Denemarken: Migranten in Duitsland zijn een “veiligheidsbedreiging”

Screenshot_66

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl zich ontelbare “asielzoekers” in Duitsland ophouden, houdt Denemarken vanwege veiligheidsredenen vast aan de militaire grensbewaking met het buurland.

Contra magazine

De Deense regering maakt zich zorgen – in tegenstelling tot die van Duitsland, die zich meer bezighoudt met de veiligheid in Afghanistan, Syrië, Irak en elders – om de binnenlandse veiligheid in het land, die zij bedreigt ziet door de vele afgewezen “asielzoekers” in het buurland Duitsland. Al tijdens de migratiecrisis vanaf 2015 heeft de Deense regering zich vaak uiterst kritisch uitgelaten over het openen van de grenzen door Duitsland.

In een schrijven aan de EU motiveert Kopenhagen de nog steeds voortdurende grensbewaking ermee dat er een “groot aantal irreguliere migranten en afgewezen asielzoekers” in Duitsland en andere buurlanden zou zijn, die “een echte veiligheidsbedreiging” zouden vormen, aldus mediaberichten. Volgens de berichten zou “het risico bestaan dat terreurgroepen hun precaire situatie zouden uitbuiten”.

In de brief, die op 11 oktober naar Brussel werd gestuurd, kondigde de Deense regering aan de grenscontroles met nog eens zes maanden tot mei 2018 te verlengen. Volgens minister van Buitenlandse Zaken Inger Støjberg zouden de controles bovendien “naar alle binnenlandse grenzen, inclusief land- zee- en luchtgrenzen” kunnen worden uitgebreid. Ze bekritiseert eveneens de “structurele gebreken” bij de controle van de EU-buitengrenzen. Verder zou het tot de strategie van terreurorganisaties behoren in het ene land aanslagen voor te bereiden om daarna in een ander land toe te slaan.

De Deense regering vindt hiermee duidelijke woorden voor het falen van de Duitse (en rest-“Europese”) migratiepolitiek van de afgelopen jaren, die de binnenlandse veiligheid van de EU-landen enorm bedreigde, omdat met de miljoenen “asielzoekers” ook ontelbare radicale islamieten en criminelen de Europese Unie binnen sijpelden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Denemarken: Migranten in Duitsland zijn een “veiligheidsbedreiging”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ja maar Denemarken grenst direct aan Duitsland met haar open grenzen beleid en de daaruit voortvloeiende risico’s en enorme problemen.
  In Nederland zullen wij omdat wij geen directe verbinding …………… ooh wacht.
  Ik … uuh … kom er z.s.m. op terug beste mensen.

  Geliked door 2 people

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Straks kunnen we het bordje Nederland erbij zetten, allen dat snappen de Nederlandse christenen nog steeds niet !!! Blijf vooral op de christelijke partijen stemmen, voor Uw eigen ondergang !!…………………………….Straks niet huilie, huillie doen he !!

   Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  https://www.rt.com/news/406683-somalia-blast-gunfire-explosion/

  Scores killed in car explosion near hotel in Somali capital (VIDEOS, PHOTOS)
  Published time: 14 Oct, 2017 13:50

  Two car bombs hit Somalia’s capital, Mogadishu, police say, adding that 22 people were killed. The first blast was reportedly followed by gunfire.

  Police said the first explosion happened near the Safari Hotel, which was largely destroyed by the powerful blast. Rescue workers are still recovering people from the rubble. The hotel is close to Somalia’s Foreign Ministry.

  Like

 4. Marian zegt:

  Lijkt wel of Duitsland altijd al een bedreiging is en blijft.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Misschien ligt dat aan mij. Iemand met een trotse xenofobische Tokkie-personage. Doch zover dat ik met mijn beperkte verstand en lage opleidingsniveau weet, heeft ieder soeverein land een autonome wetgeving die geldig is binnen de grenzen van dat land. Ieder land heeft de vrijheid om te beslissen wie mag het land in en wie is ‘persona non grata’. Uitzondering waren de jaren 1940 – 1945 waarin Europese landen waren bezet door de nazi regime . Kort daarna was er een overgangsreling ingesteld door de geallieerden. Maar is Denemarken nog steeds een bezet gebied? Moet de Deense regering verslag brengen, via SS Obergruppenführer Karl Rudulf Werner Best (40 – ’45) aan de bezettingsmacht in Brussel en Berlijn om te motiveren waarom worden de grens gesloten? Ja! Denemarken wil haar grenzen sluiten voor islamitisch en Afrikaanse verkrachters, criminelen, jihadisten en terroristen. Denemarken wil haar 5,4 miljoen tellende bevolking niet onnodig riskeren met de tyfus van Allah die zware bedreiging is voor het land. Ze wil geen risico nemen met zwermen Afrikaanse verkrachters van wie 90% bezit HIV positieve kloten en andere verborgen tropische ziektes, of islamitische bloeddorstige moordenaars. Als Duitsland vindt dat deze mensen op haar grond gebied horen, dan is het prima voor Duitsland!. Maar Denemarken heeft het recht soldaten naar de grens te sturen en desnoods de indringers ook dood te schieten. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 6. Jan zegt:

  Minister van Immigratie in Denemarken geeft lichtend voorbeeld aan rest van Europese ministers hoe men met woestijnnazi’s dient om te gaan, niet opzij, dan er over heen

  Like

 7. D.Dijkshoorn zegt:

  L.s, Nog steeds kijken TE veel mensen weg van de migratie,oorzaak zijn de gevestigde partijen die elke zorg wegwuiven. Op het ogenblik is een multiculturele bezetting aan de gang !!!
  Helaas zal dat fout gaan. Hitler en Stalin waren ook voorstanders van een volksverhuizing net als de EU klanten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s