Pijnlijk! Telegraaf onthult: 89% van Nederland heeft helemaal geen “vertrouwen in de toekomst”

Screenshot_18

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Nou, steek dat maar in je zak, Mark.

“Vertrouwen in de toekomst”. Met die holle, nietszeggende slogan werd gisteren het langverwachte regeerakkoord gepresenteerd. Kort gezegd is het nou geen akkoord om een gat van in de lucht te springen: hoewel het zeker ook betere passages bevat – wat belastingverlagingen en het eindelijk eens aansporen van wat cultureel besef – is het grootste deel simpelweg niet om vrolijk van te worden. Ik persoonlijk heb er in ieder geval geen enkel vertrouwen in dat dit vodje ons land over vier jaar beter zal achterlaten.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Pijnlijk! Telegraaf onthult: 89% van Nederland heeft helemaal geen “vertrouwen in de toekomst”

 1. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  Met de ruttige leugenaar aan het stuur heb ik helemaal GEEN vertrouwen in de toekomst. Die klojo is een landverrader en heeft de toekomst al lang weggelachen.

  Liked by 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Naar ik heb begrepen kunnen er weer ruim 40.000 kansloze asielzoekers binnen gelaten worden in Nederland. En dat heb ik het nog geen eens over een substantiële hoeveelheid ‘nareizigers’ in het kader van gezinshereniging. Dit soort beleid kost ons minstens 7 miljard per jaar, Nu kan Rutte liegen en bedriegen, maar op een gegeven moment wordt hij totaal ongeloofwaardig.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Waarom hebben al die ezels niet gewoon op de PVV gestemd?
  Niet dat Geert Wilders garant staat voor een aangenaam leven, want ook hij gaat een keer dood, en wie komt er dán voor ons op?
  “Babyboy” Klavert, die met nóg meer (wind)molentjes wil gaan lopen?

  Like

 4. Peacepipe zegt:

  Politiek Den Haag leeft in een droomwereld van “idealen” die heel ver van de werkelijkheid afstaan! Tweede kamer leden graag op reis! Ze moeten eens naar Hongarije gaan, daar kan Viktor Orban ze wel uit de droom helpen!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het is ze weer gelukt, de ego trippende plucheklevers gaan elkaar weer vier jaar in het zadel houden, “Vertrouwen in de toekomst” is hun slogan, maar 89 % heeft dat vertrouwen niet, maar ja
  wie vertrouwd er nou een ziekelijke leugenaar, een gesjeesde veilingmeester die de kroonjuwelen van z’n partij de uitverkoop ingooit en twee “christenen” die om te regeren van hun geloof en standpunten afstappen.
  Het worden weer vier hopeloze jaren vol ergernis, bedankt he, dat er weer van die eikels waren die op deze onbenullen stemden !! De rest van de verstandige Nederlanders kunnen jullie wel schieten !

  Liked by 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   …. eikels waren die op deze onbenullen stemden !!….Een betere conclusie; de massale stembusfraude die zijn werk deed ! De PVV ging van 37 naar 20 zetels, terwijl de VVD uit het niets opkrabbelde tot 33 zetels. Groen Links die uit het niets zomaar 10 extra zetels kreeg, word Nederland nu opeens net zo Marxistisch als Noord Korea ? En er is de blijvende onwil om met de PVV te regeren, en nu weer een kabinet waar Segers zijn zwarte kousenkerk aanschuift bij het ultra linkse D66, en ja eigenlijk ook de tot links verworden VVD. Onze Lieve Heer die met de Duivel aan tafel schuift, dat kan toch ook niet ? En nog wat nieuws; CDA coryfee Dries van Agt stemde bij de laatste ver kiezingen op Groen Links. Over het CDA gesproken….

   https://www.volkskrant.nl/binnenland/waarom-coryfeeen-van-agt-en-vogelaar-niet-op-hun-partij-stemmen-en-flirten-met-groenlinks~a4472800/

   Liked by 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Nu iedereen die zich voor de derde keer belazerd voelt door Rutte en Co de volgende keer Wilders stemmen???, je mag het toch hopen!!!!.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Mary 11 oktober 2017 om 17:43 Op Wilders stemmen zegt je ? Al kregen ze het kromzwaard van de Moslims op hun nek, blijven ze toch op Rutte en Co stemmen, omdat die Rutte net als Colijn zal zeggen tegen het volk; Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn. En daarmee, geachte luisteraars, laat ik u over aan de verpozing die de radio u pleegt te bieden. Goedenavond.” Onder slapen verstaan deze heren dan…. inslapen.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrikus_Colijn

   Liked by 1 persoon

 7. Theresa Geissler zegt:

  Mijn eerste gedachte, zodra ik dit las: “Nou ja, Allejezus, waarom hebben ze dan ook niet massaal PVV gestemd?!

  Liked by 2 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Een kabinet Agema 1 zou in ieder geval weer hoop brengen onder de bevolking, later misschien ook wel vertrouwen.
  Nu hebben we Rutte III,WTF?? De Lachende Leugenaar III met z’n NSB-coalitie. Triest.

  Liked by 2 people

 9. delamontagne zegt:

  Nederlanders protesteren om de BTW-verhoging op levensmiddelen, in Italië laten de “vluchtelingen” een Krachtig Protest horen over het hun gratis verstrekte voedsel………..
  */*/
  “Migranten”= invaders, gaan in Pisa, Italië in Hongerstaking.
  WIJ WILLEN GEEN PASTA, geen Italiaans voedsel.
  We willen GELD, zodat we ons eigen volksvoedsel kunnen kopen.

  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/pisa-migranti-protesta-stop-pasti-dateci-i-soldi-1451490.html

  Liked by 1 persoon

 10. louis-portugal zegt:

  Gelukkig woon ik er niet en hoop dat mijn AOW, waar ik heel lang het maximum voor betaald heb., nog wat doorloopt.

  Like

 11. lentherman zegt:

  Mensen ik heb PVV gestemd …maar ik ga nu echt naar Forum voor democratie …overweeg dat eens …ik denk net zo al jullie PVV kiezers maar Wilders kent alleen het woord Islam en verder niets …daar schiet je niets mee op, Thierry ..wil precies hetzelfde ..is er voor de mensen luisterd nasr de mensen ..hij zou een prima vertegenwoordiger voor Nederland zijn …Stem Forum en maak Nederland weer zoals het hoort ….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ lentherman 11 oktober 2017 om 22:57

   Ja hoor, die club van Hiddema die de kamervoorzitter zo leuk vindt en die adviseert dat blanke vrouwen moeten gaan fokken met getinte mohammedanen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    O ja, en Wilders heeft het wel degelijk ook steeds over die ‘vreselijke EU’ waar we vanaf moeten!
    Natuurlijk is ‘migratie’ het grootste probleem, daar gaat al ons belastinggeld naartoe!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh…. lentherman:
   Vraagt u dan toch liever éérst eens aan Baudet, wáárom hij, naar eigen zeggen, zoveel waarde hecht aan een “goede verstandhouding” met Turkije…..

   Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Doen! Lentherman.
  – Dan kun je gelijk meehelpen om de banden met Turkije (=Erdogan) aan te halen zoals FvD wil. Daartoe stemden ze ALS ENIGE PARTIJ mee met de motie van DENK die daar over ging.
  – Of misschien kun je wel helpen om de ideeën van de PVV (en recent van Jan Roos) in iets andere bewoordingen over te nemen om het op eigen gedachten te laten lijken.
  – Wellicht heb je ook nog wat mogelijkheden voor je aanstaande partijleider om (weliswaar met een narcistisch geurtje) op te vallen in petto. Baudet lag nu al twee keer plat voor een foto. Een keer op een vleugelpiano en een keer op de roerstang van een houten boot. Daar kun je niet mee doorgaan.
  – Ook nog: Een Jaguar showen op het Binnenhof, een baarden-uitdaging en een reclamevliegtuigje hebben we ook al gehad. En nog zo wat. Er is dringend behoefte aan nieuw opvallend optreden.
  – Je moet natuurlijk ook wél voor de straffeloos afknipbare enkelband zijn in plaats van voor een normale gevangenisstraf. Zo wil Hiddema, je aanstaande nummer twee, dat.
  – Als je enige kennis van financiën hebt zal je daar uiterst welkom zijn. De financiële paragraaf van FvD rammelt namelijk nogal, hebben deskundiger mensen dan ik op dat terrein ben vastgesteld.

  Het verhaal wordt te lang, ik ga maar niet verder.
  Dus doe je best daar, Lentherman. En wees blij dat je dan niet meer tot de PVV tokkies behoort, zoals een vooraanstaand FvD lid dat een tijdje terug formuleerde.

  Liked by 1 persoon

 13. Marian zegt:

  Ja, Rutte dat moet je dan maar voor lief nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s