Integratie tussen de lakens leidt tot versnelde verspreiding islam

Screenshot_75

(Door: Paul Hekkens)

Werkt het beleid van Hiddema averechts?

Racisme is een zware beschuldiging. In het veelbesproken interview van Roelof de Vries voor het radioprogramma De Overnachting, toont Hiddema zich hiervoor gevoelig. Zijn pleidooi voor ‘integratie tussen de lakens’ dient om de beschuldiging van racisme (en fascisme) aan het adres van Forum voor Democratie (FvD), verre van zich te werpen.

Is racisme wel altijd te vermijden?

Aanleiding van de beschuldiging van racisme is de uitspraak van FvD-fractievoorzitter Thierry Baudet dat de samenleving wordt “geteisterd door zelfhaat die we proberen te ontstijgen door de Nederlandse bevolking homeopathisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan. Zodat wie wij zijn, niet meer gestalte kan krijgen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Forum voor Democratie, gezond realisme, Islam, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Integratie tussen de lakens leidt tot versnelde verspreiding islam

 1. Johan zegt:

  Racisme is inderdaad een zware beschuldiging in dit geval. Maar wat verwacht je ook anders van die linkse eencellige schoenzolen ? Het is echt onvoorstelbaar. Niet nadenken over wat iemand zegt, maar meteen de ‘racisme’ kaart trekken. Ja, lekker makkelijk hoor.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit was een zeer zwak moment van onze Theo. Theo staat kennelijk al veel te lang droog. Dat is jammer want dan krijg jij dit soort abjecte uitspraken vanwege een zekere mate van verstandsverbijstering. Dus Thierry, stuur een paar zeer aantrekkelijke dames naar Theo toe!

  Like

 3. Johan zegt:

  De teneur van het artikel is : “Integratie tussen de lakens werkt bij moslims niet, behalve als je moslim wordt”. Dat levert dus nog meer moslims op,. Derhalve is de stelling van Hiddema onjuist.
  Tot zover de schrijver van dit artikel.
  Maar misschien zou het beter zijn om het Hiddema zelf te vragen, wat hij nou eigenlijk bedoeld heeft. In plaats daarvan graaft de schrijver van het artikel zich in in allerlei stellingen.
  Zo beweert hij zelfs : Integratie tussen de lakens aanprijzen is racistisch. Maar integratie tussen de lakens afwijzen is ook racistisch. Ja hoor, zo kunnen we nog wel even bezig blijven.

  Wat Hiddema volgens mij bedoeld heeft en dat zie je ook overal in Nederland terug met de vroegere gastarbeiders uit Zuid-Europa, is : Door huwelijken heeft deze minderheid (Italianen, Grieken, Spanjaarden, Polen) zich uitstekend geÎntegreerd in de Nederlandse samenleving. Deze methode op zich werkt dus ter integratie. Daarom heeft Hiddema hem aanbevolen.
  Alleen met Noord-Afrikanen werkte het niet. De oorzaak ligt in de religieuze achtergrond van de migranten.
  Dat komt omdat moslims aan integratie hun eigen draai geven en mensen dwingen om moslim te worden. Het is de ultieme weigering om te willen integreren. Dat daardoor deze methode teniet gedaan wordt, zal ook Hiddema beseffen. Maar moet hem dat verweten worden ? Ik dacht van niet.

  Maar laten we terugkeren naar waar het eigenlijk om gaat : Forum voor Demokratie stelt dat Nederland overspoeld wordt door een vloedgolf aan opportunistische immigranten. Daarop wordt meteen de racismekaart van stal gehaald door allerlei vage clubjes. Hierop reageren met een wederwoord heeft overduidelijk geen zin, want hoe Thierry Baudet het ook wendt of keert, ze zullen hem altijd van alles en nog wat naar zijn hoofd willen smijten. Zo zitten die linkse eencelligen nou eenmaal in elkaar.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/hiddema-pleit-voor-integratie-tussen-de-lakens-537463/

  Hiddema pleit voor ‘integratie tussen de lakens’

  ‘De beste integratie vindt plaats door rassenvermenging,’ zegt Tweede Kamerlid Theo Hiddema van Forum voor Democratie (FvD). Hij bepleit ‘integratie tussen de lakens’, alleen doen moslims daar volgens hem niet aan.

  Hiddema ergert zich aan journalisten van de publieke omroep, die volgens hem blijven herhalen dat FvD racistisch is.

  Voor de politiekcorrecte beschuldiging van o.m.racisme geldt: “Qui s’excuse s’accuse”.

  Tegen kwaadaardig geroddel moet je je nooit serieus proberen te verdedigen, dat werkt alleen maar averechts.

  Like

 5. Driek zegt:

  Wat een onzinnige opmerking, een vrouw die een huwelijk aangaat met een moslim dient over te gaan tot de islam, doch ik denk niet dat er erg veel vrouwen in Nederland beschikbaar zijn voor een huwelijk met een volgeling van de profeet, ik acht ze toch verstandiger, uitzonderingen daargelaten. Trouwens dan krijgen we nog meer mohammedanen. Nee, dit slaat werkelijk nergens op.

  Like

  • Republikein zegt:

   Nou, zo sprak ik vorige week met zo’n jonge vrouw, een dochter van een lerares van het basis onderwijs.
   Ze was al bij de imam langs geweest voor het protocol.
   Ze kon mijn simpele vragen over haar “nieuwe geloof” niet beantwoorden.
   Hersenspoeling, helaas, een knappe jonge vrouw maar een beetje dom.
   Ik vermoed dat ze erg ongelukkig gaat worden.

   Like

 6. tjonge zegt:

  laat mij maar een racist zijn, mag ik aub zelf uitmaken of ik mij wel of niet comfortabel voel met bepaalde volkeren/culturen en hun achterlijk tradities ?

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Islam en Aids zijn allebei overdraagbare aandoeningen en van beide bestaat geen milde variant.
  Dus nee, integratie tussen de lakens vergroot alleen de problemen.

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Altijd dat gejank over ‘racisme’.
  Ik heb helemaal niets tegen rode, gele, witte, zwarte, bruine, groene, blauwe en roze mensen zolang ze geen moordlustige mohammedaan zijn en niet op me parasiteren.
  Ook moeten ze niet liegen, bedriegen, stelen en zwammen over CO2 en ‘global warming’.

  O ja, even over de kleur ‘oranje’. Jullie geloven me misschien niet, maar vroeger werd ik altijd letterlijk misselijk als ik naar de kleur oranje keek. Als ik dan naar iets blauws keek, ging het weer beter.

  Ik heb nog steeds een hekel aan de kleur oranje. Het woord alleen al bezorgt me hoofdpijn. In mijn tuin is dan ook geen enkele oranje bloem te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thomasson zegt:

  Hiddema mag wel een topadvocaat zijn en hij doet – tot nu toe – zijn parlementaire werk prima. Maar ook mensen zoals Hiddema kunnen in de fout gaan. Kennelijk had Hiddema niet nagedacht over de integratie tussen de lakens. Kennelijk heeft hij niet goed gekeken naar groepsfoto’s van prijswinnende studententeams uit Nederlandse technische universiteiten. Wat hij op deze foto’s kan zien, is: a) het merendeel van de studenten zijn autochtonen of andere Europeanen, b) vaak zitten daar paar Chinezen erbij en af en toe een Indiër. c) Hij vraagt zich niet af, waar zijn de Marokkanen? De Turken en andere moslims die hier geboren zijn? Kinderen van de derde generatie? d) Waar zijn de Antillianen? e) Waar zijn de producten van de integratie tussen de lakens? Met andere woorden de producten die moeten voortkomen uit de Kalergi-Plan? Er is maar een antwoord: Nada!.
  De ‘Kalergisten’ worden rappers, goede voetballers, zangers, dansers en af en toe cabaretiers. Maar ze worden geen wetenschappers, geen dokters, geen wiskundigen, geen chemici (behalve voor clandestien MDMA labs). Hun toppers komen niet verder dan opleidingen in sociale vakken op een hoge school en zeer zelden universiteit. Dus er zullen tussen hen geen volgende Nederlandse Nobelprijs winnaars voor medicijnen of moleculaire biologie.
  Wil hij zo graag dat integratie tussen de lakens met de islam zal leiden dat de Friezen en andere Nederlanders zouden zakken naar het niveau van de gemiddelde Marokkaanse jongere van de 2de or 3de generatie? Aangezien de producten van deze integratie zijn in alle gevallen moslims, de aanwinst van deze integratie is nog meer Jihadisten en criminelen. Is dat de moeite waard?

  Like

 10. tjonge zegt:

  fvd is een bliksem afleider, meer niet, en hiddema vertrouw ik niet….

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Je moet niet alles geloven wat ze schrijven.
  Een aanval op het FVD wordt dit keer wel vanuit een zeer bedenkelijke hoek (TPO) gevoerd.

  Theo was duidelijk, integratie vindt tussen de lakens plaats dat lukt overal behalve bij moslims.
  Hang er nou niet meer aan op dan wat hij gezegd heeft.

  In feite zegt Theo niets meer of minder dat moslims NIET integreren. (en er derhalve NIETS tussen de lakens gebeurd)

  Dat de linkse kliek hier weer meteen van maakt dat Theo wil dat elke moslim met een Nederlander tussen de lakens moet kruipen geeft de kortzichtige mentaliteit van de linkse geest weer.

  Mensen trap er niet in, het TPO gaat zo te zien ook voor de makkelijke kijkcijfers.
  Loop er nou eens niet zonder na te denken achteraan!

  Het FVD is géén voorstander van de politieke islam en zeker geen tegenstander van de PVV wat links ons zo graag wil laten geloven. Het FVD is een tegenstander van de huidige politieke kliek.
  Het zou ons aller steun moeten genieten in plaats van te konkelen of Theo dit nou wel of niet bedoeld heeft.

  Like

 12. Jan zegt:

  Als Hiddema even naar Amerika had gekeken had hij gemerkt dat het gros van de zwarte vrouwen met kinderen geen man heeft omdat dat volk alleen wil rondneuken en geen verplichtingen wil hebben (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2253421/1-3-US-children-live-father-according-census-number-parent-households-decreases-1-2-million.html). Daarbij komt nog dat dat volk, zeg maar gerust, ras, intens lui is (zie Johannesburg of om het even welke Afrikaanse ‘stad’, het zijn krottenwijken omdat men niks kan en te lui is de stad te onderhouden. Zij kunnen zelfs letterlijk hun broek niet ophouden, laat staan hen zelf.

  Bovendien is dat volk behept met de visie dat zij uitgebuit worden (zie The once and future liberal) want zij menen dat zij rechten hebben en geen plichten (grote bekken hier en eisen stellen, fijn voor links die hen op de plantage houdt, levert stemmen op) Gloria Wecker is ook zo iemand en Sylvana Simons (alle blanken zijn racisten en dan tegelijk blanken voor witten uitschelden)

  Dan nog iets. De kans dat een gemengd huwelijk op de klippen loopt is groter dan tussen blank en blank. Hiddema verdient er zijn brood mee, met de scheidingen.

  White Wife & Asian Husband – 59 percent more likely to divorce in comparison to same-race white couples
  White Wife & Black Husband – 50 percent more likely to divorce
  Asian Wife & White Husband – 4 percent more likely to divorce
  Black Wife & White Husband – 44 percent less likely to divorce.
  http://madamenoire.com/432922/swirl-interracial-couples-america-numbers/

  Wat niet vergeten moet worden is dat je in een gemengd huwelijk je ineens op je tenen moet gaan lopen want de ander zou eens ‘beledigd’ kunnen worden als je kritiek op de binnendringende Afrikaanse parasieten hebt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s