VS trekken zich terug uit VN-organisatie UNESCO

Screenshot_34

De VS trekken zich terug uit de UNESCO, de VN-organisatie voor onderwijs, wetenschap en cultuur. Amerika zegt haar lidmaatschap op per 1 januari. De Verenigde Naties hebben donderdag officieel bericht van dit besluit gehad. De VS stopten in 2011 al met het betalen van contributie aan de UNESCO. Het land maakte hiermee zijn onvrede kenbaar over het toestaan van lidmaatschap van de Palestijnen.

Dit was een flinke slag voor UNESCO; de VS waren verantwoordelijk voor bijna een kwart van het budget van de organisatie. Bijna alle landen zijn lid van de UNESCO.

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in UNESCO, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op VS trekken zich terug uit VN-organisatie UNESCO

 1. Tistochwat zegt:

  Sinds 1972 beheert de organisatie een lijst met daarop gebouwen of locaties die een uitzonderlijke universele cultuur- of natuurwaarde hebben.

  Nou en? De mohammedaan sloopt toch alles. Die heeft niets met cultuur en natuur.
  ‘Bidden’, moorden, slachten, martelen, brullen en neucqen, meer kan hij niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. de VN is boevenbende, dus rationeel besluit

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Je kunt er op wachten dat de NSB in den Haag aanbiedt het lidmaatschap en de contributie van de VS over te nemen. Doen ze wel vaker, voor een pretbaan.

  Like

 4. Nou maar hopen dat Donald Trump de VN( United Nonsens) helemaal uit Amerika wegdoet ,dan kan deze door islamitische bloedvergieters benden beheerste United Nonsens naar Irak ,Iran Turkije ,Saoedi Arabië ,Afghanistan,Mali of Noord Korea worden verplaatst ,de leiders van deze landen hebben het nogal goed voor met hun burgers!Een Palestijnse staat is een project voor nuttige idioten ,die willens wetens het terrorisme blijven ondersteunen ,de door Arabieren bezette gebieden moeten per direct worden teruggegeven aan Israël!!!Shalom van Léon van Duren

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Fijn dat de VS hun lidmaatschap op heeft gezegd want UNESCO is een hypocriete bende
  Volgens de BILD is het lidmaatschap opgezegd per 31 december 2018 en niet dit jaar, en de BILD maakte vandaag ook bekend dat Israël ook hun lidmaatschap opzegt.
  Als de Europese landen die tegen gestemd hebben (waaronder Nederland) om de Tempelberg als Palestijns erfgoed te bestempelen nu ook uit de UNESCO stappen dan hebben ze nauwelijks meer geld om die vreselijke hypocriete organisatie overeind te houden. Er werken daar (hoofdkantoor staat in Parijs) meer dan 2000 mensen van belastinggeld.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Bravo Bravo. Nu ook nog uit de VN stappen.

  Er is geen Palestijnse cultuur. Wel een Arabische maar geen Palestijnse.

  https://faro.be/blogs/marc-jacobs/unesco-heeft-beslist-sinterklaas-kan-geen-werelderfgoed-worden

  Like

 7. Marian zegt:

  Goed zo, maar nu niet meer weer toetreden.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Alles moet eens een keer een grote schoonmaak hebben. Erdoorheen met de bezems, water en ontsmettingsspul. Parasieten, vuil en bacteriën zetten zich vast in dingen als ze te lang aan hun lot over worden gelaten. En als alles teveel is aangevreten, dan weg ermee. Dit geldt voor zovele organisaties die zich rijk gevreten hebben aan de goodwill van de mensen en hun mandaat teveel overschreden hebben, door zich vrijheden te veroorloven die ze zich niet hadden mogen toe-eigenen. Ze hebben de hand gebeten die hen gevoed heeft. Weg ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s