Opmerkelijk vertrek Dijsselbloem beschadigt imago PvdA

Screenshot_31

(Door: Özcan Akyol)

De gifbeker is nog niet leeg voor de PvdA. Gisteren maakte Jeroen Dijsselbloem bekend dat hij zijn plek in de Tweede Kamer afstaat, omdat bij hem ‘de vuurkracht ontbeert’ die de negenkoppige fractie hard nodig heeft in de oppositiebankjes.

Het is in meerdere opzichten een merkwaardig besluit. De inkt van het regeerakkoord is amper droog of de partij-mastodont kiest al het hazenpad. Hiermee laat hij niet alleen zijn collegae in de steek, maar ook alle andere sociaaldemocraten die vurig hopen op een wederopstanding van hun partij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, PvdA. Bookmark de permalink .

34 reacties op Opmerkelijk vertrek Dijsselbloem beschadigt imago PvdA

 1. Jan zegt:

  De Partij van de Androgynen kan zich alleen nog enigszins handhaven door zich voor schut te zetten met regenboogvlaggen, LGBTQHPMBTSHDTBEGEB enz enz, de jaarlijkse flikkerparade, de niet bestaande global warming, gedweep van islamitische terroristen zoals PLFP en Abbas of met een totale nul zoals de recente voorzitster Vedelaar die niets anders kan uitbraken dan de kolder van ‘eerlijk delen met parasiterende moslims en jihadisten’.

  Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Ik lees die stukjes van de huismoslim van het AD niet. De krant is fout, volstrekt policor.

  Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Off topic: Het nieuwe kabinet gaat de wet blokkeren die riante inkomsten moest aanpakken. Schandalig!!!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/771474/nieuw-kabinet-gunt-matthijs-mega-salaris

  Like

 4. Wolf zegt:

  Prachtig opbeurend bericht! Kwam per ongeluk zojuist op de site van mediacourant,nl waar ze rooier zijn dan de paus ,vooral die vara/nos moderators. Mijn bijdrage werd niet afgedrukt!!!. Ingezonden dat er aanstaande zaterdag de begrafenis van de PvdA v d Laan zal worden uitgezonden op alle huilende NPO zenders inclusief natuurlijk die nos en dat ntr en op de anti zwarte pieten zenders van rtl . En of de NPO/NOS misschien 3 regenbogen ipv 2 kunnen laten zien aan de PvdA bejaarden en hun domme kindertjes die alleen NPO kijken. Dat de PvdAso”s wegkwijnt en verschrompelt tot een soort van rood hoopje schimmel en dat het voor de NOS/NPO trekken aan een dood paard is met die ellendige propaganda voor hun PvdAllochtoonse islam.

  Like

 5. Ik voel een overstap aankomen naar de echte dwazen, Daapsen66 denk ik.

  Like

 6. niemand zal hem missen

  Like

 7. Elisah zegt:

  Hij zal wel een andere, meer lucratieve aanbieding gehad hebben, follow the momey…

  Geliked door 2 people

 8. scherpschutter zegt:

  Dat was al beschadigd door frans timmermans. Bij het aantreden van dit kabinet was frans hevig verbolgen over het feit dat hij geen minister van buitenlandse zaken werd. Tot hij vertrok naar Brussel, naar zijn holmaat Juncker heeft hij voor jan lul in de 2e kamer gezeten onder het motto: “Nou, dan doe ik maar niks”. Maar wel de centen opstrijken natuurlijk want ja, dat kost wat he, zon vetpens volstampen met vreten en dat elke dag op onze kosten

  Geliked door 1 persoon

 9. scherpschutter zegt:

  Nog even een aanvulling. Het zal niet zo zijn dat duijsselbloem zomaar zijn bron van inkomsten opgeeft. Die heeft allang wat anders en iets beters maar dat houdt ie nog even voor zich.

  Geliked door 1 persoon

 10. christdus zegt:

  De kuttekop gaat nu zijn Bilderberg-baantje incasseren wegens ” bewezen diensten ” .
  Deden die Kok en Duisenberg al eerder , smerige PVDA- volksverlakkers.

  Geliked door 2 people

 11. paulzwueste zegt:

  Ratten.
  De PVDA-Top bestaat uit louter ratten.
  Niet voor niets dat Asscher en Dijsselbloem ook de uiterlijke kentekenen van ’n rat hebben..
  De PVDA is na 60 jaar alléénheerschappij totaal voos en verrot.
  Al in de jaren 60 hadden ze de stekker er uit moeten trekken, maar nee, de socialisten gingen voor persoonlijke macht en het geld natuurlijk.
  Om op het pluche te blijven zitten staken ze de dijken door, om Nederland door allochtonen te laten overspoelen…

  Het gezegde “De ratten verlaten het zinkende schip.” is hier helemaal op z’n plaats.

  Geliked door 2 people

 12. N.E. Derlander zegt:

  Hij had wel de benodigde vuurkracht in Rutte II om mooi weer spelen van andermans centen…..

  Deze blaaskaak (Jeroen Dijsselbloem van de PvdA) valt met z’n besluit om niet in de oppositie te gaan zitten finaal door de mand. Hij kan nu immers ook niet meer aangesproken worden over z’n verraderlijke linksliberale D66 beleid als parttime minister van Rutte II, hij zou als Tweede Kamerlid immers minder in z’n loonzak ontvangen (dan als minister) en z’n verraderlijke linksliberale D66 beleid onder Rutte II past niet in het sociaal democratische beleid van het nieuwe linkse trio GL, SP en PvdA (vraag is dan ook wat de andere PvdA bewindslieden van Rutte II nog in de Tweede Kamer te zoeken hebben).

  Like

 13. Opmerkelijk vertrek Dijsselbloem beschadigt imago PvdA, tja is dat zó erg dan? De PvdA is gewoon een partij vol met linkse griezels die willens en wetens alles naar hun hand willen zetten, die de samenleving als proeftuin hebben gebruikt met als gevolg een multiculturele maatschappij waar geen hond zich meer in thuis voelt. Dijsselbloem is tevens een kille, berekende bureaucraat, die bijv. de Cyprus-constructie in het leven heeft geroepen, waarbij een eventuele nieuwe financiële crisis in de Eurozone gewoon beslag kan leggen op u spaargeld. Vind het fantastisch dat de PvdA helemaal tot de grond afbrand hoe eerder hoe beter, de laatste electorale afstraffing was nog niet groot genoeg geweest naar mijn mening.

  Geliked door 1 persoon

 14. IkBenHet zegt:

  “die vurig hopen op een wederopstanding van hun partij”
  Beetje naïef om wát dan ook te verwachten van een politicus.
  Zij zitten er louter voor hun eigen profijt en het zicht op de lucratieve baantjes carrousel!!

  Geliked door 2 people

 15. hslot4 zegt:

  Acht kijk nou de grootste rat verlaat het schip als eerste .
  Ennuh even over dat imago van de Partij Voor De Allochtonen / het voormalig SDAP mischien moet Asher gewoon stoppen met het verloochenen van zn ideaal .

  Like

 16. Ron Soeverein Mens zegt:

  Deze leugenachtige rat zal wel een lucratificatie baantje in Brussel zijn aangeboden of een doctoraat in liegen bedriegen en stelen bij een of andere multi concentrum om lachend om de domme nederlander zijn zakken goed te blijven vullen. I

  Geliked door 1 persoon

 17. anna zegt:

  Ik ken zijn familie uit Eindhoven, maar die worden volkomen genegeerd …. zegt natuurlijk wel wat over Dijsselbloem … die is al lang ergens anders onder de pannen …. en niet zoals zijn vader bij de gemeentewerkers ….

  Geliked door 1 persoon

 18. Aegolius cs zegt:

  *Opmerkelijk vertrek Dijsselbloem beschadigt imago PvdA*

  Kan hij zijn partij nog beschadigen? Gewoon door weg te gaan…… Het zal even afwachten worden wanneer we hem zien opduiken in een profijtelijke functie, EU of multinational? Ik denk het laatste.

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Imago ?????? Viel dit nog te beschadigen dan ??? Het was/is al jaren een rottend karkas !

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Mijn persoonlijke indruk is dat mijnheer Dijsselbloem een nieuwe job aanvaardt bij een van de hoge financiële wereld toko’s zoals de Goldman Sachs, IMF of aan de top van een van ons eigen banken. Bijvoorbeeld: ABN AMRO BANK. Hij heeft kennelijk de weg naar de miljoen dollar per jaar gevonden. Wat heeft de PvdA hem nog te bieden? Onze politieke partijen bestaan uit opportunisten en niet uit idealisten. Wij interesseren hen als de drol van gisteren. Dat geldt niet enkel voor de Nederlandse politiek, maar ook op EU niveau. Kijk maar naar de grote Maoïst en ex Communist Jose Emmanuel Barosso ..Ja! De top Gutmensch van de EU die Roemenië en Bulgarije er in heeft geloodst; zonder acht te nemen op welke criteria dan ook. Nu zit mijnheer de Maoïst bij Goldman Sachs.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s