Het 30e Hitler-kabinet

Screenshot_49

(Door: “De Bataafsche Courant”)

Het Kabinet-69 komt er aan.

Er is door vier partijen een regeerdictaat in elkaar geknutseld, nu moeten ze de dienaren des konings nog selecteren om parlement en kiezers in het gareel te houden. U weet dat in “het koninkrijk” geen sprake is van een democratie, maar van een oligarchische monarchie. Kapitaal, wetgeving en handhaving in één hand, het doet niet ter zake wie in een kabinet zit, wie in het parlement zit, want de 8e regering van “Oranje-Nassau” zat er al.

Ter herinnering nog even het schema:

Lees verder>>>
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, Koningshuis, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het 30e Hitler-kabinet

 1. Thom zegt:

  Sorry dit is een onzinartikel en gewoon kinnesinne en flauwekul. De politici die het voor het zeggen hebben denken maar aan één ding en dat is hun eigen belang. Daar heeft iemand die ze zogenaamd als koning of koningin als “staatshoofd” erkennen niets mee te maken. Die persoon is in wezen een ceremoniemeester, die in ruil daarvoor ook een royale greep uit de staatskas mag doen. Een republiek lost niks op: Sarkozy vrat voor 14.000 euro per maand op en Macron smeert voor 7000 euro mascara op zijn muil en luistert ook niet naar het volk en haalt half Afrika binnen.
  Of je een republiek of koningshuis hebt maakt geen ene bal uit, want de corruptie en het wanbestuur blijft. Ben je met Merkel beter af dan met Maxima?

  Like

  • BertG. zegt:

   O jee, we hebben een oranje vlaggetjes zwaaier op zijn ziel getrapt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Schei uit! “Met se vlaggetje, se hoedje en se toeter” vergeet-ie zeker weer voor vijf minuten z’n eigen ellende; anders kan ik het fenomeen nog steeds niet verklaren….

    Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Mij lijkt niet dat Thom een oranjevlaggetjes zwaaier is @Bert, want hij geeft duidelijk genoeg aan dat de oranjes (zonder hoofdletter) gewoon meefietsen op de eeuwige graaicultuur.
    En wat hij ook duidelijk genoeg aangeeft is dat we er met een republiek ook zeker niet zijn.
    Het is duidelijk dat Thom aangeeft dat er zoals het er nu voor staat er alleen een keuze is tussen twee kwaden.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Thom, los van het koningshuis is het inderdaad een onzin verhaal want Hitler was socialistisch en je kunt van Rutte zeggen wat je wilt maar hij is absoluut niet socialistisch.

    Like

   • Thom zegt:

    BertG. Ik denk niet dat ik op mijn ziel getrapt ben. Ik heb niks met de Oranjes, maar of de ene Kobus Kuch nou verwisselt met een andere Kobus Kuch en dan net doet alsof dat de oplossing is schiet niet erg op. De Oranjes regeren dit land toch niet, dat zijn maar marionetten, die hun zakken vullen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom op, Thom: Durf jij nog van een onzinartikel, kinnesinne en flauwekul te spreken met zo’n onzin-VERGELIJKING aan het eind van je betoog?
   Die Tango-trut ís helemaal niet te vergelijken met die DDR-wolf-in-christelijke-schaapsvacht: Het zijn twéé soorten ellende, maar daarom is de éne nog niet beter te pruimen dan de andere!
   Merkel moet weg en die hele protserige parasietenkliek bij ons óók, doodgewoon!

   Like

   • Thom zegt:

    @Henk Der Niederlander. U begrijpt tenminste wat ik bedoel, maar een kruik uit het Zuiden weet wat de inhoud was.

    Like

  • Republikein zegt:

   Bent u wel lekker?

   Like

   • Thom zegt:

    @Republikein. Ga toch fietsen Republikein. Wat lost de vervanging van Koning Pils door Merkel nou op? Koning Pils heeft niks te vertellen en die wilt U vervangen door iets als een kanselier zoals bijvoorbeeld Merkel de wereldverwoester.

    Like

   • Republikein zegt:

    Maakt niet uit Thom, we denken er anders over, kan gebeuren.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Merkel kun je wegstemmen, maar hoe komen we van Maxima af?
   Afgezien van het feit dat de Duitsers met Merkel één gezin hebben te onderhouden. Met de Oranjes geven we een hele kudde te vreten, terwijl overduidelijk is dat het niet eens echte Oranjes zijn. Zó onzinnig vínd ik het verhaal van De Bataafsche Courant niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Sjaak zegt:

   Thom je hebt gelijk. Het kapitaal regeerd en vergeet niet dat wijlen prins von liepe biesterfelt de Bilderberg groep heeft opgericht in 1948 en daar zat geld en het gewone volk is niet van voor zulke mensen en moet je alles af pakken zoals zij nu doen.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Thom je hebt gelijk. Het kapitaal regeerd en vergeet niet dat wijlen prins von liepe biesterfelt de Bilderberg groep heeft opgericht in 1948 en daar zat geld en het gewone volk is niet van voor zulke mensen en moet je alles af pakken zoals zij nu doen.

   Like

   • Marian zegt:

    Ja Sjaak, het zijn toch wel degelijk weer de rijken die er flink op vooruit gaan en wij kunnen weer dokken.

    Like

   • fleckie zegt:

    Met als resultaat, ‘houd.. jjij…ZE ..kort…, dan houd ik ..ZE…dom”, …..en…’geef..ZE.. brood, en geef …ZE….spelen”, ……….( over spelen , festivals, gesproken, daar is tegenwoordig ..GEEN…GEBREK aan, nietwaar?

    Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Een dergelijke lul met vingers kwam indertijd nooit door de ballotage heen !

  Like

 3. fleckie zegt:

  Hitler was helemaal NIET socialistisch( ingesteld) voor de grote massa deed hij zich wel socialistisch voor, terwijl hij in het bezit was( tijdens zijn bewind,NET als de andere gezagsdragers)van eigendommen, maar ook zijn boek’MEIN KAMPF’,( dat verplicht was in ieder huishouden)miljarden opbracht, en nog niet te spreken van de ‘HITLERTREIN, GOEBElSTREIN, , GOERINGTREIN, etc. Die honderdduizenden MARK …kostten!, maar van waar ze dachten…GEWOON RECHT OP TE HEBBEN!!!( de zender NATIONAL GEOGRAFIC CHANNEL, berichtte toevallig vrijdag-avond 13.10.2017, toevallig over deze prachtig-ingerichte treinen van deze..’HEREN’,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s