DE LAATSTE LACH . . .

Screenshot_27

(Door: “Driek”)

In deze kil grijze herfstdagen waarin stortbuien en woeste windvlagen ons land geselen alsof ze een vreselijke tragedie willen verbergen, begint langzaamaan het gruwelijk noodlot zich toch te voltrekken. Nederland heeft eindelijk een nieuwe regering die met nutteloze beloften en oplichterijen nog meer menschen aan den bedelstaf zal brengen. Den Gouden Tijden van weleer zijn voorgoed voorbij. Doch het verbitterde en geplaagde volk zwijgt en kijkt naar “Nederland bakt”. Geen oorverdovend gejoel en geschreeuw en geen protesten der burgers tegen deze lieden die den glorie van een schoon Nederland ten gronde richten. Lezer, het onheilsteken is alreeds gelijk het Kaïnsteken gekerfd op het eeuwig lachende aangezicht van Mark Rutte. Die man lijdt aan den lachziekte. En van dat valsch lachende ponem moeten wij den komende vier jaar de leugens en de lulkoek aanhoren. Dat die man nog altoos kan lachen is gewoon bizar.

Welnu, meneer Rutte, let wel, straks breekt den tijd aan dat het lachen U vergaat. Straks valt er helemaal niks meer te lachen, want dan is Nederland dank zij uw halfzachtheid verworden tot een verpauperd islamitisch land. Dan moet U bidden met de kont omhoog. En daar helpt geen moedertje lief aan. Uw wens om ons vaderland te islamiseren gaat dan eindelijk in vervulling. U heeft den burger nu meerde malen met loze beloften bezwendeld, U heeft niet één keer uw woord gehouden. Zal ik het eerlijk zeggen? U bent een eerste klas charlatan en een snode bedrieger.

Screenshot_28
Armoede in Nederland (2017)

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, blijkbaar willen de burgers van Nederland niet anders, want ze brengen hun stem uit op flut-partijen in plaats van op de PVV van Geert Wilders. En wie zaait, zal oogsten.

Ruim honderdvijftig jaar geleden, in 1862, bracht den toenmalige Keuringsdienst van Waren een rapport uit waaruit bleek dat een groot deel der bevolking leefde in honger en armoe. Voedselbanken bestonden nog niet en de allerhoogste nood werd gelenigd door de bedeling. Ik voorzie dat Nederland onder het regime van aartsleugenaar Rutte binnen afzienbare tijd vervalt in een ongeëvenaarde armoede die zijn weerga niet kent. Het is straks voor ons allen huilen met den lamp aan.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

PVV nieuwDoor:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op DE LAATSTE LACH . . .

 1. Haagse Harry zegt:

  Lach op je eigen begrafenis of crematie..!!

  Kunnen wij ook is hatelijk lachen, dat we je belachelijke rot kop nooit meer zullen zien…….

  Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Ik kan die eeuwige grijns op zijn bek niet meer zien en nu moeten we er nog 4 jaar naar kijken, walgelijk, waarom mag hij doorgaan met ons land te verpesten, ik heb niet op deze grijnzende griezel gestemd

   Liked by 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Theo Hiddema omschreef M. Rutte prachtig:

  Rutte is een door spindoctors opgetuigde trekpop met een elastieke mimiek.

  Liked by 7 people

 3. Leo 1 zegt:

  “Nederland bakt ” ???
  Ach, het zijn niet allen kok s die lange messen dragen.
  Kijk maar wat Nederland ervan heeft “gebakken ” in het stemhokje……….

  En wie er wel lange messen op de straat dragen ????
  Ach,….. dat is inmiddels ook bekend.

  Liked by 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Rutte en zijn trawanten:

  [audio src="http://www.freesfx.co.uk/rx2/mp3s/3/15075_1460144834.mp3" /]

  Liked by 1 persoon

 5. scherpschutter zegt:

  Ik vermoed dat het emailadres van Driek al door de AIVD is gehackt en uit de vaart is genomen. Men alvast een voorproefje met de nieuwe sleepswet.

  Liked by 2 people

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het gaat er niet om wat Rutte doet, het gaat om wat de man nalaat en dat is veel maar het grootste schandaal is het niet willen realiseren dat we in oorlog zijn met de islam en dat hij het verdomd om ons land te redden uit de klauwen van de islam door de islam als een terreur organisatie te beschouwen en dat verrotte systeem te verbieden net als alle andere terreur organisaties en dat neem ik Rutte in hoge mate kwalijk, dat het woord islam niet eens voorkomt in het regeerakkoord, ik weet niet wiens trekpop Rutte is maar hij is niet de mijne.

  Liked by 4 people

 7. Jade zegt:

  Moet de laatste zin niet zijn:
  Het is straks voor ons allen huilen met den lamp uit???
  Wat ik wil zeggen, ik had vroeger 2 staande schemerlampen
  met ieder een buis van 400 Watt. Samen dus 800 Watt en
  ze branden elke avond, het gehele jaar door…
  Nu in het spaarlampen-tijdperk zit ik in het donker
  met 2 x 5 Watt, en ik betaal nog meer als vroeger!!!
  Als ik een glas moet halen in de keuken ,
  heb ik een zaklantaarn bij me, snapt u het nog???
  En breek me de bek niet open over het koffiezet-apparaat
  wat na 40 minuten automatisch uitvliegt, want dan
  stap ik in de auto en dan ga ik Timmerfrans vermoorden…

  Liked by 2 people

  • BM Fidel zegt:

   Schemerlampen van 400 Watt. Kweekt u wiet of zo? Onlangs kocht ik aanrechtverlichting, de nieuwste generatie LED’s. Als ik ernaar zwaai brandt hij onmiddellijk op volle sterkte met warmwit licht. Zo dun als een lineaal en meer licht dan een TL-buis. Verbruikt 3,5 Watt en gaat een leven lang mee. Voor mij nooit meer gloeilampen of, nog erger, spaarlampen. Maar ja, ik ben dan ook een technofiel, ik geil op dat soort dingen.

   Liked by 1 persoon

 8. Henk.V zegt:

  Beste medestrijder Driek, het gevoel dat achter uw zeer begrijpelijke ontboezeming schuilgaat ken ik maar al te goed.Dat is dan ook de reden dat ik mij minder vaak op deze site laat horen dat misschien wenselijk is.
  Moedeloos word ik weliswaar niet van de criminele waanzin die de politiek correcte elites verkondigen wanneer zij hun afbraak van alle verworvenheden van ons ooit zo vrij en bijzonder land ter hand nemen. Ik ben niet bang voor holle lulkoek, omdat ik weet dat de waarheid daar vroeg of laat vernietigend doorheen zal prikken.
  Doodmoe word ik wel van het waarnemen van wat het hedendaagse politieke bedrijf teweeg brengt en verder zal teweeg brengen.
  Ik zie de schade die wordt aangericht in de omstandigheden waaronder de burgers leven. Ik zie de vernietiging van alles wat ons dierbaar is, want ooit was ons land een land waarop we redelijk trots konden zijn, een land waarin wij ons thuis voelden.
  Nederland is het huis waarin het Nederlandse volk WOONT.
  Dat huis willen wij hoe dan ook behouden..

  Cynische nitwits en politici van een helaas zeer middelmatig niveau jagen EU hersenschimmen na en zij willen zich niet laten afstoppen .Door niemand! Zeker niet door de burgers die in hun goedgelovige onnozelheid hen toch weer aan de macht hielpen.

  Het (door)zien van dit alles roept stormen in mijn gevoelsleven op die ik hoe dan ook moet beteugelen. Het bedwingen van innerlijke stormen vreet energie.

  Wat er uiteindelijk over blijft is een vorm van kille minachting voor lieden die zich roeren in het centrum van de macht, maar die eigenlijk- vanwege de enorme schade die zij aan ons land en volk toebrengen- allang aan een justitieel onderzoek hadden moeten worden onderworpen. Ik wil dat zij hoe dan ook hun macht verliezen.

  Er is geen ander mentaal klimaat dat ons gezond kan maken dan het geestelijke klimaat dat ons als land door de eeuwen heen heeft gevormd.

  Liked by 7 people

 9. N.E. Derlander zegt:

  Dat Sybrand Buma (CDA), Pechtold (D66) en Segers (CU) in de Tweede Kamer blijven zitten (en niet in het kabinet Rutte III is veelzeggend: zoek jij het even lekker zelf uit Mark Rutte (VVD).

  De boemerang (van Rutte II), zal m.i. snel terugslaan op Rutte III.

  Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ze blijven zitten in de Tweede Kamer, zodat ze ook niet de klappen hoeven op te vangen als dit kabinet valt. Dat zegt iets over het vertrouwen dat ze zelf hebben in deze regering. Ze weten dat alle plannen die ze hebben gemaakt, niet zo zullen uitpakken, zoals ze zelf naar voren brengen, daarom spreken ze ook over ‘vertrouwen in het kabinet stellen’. Er zullen velen weer de dupe van zijn en dat backfired terug naar de regering toe. In de Tweede Kamer, nog steeds als fractievoorzitters, proberen ze de reacties van de oppositie ongedaan te maken, of tot zo min mogelijk te beperken. Deze regering zal wederom niet te vertrouwen zijn.

   Liked by 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ Mirjam (12 oktober 2017 om 07:41)
    Goede middag Dames en Heren.
    Het regeer akkoord is door Pinokkio, een genderloze demonische lul en twee dominees in elkaar geflanst.
    De beide dominees hebben hun ziel en zaligheid aan aan de satan verkocht. Hoe gaan ze dat op de kansel aan de gereformeerde en hervormde gelovigen uitleggen ???
    De lul van de genderloze Demonen-666 is een slappe tinus, die zijn eigen principes over boord heeft gegooid..
    Pinoccio heeft ze met list, leugen en bedrog ingepalmd en de kontenkruipers hadden het niet eens in de gaten, dat ze met satan van doen hadden.
    Zou het lekker neuken in de kont van satan ???

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ N.E. Derlander 12 oktober 2017 om 00:47

   Kan wel zijn, maar ze hebben het tóch met hem op een (regeer)akkoordje gegooid.
   En wij zijn hoe dan ook de pineut.

   Liked by 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Driek, hartelijk dank voor uw bijdrage waarin ieder woord is waarheidsgetrouw; inclusief het rot weer met de woeste windvlagen.
  Ja! De donkere wolken en de woeste stormachtige wind zijn niet bij machte de vreselijke toekomstperspectieven te verbergen. Het noodlot voltrekt zich langzamerhand en er is geen ontkomen aan. In elk geval niet op een passieve wijze. De glimlach van onze premier herinnert mij sterk aan de glimlachende kop van ‘Magere Hein’. Het straalt totale onverschilligheid, arrogantie en een uitdrukking van: jullie kunnen mij en de bazen van de EU niet ontkomen!. Wij pakken jullie wel! ..Ieder op zijn buurt!. Maar wie is er schuldig aan? Waarom zouden deze man en zijn bende van charlatans en corrupte politieke maffiosi zich slecht voelen? Hebben wij ze niet de eer gegeven op ons land te regeren? Zij kwamen uit de bus als de grootste partij van Nederland; ondanks de leugens, ondanks het duidelijke knuffelbeleid van EU en islam. Wij wisten op 17 maart 2017 dat voor deze mensen gelden de verordeningen en bevelen van de EU m.b.t. het uitvoeren van de Kalergi-plan topprioriteit. Maar wij deden niets! Al hadden wij de mogelijkheid via democratische wijze onszelf te verdedigen.

  Liked by 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Krol boos over plannen om ouderen standrechtelijk te executeren

  ‘Dit hebben ouderen niet verdiend’

  Ook een andere oppositieleider, Emile Roemer, ziet weinig in het regeerakkoord. “Ik vind het vreemd dat de rijken allemaal een gratis helikopter krijgen, en dat Nederlanders met een laag inkomen zonder eten worden opgesloten in het riool. Dat is een verkeerde keuze. Dit kabinet kiest duidelijk weer voor de rijke bovenklasse.”

  https://speld.nl/2017/10/11/krol-boos-plannen-om-ouderen-standrechtelijk-te-executeren/

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 12 oktober 2017 om 07:53

   Speld.nl is satire, maar het zou zomaar waarheid kunnen worden.

   Like

   • Jan zegt:

    Ik weet het, ik dacht direct aan Doodseskaders66 die alles accepteren wat met beëindiging van leven te maken heeft.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan. Ja! Rutte is de baas van een partij voor de rijken en alle rijken, dus hij geeft zijn matties en gabbers de mogelijkheid gratis gebruik van helikopters. De arme Nederlanders zijn niet precies zijn doelgroep, dus zij mogen de riool in. Hij is in dat opzicht eerlijk tegenover zijn kiezers. Dat geldt ook voor de helft voor D66 met rijke achterhoede. Maar D66 snoept van alle wallen en is bekend als een wolf in schapenkleren. Dus daar is op zich ook geen verrassing. Wij hoeven niets van charlatans te verwachten. Wie absoluut niet eerlijk is en de kluit bedonderd zijn de christelijke partijen CDA en CU. deze bende viezeriken stemmen voor het VERVUILEN VAN NEDERLAND met menselijk afval uit islamitische landen en Afrika. Het interesseert ze geen donder dat kinderen in Friesland moeten door bevroren weilanden naar school lopen of op gammele fietsen kilometers naar een middelbare school gaan. Hun ouders hebben geen geld voor de bus. Sommige fietsen helemaal vanuit Noord West Friesland naar een school in Leeuwarden; een afstand – heen en terug – van ca. 40 kilometer. Zij vinden het fijn dat ze de nieuwe lichting jihadistjes, verkrachtertjes, crimineeltjes of terroristjes kunnen voorzien van nieuwe fietsen. Ook hun ouders krijgen ook ieder een fiets en een nieuw hus. Dat is goed voor de integratie. Deze roofpartijen stemmen toe met het verovering van de laatste stukken Nederland door de islam.

   Like

 12. Wolf zegt:

  Mijnheer Driek, dank u voor deze zeer duidelijke en scherpe bijdrage. Een lust om te lezen. TOTAAL met u eensch.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De allerhoogste nood in de 19e Eeuw gelenigd door “bedeling” ?
  Ik had altijd begrepen dat de Kerken, zowel de R.K. als de Christelijke hiermede bezig waren en het bedelen op de 2e plaats kwam.
  Nu zijn er geen Kerken meer en die mosketen zorgen uiteraard alleen voor hun eigen geleuvigen, de moslims.
  De Staat laat ’t ook afweten, dus het nieuwe bedelen komt weer in zwang.
  Maar hoe moet dat met nog meer bureaucratie.
  Gaan er meer “Bedel-vergunningen” worden afgegeven ?
  Ook daar zal wel voor betaald moeten worden !
  Nederland is en blijft een land van vergunningen en regeltjes………………

  Liked by 2 people

  • BM Fidel zegt:

   Bedeling (nadruk op de middelste lettergreep) betekent ondersteuning van de armen en heeft niets te maken met bedelen (nadruk op de eerste lettergreep).

   Like

  • Driek zegt:

   delamontagne zegt: De allerhoogste nood in de 19e Eeuw gelenigd door “bedeling” ?

   Welnu, beste delamontagne, er waren toen allerlei vrouwen en organisaties die zich met goede werken bezighielden, ook de kerken steunden de armlastige burgers, dus ik heb het niet over ‘bedelen’ doch over ‘bedeling. Sociale voorzieningen bestonden niet. Interessant om te lezen is het boek: ‘Aan de Achtergracht’ , Honderd jaar GG&GD Amsterdam, geschreven door Han Israëls en Annet Mooij, uitgave Bert Bakker.

   Like

 14. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Men noemt mij trekpop Rutte
  en dat is best scherp gezien
  bij mij als vlot-gebekte leugenaar
  en laffe pias bovendien.
  Wie snapt nog dat ons Landje mij
  nog dagelijks blijft dulden ?
  kwamen er collega’s ooit voorbij
  die de waarheid zó verhulden ?
  juist dus door mij zit Nederland
  nu nog jaren met de brokken
  had men mijn touwtje (toen ’t nog kon)
  er maar krachtig uit getrokken… !
  .

  Liked by 1 persoon

 15. Ivanneau zegt:

  Rutte zit de vier jaar niet uit. In 2019 gaat Tusk weg als Europees president en Rutte is zich in de coulissen al aan het warmlopen. Rutte heeft laten zien dat hij een heel land in kan pakken met liegen, bedriegen en bedonderen. Dat mag hij straks op heel Europa gaan toepassen. Alleen als je het liegen, bedriegen en bedonderen tot in de puntjes beheerst kom je voor een dergelijke functie in aanmerking.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Ivanneau 12 oktober 2017 om 11:35

   Alleen als je het liegen, bedriegen en bedonderen tot in de puntjes beheerst kom je voor een dergelijke functie in aanmerking.

   Klopt:

   Like

  • Anneke zegt:

   Rutte zit de vier jaar niet uit….Hmmm; hetzelfde riep ik vier jaar geleden. En ja hoor, Rutte-II bleef ademen. Is niet gestikt in de zelfontworpen ellende, is niet gevallen over de hindernissen.
   Velen gaan méér en méér benauwdheid ervaren de komende jaren, Den Haag en Brussel zullen deze realistische feiten wéér ontkennen.
   Hoelang wordt de wereld (!!!) nog bestuurd door verdwaasde psychopaten / – volksverraders??? DemoNcratie is al actief aan de orde, verkiezing-FRAUDE speelt ook al decennia een grote rol…..Máár zo weinigen die dit in de gaten hebben, al zijn er (stap voor stap) meer ogen open gaan staan. Minder en minder vertrouwen in de politieke toekomst van ons Nederland / – van ons continent, dat Europa heet.

   Like

 16. BertG. zegt:

  – Rutte: ‘Wilders is als een vrouw die niet bemind wil worden’
  – Voorzitter: ‘Hoe weet u dat, van vrouwen?!’

  Liked by 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Op iedere foto van Rutte , is hij te zien met een uitbundig lachend gelaat. Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat hij die onozele Nederlander , en dat zijn wij, vierkant staat uit te lachen

  Liked by 1 persoon

 18. Aegolius cs zegt:

  *Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, blijkbaar willen de burgers van Nederland niet anders, want ze brengen hun stem uit op flut-partijen in plaats van op de PVV van Geert Wilders.*

  Tja: je geeft de grootste groep iets meer dan de kleinste van de kiezers.

  *En wie zaait, zal oogsten.*

  Dat zal bij de EJ lezers de grootste wens zijn alhoewel……… ze voortdurend in de minderheid blijven, gewoon door natuurlijk verloop.

  Like

 19. Cynicus zegt:

  Rutte is een trekpop van de Bilderberggroep die het eigen volk uitlacht.

  Like

 20. christdus zegt:

  Jockebroque , leughenaer , praetapparaet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s