VIDEO Prager University: Discrimineert Israël Arabieren?

 

(Klik op het eerste logo rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Arabieren, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Prager University: Discrimineert Israël Arabieren?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Exact! in dit filmpje wordt nagenoeg hetzelfde gezegd als in een ander filmpje, dat ‘Kernrob’ een hele tijd geleden aanbracht en waarin een voormalig slachtoffer van de Zuid-Afrikaanse Apartheid aan het woord kwam: Ook hij trok een dergelijke vergelijking met Israël.
  Behalve dat Israël, de enige democratie van het Midden-Oosten, geen Arabieren discrimineert, tonen beide filmpjes nóg iets aan: Hoe gruwelijk de toestand in Zuid-Afrika momenteel ook inderdaad is, laten wij NIET de fout gaan maken om elkaar aan te praten, dat het Apartheids-regime daarom goed was, want dat was het niet.

  Liked by 2 people

 2. tjonge zegt:

  goeie oude tijd, die apartheid.
  toen was de wereld een stuk eenvoudiger…..

  Liked by 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Die wegwijzerborden moeten dringend voorzien worden met arabische tekst bv Amsterdam in het arabisch 65 km .Dan kan Rutte en het Euro-parlement nooit beweren dat Nederland de arabs discrimineren

  Liked by 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  De Israélische Arabieren hebben het prima naar hun zin in Israel. Israel is een vrij democratisch land, een voorbeeld voor de Europese landen. Niets géén apartheid in Israel, wèl in de oud PLO-gebieden. Die volop gesteund en dus (actief) levend worden gehouden door de verraders van het Westen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s