Afkickkliniek Zutphen is ‘drugshol’: gedetineerden luiden noodklok

Screenshot_58

(Door: Paolo Laconi)

De Piet Roordakliniek in Zutphen is een ‘drugshol’: er wordt volop drugs gebruikt en verhandeld. Gedetineerden van de afkickkliniek voor veroordeelde criminelen zeggen dat zelf. De goedwillenden onder hen luiden de noodklok: ,,Veel mensen zijn bang weer verslaafd te raken.’’

De controles op het gebruik van en de handel in drugs zijn niet streng in de Piet Roordakliniek. Daardoor is het eenvoudig om drugs de kliniek binnen te smokkelen. Dat zeggen bewoners van de Zutphense afkickkliniek tegen deze krant.

Onder een deel van de gedetineerden van de Piet Roordakliniek is onrust ontstaan. Omdat er veel drugs in omloop zijn, vrezen ze dat hun behandeling gaat mislukken. Ze eisen dat de kliniek meer doet om drugs buiten de deur te houden. ,,Je kunt hier zó gemakkelijk aan drugs komen, dat heel veel mensen bang zijn weer verslaafd te raken”, zegt een gedetineerde tegen de Stentor.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", corruptie, Criminaliteit, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

Een reactie op Afkickkliniek Zutphen is ‘drugshol’: gedetineerden luiden noodklok

  1. Flo zegt:

    Waarom ???lukt putin dit wel ,een gevangenis is geen feesthol,en voor de lulhannes die denkt dat ze er met praten werr een gewillige burger van kunnen maken ,droom lekker door ,een crimineel gaat nooit aan het werk, blijft kosten,dus geef hem een behandeling die er voor zorgt dat er zonder begeleiding van een zielenknijper hij nooit meer terug in de bajes wil .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s