Nieuw terreurgevaar uit de lucht: drone-aanvallen op kerstmarkten

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA) waarschuwt voor een nieuw verraderlijk gevaar waarvoor de islamitische terreur zou kunnen zorgen: mogelijke bomaanvallen door middel van drones op kerstmarkten.

journalistenwatch

Het BKA heeft het gebruik van drones door ISIS in Irak geanalyseerd – en is extreem gealarmeerd. Een deskundige van het BKA vertelt tegenover de ARD dat drones in staat zouden zijn een mogelijke aanslag in Duitsland uit te voeren. De terreurmilitie ISIS zou volgens de Duitse inlichtingendienst (BND) krachtige Russische militaire drones buitgemaakt hebben.

Drones kunnen wel degelijk met grotere pakketten explosieven, tot tanks met een inhoud van tien liter, uitgerust worden om deze daarna af te gooien. “Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat terroristen in zulke tanks kunnen transporteren”, aldus de veiligheidsdeskundige van het BKA verder. Van explosieven tot giftige stoffen, alles zou mogelijk zijn. Het zou al voldoende zijn wanneer door drones een ongevaarlijke vloeistof boven een mensenmenigte zou worden gesproeid. Dat zou zeer zeker massale paniek met talrijke gewonden of zelfs doden veroorzaken.

Daarom zouden vooral grote bijeenkomsten van mensen bedreigd kunnen worden zoals volksfeesten, voetbalwedstrijden of de weldra weer plaatsvindende kerstmarkten. “Dan helpen ook betonblokken niet meer om de mensen op de kerstmarkten te beschermen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nieuw terreurgevaar uit de lucht: drone-aanvallen op kerstmarkten

 1. Sjaak zegt:

  Let the Games by coming !
  Erst dan beginnen ze de kankermoslim eruit te sodemieteren !
  Ik kann het niet afwacten !

  Geliked door 2 people

 2. Peacepipe zegt:

  De islam Europa uit! Te beginnen in Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  De mohammedaan is zeer vindingrijk als het gaat om het afslachten van ‘ongelovigen’.
  Op elk ander gebied is hij nooit verder gekomen dan een bonobo.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen explosieven. Wat dacht je van Sarin of een andere letale stof die middels een drone in een massa mensen gedropt kan worden.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sarin_(zenuwgas)

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Maar Pinokkio III heeft in Nederland alles onder controle qua veiligheid.
  En de BTW gaat omhoog in 2017.
  Maar de inkomstenbelasting omlaag in …………. 2021. Jaja.
  Mooi man, 40 jaar sparen voor je eigen huis en als kers op de taart nadien een vette boete in de vorm van huurwaardeforfait.
  Ach, de burger laat zich nu eenmaal graag op z’n Grieks nemen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Hier zie je hoe je een schietgeweer kunt bouwen, waarmee je drones met een net uit de lucht kunt schieten. De vraag is natuurlijk, of iets dergelijks een effectieve tegenmaatregel is.
  De “home made drone catcher” staat als filmpje ietsje naar beneden op die site.

  http://www.popularmechanics.com/flight/drones/a27427/anti-drone-net-gun-diy/

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Zo kunnen wij ook nog het een en ander met drones bedenken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob Fleumer zegt:

  Nuke mekka om erger te voorkomen. islam is een kanker die uitgeroeid moet worden.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Als de Duitse regering en de BKA werkelijk de bevolking van dit land willen beschermen, moeten ze ALLE MOSLIMS het land uitzetten en zo snel mogelijk!. Men kan zich gewoon niet meer permitteren zulke gevaarlijke inwoners in een land te houden. Er is geen verschil tussen gematigde moslims, of minder gematigd. In Amerika bijvoorbeeld zijn er mensen die leeuwen als huisdieren houden. Het gaat vaak goed., Deze leeuwen hebben rustige karakter en ze zijn tam. Maar wil dat zeggen dat leeuwen in het algemeen geschikt zijn als huisdieren? Dat ze niet gevaarlijk zijn voor de eigenaren en hen omgeving? Moslims zijn voor ons gevaarlijker dan leeuwen, tijgers of welke roofdieren ook. Een roofdier (behalve de vos en de marter) valt aan voor een prooi. Moslims vallen aan om zo veel mogelijk mensen te vermoorden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elena zegt:

  Nah, dat zou wel erg achterlijk zijn van een ISISgek.
  In geval van een aanval met een drône, is zijn kans verkeken op zijn fel begeerde 72 maagden.
  Om zijn beloofde maagden te krijgen zal hij echt zelf het pad naar allah ( zonder hoofdletter) moeten effenen.
  Die doodrij mossel na de aanval Kerstmarkt in Duitsland, vluchtte snel naar buitenland en werd in Italië mooi kapot geschoten.
  Nu, grote pech voor hem….allah had geen maagden voor hem. De lul had niet moeten vluchten maar alsnog met bomgordel nog meer dood en verderf moeten zaaien.

  Drône piloot worden is niet eenvoudig.
  http://www.hpdetijd.nl/2014-09-21/het-leven-van-een-drone-piloot-zo-sta-je-te-basketballen-en-zo-vlieg-je-boven-irak/

  Like

 11. BertG. zegt:

  Alle festiviteiten verplaatsen naar jaarbeurzen dan maar, met gewapende bewakers voor de deur.
  Zodat niemand ooit nog iets buiten kan organiseren.
  Of gewoon je land zuiveren.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Ge kunt niet beweren dat onze arabische “oogappels” niet meegaan met onze tijd en dankbaar gebruik maken van de westerse technologie. Is dat niet een prachtig idee de Duitsers bestoken vanuit de lucht op kerstmarkten en dergelijke . Merkel zal nog aan populariteit winnen .De linkse broeders zullen steeds de Islam blijven verdedigen alhoewel dan kan er geen sprake meer zijn van een verward persoon ! Zoals Elena 13 okt 0018 laat weten dat het besturen van een drone geen gemakkelijk opdracht is .Die verkeken kans op een maagd van 72 zal wel aangepast worden als het moorden van ongelovigen op die nieuwe manier een succes wordt Het volk verdient wat ze gekozen hebben in het stemhokje

  Like

 13. christdus zegt:

  Zo’ n drone kan natuurlijk ook boven een moSSkeet ” hangen ” …………………..

  Like

 14. Astrid zegt:

  Dan gaan we Mekka inclusief zwarte steen toch gewoon terug ‘dronen’ op een drukke dag, net zolang tot er geen Mekka met mekkerende moslims meer bestaan. Dan dronen we al die pislims toch van de aardbodem af, snel naar hun heilige velden in de lagere sferen… zij blij, wij blij.
  Iedereen kan een drone bemachtigen en er wat vuurwerk aan hangen hoor, of denken kotslims dat ze de enigen zijn? Moslims zijn lafbekken, ze sparen zelfs hun eigen kinderen niet en doen ze bomvestjes aan. Over de dieren binnen de islam zullen we het maar helemaal niet hebben, maar het zegt alles over de gemiddelde, extreem harteloze mentaliteit in die kringen. Alles is op haat gebaseerd, daar kun je helaas alleen van winnen door het te vernietigen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ze zijn alleen gelukkig als ze dood en verderf zaaien, dieren afschuwelijk vermoorden krijgen ze een kick van, mensen die alleen leven om de hele dag iedereen althans ongelovigen te haten, waarom steken die mensen al hun energie in alles te haten, laten ze eens positief denken, maar dat zal er wel niet in zitten

   Like

 15. M. zegt:

  Elk westers feest gaat in gevaar komen. Allemaal toeval.

  Like

 16. Peter Rissing zegt:

  “Nieuw terreurgevaar uit de lucht: drone-aanvallen op kerstmarkten”
  Schrikbarend, lafhartig, islamitisch en geïnspireerd door Allah en zijn moordende en verkachtende racistische secretaresse(m/v) en zetbaas Mohammed en gedoogd ook door Mark Rutte, die de oorsprong dit gevaar (De Islam) niet durft te benoemen.
  Maar wat mij betreft niets nieuws, daar schreef ik ruim twee jaar geleden als over: “Kun je nagaan wat een een beetje slimme islamitische knutselaar met zo’n moderne drone en een kilo trotyl in naam van die ene Allah kan doen. ‘Mark my words’, Mark.”, in dit verhaal.
  ejbron.wordpress.com/2015/03/07/jihadisten-en-bloemen-in-denemarken/

  Geliked door 1 persoon

 17. Aegolius cs zegt:

  Met drones ongelovigen doden, strookt tot in het geheel niet met de primitieve koran die vereist dat men martelaar wordt, alsook je familie op een “hoger” plan kan bereiken?

  Like

 18. Elisah zegt:

  Er is hier in een stad in de omgeving het oktoberfest begonnen, er liepen enorm veel agenten rond op het terrein.

  Like

 19. Williaan zegt:

  Als je bedenkt wat er nog heel veel meer mogelijk is dan slaap je niet meer, maar je moet ze niet op ideeën brengen, zie Zweden.

  Like

 20. Aradhel zegt:

  Of ze proberen ons gewoon weer zo bang/ongerust te maken dat we om het hardst gaan schreeuwen voor nog meer onherkenbaar blauw, grijs of groen, liefst zwaar bewapend, op straat. Daarmee onze vrijheid nog weer verder n te perken. En dat lukt elke ze keer weer… als een tierelierelier!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s