Zweden wil verkrachtingen bestrijden – in Somalië

Screenshot_68

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

40 jaar multiculti in Zweden hebben tot 300% meer geweldmisdaden geleid, en het aantal verkrachtingen is sinds 1975 met 1472% (!) toegenomen. Dat berekende het in Washington DC gevestigde Gatestone Institute in een onderzoek met als titel: “Zweden – De verkrachtingsmetropool van het Westen”. In het land van de enige feministische regering leidde van alle aangiften van verkrachting maximaal 8% tot veroordeling van de misdaad.

PI News (2)

Het absurde multiculti-land heeft nu met het aan het ministerie van Buitenlandse Zaken onderworpen Zweedse Agentschap voor Internationale Ontwikkelingssamenwerking (Sida) in Somalië een laboratorium ingericht om bewijzen voor geweld en verkrachting van Somalische vrouwen veilig te stellen.

Sveriges Radio” bericht:

Verkrachte vrouwen in Somalië moeten met informatie in hun zaken geholpen worden. Lokale autoriteiten hebben samen met het Zweedse Sida een forensisch laboratorium ingericht om bewijzen veilig te stellen wanneer een vrouw blootstond aan verkrachting. “Dit forensisch laboratorium is het eerste en is nu een centrum geworden”, zegt Barni Nur, die door de Zweedse hulporganisatie wordt uitgestuurd. Volgens Barni Nur is het geweld tegen vrouwen in Somalië toegenomen. Daarom is het laboratorium, dat technische bewijzen zoals DNA moet verzamelen, een natuurlijke stap om de rechten van de vrouwen in de samenleving te verbeteren. De autoriteiten zouden ertoe verplicht moeten worden om verdachte zaken aan de politie en de gezondheidsdienst te melden. “als de zaak bij de politie terechtkomt, kan deze vervolgd worden. Dan kunnen ze een DNA-test van de vrouw en haar kleding doen. Dan wordt er getest om te zien wie de schuldige is”, zegt Barni Nur van Sida (Swedish International Development Cooperation Agency).

Zo eenvoudig is dat, beste Zweden. Alleen zou Barnu Nur dat ook de Zweedse politiechef moeten bijbrengen, want die moet helaas melden dat de Zweedse politie 13 verkrachtingszaken te verwerken krijgt – per dag! En in verband met dit verhaal moet men ook weten dat de dader in Zweden vaak een moslim uit Somalië is.

En wat doen de Zweden thuis om grip te krijgen op het probleem van verkrachtingen? Ze organiseren muziekfestivals alleen voor vrouwen!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden wil verkrachtingen bestrijden – in Somalië

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, nou…..
  Het is uiteraard niet de schuld van “Alster,” die duidelijk niets anders beoogt dan de nuchtere feiten benoemen -al kún je dat bij dergelijke idioterie in feite al niet meer doen zonder cynisme- maar hij/zij moet, al schrijvende, wel bijna gemerkt hebben, dat het geheel nog het meeste weg heeft van een “Zwarte Komedie.”
  Was het metterdaad fictie geweest, dan had de lezer zich hoofdschuddend afgevaagd: Hoe krijgt iemand het bij elkaar?”
  Nu vraag je je dan af: Hoe krijgen de Zwéden het bij elkaar?”
  Lachen om de beroerdigheid, dat is nog het beste, wat je in dit geval kunt doen.
  Wie stopt dat hele volk in een dwangbuis? Ze zijn ongetwijfeld het vèrste heen van alle West-Europese volkeren….

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Hoe een moslim het “probleem” oplost van de verkrachting van z’n echtgenote door andere mannen……………………….!
  */*/*/*/

  Geslagen door haar echtgenoot tot ze dood was, omdat ze was verkracht [ NIET DOOR HEM.! ]

  Het “Asssisen-Gerechtshof” van Yvelines te Versailles, is het proces begonnen tegen Mustapha B.voor moord op zijn echtgenote, en ook daden van barbaarsheid en marteling.

  Een moeilijke tijd voor de familie en verwanten van het slachtoffer
  om door te komen.
  Ze werd in de nacht van Zaterdag op Zondag 22 Juli 2012 vermoord in Mantes-la-Jolie en de familie moest opnieuw het verhaal en de beelden van de moord aanhoren.

  “Ik werk vierendertig jaar bij de
  politie, waarvan 13 jaar bij moordzaken,
  maar dit heb ik nog nooit gezien,” zei het
  voormalig hoofd van de wijk Mantes-la-Jolie”.

  “Het slachtoffer was klein van stuk, maar nu was het slechts één grote wond.
  Het is een misdaad van ongekend geweld. ‘

  De avond dat hij thuis kwam, aldus de verdachte, was hij woedend’ geworden toen zij bij zijn terugkomst thuis vertelde dat zij door verschillende mannen was verkracht.
  Hij greep toen onmiddellijk een Ethernet-kabel om het slachtoffer meerdere malen te slaan, en dit terwijl de vier kinderen van 1 tot 6 jaar thuis waren.

  Vervolgens neemt hij haar mee naar een andere kamer en blijft ze alsmaar slaan.
  Dit keer ging hij met een leren riem aan de slag.
  Nadat hij haar zo had toegetakeld, had hij sex met haar.

  Op haar lichaam vond de forensisch arts 81 haematomen en kneuzingen en zeven gebroken ribben.

  “De kwetsuren zien er erg uit, maar hebben niet tot de dood geleid,” zei de forensisch
  expert, die de leiding had.
  Volgens het autopsieverslag is het slachtoffer gestorven door verstikking, maar hoe is niet helemaal duidelijk.

  Maar van de “feministen” zul je niets horen, want zij weigeren arabische vrouwen te verdedigen.
  Want die worden het meest mishandeld en zij zijn links [ de feminas ] en bij hen zijn de slachtoffers altijd schuldig, dit volgens hun linkse doctrine.
  En voor het moment brengt een aanval op de islam geen enkele politieke winst mee.

  Yoann

  Geliked door 1 persoon

 3. Er valt een afrekening door jarenlang misleide Zweden die intussen van buitenaf worden bijgepraat en voorgelicht te verwachten. Zodra de bulk van de Zweden in de gaten krijgt dat ze vooral de rekeningen krijgen doorgeschoven terwijl ondertussen hun land onveiliger wordt, hun eigen kinderen worden bedreigd, beroofd, afgeperst en misbruikt, hun onderwijs verdomd en hun vrij besteedbare inkomen slinkt en dat ze uiteindelijk allemaal aan de beurt komen om de multiculturele ‘verrijking’ te smaken wordt het bal. Daar verandert het nu nog onderdrukkende politiekcorrectisme van de Gutmenschen uiteindelijk niets aan. Laten de moedwillige misleiders en onderdrukkers van de vrijheid van meningsuiting zich maar vast zorgen gaan maken. Hun bouwsel begint al te rotten.

  Like

 4. Zweden wil verkrachtingen bestrijden – in Somalië Tja de Zweedse overheid kan beter een anti verkrachtingsbeleid in Zweden zelf uit gaan voeren. Maar ja zoals de linkse denkwijze toch al op foute gronden gebaseerd is is misschien nu het moment aangebroken dat ze de feiten van dit krankzinnige migratie project onder ogen zien. De linksmensch kennende daar vestig ik mijn hoop niet op, laat er maar een burgeroorlog uitbreken als waarschuwing voor de rest van de achterlijke linkse natie staten in de Europese Unie, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Nederland heeft ook zo zijn eigen randdebiele feministen waarbij PvdA coryfee Jet Bussemaker demissionaire minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de meest in het oog springende achterlijkheid den zelve is. Bussemakers had door ambtenaren van haar departement een kwartet-kaartspel laten ontwikkelen, waarbij door Antillianen verkrachte en aangerande Nederlandse meisjes het spel kunnen spelen met hun verkrachters.

  Om zodoende meer begrip voor de daders te kunnen opbrengen. Dit sociaalfascistische experiment werd in Den Helder onder begeleiding van start gegaan, het is waarschijnlijk bij dit ene experiment gebleven, de reden waarom het werd gestopt daar kan men enkel naar raden, zelfs het nieuws item is van alle servers afgehaald en valt dus niet meer te achterhalen. Zo wissen de gutmenschen hun dwaze, naïeve sporen van de Nederlandse geschiedenis uit.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Kijk mensen, waar linkse waanzin toe leid !!
  Het stort een eens welvarend land de afgrond in waar redding niet meer mogelijk is .
  Let op Uw zaak/land want in Nederland hebben bijna alle partijen een linkse inslag, ook al noemen ze zich christen, liberaal, groen, dierenpartij enz.
  De enige die het zeker niet zijn is de PVV en het FvD.

  Like

 7. Jan zegt:

  Wat verkrachtingen betreft. Harvey Weinstein had in zijn contract met de Harvey Weinstein Company staan dat hij zijn verkrachtingen kon afkopen met een bedrag tussen de €250.000 en €1 miljoen en wat dus betekent dat hij er zelfs rijker van werd

  Harvey Weinstein Contract with TWC Allowed for Sexual Harassment

  According to the contract, if Weinstein “treated someone improperly in violation of the company’s Code of Conduct,” he must reimburse TWC for settlements or judgments. Additionally, “You [Weinstein] will pay the company liquidated damages of $250,000 for the first such instance, $500,000 for the second such instance, $750,000 for the third such instance, and $1,000,000 for each additional instance.”

  The contract says as long as Weinstein pays, it constitutes a “cure” for the misconduct and no further action can be taken. Translation — Weinstein could be sued over and over and as long as he wrote a check, he keeps his job.
  ….
  http://www.tmz.com/2017/10/12/weinstein-contract-the-weinstein-company-sexual-harassment-firing-illegal/

  Het laat zien hoe intens en door en door rot links volk is. Maakt niet uit aan welke kant van de oceaan en in welk land

  Like

 8. tippelaar zegt:

  achterlijk volk die zweden

  Like

 9. Marian zegt:

  Laat ze maar eerst eens in hun eigen land daar mee beginnen.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Als je in de geest van de Islam kruipt is er niets aan de hand . Het was maar een vrouw , bovendien een ongelovig exemplaar . Gedood bij een verkrachting ….en dan ?…… Toch blijven die “fluchtelingen” maar komen. Mensen uit de politiek die hun land en burgers willen beschermen , zijn racisten en rechts krapuul . Het blijft maar duren…..Het enigste dat ik zag veranderen ,fier gedragen door links krapuul , op een van de spandoeken ,stond te lezen “”” Ze zijn niet gevaarlijk, ze zijn in gevaar”””” dat heb ik niet meer gezien .Voor de rest…. geen verandering !

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  De globalisten (= de multinationals en hun stromannen) halen al die migranten naar Europa om hun cijfers op te poetsen door eenvoudigweg meer consumenten te importeren.
  3% migranten is ook 3% meer consumenten en doordat deze migranten voor het grootste gedeelte uit profiteurs en boeven bestaat snijdt het mes aan twee kanten.
  Ten eerste krijg je veel meer consumenten en ook de beveiligingsbranche doet goede zaken, evenals de verzekeringen die meer verzekeringen af kunnen sluiten tegen hogere premies.
  Bouwbedrijven die huizen moeten bouwen, er legio bedrijfstakken te noemen die baat hebben bij de migranten.
  De kosten van deze migratie worden betaald door U de belastingbetaler, het maakt de globalisten niets uit, zij plukken enkel de vruchten.
  De globalisten hebben in de EU en de VN stromannen en vrouwen zitten die in een ongebreidelde import van consumenten voorziet. Onder het mom van oorlog of zelfs klimaat worden miljoenen mensen naar het westen verscheept.
  Nadien krijgen deze stromannen leuke banen in de multinationals.
  De multinationals zijn de globalisten en hebben alleen de voordelen van massa immigratie.
  De burger kan opdraaien voor de kosten en alle nadelen.

  Willen de Zweden een beter land dan moeten ze afrekenen met de aanstichters van het kwaad.
  De migranten zijn voor de elite enkel een middel om rijk te worden over de rug van de gewone Zweed.

  Like

  • Driek zegt:

   Sabeltant zegt: De globalisten hebben in de EU en de VN stromannen en vrouwen zitten die in een ongebreidelde import van consumenten voorziet.

   Ja, beste Sabeltant, maar al die migranten zullen nooit verder komen dan een inkomen op bijstandsniveau, dus duurdere artikelen, auto’s, merkkleding, sieraden en nog veel meer, blijft voor die gelukszoeker, die niks meebrengen aan opleiding en kennis, onbereikbaar. Straks is iedereen even arm, want al het geld gaat naar Afrikanen en die zullen nooit een hand uitsteken, daar zijn ze niet voor gekomen. Ze zijn hier gekomen om lekker lui onderuit gezakt onderhouden te worden door de werkende Nederlanders.

   Ik weet nog dat een paar jaar geleden die malle Ruud Lubbers nog schreef dat we die mensen nodig hebben voor de vergrijzing, voor handen aan het bed en meer van die stomme kreten. De eerste Somalische verpleegster moet ik nog tegenkomen. En ik bezoek regelmatig een groot ziekenhuis in Amsterdam/Buitenveldert. Neen, we zijn voor het lapje gehouden, om het maar netjes te zeggen.

   Like

  • Lot zegt:

   niet meer kopen bij de multinationals dan.
   Besteed je geld niet aan dure vakanties etc
   besteed je geld WEL aan lokale handgemaakte producten, nijverheid, ruwe materialen om zelf aan de slag te gaan, klusbedrijf, kleine hotels, handgemaakte vasen, stoelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s