Bam! PVV pakt minister van Justitie aan: ‘U bent verantwoordelijk voor Michael Panhuis!’

Screenshot_13

PVV-Kamerlid Gidi Markuszower legt uit dat de PVV heel anders omgaat met gekken als Michael P. dan de VVD.

(Door: Michael van der Galien)

De PVV zet de aanval terecht in op minister Stef Blok. 

In schriftelijke vragen aan de minister van Veiligheid en Justitie, de VVD’er Stef Blok, gaat PVV-Kamerlid Gidi Markuszower terecht flink los. Eerst vraagt hij de minister en de staatssecretaris waarom ze er niet voor hebben gezorgd “dat deze levensgevaarlijke crimineel, Michael P, zijn opgelegde celstraf volledig in de cel uitzit?” Het is een goede vraag. De Justitie-top had daar namelijk wel degelijk voor kunnen zorgen. In plaats daarvan kwam hij vroeg in detentie-fasering terecht, wat inhoudt dat meneer de verkrachter hoegenaamd ‘kon wennen’ aan zijn uiteindelijke vrijlating.

PVV nieuw

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Bam! PVV pakt minister van Justitie aan: ‘U bent verantwoordelijk voor Michael Panhuis!’

 1. tippelaar zegt:

  Zo’n dader moet je liquideren.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @tippelaar. Voordat ze hem liquideren (zal veel geld besparen) moeten ze hem folteren op de wijze die men in de Gevangenpoort in Den Haag ziet. Het apparatuur daar werkt nog. Ze moeten weten waar Anne Faber is gebleven. Zonder massieve foltering zal deze stuk tyfus miet zijn bek opentrekken.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Hulde aan de PVV. De VVD is een expert in het veranderen van beleid in een grote fiasco. Een partij die letterlijk en figuurlijk niet geschikt is om een land te regeren. Zie al hun falende Ministers van Justitie en Staatssecretarissen. Dan spreken wij nog niet over de ‘ping ping’ Minister van Defensie Hennis die met ondeugdelijk materiaal jonge soldaten op missies stuurt. Niet te vergeten de monsterachtige beleid van een VVD Minister voor Gezondheidszorg die de zorg onbetaalbaar heeft gemaakt. De hele VVD bende bestaat uit lege arrogante stukken niks. Het zou prima zijn als deze regering niet de vier jaar zou afmaken. Nederland verdient iets beter.

  Like

 3. christdus zegt:

  Verkrachters eerst dee-pieliseren voordat je ze vrijlaat !

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Zeker weten, wat heeft hij met dat vrouwtje uitgespookt?. Zij vorige verkrachtingen waar hij zo trots op was waren te gruwelijk voor woorden. Zo’n iemand laat je toch niet meer vrij komen. Verdomme nog aan toe, het zal je kind maar zijn. Al zouden mijn man en ik er op moeten wachten, maar dat vuile secreet ging er bij ons aan.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Zal allemaal niks uithalen…
  Goed dat de PVV duidelijk maakt dat zij de enige normale politieke partij is die er uitsluitend voor het volk is.
  Daar zal het volk nog steeds aan moeten wennen.
  Maar gekken en dwazen mogen van de huidige nagemaakte beroepspolitici, die allemaal alwéér door het tamme volk gekozen zijn, gewoon vrij rondlopen om te moorden en te verkrachten.
  Het volk moet niet protesteren tegen dit soort wantoestanden.
  Per slot hebben zij er voor gezorgd dat er weer ’n kabinet van louter krankzinnige criminelen
  kon komen…!

  Like

 6. Flo zegt:

  Ministers denken dat dit met een paar weekjes straf wel volstaat,ze zouden eens naar een gevangenis in Rusland moeten kijken ,daar komen dit soort gekken nooit meer los .en zo hoort het ook .Als je dan nog leest dat de buurt weer doodsbang is voor deze aap ,zegt dit genoeg ,opsluiten en wel gelijk ,grote smoel??? dat hebben ze in Rusland echt niet tegen de bewakers .

  Like

 7. Justitie wordt bemand door volstrekt incompetente gecorrumpeerde idioten!( dankzij boeven als Joris Demmink en andere idioten van o.a .de VVD en het CDA huize !!!) Op bijbelse gronden ben ik voor de doodstraf ,maar met zo’n incompetente rechterlijke macht zoals nu , lijkt het mij levensgevaarlijk voor onschuldig veroordeelden!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 8. Mary zegt:

  Van de 16 jaar die hij kreeg, waar justitie het niet mee eens was, 12 opgelegd, daarvan 7 gezeten en toen werd hij gewoon losgelaten, hoe is het voor de zoveelste keer mogelijk, welke totale nitwits zetten hier hun handtekening onder.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Yep, na 2/3 van celstraf staat’ie op vrije voeten. Maar voor dit, ongeveer de helft van z’n celstraf, krijgt’ie weet ik veel dagen vrij om te ‘wennen’ aan z’n vrijheid… Die rechters zijn knettergek.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  TBS moet per direct afgeschaft worden. Net als de samenleving is ook de mens niet naar believen maakbaar. Je karakter en ook je pathologie wordt gevormd in je kindertijd en vroege jeugd. Eenmaal in adolescentie verander je nauwelijks nog wat aan mensen. Vergis je ook niet in genetische predispositie. Maar dit zijn allemaal zaken waar de linkervleugel blind voor is. Moet ook wel want anders daveren alle links ideologische vergezichten in elkaar. dat willen we niet. Belangrijk is ook te vertellen dat veel beroepsgroepen ander werk kunnen gaan zoeken als de samenleving vaarwel zou zeggen tegen het linkse idee dat mensen eenmaal volwassen zouden kunnen veranderen. De 1968 generatie heeft banen gecreëerd in de psychologische, andragogische, sociologische en pedagogische sfeer. Veel opleidingen binnen deze gebieden kan je bestempelen als kul opleidingen waarin veel gezwetst wordt en veel subsidie geld geïnvesteerd is in rapporten en studies (WC eend niveau) waarin de antwoorden van tevoren al geformuleerd zijn zodat het rapport en of studie in de gewenste richting geduwd kan worden. Hoeveel menselijk leed moet het linkse gedachtegoed nog veroorzaken alvorens het op de mestvaalt van de geschiedenis gegooid wordt.

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  En zo kon het gebeuren dat P. begin 2017 naar een psychiatrische instelling werd overgebracht, ter voorbereiding op zijn vrijlating. Saillant detail: de voorzitter van het gerechtshof, die tot de veel lagere straf besloot, is nu lid van de hoogste leiding van het OM.
  https://www.ad.nl/binnenland/advocaat-michael-p-hij-wilde-absoluut-geen-tbs~a9049f3c/

  Like

 12. Anton Haksteeg zegt:

  Het is duidelijk dat Justitie wederom in overgrote mate gefaald heeft. Terwijl de hele gemeenschap voelt dat je zulk soort misdadigers nooit en te nimmer vrijk mag laten doet het ministerie van justitie (als dat nog bestaat) alsof er niets aan de hand is. U bent verantwoordelijk voor de dood van deze vrouw U heeft willens en wetens tegen de belangen van ten minste de omwonende gehandeld en toestaan dat in zulke instellingen ook nog drugs gebruikt worden is het toppunt van het schandaal. Hierop kan een regering volledig aftreden. Wat een afgang voor dit land en wat een schande. Hier heeft toch niemand meer vertrouwen in. Prutsers het hele ministerie van justitie inclusief alle ambtenaren.

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  De rechter toetst de rechtstaat en de adcocaat verdedigt de verdachte en niet de daad.
  Al sinds jaar en dag omdat “we” dat met elkaar hebben afgesproken.
  Voortschrijdend inzicht komt niet in beeld omdat anders de status in geding komt.
  Het blijft weer ouderwets gezellig zou Jeltje zeggen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Graag een motie van wantrouwen tegen Stef Blok, verantwoordelijk voor de dood van Anne Faber, zodat ook deze zak kan optiefen.
  Hoezo verdwijnt deze nonvaleur niet samen met Hennis achter slot en grendel en dat voor 25 jaar? Hennis is zelfs verantwoordelijk voor de dood van twee militairen al ontkent zij daarvoor verantwoordelijk te zijn.


  smerige rotkop. ‘Op basis van onze informatie’. Kutwijf

  Like

 15. M. zegt:

  “Ze denken haar morgen te vinden”
  Geweldig zo’n vooruitziende blik.
  Er zal wel weer een maatregel komen om de onschuldige burgers wat te zieken die weer slaperig staan te gillen om maatregelen op zichzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s