelf steeds meer af!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Uit angst voor terreur: verhoging van de veiligheid op de uienmarkt in Weimar

 1. Sabeltant zegt:

  Het antwoord op alle terreur is simpel.
  Zorg dat er geen terroristen op het terrein kunnen komen.
  Ze zijn duidelijk herkenbaar, zonder duidelijk westelijk uiterlijk geen toegang.

  De Europese landen kunnen nog veel leren van Israël.
  Die weten wel hoe je met dit soort volk om moet gaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Hang er een paar varkens neer,
  klaar is Kees…

  Like

 3. Republikein zegt:

  Die hardloopwedstrijd is wel aardig gevonden.
  Zijn er dan ook wel stalletjes voor de esoterie, helderzien o.i.d.

  Like

 4. kruisridder zegt:

  Verkijk je maar niet op de huidskleur Sabeltant. Tegenwoordig lopen er ook genoeg tot de islam bekeerde blanke ratten tussen die voor alles in staat zijn en inmiddels teruggekeerd zijn uit Syrie. Je hebt ze in alle kleuren en maten tegenwoordig, die islamitische ratten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  ‘Tegenwoordig bewezen bedreigingen worden met betonblokken, zoals in Keulen, of zoals nu in Weimar met grote metalen containers bestreden.’

  De ‘bescherming’ die betonblokken biedt

  Wat wel helpt

  Goedkoopste oplossing en dan hou je nog miljarden over: trap moslims het land uit, maar aangezien de roden geen bedreigingen zien en willen zien wordt niets ondernomen.

  Geliked door 2 people

 6. Sjaak zegt:

  Zwiebelmarkt Weimar ?
  Da kommen ein die Tränen !

  Like

 7. Elisah zegt:

  Niet alleen country muziek, maar ook rock muziek wordt tegenwoordig als rechts gezien, heb ik me laten vertellen…

  Like

 8. Republikein zegt:

  Sonntag ging das Cannstatter Volksfest zu Ende. Die Medien jubeln über die (gemäß angezeigter Straftaten) gestiegene Sicherheit auf dem Cannstatter Volksfest. Grundsätzlich ist dies natürlich auch ein Grund zur Freude; die angezeigten 677 Delikte sind gleichwohl immer noch viel zu viele
  https://akivoegwerner.wordpress.com/2017/10/11/cannstatter-volksfest-messer-ohne-ende-gefunden/

  Leugenpers.

  Like

  • BertG. zegt:

   Klopt het een beetje, vertaling volgens google.

   Op zondag kwam het Cannstatter Volksfest tot een einde. De media verheugen zich over de verhoogde veiligheid in het Cannstatter Volksfest (volgens de misdaden). In principe is dit natuurlijk ook een reden voor vreugde; de gerapporteerde 677 misdrijven zijn nog steeds veel te veel

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s