Dr. Penner aan de met de islam onder één hoedje spelende Evangelische aartsbisschop Bedford-Strohm: “Verantwoordelijkheidsbewuste burgers kunt u niet om de tuin leiden”

Screenshot_41

Evangelische aartsbisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm ontroerd door islamitische oproep tot gebed: “Ik heb zelf reeds ervaren hoe ontroerend en verrijkend het kan zijn wanneer men zich door de oproep van de muezzin laat binnenvoeren in zijn godsdienst.” (citaat Bedford-Strohm)

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

BESTUURLIJKE VOORZITTER VAN DE EVANGELISCHE KERK ERVAART DE ISLAM ALS “DIEPGAANDE VERRIJKING”

Deze bisschop zit overduidelijk bij de verkeerde religie. Hij zou zich tot de islam moeten bekeren. Want wie zich als christelijk leider “ontroerd”en “verrijkt” voelt door de de oproep van de muezzin is in een boot gestapt, waar hij niet meer van af kan: in de boot van de islam.

Deze oorlogs- en veroveringscultus is verantwoordelijk voor 300 miljoen vermoorde niet-moslims, en geheel actueel verantwoordelijk voor jaarlijks 100-150.000 in naam van Allah vermoorde christenen in de islamitische landen.

Dit alles poetst de farizeeër Bedford-Strohm weg – en in plaats van zich solidair te verklaren met de vervolgde christenen speelt hij liever onder één hoedje met de dragers van islamitische waarden in Duitsland en in de rest van de wereld.

Wie zich als kerkleider solidair verklaart met de in historisch opzicht ergste volkerenmoordenaar, de islam, wie de leugen verbreidt dat de islamitische en de christelijke God identiek zijn, wie zwijgt over de honderdduizendvoudige moord op christenen in islamitische landen en degenen bestrijdt die daarop wijzen, die mag worden bestempeld als handlanger van de Duivel.

HET DOMME GEZWETS VAN EVANGELISCHE EN KATHOLIEKE KERKLEIDERS OVER ZOGENAAMD DEZELFDE GOD VAN CHRISTENEN EN VAN MOSLIMS

De bestuurlijk voorzitter van de Evangelische Kerk Duitsland loopt helemaal vooraan bij het evangelische islam-appeasement. Hij denkt in alle ernst dat christenen een grotere bereidheid zouden moeten tonen om zich open te stellen voor de leer van de islam. Voor Bedford-Strohm is de oproep van de muezzin “ontroerend” en “verrijkend.”

Weet de man van de kerk eigenlijk dat hij daarmee zijn eigen God verloochent? En vervult het hem met trots dat hij het massale doden van christenen – zijn broeders in het geloof – door zijn oh zo gewaardeerde moslims met geen enkel woord ter sprake brengt? Kent Bedford-Strohm eigenlijk de religie door welke hij zich zo ontroerd voelt?

Antwoord: Ook Bedford-Strohm moet wel nul komma nul verstand van de islam hebben, ook hij moet wel tot de “elites” behoren, die te lui en te gemakzuchtig zijn om zich met deze moordcultus bezig te houden. Alleen zo valt te verklaren waarom een Bedford-Strohm leutert over “dezelfde God” van het christendom en van de islam.

Hij en zijn medeplichtige geestelijke farizeeërs weten er kennelijk niets van dat christenen in de koran – woord voor woord de handleiding van Allah aan zijn gelovigen – in meerdere stellingen tegelijk pertinent als “ongelovigen” worden neergezet. Stellingen als:

Soera 5:17:
“Ongelovig zijn gewis zij, die zeggen: Christus, de Zoon van Maria, is God!”

Soera 5:72:
“Voorwaar, ongelovig zijn zij die daar zeggen “Allah is geen ander dan de Messias, Zoon van Maria.”

Soera 5:73:
“Voorwaar, ongelovig zijn zij, die daar zeggen “Allah is de derde van drie.”

Maar als ze het weten, dan zijn ze bezield van de Duivel. Want “wie de waarheid niet kent, is alleen maar een domkop. Wie haar echter kent en haar een leugen noemt, is een misdadiger.”

DE EVANGELISCHE KERK IS BIJNA COMPLEET GEÏNFILTREERD DOOR OUD-68´ERS

Dr. Penner heeft niet alleen enorm veel verstand van natuurwetenschappen, maar ook van de islam. Al jaren staat hij vooraan bij de strijd tegen de islamisering van Duitsland. Zijn actuele, zoals altijd korte en kernachtige, brief heeft hij gericht aan de Evangelische aartsbisschop Bedford-Strohm. Een farizeeër, zoals hij te boek staat. In plaats van voor de door de moslims in islamitische landen vermoorde christenen in de bres te springen, speelt deze bisschop liever onder één hoedje met de voor deze moorden verantwoordelijken: de dragers van islamitische waarden van over de hele wereld.

Over de moorden op christenen, die door de koran worden bevolen en heden hun historische hoogtepunt hebben bereikt (Opendoors spreekt van 100-150.000 jaarlijks in islamitische landen slechts vanwege hun geloof vermoorde christenen), zegt deze Bedford-Strohm geen woord.

Dat zegt veel over de Evangelische Kerk (deze is sinds het jaar ’68 verregaand geïnfiltreerd door Links), en dat zegt veel over het farizeïsme van het leidende kopstuk van de Evangelische Kerk, oftewel deze Bedford-Strohm.

Hij staat niet alleen: omringd door gelijkgezinden is hij één der leidende protagonisten der islamisering van Duitsland – en heeft Merkel er meerdere keren persoonlijk toe aangezet door te gaan met haar politiek van massa-immigratie van moslims.

Alleen al daarvoor zou hij door de christenen moeten worden veracht. Want als christelijk leider heeft hij zich vooral in te zetten voor vervolgde christenen – en niet voor aanhangers van een religie in wier naam talloze christenen worden gedood.

(Michael Mannheimer)

______________________________________________

Brandbrief aan de verrader der christenen Aartsbisschop Bedford-Strom*

Aan de heer aartsbisschop Prof. Dr. Heinrich Bedford-Strohm, EKD-Bestuurlijk Voorzitter

Professor Bedford-Strohm,

verantwoordelijkheidsbewuste burgers kunt U niet om de tuin leiden. Zonder twijfel staat U in het huidige cultuurconflict aan de kant van de antichristelijke en antidemocratische islam.

De afgrijselijke islam bedekt U met de schaapsvacht van een zogenaamd aan de grondwet conforme euroislam. Deze bestaat alleen in de hoofden van fantasierijke intellectuelen. In werkelijkheid is er slechts één enkele islam, omdat er slechts één enkele Mohammed was en omdat er slechts één enkele koran is. Naar de mening van de islam werd de koran door Allah naar omlaag tot Mohammed gezonden. Zou iemand de koran willen wijzigen, dan zou hij een hogere autoriteit dan Allah moeten hebben.

Onder de schaapsvacht van een zogenaamd hervormbare, democratische islam veroveren de moslims Duitsland. Onze politici en theologen helpen hen daarbij. In het ook door hen geëiste islamitische religieuze onderricht op openbare scholen wordt de leerlingen het basisprogramma van de islam bijgebracht. Dit is de koran, die tegen de wet indruisende handelingsrichtlijnen bevat. Dergelijke handelingsrichtlijnen zoals Soera 5:38 of deze zijn niet hervormbaar en laten ook geen ruimte voor interpretatie.

Er is nog veel informatief werk nodig om politici, theologen en burgers van de islam in kennis te stellen.

Met bezorgde groeten,
Hans Penner.

(* Het opschrift van dit artikel van Hans Penner is niet afkomstig van de auteur van de tekst, maar van Michael Mannheimer)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Dr. Penner aan de met de islam onder één hoedje spelende Evangelische aartsbisschop Bedford-Strohm: “Verantwoordelijkheidsbewuste burgers kunt u niet om de tuin leiden”

 1. Sjaak zegt:

  Verrijking ?
  Verrecke aartsbisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm !

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als U een nog beter voorbeeld weet van leven in een bubbel dan hoor ik dat graag.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. renato zegt:

  Diepgaande verrijking. Zeker in zijn aars???

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Geweldig! Ex-moslim maakt linkse verdedigers van de islam af.

  Like

 6. ildiko zegt:

  “”Je kunt sommige mensen soms wel voor de gek houden, en je kunt alle mensen soms wel voor de gek houden, MAAR JE KUNT NIET ALLE MENSEN VOORTDUREND VOOR DE GEK HOUDEN “” A Linkoln

  Like

 7. Er zijn veel theologen die niet meer in De Levende God van Israël geloven,maar wel de afgodenreligie van de Islam omhelzen ,ook verwelkomen ze met allah de enorme Israël haat onder de volgelingen van de massamoordenaar en pedofiel Mohammed, het afgrijselijke boegbeeld van de islam!De islam is aantoonbaar een ernstiger kwaad dan b.v. het nationaal socialisme van Hitler en zijn trawanten !Ook in onze Nederlandse tweede kamer zijn er veel politici die zo nalatig zijn en ook bijval geven aan deze mensonterende religie ,door hun toedoen is de partij Denk gefaciliteerd in het parlement !(ook ligt tenonrechte de Koran in de tweede kamer )!!Wie zwijgt stemt toe,ook in de tweede Wereldoorlog zwegen de meeste overheden ,inclusief het koninklijk huis ,nu anno 2017 staat Nederland en de rest van Europa er spijtig genoeg niet veel beter voor !!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Douglas Murray in discussie over “Islam is a “Religion of Peace”.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Ik heb het reeds meermaals geschreven . Het zijn maar mensen, die kunnen vatbaar zijn voor allerlei ziektes zowel lichamelijk als geestelijk . Het probleem bij de politieke en kerkelijke “voorhetzeggenhebbers” is dat hun demensie of dergelijke psychische probemen waardoor ze beginnen raaskallen niet opvallen , integendeel

  Like

 10. christdus zegt:

  Mijn vijand liefhebben ? de andera wang toekeren ? Op zijn flikker slaan , en zo hard dat ie
  niet meer opstaat , die kut-jihadi ’s !!!!!!

  Like

 11. Marian zegt:

  Wat een aards gluiperd.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Dit is nu zo’n bisschop waar Merkel mee omringd is en waar zij haar informatie vandaan heeft. Aan de hand van deze sukkels bepaalt zij mede haar beleid t.a.v. de islam in Duitsland.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Smeerlapperij.

  Like

 14. edwin vissers zegt:

  Yeshua (Jezus Christus) wordt in het Nieuwe testament gezien als de Zoon van de Vader, en Jahweh-God is de Vader van Zijn kinderen en vooral van diegenen die via het zoenoffer van Christus Zijn adoptieve kinderen zijn geworden.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Allah is de afgod Baäl, oftewel de maangod.

  Like

 16. Jean zegt:

  Die 2 hebben ook een naam: een staande lul en een slappe lul. Beide interesseren mij geen reet.

  Like

 17. Pingback: “Census Islamica” | E.J. Bron

 18. Dr. Penner ziet het voor zover ik het kon nagaan uitstekend. Maar voor wie graag een wat duidelijker verhaal heeft legt Robert Spencer nog even uit wat er van wie te verwachten valt. Hij slaat daarbij de moraalclaimende “liberaal” niet over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s