FOTOSHOPPER

Screenshot_50

Waarom laten we ons inmetselen? Het wordt tijd de moker te gebruiken!

(verdeling in het volk – geschiedvervalsing – false flag terreur – BRD-constructie, oorlog, TTIP – NWO, leugen-pers – illegale migratie – rechtsbreuk – censuur – chaos – EU-dictatuur)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Elite, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Thom zegt:

  De domheid van de meerderheid zorgt ervoor dat wij ingemetseld worden en ingemetseld blijven. Zie maar hoe ze blijven stemmen.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Tom 13 oktober 2017 om 19:12….De domheid van de meerderheid ….die niet in de gaten heeft dat er telkens sprake is van massale stembusfraude. De PVV die voor de laatste verkiezingen goed bevonden werd voor 37 Kamerzetels, hield er na de verkiezingen 20 over. Volgens Geert Wilders winst ! De kinderhand van Wilders is gauw gevuld. De Communistische Partij van Nederland, nu Groen Links geheten, had 6 zetels, en na de verkiezingen 10 er bij is 16 zetels. Nederland die plotsklaps Marxistisch aan het worden is ? Een Rutte die net als de PvdA weggestemd had moeten worden kreeg uiteindelijk 33 Kamerzetels. Diegene die de stemmen telt bepaalt de uitslag van de verkiezingen. En de Russen kregen de Zwarte Piet toegespeeld als zouden zij de verkiezingen gehackt hebben. Ook in Amerika kregen de Russen de schuld omdat hier Trump gewonnen had !

   Geliked door 1 persoon

 2. Williaan zegt:

  Het wordt tijd de moker te gebruiken, ja dat zou erg mooi zijn, maar je mag een inbreker niet eens een flinke mep verkopen want dan ga je al het cachot in :/
  Een volksopstand wordt zo de kop in geslagen, het leger moet op zijn minst mee doen maar dat lukte in Turkije ook al niet. De ondergang is zo te zien onafwendbaar.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s