Rutte III: “Normale, gewone burgers gaan erop vooruit” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, politici, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rutte III: “Normale, gewone burgers gaan erop vooruit” . . .

 1. Flo zegt:

  De zorg ligt op zijn kont,niks kan meer,1 a 2 verpleegsters lopen zich uit de naad ,Rutte zou eens een half jaar mee moeten draaien,Winkels vallen massaal om, door hoge huren ,regeltjes,parkeerbeleid ,[ dat zijn sufferds die de mensen uit de stad jagen,met bekeuringen van 100 euro ,]kabinet doet hier vrolijk aan mee nee het gaat lekker zo ,alles wil meer ,ze doen net of ze de grote deler zijn ,maar ondertussen veranderd er niks ,sigaar uit eigen doos ,en geld roven om de binnengehaalde “vluchtelingen van alles en nog wat te voorzien .het goede heertje uithangen van een ander zijn geld ,via de media die ze in d’r zak hebben de kluit belazeren,,stopt ook de mensen worden langzaam wakker,we kunnen makkelijk zonder die opvreters in Brussel en de meelopers in Den Haag .

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Zo’n [wandel] stok als deze beide heren bij zich hebben, krijg je die in Nederland ook door het Ziekenfonds vergoedt. ?

  Geliked door 1 persoon

 3. texel zegt:

  Blijkbaar zijn wij ouderen “niet normaal”, omdat wij wel wel behoorlijk op achteruit gaan, net als vorig jaar en de jaren daar voor. Veel ouderen, net als ik, worden ook nog chronisch ziek, krijg je elk jaar er ook nog een “ziek zijn boete” bij. Maar dat geeft dus niet volgens Rutten omdat wij ouderen niet tot de gewone burgers behoren.

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Er is ‘Den Haag’ alles aangelegen om de bevolking koest te houden, zeker de verwende nieuwkomerspopulatie (“gastarbeiders, vluchtelingen, zielenpieten” etc). Als in deze groep de ontevredenheid uitbreekt, berg je dan maar! Dit is ook de reden waarom de burger eigenlijk alleen nog maar verder wordt uitgeknepen. Het Uitkeringsinfuus mag zeker niet droogvallen. 10.000en probleemgezinnen (vaak nogal exoten) worden met alle egards in de watten gelegd met tig hulptroepen, soebsidies, huisinrichting, ondersteuning-breed, voedselbank, kinderopvang, opgeknapt huis, schuldsanering etc etc. Alles wordt in de strijd gegooid om zgn. radicalisering tegen te gaan. Om het nog maar niet te hebben over de miljardenkostende Veiligheidsdienst!! Dit alles moet natuurlijk wel betaald / opgebracht worden. Verdomme deze RAMP heeft ons al zo’n 300 M I L J AR D gekost!! En hoe is Holland er aan toe? De Hollander die 45 jaar heeft gewerkt / belasting betaald, bekostigd in feite zijn eigen ondergang!! Hoe naïef, dom kun je zijn om je dat te laten gebeuren!! Krijg kotsneigingen als ik die 4 kerels van Trutte III hoor/zie. Wat een Onnozelheid en Hypocrisie!! Laf tot op het bot!!

  Geliked door 1 persoon

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Den Haag, zet je maar schrap voor wat er komen gaat…
  dit wordt weer Storm, links, rechts en vooral op straat !
  dus zet je maar schrap, want dit wordt builen vallen,
  niet door ’n enkeling, maar min-of-meer door allen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Peter zegt:

  Rutte moet dus kennelijk niets hebben van GENDERNEUTRALE flauwekul.

  Like

 7. Peter zegt:

  ‘Normale, gewone burgers gaan erop vooruit’ Zou de Minister-President de LHBTIQAPC mensen in ons land ook tot de normale gewone burgers of beschouwt hij deze lieden als een afwijking van het normale ??
  Ik hoop het laatste.

  Like

 8. christdus zegt:

  Kom eerst maar eens met die Euro 1000 die je ons- lang geleden – hebt beloofd , liegflikker
  die je bent , je laat ons middenklassers gewoon dokken om die kut-moSSlims hier te
  verwennen en vooral koest te houden ! misselijke lange lijzige lafbek Ruttepetuttekut !

  Geliked door 1 persoon

 9. Marian zegt:

  En de abnormale burgers er op achteruit. Dan hebben de meeste van ons zeker altijd al in die pishoek gezeten.

  Like

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach we krijgen een paar tientjes meer en worden door Rutte cs gewoon genaaid voor het tienvoudige om het maar simpel te zeggen
  Ik had in ieder niet anders verwacht van die laaienlichters uit Den Haag.
  Want in ieder geval moeten ze onze poen hebben om de corruptie doorgang te laten vinden nietwaar.

  Geliked door 1 persoon

 11. Joshua zegt:

  De overheid is altijd voor een leugen te vinden als er dingen niet kloppen.
  Pinokkio zou jaloers zijn op zo’n neus als die idiote mp, zoals hij alles bij elkaar heeft gelogen, deze aartsleugenaar behoort in een inrichting thuis waar zij het liegen en het vileine grijnzen van deze idioot op een hardhandige manier uit zijn gore kop zouden moeten rammen!

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Over het socialisme.
  In dit kader en op mijn reactie van het topic op de klimaatgekte waarin ik een artikel plakte en uitspraak citeerde nog een zeer aardige comment van lezer over de werking van “rooie hersenspoeling”.
  Voor de lol.

  Jef en Lowie zijn boeren. Lowie is zelf verklaard socialist.
  Staande tussen de duurzame windmolens en zonnepanelen vraagt Jef aan Lowie: “Wat is nu eigenlijk een socialist”
  “Welaan, zegt Lowie, “socialisten zijn voor een eerlijke herverdeling. Zo hebt gij twee ezels. Ik heb er geen. Socialisme wil zeggen dat gij één van uw ezels aan mij geeft. Dat is herverdeling en dat zou toch beter zijn.”

  Jef gaat naar huis voor het middageten en zegt tegen zijn vrouw: “Germaine, ik peins erover socialist te worden. “Socialist?”, vraagt Germaine. “Waarom? Wat is dat voor iets?”

  “Wel”, zegt Jef. “Wij hebben twee ezels. Lowie heeft er geen. Als ik er één aan hem geef, dan hebben we alle twee een ezel. Dat is herverdeling en dat zou toch beter zijn.”
  Germaine denkt na: “Jef, Lowie heeft toch twee koeien. Wij geen. Als wij een ezel aan hem geven, moet hij toch een koe aan ons geven. Denkt ge niet?”

  “Toemme, da’s ook waar”, zegt Jef en gaat naar Lowie.
  “Lowie, jong, Germaine en ik willen socialist worden Dus als wij een ezel aan u geven, geeft gij een koe aan ons”

  Lowie bekijkt hem en zegt: “Jef, ofwel heb ik dat niet goed uitgelegd, ofwel hebt ge me niet goed begrepen, maar socialisme, dat werkt alleen met ezels.”

  Geliked door 3 people

 13. Jean zegt:

  Ik ben nog goed te been ondanks mijn ouderdom en die “gewone, normale” mensen lopen mij voorbij, helaas naar de verkeerde richting nl. richting afgrond en dat stuk vuil van d66 kan zijn lach niet meer verbergen want hij denkt van zichzelf dat hij goed bezig is!!!!!! uiteraard voor zichzelf en…..hij niet alleen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Zou deze KLOJO niet ook eens een wandelingetje moeten maken door Molenbeek?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s