“Bescherm de christenen in het Midden-Oosten, anders komt de christenvervolging naar ons toe!”

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft opgeroepen tot solidariteit met de christenen in het Midden-Oosten. Ze zouden onze hulp nodig hebben. Als men hen daar zou vergeten, dan zou de christenvervolging naar ons toe dreigen te komen.

Die Freie Welt

Zoals o.a. de Amerikaanse website “Breitbart” berichtte, heeft de Hongaarse minister-president Orbán zich met een appèl tot de Europeanen gericht. De christenen in het Nabije en Midden-Oosten worden door radicale islamitische fundamentalisten vervolgd, zei hij duidelijk.

Hij waarschuwde ervoor de wortels van het christendom in het Nabije Oosten te vergeten. De christelijke minderheden in het Nabije Oosten zouden voor het gevaar van uitroeiing staan. Het zou bedenkelijk zijn hoezeer de Europese “elites” onverschillig tegenover het lot van de Oriëntaalse christenen zouden staan.

Orbán waarschuwt: “Een groep Europese intellectuelen en vooraanstaande politici wil een gemengde samenleving creëren, die de culturele en etnische identiteit van het continent evenals de christelijke achtergrond binnen slechts enkele generaties compleet zou veranderen.”

Hij herinnerde aan het feit dat het christendom op dit moment de meest vervolgde religie in de wereld zou zijn en dat in het Nabije Oosten mensen vanwege hun geloof gedood worden. Daarom zou het voor Hongarije belangrijk zijn om christelijke minderheden ter plaatse in hun landen te helpen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Bescherm de christenen in het Midden-Oosten, anders komt de christenvervolging naar ons toe!”

 1. Cynicus zegt:

  Dit is helemaal waar. Hoe meer moslims er komen in Christelijke landen hoe meer de moslims de baas willen gaan spelen. Hert woord islam betekent namelijk onderwerping aan de islam

  Daarom zijn er ook in allerlei andere landen problemen met moslims zie Myanmar, zie Thailand, zie de Filipijnen. Moslims blijven net zo lang problemen maken om zoveel mogelijk te klieren en te pesten om de baas te willen spelen

  In Nederland vreten veel moslims van de uitkeringsruif mee om Nederland op die manier financieel zwakker te maken. Er is werk zat in Amsterdam maar vele jonge moslims vreten liever van de uitkeringsruif om dit land van binnenuit kapot te maken

  Zo’n prinsenbehandeling mag een autochtonenwerkloze nog niet eens van dromen want die moet papiertjes gaan prikken van de linkse treiterambtenaren

  De mocro krijgt zelfs eeen gesubsidieerd rap project aangeboden

  De vervelende mocro hoeft geen papiertjes te prikken want die is “te moeilijk”

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Cynicus. Gisteravond na lange, lange tijd had ik weer zin om de film Flodder te bekijken. Het is soms leuk om eens weer te genieten van het asociale gedrag van de Flodders en voor de zoveelste keer te zien hoe ma Flodder reageert op het een en ander. Bijvoorbeeld op het nieuwe huis in de ultra chique buurt Zonnendaal. Vreemd genoeg heb ik via de film gezien hoe Nederland in negatieve zin is veranderd. Neem bijvoorbeeld de gemeentelijke vergadering waarin de ‘geitenwollen sokken’ Sjakie de Flodders probeert te beschermen. Als wij tegenwoordig precies dezelfde vergadering zouden houden, zou niemand van de aanwezigen durven op dezelfde denigrerende wijze te reageren op Marokkanen of andere allochtonen? Dat zal alle alarmbellen doen rinkelen bij Meldpunt Discriminatie en andere belastingvretende instanties die niet voor ons zijn. Neem bijvoorbeeld Marokkanen. Al weet men dat Marokkanen en andere moslims 100 keer gevaarlijker zijn dat de Flodders ooit waren. De Flodders maakten veel lawaai, hadden wilde feesten, gooiden bananenschillen op straat en hen voortuin was een grote bende. Maar de Flodders hadden NOOIT constant de wagens van hun buren in de fik gestoken, omdat ze niet bij de club van Allah horen. De Flodders vielen niet als pitbulls zo maar mensen op straat aan. Zij treiterden niet hun buren om ze te dwingen te verhuizen en plaats maken voor andere (Sharia)Flodders. Zij waren dieven en inbrekers, maar ze gebruikten met hun gabbers tijdens roofovervallen geen buitensporig brut geweld. Ze hadden ook geen last van te lage bloedsuiker die ze dwong mensen bij CS Amsterdam omver te rijden; een actie van gecamoufleerde terreuraanslag. De Flodders waren doodgewoon asociale Nederlanders en waren niet in oorlog met Nederland. Graag zouden wij terugkeren naar de tijd dat wij Flodders hadden en geen Marokkanen. Met Flodders kan men leven met Marokkanen en andere moslims niet.

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Overgewaaid uit Israel; ‘What’s the difference between a Moroccan and a battery? A battery has a positive side!’

    Like

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Een groep Europese intellectuelen en vooraanstaande politici wil een gemengde samenleving creëren
  ——
  Dat die mensen niet zien dat alles islam wordt op die manier. Das eigenlijk onbegrijpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  Die vervolging is er al, maar niemand wenst het nog te zien. Gelukkig is het nog niet helemaal te laat… Hoe dan ook, met een overheid die toch alleen werkloos toekijkt, tref ik mijn eigen maatregelen. Hoe vervelend ook, het kan niet anders.

  Geliked door 2 people

 4. Thomasson zegt:

  Midden april 2002 had een groep van bijna 100 Palestijnse Tanziem terroristen zich schuil gehouden in de Geboorte Kerk in Bethlehem. In de 39 dagen dat zij zich daar schuil hielden, veranderde de kerk in een vieze afvalbelt dat zelfs varken zich daar niet thuis voelen; laat staan mensen. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3344359,00.html
  http://www.foxnews.com/story/2002/05/10/church-nativity-mess-but-suffers-little-permanent-damage.html
  Kennelijk voor de christenen anno nu, is deze kerk niet heilig genoeg. De wereld zweeg. Volgens de Gutmenschen? Hebben deze terroristen ontoereikend intelligentie om te begrijpen dat een normatief mens dit niet doet. De christelijke wereld zweeg toen de christelijke bibliotheek in Gaza stad in vlammen opging en duizenden boeken zijn verbrand. Dat christenen in de PA worden gedwongen het land te verlaten en te emigreren. Groot deel van de vroegere christelijke bewoners van Bethlehem zijn nu in Canada en Zuid Amerika. Hetzelfde geldt voor de christenen van Libanon zo ook in Turkije en in alle moslimlanden. De afslachting van christenen door ISIS in Syrië en Irak is voor de moslims een normale gang van zaken. Iedereen die niet van Allah houdt, gaat onder het mes. Ook normaal is de laconieke houding van de Europese christenen tegenover de systematische vernietiging van de christelijke gemeenschappen in het Midden Oosten. Vervolging die zelfs plaats vindt in de Europese AZC’s.

  Viktor Orban spreekt over dit probleem omdat Victor Orban maakt geen deel uit van de zombiecultuur die nu in west- en noord Europa heerst. Als een goede christen maakt hij zich zorgen. Als een intelligente man, begrijpt hij dat de geïmporteerde islamis pestis die Europa nu overspoelt, zal heel snel na een korte incubatietijd massa slachting in onze landen voeren.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Thomasson schreef,….Midden april 2002 had een groep van bijna 100 Palestijnse Tanziem terroristen zich schuil gehouden in de Geboorte Kerk in Bethlehem. In de 39 dagen dat zij zich daar schuil hielden, veranderde de kerk in een vieze afvalbelt dat zelfs varken zich daar niet thuis voelen; laat staan mensen.

   Dit stukje doet mij denken aan Jezus die in Jeruzalem aankomt.

   “Ze kwamen in Jeruzalem. Hij (Jezus) ging de tempel binnen en begon iedereen die daar iets kocht of verkocht weg te jagen; hij gooide de tafels van de geldwisselaars en de stoelen van de duivenverkopers omver, en hij liet niet toe dat iemand voorwerpen over het tempelplein droeg. Hij hield de omstanders voor: ‘Staat er niet geschreven: “Mijn huis moet voor alle volken een huis van gebed zijn”? Maar jullie hebben er een rovershol van gemaakt!’ De hogepriesters en de schriftgeleerden hoorden wat er gebeurd was en zochten naar een mogelijkheid om hem uit de weg te ruimen; ze waren bang voor hem, omdat het hele volk in de ban was van zijn onderricht. Nadat de avond gevallen was, gingen Jezus en zijn leerlingen weg uit de stad.

   (Marcus 11, 15-19)

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Viktor Orban neemt het op voor de veiligheid van de Christenen dat zou feitelijk de taak moeten zijn van de Paus maar die pleit voor open grenzen.Het is allemaal te zot om los te lopen ,die godsdiensten . Ik ben geboren in Antwerpen dus ik ben zogezegd een Christenen moest ik geboren zijn in het Oosten dan was ik een Bhoedist en vermoedelijk een Allahneuker ,als ik het levenslicht had gezien in het midden Oosten.Het grote verschil Bhoedisten en Christenen zijn tolerant die vervloekte Islam is dat helemaal niet .

  Geliked door 2 people

 6. Williaan zegt:

  De Hongaarse minister-president Viktor Orbán is één van de weinige politici die het enorme gevaar van de islam zien én durven benoemen.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Een diepere kijk op de psychopaten en de politiek

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Verklaring-Euro-Mediterrane-Partnerschap-Geheime-Afspraken.php

  Genoemde Rasmussen zien we (evenals de psychopaten Demmink, De Hoop Scheffer, Daalder, Luns, Dulles en noem het wezenloze griezelige boeventuig maar op) opduiken in kringen van de NAVO.

  Achter de huidige EU zitten trouwens verholen aan de knoppen (achter een verleidelijk masker van zogenaamde “goedbedoelende warme menselijkheid”) de -opvolgende ‘pure evil insane mindset’ van de- ijskoude/ledige USA/GB ‘deep state’ psychopathische gruwelmoordenaars van (op dat moment al maanden -bij hen bekend!!!- één groot vluchtelingenkamp en plaats van verzorging van oorlogsgewonden) DRESDEN, tevens vermoedelijk degenen die ***om te beginnen (!)***, via achterdeurtjes, de biologerende (logisch niet al te intelligente) psychopaat/volksmenner Hitler, met grote financiële steun, in Duitsland aan de macht hebben gebracht, om later (wereldwijd volkomen empathieloos voortbaggerend over honderden miljoenen lijken) de “bevrijder” en “weldoener” van Europa te kunnen uithangen.

  Het zal iedereen met een beetje inzicht in staatkunde en het onstuitbare gebagger (kenmerkend ijskoud over lijken of het psychische equivalent daarvan) van de onvoorstelbaar functionerende/uitwerkende ‘alien mindset’ van psychopaten duidelijk zijn, dat deze -elkaar herkennende en elkaar grenzenloos “het balletje” toespelende- levensbedreigende ware krankzinnigen, na hun “overwinning” in ieder geval verholen achter de schermen aan de werkelijke knoppen zitten in “Duitsland” (BRD), Italië, Frankrijk.
  Maar, minder direct begrijpelijk, is ook Nederland (op extreem smerige en glibberige achterbakse wijze, nota bene -medio 1945 bij het volk niet bekend, maar reeds wel bij de USA/GB ‘deep state’- via ***levenslang ingezworen*** ***SS’er/aartsverrader*** de kickzoekende psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, misbruik makend van de verderfelijke grensoverschrijdende idolatrie van velen, voor de betoverende -zoals tamelijk recent uit zeer oude landsheerlijk bisschoppelijke brieven gebleken- VANOUDS NIET VAN OOK MAAR DE ONBEDUIDENDSTE ADELLIJKE AFSTAMMING ZIJNDE, MAAR DIT STEEDS PSYCHOPATHISCH “ECHTER DAN ECHT” voor de spiegel geoefend ACTERENDE psychopaten, die, met typisch psychopathisch driedimensionaal en krankzinnig energiek geweld baggerend richting macht en controle, zich via een trits van ONGELDIGE huwelijken met BEDROGEN adellijke erfdochters/families TEN ONRECHTE Van Oranje noemen, om verzet/burgeroorlog tegen ONGEWENSTE blijvende invloed van “de bevrijders” hier GLIBBERGLAD te voorkomen) hun vazalstaat geworden en staan “onze” veiligheidsdiensten gewoon onder OPDRACHT van de -BURGERS, ondenkbaar doch BEWEZEN, PROACTIEF GERICHT AANVALLENDE EN (op de gruwelijkst denkbare wijzen, w.o. met ***intrinsiek criminele***, niet gericht te hanteren = ALBEDREIGENDE atoomwapens) VERMOORDENDE- anti-menselijke/anti-christelijke USA/GB ‘deep state’).

  Ook de normale bevolking in de landen van de zogenaamde “overwinnaars” gaat het steeds slechter. Dit komt omdat psychopaten ALBEDREIGEND voor de normale ‘mindset’/mens zijn, zoals Winston Churchil bij Gallipoli zijn “eigen” soldaten (psychopaten hebben, BEHALVE LEDIG, MAAR NATUURLIJK OGEND, GEACTEERD, geen enkel gevoel voor familie of vaderland vanwege het ontbreken van de mogelijkheid tot zgn. object-liefde) willens en wetens de dood injoeg (waarvoor hij ook is ontslagen, maar mensen hebben sterk de neiging om deze biologerend dood uitstralende gewetenloze ACTERENDE moordrobots als een mens te zien, ze “hun menselijke fouten” te “vergeven” -alsof je een lantaarnpaal kunt vergeven dat ie een lantaarnpaal is- en dan opnieuw aan te stellen…..). ROKENDE PUINHOPEN, dat is steevast wat de ‘alien mindset’ abnomaal energiek machinaal doorbaggerend OVERAL UITEINDELIJK bewerkstelligt :

  Klik:>https://m.youtube.com/watch?t=13s&v=IgL2CGDBYd4

  We moeten (!) verplicht breed internationaal op psychopathie gaan testen en deze moreel debiele = moreel grenzenloze = puur boosaardige, zich achter een ‘mask of sanity’ verhullende, normale menselijkheid ACTERENDE MONSTERS IN MENSENGEDAANTE proactief -om erger te voorkomen- uitnemen!!!

  Like

 8. Anneke zegt:

  Redding van Europa…VERBIED de religie (Islam) van moordzieke pedofiel Mohammed en direct een drukverbod van de Koran!!!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Aan Viktor Orbán waarschuwing niets toe te voegen.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  ‘Vervloekt zij de mens die een mens vertrouwt!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s