De situatie zoals die nu is

Screenshot_82

(Door: Bert Jasperse)

We waren een vreedzaam volkje, leefden naast elkaar en hielpen elkaar. Nu mag dat niet meer, want de overheid denkt dat wanneer u uw zieke buur een kopje soep brengt of helpt op wat voor manier dan ook, u daarvoor betaald krijgt. Zo loopt zij namelijk inkomsten mis.  Niet meer doen dus. Zieke buur? Waar komt dat door? Is het dat bewerkte eten dat kant en klaar in de supermarkt ligt? Zijn het de chemtrails die dagelijks over u uit gesproeid worden, heeft ze soms niet al haar vaccinaties gehad en vormt ze een bedreiging voor de omgeving? Ze is ziek, maar is toch wel bij de huisarts geweest voor medicijnen? En neemt ze die wel in? Zou het kunnen komen door de klimaatveranderingen? Rookt zij soms of …..ja kijk, dan gaat uw ziektepremie toch wel iets omhoog hoor. Ziekenhuizen geven geen zorg meer,  zijn bedrijven waar winst gemaakt moet worden.  U betaalt namelijk voor de zorg.

U kunt het niet betalen, zegt u? Geen probleem. Binnen enkele jaren wordt contant geld afgeschaft en word het automatisch van uw rekening afgeschreven. O, u mag niet rood staan??? Maar deze keer mag dat wel, want dit betreft wel uw gezondheid. Heeft u ook in de gaten dat alles wat u koopt in de supermarkt netjes op de bon vermeld staat en wanneer u pint dit ook netjes gedeeld wordt met andere instanties?  Maar de regering zorgt voor ons mensen…. Maak je niet druk. De sleepwet komt eraan. Voor uw veiligheid. U levert alleen maar uw privacy in. U heeft toch niks te verbergen? Heel Nederland hangt inmiddels vol camera’s en nu gaan ze ook overal microfoons ophangen, zodat de elite ook precies weet wat u uitkraamt. Ze weten niet waar u bent??? Heeft u uw telefoon bij u… dan weten ze precies waar u bent. Gps in de auto en ja, de nieuwere auto kan je ook op afstand besturen. Handig als je een lastig figuur bent. Zie het geval van Karst op Koninginnedag. Zoek eens op de Koninklijke familie, maar ook op Vaticaan. U zult met de oren staan klapperen. En dit is nog maar het begin. Alles wat u doet, wordt namelijk opgeslagen. Of het nu uw mailtjes, uw internetgedrag is of waar u naar kijkt op tv, wat u zegt door de telefoon of waar u bent. Alles, maar dan ook alles wordt voor jaren opgeslagen. Ja, en zelfs uw smart-tv is uitgerust met camera en microfoon. pas op wat u zegt of doet.

Voor het geval dat…  nu ben ik iemand die werkt… maar die de €1000,- van  de heer Rutte weer misloopt. U ook denk ik. Dat kwartje van Kok betaal je nog steeds. Waarom is de benzine hier duurder dan in Duitsland of  België? De EU was toch voor gelijke prijzen? En waarom stemmen we weer op dit stel niksnutten? Waarom stemmen we nog…. is alleen om het systeem te handhaven en voort te laten bestaan. Kijkt u ooit om u heen en zie je niet hoeveel mensen op hun telefoon zitten te staren? Totaal weg van de werkelijkheid. Mensen hebben geen sociaal leven meer. Afgehouden van de problemen als bijv. het Midden-Oosten. De Yellowstone vulkaan staat op uitbarsten, waardoor heel Noord-Amerika onder een metersdikke laag as verdwijnt als dat gebeurt. Eerst je phone checken natuurlijk.  Het klimaat is natuurlijk geweldig om geld uit je zakken te trekken. De elite zal er alles aan doen, want die opwarming is JOUW schuld en daarom moet je betalen zodat wij de temperatuur onder controle kunnen houden. Wie in Godsnaam gelooft zoiets?

Aardbevingen en orkanen zijn blijkbaar normaal, maar kunnen ook gestuurd worden. Nu komt er ook nog een mini zonnestelsel ons zonnestelsel  binnen en dat brengt niet veel goeds. Het is de uitgedoofde ster Nemesis met haar planeten, waarvan de meest bekende Planet x is of Nibiru. Een hoax toch? Dit was al bekend in de jaren-80 en zelfs waargenomen, niet 1, maar 2 keer.

Het is zo nep dat  regeringen in de jaren-80 schuilkelders gingen bouwen, die nu zijn uitgegroeid tot ondergrondse steden met treinverbindingen en al. Geen karig onderkomen, maar het luxe van het luxe bezit. En dit omdat Niburu niet bestaat, toch? Betaald door de belastingbetaler, die buiten beeld blijft. De elite heeft een onwaarschijnlijke knowhow, met o.a. een project als H.a.a.r.p.  een ongelooflijk klimaatwapen waarbij de atoombom in feite kinderspel is. Ook zijn er nog projecten als Cern in Zwitserland. Nu even terug naar Amerika. Het land dat de vrede en democratie terugbracht naar vele landen zoals Irak, Libanon en Afghanistan. U ziet daar toch ook de vooruitgang die de Amerikanen daar maar mooi even gebracht hebben? U volgt toch ook het NOS Journaal en dan zie je toch ook dat Rusland met zijn stoere taal een bedreiging voor de hele wereld is. Hoe ze overal ter wereld de verkiezingen hacken (maar waarom dan niet in Nederland) en zomaar onschuldige landen zoals de Oekraïne binnenvallen. Ministers worden niet gekozen, maar geselecteerd. Manipulatie van  de de bovenste plank. Rusland wil de oorlog voorkomen, maar de Amerikanen kunnen niet wachten om hun NEW WORLD ORDER te beginnen. Dat gebeurt nu met massa-immigratie. Twee godsdiensten die hoe dan ook botsen. De ene religie verloopt vreedzaam, maar de andere is er een vol haat en geweld. . . oftewel  het goed strijd tegen het kwaad. Dat satan regeert, moge duidelijk zijn: wat recht is, is krom, wat goed is, is kwaad. Links word rechts en boven is onder. Noord is Zuid en Rutte heeft dezelfde mening als wij. Hahahaha. Nou, ik hoop maar dat u hier niet al te depressief van wordt, maar dit is hoe ik erover denk.  En nu een pilsje voor wat afleiding. DIT KAN TOCH NIET.

Door:
Bert Jasperse
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op De situatie zoals die nu is

 1. Sabeltant zegt:

  “We waren een vreedzaam volkje, leefden naast elkaar en hielpen elkaar.”

  Volledig kapotgemaakt door linkse partijen die behalve het afbreken van onze identiteit ons opgezadeld hebben met “vluchtelingen” die zoveel kosten dat alle geld, wat eigenlijk voor ons gereserveerd was, opgaat aan het verzorgen van dit kansloze analfabete islamitische gespuis.

  Geliked door 3 people

 2. paulzwueste zegt:

  Knap geschreven Jasperse.
  Compliment.
  Als het nu allemaal nog waar zou zijn zou ik zeggen ‘hoe kun je het verzinnen?’
  Evengoed blijft het bij realiteit die we inmiddels als gewoon hebben leren ervaren.
  De mens blijft zich aanpassen.
  Vandaar dat links nog steeds opnieuw wordt verkozen.

  En daar zult u het mee moeten doen…

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Goede opsomming van de problemen.
  Maar is het tij nog te keren?

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wie bepaald wat nieuws is en wat geen nieuws is bepaald wanneer oorlog komt en wanneer geen oorlog komt.

  Oorlogen breken niet spontaan en ongewild uit.

  Oorlogen, migratie golven, terreur aanslagen, parallelle samenlevingen, tegen demonstraties, financiële crisissen en hoax berichten over klimaat en berichten zoals “het gaat weer goed met ons” zijn allemaal gewilde en aangestuurde projecten.

  De Ruttes, de Junckers en de Tmmerzwanzen zijn inwisselbare pionnen.

  Wat nog niet inwisselbaar is, is het volk.

  Maar ook daar wordt aan gewerkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. José zegt:

  Kort en bondig samengevat!
  Een kleine correctie, de planeet heet Nibiru en de site die hier veel over publiceert Niburu!

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12325:nasa-geeft-eindelijk-toe-onbekende-planeet-in-ons-zonnestelsel&catid=37:wereld&Itemid=50

  Like

 6. Nachtkaarsje zegt:

  (Jesaja 5:20) 20 Wee hun die zeggen dat goed slecht is en slecht goed, die duisternis tot licht stellen en het licht tot duisternis, die het bittere tot zoet stellen en het zoete tot bitter!

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  “De webmaster in zijn onmetelijke eigenwijsheid!!” 😛 😛 😛

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Tja . . . dat heet zelfkennis! Moet je durven toegeven! 😉 😆

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wéér iemand die geen gras bij je komt maaien voorlopig , Wachteres .
   Ik weet het niet hoor , maar sommige vrouwen zien toch kans om de mannen echt wel de boom in te jagen .
   En niet om te snoeien !
   In mijn herinnering waren vrouwen vroeger , lief , bedachtzaam en heel verstandig .
   Wat is er toch gebeurd ?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Die tijd is voorbij, Harry, wen er maar aan…. 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Lief, bedachtzaam en heel verstandig zijn op zichzelf positieve begrippen.
    Toch spelen sommige mensen het klaar om diezelfde begrippen bitter als gal te laten smaken, zodra ze bij hèn vandaan komen.
    Eigenaardig is dat toch…..
    Zal er waarschijnlijk wel mee te maken hebben, dat je dan inmiddels eveneens weet, wat zulke types onder “eerlijkheid” en “(zelf)spot” verstaan.
    Want dan is het meteen duidelijk op welke manier die begrippen door hen worden verwrongen….
    Jammer hoor, jammer.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Wat ik ook zo irritant vind , is dat sommigen als een spin in een web zitten te wachten op een gepaste gelegenheid om in hun ogen “hun gram te halen” .
    Rancuneuze taarten !
    Gelukkig heb ik een olifantenhuid en een schildpaddenmentaliteit .
    Welk een bitterheid vloeit er bij sommigen uit hun toetsenbord !
    De kreet een gezonde geest in een gezond lichaam kennen ze waarschijnlijk niet .
    Een verknipte geest in een niet al te gezond lichaam denkelijk ook niet .

    Als je mee wilt spelen , moet je durven uitdelen en kunnen incasseren .
    Als je niet kunt incasseren word je een vervelend karbonkel .
    Een optocht van gelijkgestemden met geen enkel weerwoord ,
    wordt ook een saaie happening .
    Een dergelijke site moet voor de mee-lezers die zelf niet reageren ook een beetje interessant blijven .
    Dus enig gehakketak is wel nuttig dunkt me .

    Gelukkig zijn er ook nog dames die er WEL lol in hebben om elkaar een beetje te plagen en niet rancuneus zijn .
    De groten van geest , zeg maar .
    Maar daarvoor moet je dan wel een gevoel voor humor hebben .
    Als een soort rode draad door het geheel .
    Sommigen hebben dat .
    Moffen hebben dat óók niet .

    En tot slot , ik weet zeker dat ik met Wachteres en Tistochwat de grootste lol zou kunnen hebben bij een live ontmoeting .
    Bij een goed glas wijn en gezellig gezelschap .
    Ik weet zeker dat ze appeltaart zouden bakken !

    Dat zie ik bij mevrouw Geissler echt niet gebeuren !
    TJEZUS !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 16 oktober, 20.48u: Tja, je bent -qua zielsverwantheid- een Mof(fin) of je bent het niet, hè.
    Kennelijk ben ik er één.En dat is me een vreugde.
    Zeker zolang het sommige figuren een doorn in het oog is.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Dit lijkt me weer geen prettige discussie te worden hier.
    Iedereen mag zijn/haar mening verkondigen, maar svp hou het respect voor elkaar.

    Like

 8. Williaan zegt:

  Bert Jasperse “DIT KAN TOCH NIET.” O ja hoor! Je merkt het toch 😉

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Werelddominantie, het streven via de NWO. Zulke doldrieste avonturen zullen op zijn minst de ondergang van de westerse beschaving inluiden, en mogelijk zelfs het bestaan van de complete mensheid. Na Napoleon en Hitler was het voor de mensheid nog mogelijk om weer op te veren. Maar in die tijd waren er nog geen elektronische systemen die alles lam konden leggen, geen staatscontrole tot in de huiskamers, geen schurkenstaten zoals Noord Korea en Iran met nucleaire wapens, en zeer zeker geen wereldwijd nucleair wapenbezit. Onze wereld is een kruitvat geworden dat ieder moment kan ontploffen, richting het definitieve einde van de mensheid.

  Geliked door 1 persoon

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  vind u dat dit niet kan,
  maar speelt niet op de man
  blijf dan rustig zwijgen
  het noodlot blijft niet dreigen
  wees daar maar zeker van…!
  .
  Jasterke
  .
  .

  Geliked door 2 people

 11. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  En zo reilt en zeilt ” de grote mensen wereld”.
  De duivel heerst met list, leugen en bedrog.
  Zijn kornuiten doen zonder blikken of blozen het vuile werk.
  Het duivelse gespuis noemen ze de “hogere belangen”.
  De Main Stream Media verspreiden de leugens.
  Wat u niet mag weten, wordt u niet getoond.
  Met “fake news” wordt u om de tuin geleid.
  Wat niet mag zijn, is niet.
  Maar niets is wat het lijkt dat het is.
  Ziet om u heen en ziet, wat ge niet ziet.
  De waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Het domme blondje steekt de kop in het zand.
  Het is de hoogste tijd, om wakker te worden.

  Geliked door 1 persoon

 12. Guardiacivil zegt:

  Het vermogen van passief wegkijken groeit met de dag totdat die grote “BOEM” er ineens is.
  Maar of er dan ook een vermogen is om in opstand te komen moet dan nog blijken.
  Door één dood meisje (Anne) zal er niets veranderen, er blijven gekken met verlof gaan, en er blijven gekken rondlopen die ongecontroleerd alles kunnen uitvreten.
  Voor Rutte zal er niets veranderen want we doen het goed, en het gerecht is voor het leven benoemd dus dat verandert ook niet.
  Wat wel veranderd en zichtbaar is geworden is het wantrouwen en het geloof, de burgers (niet de elite) geloven er niet meer in. Er is weer beloofd en gelogen!
  En dat zal zich nu gaan wreken.

  Geliked door 1 persoon

 13. dutchess43 zegt:

  En dat zal zich nu gaan wreken @ Guadiacivil?
  Hoe dan en wanneer? Ik kan niet wachten…..

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De stemming gehouden door de Hond laat zien dat het vertrouwen in de regering meteen aan het dalen is. Natuurlijk niet door de elite en hun achterban, maar alle andere gewone burgers die het weer gaan voelen in de beurs. Die groep zal groeien en hun ongenoegen zullen ze straks bij gemeente-stemmen laten zien.
   Als je Wiegel mag geloven dat het voor Rutte zeer moeilijk wordt en bij het minst geringste deze regering kan vallen, dan kunnen we lachen, dan zal er met nieuwe verkiezingen een grote groep opstaan.

   Geliked door 1 persoon

 14. Nemesis zegt:

  Verbazingwekkend, heb al een aantal dagen geen enkele chemtrail gezien. Valt echt op. Zeker in het weekend met een strakblauwe lucht, en ook vandaag niet hoewel wat bewolkt . Maar er wordt wel gevlogen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Cynicus zegt:

  Verhelderend artikel.

  Geliked door 1 persoon

 16. Harry zegt:

  Prima stuk , Jasperse !

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan van Eechoud zegt:

  Een terechte aanklacht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s