WIJ HEBBEN 6 MILJOEN JODEN VERMOORD EN HEN LATEN VERVANGEN DOOR 20 MILJOEN MOSLIMS. . .

Screenshot_89

(Door: Manuel Gomez – Vertaling: “delamontagne”)

Europa is gestorven in Auschwitz. We hebben 6 miljoen Joden vermoord en hen laten vervangen door 20 miljoen moslims. In Auschwitz hebben we een cultuur verbrand. Een gedachtegoed, creativiteit, talent. Wij hebben een uitverkoren volk vernietigd, waarlijk gekozen, want het heeft formidabele en schitterende mensen voortgebracht die de wereld hebben veranderd. De bijdrage van dit volk laat zich in alle geledingen van het leven voelen: wetenschappen, kunst, internationale handel en boven alles het geweten van de wereld. Dit zijn de mensen die we verbrand hebben.

Deze tekst, die op 15 januari 2008 in een Spaanse krant werd gepubliceerd door de schrijver Sébastian Rodriguez Vilar, is weer duidelijk actueel geworden.

Hij vervolgt:

En om  te bewijzen dat we van racisme waren genezen, hebben we onze deuren geopend voor 20 miljoen moslims, die ons domheid, onwetendheid, religieus extremisme, het ontbreken van tolerantie, armoede en criminaliteit hebben gebracht. Zij hebben onze treinen opgeblazen en onze mooie Spaanse steden in een Derde Wereldgebied veranderd, gedrenkt in vuil en misdaad. We hebben cultuur ingeruild voor fanatieke haat, creatieve denkvaardigheid voor destructieve vaardigheden. Intelligentie voor achteruitgang en bijgeloof.

En dat was in 2008 na de moordaanslag in Madrid. Maar in 2017 kan men er nog iets aan toevoegen. De moslims zijn met 1.5 miljard mensen op aarde (20% van de wereldbevolking ) en zij hebben maar 7 Nobelprijzen gewonnen tussen 1960 en 1999.

De Joden zijn met 15 miljoen mensen op aarde (0.02 % van de wereldbevolking ) en zij hebben 137 Nobelprijzen gewonnen tussen 1910  en 2016.

En zij schreeuwen nooit en te nimmer om de dood van alle niet-Joden. Wat de crisis tussen Israël en de Palestijnen betreft, maar ook met de andere Arabische landen, heeft Benjamin Netanyahu het aldus geformuleerd:

“Als de Arabieren vandaag hun wapens niet meer zouden hebben, zou er vrede zijn. Als de Joden daarentegen vandaag geen wapens zouden bezitten, zou de staat Israël niet meer bestaan.”

In Engeland is men al zover gegaan om erover te discussiëren om de Holocaust uit de schoolboeken weg te laten om de moslimleerlingen niet voor het hoofd te stoten.

En het is echt waar dat er al talloze Arabische landen zijn die proberen te ontkennen dat er ooit een massamoord op Joden is geweest. Deze heeft nooit plaatsgevonden.

Ooit zal er een dag komen, waarop zij proberen te ontkennen dat er een 11 september 2001 is geweest en al die bloedige aanslagen in de wereld.

De islam is immers een geloof van vrede?

Bron:
www.dreuz.info
Door: Manuel Gomez

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

76 reacties op WIJ HEBBEN 6 MILJOEN JODEN VERMOORD EN HEN LATEN VERVANGEN DOOR 20 MILJOEN MOSLIMS. . .

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘Verdoemd is de man/vrouw die een mens vertrouwd’!!’

  Geliked door 1 persoon

 2. MF zegt:

  Vanwaar toch die overdreven loyaliteit van Europa aan de islam?

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Links gedachtengoed, de gutmensch ziet haar invloed afbrokkelen en zoekt naarstig naar een nieuwe bondgenoot en de islam is daar ook naar op zoek.
   Een prima bondgenoot voor links totdat de islam haar linkse ‘brother in arms’ de nek omdraait.
   Linkse mensen zijn kortzichtig en sowieso uitermate stupide.

   Geliked door 3 people

   • kakipanah46 zegt:

    @S&W: Inderdaad,zoals DENK (Islam) en PVDA (links) het wel hebben getoond.De Islam heeft de spreuk: “Regeren is vooruitzien” heel goed begrepen,de huidige regeringen zijn blijven steken in navelstaren en prietpraat.

    Like

   • Cynicus zegt:

    Linkse mensen leiden aan het “gekke Henkie syndroom”. Daarnaast zijn linkse mensen betweterig, schijnheilig en huichelachtig.

    Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Geld, olie.

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Kortom “macht”.
    Bij onze buren in Niedersaksen winnen de socialisten de verkiezingen; mede omdat daar veel import mohammedanen wonen. Het zal de roden in ons land als voorbeeld dienen.

    Like

  • kakipanah46 zegt:

   @MF: Olie uit het Midden Oosten ,zonder olie staat de boel in Europa stil,vandaar die loyaliteit.

   Like

 3. Marc zegt:

  Precies dat zeg ik nu al vijftien jaar!

  Like

 4. MF zegt:

  Moslim leerlingen niet voor het hoofd te stoten? Dus iemand tegemoet komen door zelf niets (meer) te zijn, geen identiteit te hebben? Wat een denkfout, verschrikkelijk.

  Geliked door 3 people

  • Sabeltant zegt:

   Het verbazingwekkende is nog wel dat deze identiteitsvernietigers de islam als overheersende identiteit NIETS in de weg leggen.

   Een beetje van WIJ zijn niets maar de moslims zijn ALLES.

   Dat stoort mij behoorlijk.

   Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    Het stoort mij ook. Maar de moslims zitten onder een autoritair, theocratisch bewind, en die hebben al weinig identiteit, want ze zijn niet door de Verlichting heen gegaan. Dat wij dit allemaal faciliteren is inderdaad een gotspe…

    Like

  • kakipanah46 zegt:

   @MF: Dit is het zelfde als intolerantie toleren.

   Like

   • MF zegt:

    En daar moeten we ons ook juridisch tegen verweren. Je kunt ook een politieke partij die de rechtsstaat wil omverwerpen niet tolereren… De wetgeving loopt dus achter. Echter… wetten moeten geinterpreteerd worden, en rechters kunnen de bestaande wetgeving toch “actueel” toepassen, maar doen dat niet (omdat ze een “D66” agenda hebben!).

    Like

  • kruisridder zegt:

   De angst regeert als men in eigen land al bang is een vreemde buitenlandse mogendheid voor het hoofd te stoten. Het lijken de jaren 1940-1945 wel…..

   Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    DE grote denkfout, naast angst, is dat “we” denken dat je een ander werkelijk accepteert door zelf geen gezicht te tonen. Dat is een ander juist NIET accepteren en serieus nemen. De verwarring en de domheid regeren… En dan denken dat je multi-cultureel bent, ook zo ’n gedrocht uit het linkse brein…

    Like

   • MF zegt:

    Interessant artikel over Multi-culti:
    retro.nrc.nl/W2/Lab/Multicultureel/scheffer.html

    Like

 5. scherpschutter zegt:

  wij zijn in oorlog met de islam, Wapent u om de vijand te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Helaas zijn wij veel meer in oorlog met sorosrat en al zijn smerige politieke faciliteerders in Brussel, Berlijn, Parijs en den Haag dan met de mossels!!!!!! De faciliteerders zijn de schuldigen. De nwo-trekpoppen zijn de daders van alle ellende die momenteel in Europa plaatsvindt.

   Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Het waren toen de linkse nationaal socialisten die de cultuur brengende Joodse gemeenschap hebben vermoord en verbrand en het zijn vandaag de linkse internationaal socialisten die de gewelddadig destructief abject culturele islam als nooit tevoren in de geschiedenis pamperen, beschermen en geheel vrij baan geven de Europese cultuur naar de ondergang te brengen.

  Met de miljoenen moord op de Joden werd het Europees immateriële geweten vermoord.

  Met het miljarden kostend islam pamper festijn dat al decennia duurt wordt het materiële welzijn en geestelijk welzijn van Europa onherstelbaar verwoest.

  De islam gedijt op verbrande culturen, steden, dorpen en landerijen.

  Zo het gezegd en geschreven is zo zal het geschieden. Tenzij……………………….

  Geliked door 3 people

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Er zitten geen 20 miljoen moslims in Europa, maar 60 miljoen !!

  Geliked door 2 people

 8. Alex Delarge zegt:

  Stel je eens voor dat Auschwitz en de holocaust nooit had plaatsgevonden. Misschien hadden we dan wel super medicijnen gehad tegen kanker,aids en andere ziektes.Reden we al tientallen jaren in auto’s op waterstof en hadden we superzonnecellen en andere voor ons onbekende technologien. Met de shoa is ook een toekomstige generatie briljante denkers en uitvoerders uitgemoord en ja inderdaad die stompzinnige muᛋᛋlims hebben geen enkele toegevoegde waarde.

  Geliked door 6 people

  • MF zegt:

   Maar de gewone onderontwikkelde moslims, de eenvoudige mensen, worden natuurlijk ook gebruikt…. op een smerige wijze… door mensenhandelaars et cetera. Het is een groot drama…

   Like

  • MF zegt:

   U heeft gelijk. Stel je ook eens voor dat we een betere bevolkingspolitiek hadden gevoerd.. dan hadden we misschien iets grotere gezinnen gehad en een beter bevolkingsopbouw. Een volk dat zichzelf niet voortplant, heeft geen toekomst. We hebben in Europa met vuur gespeeld (te veel welvaart + verslapping?). Nog is het niet te laat, maar we kunnen niet blijven talmen.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Idd welvaart betekent absoluut niet dat er automatisch ook welzijn is. En politici snappen daar sowieso geen hol van. Te dom om zo diep te denken

    Like

   • tippelaar zegt:

    MF. Het is te laat. De politici in Europa hebben ons de das al omgedaan. Alleen protesteren helpt niet meer. Men moet de daad bij het woord voegen. Wie dat doen moeten? Ik zou het niet weten want degenen in nederland die het zouden kunnen staan buiten spel en die accepteren dat ook. Conclusie, er gebeurt dus niets en NL gaat vrolijk verder naar de ondergang. Ik zag de baantjesgasten van het nieuwe nsb.kabinet al trots rond lopen op tv. Zij hebben het voor zichzelf dan toch maar “Geschaft”. Hoe het verder met N:L gaat interesseert ze geen fuck.

    Like

  • fleckie zegt:

   Er zijn al prototypes auto’s op waterstof, ( heb zelf al in VALKENSWAARD een vrachtauto 2x gezien, met vermelding dat er gereden wordt op…waterstof! MAAR… DIVERSE.INSTANTIES!!!…zullen heus wel de ‘verdere ontwikkeling’ belemmeren? vanwege GEEN winstopbrengst. Toch zijn verschillende autofabrikanten ‘bezig’ met ‘ontwikkeling’ van waterstof- energie voor auto’s……MEN…moet wel bedenken als ..MEN..niet meer .AARDOLIE-afhankelijk is van de..OPEC- landen, HOE..die zullen reageren!!!( door…terugtrekking van..investeringen/ tegoeden, net als in 2008, door IRAN?!?…… DUS…BLIJFT…MEN…..MAAR…..’ZOETE..BROODJES..BAKKEN’?, (met op de achtergrond…..KERNWAPEN-DREIGING!)

   Like

 9. hans zegt:

  Uitverkoren volk? Hoezo, we hebben in het gehele westen deze omvolking.

  Like

  • fleckie zegt:

   In het boek van WERNER KELLER’…’ EN..ZIJ..WERDEN ..VERSTROOID..ONDER..ALLE..VOLKEN’ , kunt U over de ..VERSTROOIING ..lezen,van de JODEN, ..NA …..de VERWOESTING v,d, TEMPEL , door de ROMEINEN in h.jaar 70, …..vanaf pag.73,’de JOODSE…OORLOG..tegen..ROME’..>>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘DE JOODSE OORLOG TEGEN ROME’,pag.73′ uit boek van W.KELLER,’…EN ZIJ WERDEN VERSTROOID ONDER ALLE VOLKEN’, uitg La Riviere& Voorhoeve,-Zwolle,…toestemming gekregen vanuit KOK Kampen, tot publiceren uit dit boek, d.d.8.6.1983….( dit gedeelte wordt getypt in 2 keer, ( gehele gedeelte mocht eerste keer niet geplaatst worden( geweigerd)!!!………..’ Bliksemsnel breidde de opstand zich over het land uit.Tegelijkertijd ontbrandende strijd tussen heidenen en Joden. In..CAESAREA wordt de gehele Joodse bevolking bijna 20.000 mensen,omgebracht. In Ascalon ,Ptolemais en vele andere plaatsen worden de Joden overvallen en gedood. Ook in Alexandrië komt het tot een bloedbad. De stadscommandant Tiberius Julius Alexander- een van het Jodendom afvallige neef v.d.wijsgeer PHILO-laat na een strijd tussen. Grieken en Joden zijn troepen op de Jodenwijk los. Vijftigduizend mensen moeten daarbij het leven hebben verloren. ……………Nu kon de stadhouder van SYRIE ,Cestius Gallus,niet langer kalm toezien,.Met een leger van 30.000( dertigduizend) man trok hij JUDEA binnen,brandde steden ..en..dorpen plat en rukte naar Jerusalem op. Maar de aanvoerders der ZELOTEN,Simon bar Giora en Eleazar ben Simon, vielen hem aan. Zijnslaagden erin de..ROMEINEN te verslaan en hen tijdens de vlucht in de nauwe bergpas van Bet- Horon zware verliezen toe te brengen.Bij deze veldtocht tegen de geminachte Joden verloor Cestius bijna 6000 ( zesduizend ) man. Het legioen uit Antiochie verloor zijn standaard,wat in Rome als een zeer grote vernedering werd beschouwd. ……….!et een rijke buit aan wapens en oorlogstuig keerden de overwinnaars naar Jerusalem terug. Nergens in het land bevonden zich nog..ROMEINSE bezettingstroepen; de opperbevelhebber..van..SYRIE was verslagen en de ruwe stadhouder Florus was verdwenen. JUDEA…en..GALILEA hadden het ROMEINSE JUK afgeworpen!… Een dergelijke nederlaag en uitdaging kon ROME niet over zijn kant laten gaan zonder terug te slaan. ..NERO zond zijn beste veldheer ,TITUS FLAVIUS VESPASIANUS,die zIch bij de verovering van BRITTANNIE roemvol had onderscheiden, naar Syrie om de leiding v.d.veldtocht op zich te nemen. Hij kreeg opdracht het opstandige land te straffen. ……………In het voorjaar van 67 bevond VESPASIANUS zich met twee ..op..oorlogssterkte gebrachte..legioenen,talrijke hulptroepen..en..zwaar..oorlogsmaterieel in Ptolemais. Zijn zoon TITUS bracht uit Egypte een derde legioen mee. ………..Tegen een dergelijke militaire overmacht was het land niet opgewassen. Nog voor de herfstregens de veldtocht tot stilstand brachten, waren geheel GALILEA – het bolwerk van het verzet- en de andere noordelijke gebieden weer in handen van de ROMEINEN….Onder de gevangenen bevond zich ook ..JOSEPHUS, de bevelhebber van de Joodse strijdkrachten in GALILEA .Hij werd door VESPASIANUS begenadigd ,bleef in het Romeinse legerkamp en trad op als tolk en onderhandelaar….In Rome schreef hij onder de naam..FLAVIUS…JOSEPHUS..de gescjedenis v.d. ‘JOODSE..OORLOG’ in zeven delen, de twintig boeken van de ..’JOODSE. OUDHEID’ , van de schepping tot aan Nero, en een verdediging van het Jodendom tegen de verwoede aanvallen v.d.ophitser APION..>>>>>>>>>>>>>>>

    Like

   • fleckie zegt:

    ( vervolg op >>> ophitser APION:…..Midden in de strijd ,toen het hele land met uitzondering v.d.omgeving van JERUSALEM reeds was veroverd ,kwam in het jaar 68 het bericht van de dood van NERO. …VESPASIANUS,na het vermoorden van drie opvolgers door de legioenen tot keizer uitgeroepen, vertrok ijlings naar Rome. Het opperbevel liet hij aan zijn zoon TITUS over met de opdracht Jerusalem te veroveren. De veldtocht ondervond vertraging. Pas in het voorjaar van ..70.. verscheen TITUS met een ontzaglijke legermacht en zwaar oorlogstuig voor de trek verdedigde,door 3 wallen en hoge muren omringde HOOFDSTAD. …De belegering begon. ……………JERUSALEM ..hield ondanks hongersnood en bloedige partijstrijd binnen de stad met..weergaloze..heldenmoed..stand. …Stap voor stap en slechts ten koste van grote offers konden de ervaren ROMEINEN vorderingen maken. Hun hele belegeringstechniek moesten zij daarbij te hulp roepen. Pas op 9 ab..( juli-augustus) kon TITUS over bergen lijken en puin tot de tempel doordringen.Slechts een kort opgenblik was het hem vergund de pracht ervan tebewonderen. Toen werd het heiligdom door een naar binnen geworpen fakkel in brand gestoken en stond al spoedig in lichterlaaie.Vrijwel op de verjaardag van de verwoesting van JERUSALEM door Nebukadnezar..van..BABYLONIE stortte de tempel te midden van rookwolken in elkaar…………….No een..maand..hield debovenstad zijn wanhopige tegenstand vol,met leeuwenmoed verdedigd door de Zeloten Jochanan van GISJALA enSimon bar Giora. In september forceerden de ROMEINEN ook daar een doorbraak en plantten zij hun vaandels op de torens van het paleis van..HERODES. ..Een dag en een nacht stond de bovenstad in brand. En de volgende morgen ging de zon op over de rokende ..puinhopen van…JERUSALEM………..Dat was het einde………..
    VIER JASR LANG had de heldhaftige strijd van het..kleine ..volk tegen de wereldoverheerser geduurd. Na ..vijf..maanden belegering was de heilige stad nog slechts ..een puinhoop vol lijken in..handen..van..de..vijand. …MEER ..dan EEN MILJOEN JODEN ..waren gedood, bijna (900.000)!negenhonderdduizend waren gevangen genomen.<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 10. christdus zegt:

  Verdrag van Straatsburg 1975 : olie in ruil voor iSSlam ,

  Like

 11. Stef zegt:

  Moslims hebben nooit een Nobelprijs gewonnen! Ze hebben er zeven gekregen.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ach even terug in de tijd Stef.
   Men wist het zo ver te brengen dat Yasser Arafat een nobelprijs voor de vrede kreeg.
   Dan kun je je precies voorstellen wat dat Nobelcommite voor iets is.
   Hetzelfde voor Obama, helemaal niks gepresteerd en ook een Nobelprijs.
   Dat hele Nobelprijs gebeuren is verwaterd tot een politiek drukmiddel.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Net zo als de vredesprijs voor Merkel. Net zo belachelijk. Vrede voor wie? In elk geval niet voor de Duitsers (en de rest van Europa) nu niet en de toekomst al helemaal niet. Hoezo moet zij een vredeprijs krijgen. Omdat ze mensen uitnodigt in onze landen, zonder te vragen of wij dat zelf wel willen?

    Like

   • Mirjam zegt:

    Help, die commissies allemaal zijn niet anders dan groepen met mensen met meningen en vooroordelen. Tijden veranderen, maar deze ‘zieners’/’beoordelaars’ bepalen wat ‘het’ maakt dat ‘het’ een prijsje verdient in een bepaalde categorie. Deze mensen zijn vastgeroest in en aan de voorwaarden die men moet nagekomen zijn om überhaupt in aanmerking te komen voor een nominatie. Voorwaarden die gebaseerd zijn op oude visies en de werkelijkheid niet meer halen. Wederom linksen die daarin aan de touwtjes trekken en de mythe in stand houden dat zo’n prijs ‘iets’ waard is. Totale quatsch.

    Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wanneer gaan we beseffen
  en zien we eindelijk in
  dat haat nooit kan verheffen
  en leugens evenmin !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 13. Johan van Zeggelaar zegt:

  Worden de daden van het nazisme nu omgevormd tot “wij” allemaal?

  Like

 14. Op mijn facebookpagina, Hans van Tamelen uit Amsterdam, schrijven een paar Mohammeds; “Vuil vies varken…”, “Smerige hond…”, “Ik hoop dat je de ernstigste ziektes krijg…” en “Krijg de kanker…”.Zie; https://www.facebook.com/hans.vantamelen.9

  Like

 15. Bob Fleumer zegt:

  Alles wat ons in Nederland en Europa overkomt hebben we te danken aan onze laffe bestuurders die in hun broek schijten als er een moslim naar hun wijst

  Like

 16. Rini willems zegt:

  Wat zijn de Regeringen in Europa erg blind voor geld en olie……
  Waarom kunnen de regeringen niet afhankelijk zijn van islam, door meer zonne-energie of windmolens enzovoorts te gebruiken. We kunnen veel leren van Isreal……
  Met Noorwegen kunt de regering in Nederland samenwerken…..beter dan met Saoedi arabie.
  Niet met Zweden, want het is al in verderf door islam……
  Bovendien voelen we met islam niet erg thuis.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  De ongecontroleerde instroom van 20 miljoen moslims is de grootste politieke blunder uit de geschiedenis, het is een diep zwarte bladzijde en de onomkeerbare weg naar de totale vernietiging van de westerse cultuur en beschaving !

  Like

 18. Thoth zegt:

  Nazi’s, in dit geval…

  Nu hebben we Merkel. En die verontschuldigd zich en ja hoor, de moslims immigratie is op gang gekomen.

  Like

 19. brabosh zegt:

  Correctie: De tekst “Heel Europa stierf in Auschwitz” (orig. Spaans “Europa murió en Auschwitz”) verscheen oorspronkelijke in de Spaanse krant Genuino op 21 november 2004: http://web.archive.org/web/20041206200423/http://www.gentiuno.com/articulo.asp?articulo=1865

  Voor wie het interesseert, die staat uitgewerkt op mijn blog als “Heel Europa is gestorven in Auschwitz [Sebastian Villar Rodriguez]” : https://brabosh.com/2012/04/23/pqpct-hmo-2/

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Joods filosoof en ethicus Levinas zag als oorzaak van “Auschwitz: het transcedentaal idealisme (Grieks, Europees denken, dus) . De holocaust heeft plaats gevonden in Europa, maar, zei hij er veel betekenend bij, is daar ook betreurd… Schitterend geschreven.
   Levinas: Het Menselijk gelaat; schitterend boek.

   Like

 20. brabosh zegt:

  Correctie 2: moslims hebben 8 Nobelprijzen gewonnen en Joden (in Israël en iin de Diaspora) maar liefst 170!.

  Bron Nobelprijswinnaars: The Jewish Virtual Library (JVL): Jewish Nobel Prize Winners
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jewish-nobel-prize-laureates

  Like

 21. Republikein zegt:

  Niet besteed aan ééncelligen.
  Zo beweert Anja Paardenstrontvlieg vaak het tegenovergestelde, want zegt ze o.a. :“Jullie liegen dat jullie barsten. Het is een absolute leugen dat Palestijnen hun eigen mensen zouden gebruiken als ‘menselijk schild’. Er is niet één bewijs van geleverd. Dus kom niet met die leugenachtige rotzooi aanzetten.”
  Is hier sprake van cognitieve dissonantie?
  https://likud.nl/2011/10/burgers-als-menselijke-schilden-anja-meulenbelt-ontmaskerd-oorlogsmisdaad-hamas-burgers-slachtoffers/

  Like

  • Astrid zegt:

   Mooi, deze simpele tekening die een harde waarheid ontbloot. Veel mensen verkeren helaas nog steeds in een diepe slaap, ook al leven ze in een zich almaar herhalende nachtmerrie.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Tja Republikein, Hamas heeft heel wat geleerd van ene Duitse mijnheer genaamd Josef Goebels.
   Daarbij hebben ze jaren geleden van het Franse jounaille geleerd hoe ze filmopnamen moesten manipuleren.
   Helaas konden vele van deze fakeopnamen gecounterd worden omdat men in Israel veel sneller begrepen had dan wie ook dat met drones ook opnamen gemaakt konden worden.

   Like

   • fleckie zegt:

    Over …DRONES…gesproken,:OP de Duits-talige zender..ARTE, stond 17.10.2017, op t.t…113, het..volgende: ‘DROHNE ..KOLLIDIERT ..MIT…PASSAGIERJET’……….IN KANADA ist ein Passagierflugzeug mit einer ..DROHNE zusammengeprallt. DIe LINIENMASCHINE , der Fluggesellschaft SKYJETN stiess beim Anflug auf den Flughafen von Québec mit dem unbemannten Fluggerat zusammen,konnte aber ohne Probleme landen, wie Verkehrsminister Garneau mitteilte. …..”Das war die erste. KOLLISION zwischen einer DROHNE und einem Passagierflugzeug in KANADA ” sagte der Minister uber den Vorfall vom DONNERSTAG. Der Zusammenprall hatte..”katastrophale Folgen” haben konnen,…hatte die DROHNE Cockpit- Scheibe oder Motor getroffen.

    Like

 22. Cynicus zegt:

  Joden zijn creatieve opbouwende en innovatieve mensen. Dat geeft veel nijd onder de moslims en destijds onder de nazi’s. Helaas heeft tot tot de holocaustcatatrofe geleid. Joden zijn goede mensen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Laten we er nou geen heiligen van maken.
   Sommige hier lijken daar wel een handje van te hebben.
   Het zijn echt niet altijd goede mensen alleen omdat ze Joods zijn.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wie zegt dan dat het “Heiligen”zijn ?
    Het gaat erom dat een slim, intelligent volk a.h.w. is ingeruild voor de meest domme achterlijkheid.
    De eerste arabische Einstein moet nog geboren worden.
    In de Joodse Staat Israël komt uiteraard ook criminaliteit voor.
    Én niet alleen door arabieren.
    Maar waarschijnlijk moest jij denken aan hoe [sommige] Christenen praten over Israël als het “Heilige-Land”.
    Wel jij, als ATHEÏST, zou je in Israel eerder op je gemak voelen dan in die arab landen.
    Als je daar zelfs als Europeaan negatief doet over God, ben je de pineut.
    Dan denk ik nog niet eens aan zoiets als de proleet en allah beledigen.
    Dat overleef je niet.
    ALLEMAAL anders in Israël……………….

    Like

   • Rensk. zegt:

    Natuurlijk zijn er ook tussen Joden slechte en ook schijnheilige mensen. Kijk maar naar Arnold Grunberg. Zo gek als een deur. Maar feit blijft dat over het algemeen Joden vaak intelligenter zijn dan de gemiddelde mens

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Blij, dat ook jij het opmerkt!
    De uitlatingen van bv. tjonge lijken wel vaak op het randje te zitten, maar ik meen daar dan toch weer een reflex in te herkennen tengevolge van de tendens, het Jodendom zo buiten-proportioneel te bewieroken, in bewoordingen die je doen sméken om een teiltje!
    Terecht kun je Israël respecteren als de enige democratie van het Midden-Oosten en er om díe reden achter blijven staan, maar dat is een nuchter feit en geen overdreven ophemeling.
    Oftewel, populair uitgedrukt: Je kunt met alles té zijn, dus ook met dit.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    delamontagne, wat zijn dit nou voor rare aantijgingen .

    “Maar waarschijnlijk moest jij denken aan hoe [sommige] Christenen praten over Israël als het “Heilige-Land”.”

    En hoe praten die dan wel waardoor ik daar aan zou moeten denken?
    Ik zeg niet dat het heiligen zijn, maar ga nou niet doen alsof het het beste volk van de wereld is.
    Wat ben ik dan? Een minder goed mens/ volk.
    Zo denken mossels ook over zichzelf.

    Maar iets in jouw heeft je interesse in het geloof aangewakkerd.
    Je bent bijna 1 van de fanatiekste geworden wanneer je iets leest wat er mee te maken heeft, en daar dan een opmerking over.
    Leeftijd?

    Like

 23. Floris zegt:

  we zijn in oorlog met het Kwaad. En van kwaad naar erger. vechten tegen de mens helpt niet. Velen zijn blind (gemaakt) voor argumenten voor hoop, geloof en liefde.

  Geliked door 1 persoon

 24. Jules Vismale zegt:

  Eigenlijk had aan het opgenoemde artikel toegevoegd kunnen worden dat de nazi’s (en daaronder waren niet alleen maar Duitsers en ook vele honderdduizenden andere Europeanen) tijdens WO II namelijk de beste bondgenoten waren van de radicale moslims! Adolf Hitler en Heinrich Himmler waren grote fans van de islam en veel radicale moslimextremisten houden blijkbaar tegenwoordig ook veel van het nationaal-socialisme! Toen Nazi-Duitsland echter in 1945 ten onder ging wilde Hitler Duitsland overleveren aan het Stalinistische communisme hoewel de bolsjewisten ironisch genoeg vaak pure moslimhaters waren!
  Als ze in Engeland nog zo stom zijn om “zielige” moslimkinderen niet voor het hoofd te stoten door niet meer over de Holocaust te beginnen op scholen dan weten ze daar vast niet eens dat in 2009 een groot onderzoek daarginder uitwees dat één op de twintig autochtoonse Britse jongeren dacht dat Hitler een voetbalcoach was, de Holocaust ‘een soort nationaal feest om de het einde van oorlog te vieren’ was, een nog hoger aantal, één op de zes, dacht dat Auschwitz een pretpark was en dat Joseph Goebbels ‘Het Achterhuis’ had geschreven!
  Gelukkig blijkt het ook zo te wezen dat veel moslims, dat had ik recent geleden nog gezien op de televisie over een documentaire van de islam in Duitsland, in Europa ondertussen de moordlust, vrouwenverachting, haatzaaierij en terreur van hun extreme “soortgenoten” zo spuugzat worden dat ze zich meestal tot het christendom laten bekeren! De islam kan in werkelijkheid zonder cultuur, intelligentie, menselijkheid en beschaafdheid NOOIT een land besturen, gelijk naar de oude Spartanen die fysiek sterk genoeg waren om landen te veroveren maar totaal geen verstand hadden van regeren!

  Like

 25. MF zegt:

  P.S. De vergelijking van de situatie van de (“gediscrimineerde”) moslim in Europa en de situatie van de Joden in de jaren dertig van de vorige eeuw in Duitsland, gaat totaal niet op. De Joodse mensen waren veelal Europeanen/Duitsers!!! Het gaat dus om een valse vergelijking.

  Like

 26. Waarschuwing van Frans.

  Frans Timmermans kwam gisteren op Radio I met een duidelijke waarschuwing dat we heel goed voor ogen moeten houden dat we nog 1 à 2 generaties met migratie te maken zullen hebben.

  Dus geheel volgens het ‘Coudenhove-Kalergiplan’ van de EU om tot 2050 Europa te omvolken met nog eens 60 miljoen migranten uit het Midden-Oosten en Afrika (zie het EU-document op mjn website https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/07/eu-wil-60-miljoen-migranten-naar-europa-halen/)
  Overigens heeft Timmermans in een toespraak tot het EU Fundamental Right Collogium in mei 2016 al gesteld dat Brussel er alles aan moet doen om monoculturele staten uit te roeien, en het proces van omzetting naar de multiculturele ‘diversiteit’ bij iedere afzonderlijk land te versnellen. De massa-immigratie naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging. Zie hier de toespraak van Timmermans in 2016:

  Gerard

  Like

  • Rensk. zegt:

   God wat een engerd is het toch. Unheimisch gevoel krijg ik bij dat soort

   Like

  • Mirjam zegt:

   Als het doorgaat, dan mede dank zij hem, met zijn eeuwig durende gelobby en inzet voor deze veroveraars. Je hoeft deze mensen nog niet eens te blijven importeren, om te weten dat ze, in het aantal dat er nu al is, genoeg potentie hebben om deze voorspelling waar te maken. Hun eindeloze voortplantingsdrift en onze westerse toelatingsidioterie zal daar al met de huidige populatie voor zorgen.

   “Europa will be divers, or war,” zegt/dreigt/beloofd hij.

   De omwenteling en omvorming zal niet lang meer door Europa worden getolereerd. Onze cultuur in dit continent is er een van eeuwen en niet van een jaar of vijf. Mensen hier hebben kennis, wetenschap, intelligentie opgebouwd in al die jaren en de evolutie is bij ons sneller gegaan dan in welk deel van de wereld ook, dit laten ze zich niet ontnemen door primaten, welke dit tot 0.0 willen terugbrengen door overheersing en dwang.
   Men kan Timmermans vragen of hij dit wat hij zegt bedoeld als een belofte van de EU elite aan de burgers van Europa dat zij, de EU, zullen ingrijpen en alles zullen doen om de toegang van deze immigranten mogelijk te maken, of dat er oorlog komt doordat de burgers zich te weer gaan stellen? Maar het kan natuurlijk ook een andere belofte zijn: die van een veroveringsoorlog door de nieuwkomers, welke zich niet zullen laten afschepen.
   In welk geval dan ook is Timmermans met het uiten van deze frase het toonbeeld van een verachtelijk figuur, dat zo gauw mogelijk van het politieke toneel moet verdwijnen door op te stappen. Zelfs in de positie die hij bekleed, is dit een uitspraak die niemand zou moeten doen, want het is een bedreiging aan en over Europa en haar burgers, die zijn weerga niet kent. Door dit alleen al te zeggen, toont hij aan welke kant hij staat: de verkeerde.
   Nederland moet zich schamen dat het zo’n figuur heeft voortgebracht en op een positie heeft geplaatst waar deze gek ongebreideld zijn gang kan gaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    In deze film analyseert Paul Nielsen de uitspraken van Frans Timmermans en noemt hem een gevaarlijke lunatic, wat hij ook is. Een perfecte en eerlijke analyse. To the spot.

    Like

 27. fleckie zegt:

  Waarom vernemen we niets meer over ‘binnendringers’ in BRUSSEL?, hopenlijk zeer dichtbij HET GLASPALEIS waar de …ongekozen EU- dictatuur genesteld is,( of STRAATSBURG, het ‘tussenstation’ v.d.EU),…..het spreekwoord mag best van pas..komen….’gelijke monniken, gelijke kappen, nietwaar.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s