Opnieuw beweging op de Middellandse Zeeroute: nu komen Tunesiërs en Algerijnen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Na enkele maanden van relatieve rust gaat het nu blijkbaar weer los aan het “vluchtelingen”front in de Middellandse Zee. Nu zijn het vooral Tunesiërs, die in grotere getale in Sicilië aankomen. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Marco Minniti, deelde mee dat in de afgelopen weken het aantal vanuit Tunesië vertrekkende “migranten” verdrievoudigd zou zijn. Ook het aantal “migranten” uit Algerije zou verdubbeld zijn. Bij het vertrek vanuit Turkije zou het zelfs tot een toename van 63% zijn gekomen.

Duits - Zuerst

In de afgelopen twee maanden kwamen er 4000 Tunesiërs in Italië aan, meldden Italiaanse media. Tunesiërs maken in Italië geen kans op asiel. Daarom duiken de meesten van hen na hun succesvolle aankomst op Italiaans grondgebied met behulp van kennissen en familieleden onder en blijven als illegalen in Italië, waarschuwde de Italiaanse politie.

Weliswaar heeft Italië een repatriëringsakkoord met Tunesië gesloten, dit voorziet echter slechts in een maximale uitzetting van 30 personen per week. De aankomsten liggen hier duidelijk boven.

Vooral op het Middellandse Zee-eiland Lampedusa komen sinds weken steeds meer Tunesiërs aan. De burgemeester van Lampedusa, Salvatore Martello, had drie weken geleden de sluiting van de hotspot op het eiland geëist. Diefstal zou aan de orde van de dag zijn, aldus de burgemeester. De Tunesiërs zouden bovendien steeds opnieuw toeristen lastigvallen.

Ook in dit geval vrezen de autoriteiten dat zich radicaalislamitische misdadigers onder de “vluchtelingen”stroom zouden kunnen mengen. Daarover citeerden Italiaanse media minister van binnenlandse Zaken Minniti met de woorden: “Nu, nu ISIS verslagen wordt, keren de legionairs in kleine groepen of individueel naar huis terug. Enkelen van hen zouden via de migratieroute hun geluk kunnen proberen.” Onder de onlangs op Sicilië aangekomen Tunesiërs zouden zich meerdere bekenden van de politie bevinden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Opnieuw beweging op de Middellandse Zeeroute: nu komen Tunesiërs en Algerijnen

 1. Republikein zegt:

  Hoe kom ik van mijn criminelen af!
  De deur van de cel openen en de sleutel weggooien.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Op bovenstaande foto zie ik een grote criminele tering mossel bende die Europa gaat veroveren. Hondsbrutaal en nergens ontzag voor. Afknallen die ratten is nog de enige mogelijkheid. Maar nee, laat ze maar binnenkomen. Het Brusselse tuig is in wezen nog veel erger dan wat er nu binnenkomt want zij faciliteren dit alles!!!

   Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Slappen zakken zeg, daar in Italië! Zodra die lui voet aan wal zetten: handboeien om en afvoeren. Zet ze zo snel mogelijk op een transportvliegtuig richting thuisland.

  Veel beter nog is het om ze op volle zee tegen te houden, en ze terug te slepen naar hun land van herkomst. Als Italië (én de andere landen aan de Middellandse Zee) niet keihard optreedt tegen dit werkschuwe volk, en ze tegenhoudt, dan blijven ze (eenmaal in Europa) echt niet in Italië rondhangen, maar reizen ze als illegalen door diverse Europese landen richting Mutti Merkel’s pappot.
  Maar die heeft er geen moeite mee. Ze verwachten daar toch nog enkele miljoenen moslims, dus die die ‘paar’ Tunesiërs en Algerijnen kunnen er dan ook nog wel bij….

  Wat een zootje weer…..!!

  Geliked door 3 people

 3. Cynicus zegt:

  De Magreb is al lang een grote exporteur van straatrovers en ander tuig. Ga maar eens naar Madrid. Heel veel zeer brutale zakkenrollers en in Parijs precies hetzelfde en allemaal Berbertuig.

  Geliked door 2 people

 4. christdus zegt:

  Met een onderzeeer een of twee van die schuiten torpederen , probleem opgelost !!

  Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  En zo zong Merkel als replica van God:
  “Laat ze met hun kinderen tot mij komen”.

  https://nederlandzingt.eo.nl/lied/Laat-de-kind%27ren-tot-mij-komen/POMS_EO_1406316/

  Like

  • BertG. zegt:

   Er bestaan dus echt mensen die naar dit soort programma’s kijken.
   Ik vraag mezelf dat altijd af als ik zo iets voorbij zie komen, wie kijkt hier nou naar.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Ik kijk hier 100x liever naar dan dat ik dat gejank van een minaret moet aanhoren, of dat constante geschreeuw: alla akhbar!
    Van het christendom gaat nog liefde uit. Van de islam uitsluitend haat.
    Denk daar maar eens over na voordat je weer zo’n zure oprisping krijgt, Bert!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Waarom moet iemand nou altijd een keuze maken tussen 2 kwade.
    Ik hoor en zie ze liever geen van beide. Laat iedereen toch met rust.
    Als je nou gezegd zou hebben, ik vind dit toevallig hele mooie muziek waarvan ik tot rust kom, b.v. ,dan is dat een eerlijk antwoord.
    Nu vraag je of iemand een keuze wil maken, en daar over na te denken.
    En zo blijf je aan de gang. Ik wil helemaal niet kiezen.

    Like

 6. Jean zegt:

  Gewoon die troep “dadelijk” terugsturen naar vertrekplaatsen zo voorkomen wij veel ellende en zeer veel problemen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Ze weten dat de islamisering van Europa er gaat komen, dus worden ze steeds brutaler en geweldadiger. Wat asielprocedure, niks asielprocedure, ze lopen gewoon naar binnen.

  Geliked door 2 people

 8. tippelaar zegt:

  Het is wel effectief, mijn methode. De Italiaanse marine laten patrouilleren op de grens van de 12mileszone. Bij overschrijving van deze demarcatielijn het vuur openen op de vluchtelingenboten en deze tot zinken brengen. Consignes voor de marine, geen drenkelingen oppikken en geen reddingsvlotten uitzetten. Het systeem werkt direct. In de 2e wereldoorlog zijn er alleen al op zee honderdduizenden mensen omgekomen. Europa is nu in oorlog met de Islam en dan gelden er geen beschaafde regels meer. Verdedig uw lijf en goed en schiet ze kapot, die vluchtelingen. Zelfs Allah vindt dat prima. Binnen de kortste keren komt er geen vluchteling. Na het staakt het vuren op zee vanwege dat er niets meer te schieten valt, dan op het land het leger met de islamieten af laten rekenen. Er mogen wat slachtoffers vallen maar waar gehakt wordt vallen spaanders.

  Geliked door 2 people

 9. Marian zegt:

  Ik hoop echt dat ze verzuipen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Nu Tunesiers en Algerijnen.
  Dat duurt een jaartje, mischien twee en dan gaan de Italianen met groot vertoon verkopen dat ook die route is afgesloten.
  Dan zal het niet vreemd zijn als ondertussen hele rijen Egyptenaren in de rij staan om over te steken naar Europa.
  En komen ze niet uit Egypte dan zal Brussel wel zorgen dat er een luchtbrug klaar is vanuit verschillende plaatsen in Afrika want zoals bekend kunnen de opvreters in eigen land een asielaanvraag doen.

  Like

 11. Williaan. zegt:

  Wie volgen nog meer, juist de have wereld, het eind is zoek. De grootste volksverhuizing ooit komt nu helemaal opgang, miljoenen gezinsleden zullen daarna opgehaald worden. Alla kan te vreden zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Hoeveel nemen de EU-parasieten zelf op?

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Op deze indringers zal nooit geschoten worden.

  Straks wel op de Europese burger.

  Catalonië wordt de lakmoes proef.

  Mark my words.

  Geliked door 2 people

 14. zina zegt:

  Nog meer criminelen naar Europa vanuit veilige landen is er nou niemand die dat zooitje ……wat is Polen dan een geweldig land die komen tenminste met.z.n allen op om hun land te verdedigen en wij laten ons verdringen door dat zooitje criminelen 👹👹👹

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s