ZE LEREN HET NOOIT . . .

Screenshot_55

Rijksbisschop Ludwig Müller (1883 – 1945)

 (Door: “Driek”)

Geen dreunend galmen van machtig koperen kerkklokken en het schone gezang der priesters of het kerkkoor, doch een islamitische oproep tot gebed door een krijsende muezzin vanaf een hoge minaret of door aan lantaarnpalen bevestigde luidsprekers. We zijn allen verdoemd. De waanzin der islam brengt het slechtste naar boven bij lieden die het christendom vertegenwoordigen. Ze vergiftigen de hersens van dominees en pastoors die zich scharen aan de zijde van een moorddadige ideologie die uit is op de wereldheerschappij. Zijn die lieden nu werkelijk zo dom? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, die walgelijke verzameling van ‘Gods Woord Vertolkers’ trachten in het gevlei te komen bij de volgelingen van Mohammed, zodat straks hun hoofd er niet af gaat.

Eerder in de geschiedenis van Duitsland waren er ook van die zieke figuren als Dr. Bedford–Strohm, aartsbisschop van den Evangelische Kerk. Ten tijde van het Nationaal Socialistische Duitsland ontwikkelde Hitler concrete strategieën, beginnend met een eeuwenoud streven naar één verenigde, nationaal- protestantse kerk. Hitler benoemde een nationale bisschop om alle protestanten te leiden. Ludwig Müller (1883 – 1945), een voormalig legerpredikant en een zeer toegewijd nazi, had geen bijzondere theologische verdiensten, maar de reden voor zijn benoeming was duidelijk toen hij verklaarde dat Adolf Hitler door God was gezonden om in tijden van gevaar de natie te redden.

Müller ontdeed Christus van zijn Joodse voorouders en verklaarde dat de Germaanse helden van christus tot Karel de Grote de weg hadden geplaveid voor Hitler. Müller beloofde Gods wil uit te voeren door het christendom te zuiveren van alle Joodse invloeden en de protestantse organisaties onder heerschappij van de staat te brengen.

Gekleed in een bruin hemd en rijlaarzen vertelde deze onbehouwen geestelijke met stekelhaar zijn gelovigen: “Een krachtige nationalistische beweging heeft ons volk gegrepen en verheven. Wij zeggen luid dank voor dit historische keerpunt. God heeft het ons gezonden. Loof de Heer”. Voor duizenden juichende protestanten in het Berlijnse Sportstadion zwoer hij de Joodse erfenis uit te roeien, alle Joden uit de protestantse kerk te verdrijven en door te gaan met het ‘revolutionaire’ nationaalsocialistische programma.

Hij beloofde: “Wij zullen één machtige, nieuwe, allesomvattende Duitse Volkskerk creëren”. Om hem bij deze missie te helpen, liet Müller tweehonderd geestelijken naar Berlijn komen. Ze marcheerden op nazi-liederen in bruine uniformen, rijlaarzen, met schouderkleppen, hakenkruisen en eremedailles en met het christelijke kruis.

Screenshot_54
(Links) Dominee Bedford-Strohm, aartsbisschop van de Duitse Evangelische Kerk

Lezer, de opvolgers van al die kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders uit de tijd van het nationaalsocialisme zijn vandaag den dag niets veranderd. Nog altijd heulen die prelaten met den vijand en nog altijd proberen ze je van alles op de mouw te spelden. Ze gaan voorbij aan het feit dat jaarlijks duizenden christenen in islamitische landen worden gemarteld en vermoord. De islam dient daarom met ingang van heden te worden verboden. Dan zijn we van al dat gelazer af.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

(Een deel van deze tekst heb ik ontleend aan ”Moeders in het Vaderland” van Claudia Koonz, uitgeverij Meulenhof)

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op ZE LEREN HET NOOIT . . .

 1. Drs.P. zegt:

  Helemaal mee eens Driek, maar helaas, smerige ranzige nsb-ers zitten niet alleen bij de overheid, maar ook in sommige kerken. Ook de “nuttige” idioten van zwaar geindoctrineerde debiele slinksmenschen zijn ruim vertegenwoordigd in veel hedendaagse kerken. Het gore slinkse van te voren opgezette pvda-ratten onderwijs heeft de afgelopen 50 jaar zijn werk “goed” gedaan en heul veul gehersenspoelde gristelijke zombies opgeleverd. Heb uw vijanden lief en laat je hele familie de strot doorsnijden staat nergens geschreven, maar wordt blijkbaar wel gepraktiseerd in die kringen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Psychopaten maken ( kennen ) geen verschil in islam en christendom

   Dit komt, omdat de ‘alien mindset’ door het onvermogen tot het ervaren van (basis)angst, waaruit onvermijdelijk ONDER ANDERE voortvloeit het onvermogen tot empathie/mededogen (als je bij jezelf geen angst, incl. normale doodsangst ***die aan het kruis ook onze Here moest ervaren*** -een psychopaat zal weliswaar “tot in het bizarre oneindige” met zijn walging veroorzakende ondenkbaar gruwelijke misdaden trachten weg te komen, maar zal uiteindelijk totaal onverschillig en meetbaar zonder enige verhoging van de polsslag bijv. op de “elektrische stoel” plaatsnemen- kunt ervaren, hoe kun je die dan bij DE ANDER ervaren en trachten weg te nemen e.d.?!) en zgn. object-liefde, geen normale (!) religieuze/psychische integratie doormaken. GEEN. In moreel opzicht bestaat er immers door de morele debiliteit geen leerproces: een psychopaat leert niet van fouten, want een morele debiel “maakt geen fouten”. Het is ‘pure evil’.

   Het zijn telkens hetzelfde type logisch intelligente, doch helaas onherkend want ook (vreemd) biologerend acterend verborgen gehouden (aberratief = afwijkend/gestoord) MOREEL DEBIELE gymnasiasten (of in ieder geval figuren met een dergelijk -logisch- IQ zoals Winston Churchill), die abnormaal energiek baggerend dóór het leven (neem dat maar letterlijk) op weg naar macht en controle, bijv. in de Nazi of USA/GB ‘deep state’ belanden.

   Min of meer biologerende figuren (steevast niet als optelsom van ware krankzinnigheid herkend) als Donner, Balkenende, Blair, Demmink, Albright, Kissinger, Maxwell, Soros, Hitler, (Condoleezza) Rice, Rumsfeld, Clinton, Obama, Mugabe, De Hoop Scheffer, Voorhoeve enz. enz. (het gaat wereldwijd om honderdduizenden min of meer logisch intelligente WARE ALBEDREIGENDE KRANKZINNIGEN: 2-4% van de gehele bevolking is de schatting van deskundigen) met ‘last but not least’ Bernhard zur Lippe Biesterfeld……

   …….Die dan, vanwege het feit dat hij (het) geen enkel verschil kan (!) zien tussen ‘gullible fools’ die gek genoeg een (of andere) God “hebben verzonnen”, tot de uitspraak komt: “Het interesseert me geen bal, ik ga zo de moskee in”.

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Geloof in welk opperwezen dan ook brengt niets dan doffe ellende en is voorbehouden aan mensen die nooit volwassen zijn geworden.
  Geloof is een combinatie van een neurose met infantiliteit. F. Nietzsche

  Geliked door 3 people

 3. fleckie zegt:

  Die links- staande ( protestantse clerus,( zonder’calot’ op zijn kop): stond die niet op een foto ( een tijd geleden) met ‘MUTTI’ Merkel, terwijl zij er betekenisvol naar hem keek met de uitdrukking’ “DAS HABEN WIR AUCH WIEDER GESCHAFFT’!!…?

  Like

  • fleckie zegt:

   En dan kan men denken( zich afvragend) hoe zit het trouwens met…ECONOMISCHE BELANGEN, ( investeringen gedaan, in moslem- landen door ‘gezagdragende clerus)…..daar komt men natuurlijk NOOIT achter..HET spreekwoord’WIENS BROOD MEN EET, DIENS LIED MEN ZINGT’, is toch NOG ‘gangbaar?

   Like

 4. edwin vissers zegt:

  Openbaringen 11: 15,18. “En de zevende engel blies de bazuin… de tijd …(is gekomen)… om te verderven wie de aarde verderven.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Rutte blijde intrede in zijn nieuw kabinet …Sieg Heil Rutte… zieg heil

  Like

  • Marian zegt:

   Hij heeft iedereen hartelijk uitstaan te lachen, zo vernederend. Ook toen Geert Wilders zei; dat hij nog nooit een vrouw had gehad, zei hij lachend; weten zij het nou nog steeds niet.

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  De even geschifte Margot Käßmann vertegenwoordigt dezelfde standpunten

  Margot Käßmann: ” Wir sollten versuchen, den Terroristen mit Beten und Liebe zu begegnen”

  Die frühere EKD-Ratspräsidentin Margot Käßmann hat dazu aufgerufen, terroristische Gewalt nicht mit Gegengewalt zu beantworten. “Jesus hat eine Herausforderung hinterlassen: Liebet eure Feinde! Betet für die, die euch verfolgen”, sagte Käßmann im Interview mit “Bild am Sonntag”: “Für Terroristen, die meinen, dass Menschen im Namen Gottes töten dürfen, ist das die größte Provokation. Wir sollten versuchen, den Terroristen mit Beten und Liebe zu begegnen.”

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/margot-kaessmann-wir-sollten-versuchen-den-terroristen-mit-beten-und-liebe-zu-begegnen-a1317372.html

  Een korte impressie van haar verknipte geest
  http://www.ardmediathek.de/tv/STATIONEN/Margot-K%C3%A4%C3%9Fmann-im-Interview/BR-Fernsehen/Video?bcastId=14913478&documentId=43035434

  Al eerder liet deze simpel van zich horen en jawel, uit betrouwbare Bron:

  Interview met Margot Käßmann
  Er is geen heilige oorlog

  Vrouw Käßmann in in gesprek met voorstander van een ‘liberale’ islam, Korchide (er is helemaal geen ‘heilige oorlog’) en volgt het gesprek duidelijk niet of/en weet niets af van de islam. De voormalige bisschop van Hannover laat zich aanpraten dat de slachtingen die ISIS aanricht hen van buiten af opgelegd wordt en dat dit niet de oorspronkelijke boodschap van Mo is, namelijk ‘je hart volgen.’ Maar dat was nou precies wat Mo deed en dus moordde, verkrachte hij, stal, plunderde en stichtte brand.
  “Goh”, zegt simpeltje Käßmann, “je hart volgen is wat ook Luther zei.” Käßmann ziet geen heil in wapengeweld tegen ISIS, meer in zitblokkades van wegen, vreedzame demonstraties, zoals in de jaren 80 in het westen. “Mensen die indruk op mij gemaakt hebben zijn Ghandi en Martin Luther King en niet Clint Eastwood.”
  http://www.berliner-zeitung.de/politik/–es-gibt-keinen-heiligen-krieg-,10808018,28542488.html
  https://ejbron.wordpress.com/2014/09/27/oh-noes-kruistocht-tegen-islam-in-volle-gang/

  Käßmann hangt de verknipte ‘theologie’ an van Rudolf Bultman en komt er op neer dat de geschiedenis van Jezus in een sprookjesboek thuis hoort, iets wat ook verkondigd wordt aan de evangelische faculteiten. :

  Diese antichristliche Lehre streicht alle Aussagen der Heiligen Schrift bis auf die beiden Buchdeckel. In ihren Augen ist die Geschichte um Jesus Christus Märchenerzählerei. Diese Theologie wird an allen evangelischen Fakultäten gelehrt und ist obendrein die Pflichttheologie der gesamten Evangelischen Kirche. Darum entfernt man zur Zeit die gläubigen Pfarrer aus ihren Ämtern.
  In der römisch-katholischen Kirche ist diese gotteslästerliche Theologie auch weit verbreitet.

  Over dit niveau aan de faculteiten: wat onderwezen wordt kan regelrecht op de vuilnisbelt

  E. Linnemann war eine Musterschülerin von R. Bultmann (beïnvloed door Martin Heidegger), E. Fuchs, F. Gogarten und G. Ebeling, bevor sie zum echten Glauben an Jesus Christus kam.

  Zitat aus dem Vorwort, Seite 10: „Nach wie vor erachte ich alles, was ich gelehrt und geschrieben habe, bevor ich Jesus mein Leben übergab, für einen Dreck. … Was sich davon in meiner Wohnung befand, habe ich 1978 eigenhändig in den Müll getan und bitte Sie herzlich, …. das gleiche zu tun.“
  https://charismatismus.wordpress.com/2014/03/31/evangelische-kritik-margot-kasmann-leugnet-die-jungfrauliche-empfangnis-christi/

  Hamed Abdel-Samad , criticus van de islam, heeft dan ook scherpe kritiek geuit op de naïviteit van de kerken in Duitsland die willen dat de islam net zo wordt behandeld en gezien als de christelijke religies

  Weil sie die Gleichberechtigung aller Religionen im säkularen Staat befürworteten, forderten sie Privilegien auch für Muslime. Doch davon profitierten nicht die liberalen Muslime in Deutschland, sondern nur der politische Islam, hinter dem Länder wie Saudi-Arabien und Katar stünden, sagte Abdel-Samad den Nürnberger Nachrichten.

  http://www.sonntagsblatt.de/artikel/glaube/versteckt-sich-der-politische-islam-hinter-den-kirchen

  zie ook: Aangifte tegen Hamed Abdel-Samad wegens volks-ophitsing!
  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/11/aangifte-tegen-hamed-abdel-samad-wegens-volksophitsing/

  Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’
  Duits-Egyptische schrijver maakt ontkenners verantwoordelijk voor islamofobie hetze
  http://media.tpo.nl/2017/04/11/islamcriticus-hamed-abdel-samad-veracht-naieve-journalisten-en-seniele-politici/

  Like

 7. Williaan zegt:

  Alleen gevaarlijke zwakzinnige westerlingen geloven dat de “De religie van de vrede” vrede brengt.
  En dat zijn er blijkbaar nog al wat, blind als zij zijn voor de gruwelen van deze religie.
  Vrede in hun eigen regio’s zijn zeer ver te zoeken met de meest onvoorstelbare gruwelen in naam van hun God, dat soort vrede en God willen wij hier beslist niet.
  De islamieten zijn een van de gevaarlijkste en meedogenloze “geloofs-overtuigers”

  Like

 8. Thoth zegt:

  Zoals in Deventer :

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s