Bloedig weekend in Nordrhein-Westfalen: ook de CDU en de FDP laten de burgers in de steek

Screenshot_100

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Miljoenen burgers in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen hadden de verkiezingsbeloftes van Laschet (CDU) en Lindner (FDP) wat betreft meer veiligheid geloofd en werden afgelopen weekend met de neus op de feiten gedrukt. Nordrhein-Westfalen verzinkt in criminaliteit en geweld, behalve het verdelen van de eigen baantjes heeft deze nieuwe deelstaatregering nog niets voor de mensen in de deelstaat ondernomen.

Met het wegstemmen van rood/groen hebben veel mensen gehoopt op een verbetering van de toestanden in Nordrhein-Westfalen. Maar de volmondig uitgesproken verkiezingsbeloftes van de CDU-FDP ontpoppen zich nu als grote verkiezingsleugens. Je kunt de loze verkiezingsbeloftes van de vertrouweling van Merkel, Armin Laschet, nog altijd op de website van de CDU-NRW lezen: “Bij de binnenlandse veiligheid in Nordrhein-Westfalen staat de boom in brand. Oudejaarsnacht 2015/2016, No-Go-Areas in grote steden, 144 inbraken per dag, een verzesvoudiging van de Salafisten sinds 2010 en de zaak Amri: mevrouw Kraft (de vorige minister-president, SPD) en minister van Binnenlandse Zaken Jäger (SPD) laten een desastreuze veiligheidssituatie achter. Voor meer binnenlandse veiligheid hebben we een omvangrijke politieke wisseling nodig – wanneer wij vanaf mei in onze deelstaat weer voor recht en orde zorgen.”

Minister-president Laschet zwijgt

De regering Laschet/Lindner is nu al bijna vier maanden aan het werk, sindsdien is er echter niets gebeurd. Helemaal niets! De mobiele eenheid werd er niet op uit gestuurd om orde op zaken te stellen in de No-Go-Areas, er werden geen grote razzia´s tegen criminele Arabische clans uitgevoerd. Nu kun je hier tegenin brengen dat een deel van deze maatregelen een langere organisatorische voorbereidingstijd nodig hebben, maar in dit geval kun je dat alleen maar een smoesje noemen. Want politiek leeft ook van symbolen en een grootscheeps opgezette operatie van de politie zou niet alleen een symbool voor de mensen in de deelstaat zijn, maar vooral een oorlogsverklaring aan de criminelen in Nordrhein-Westfalen. Maar de CDU-FDP-regering schijnt de knuffelpolitiek van de rood/groene ideologen naadloos voort te zetten, want Nordrhein-Westfalen maakte eens temeer een bloedig weekend mee en de minister-president zwijgt.

Bloedig weekend in Nordrhein-Westfalen

In Keulen vielen tot acht Afrikaanse migranten elkaar midden op de Ebertzplatz aan, waarbij één man (22)  om het leven kwam.

Ook in de binnenstad van Bonn getuigen grote bloedvlekken op de grond van een brutale mes-aanval. Twee mannen kregen ruzie, waarop een van hen een mes trok en toestak.

In een vluchtelingenonderkomen in Dortmund aan de Mallinckrodtstraße werd een 28-jarige man zwaar verwond door messteken. Bij de daaropvolgende arrestatie van de dader (19) werd de politie door een agressieve meute van ongeveer 40 personen met glazen flessen aangevallen. Een politiehond beet toe, verwondde een van de aanvallers, terwijl vier andere personen werden gearresteerd.

In Essen, een van de steden in het Ruhrgebied met talrijke No-Go-Areas, raakte een man door een mes-aanval levensgevaarlijk gewond, toen zaterdagavond tegen 22.00 uur een ruzie tussen meerdere mannen in Essen-Fronhausen escaleerde. Een van de mannen (23) liep daarbij door ettelijke messteken levensgevaarlijke verwondingen op. Hij vecht in het ziekenhuis nog altijd om zijn leven.

In Gelsenkirchen trok een man tijdens een ruzie eveneens een mes, sloeg ermee op zijn tegenstander in en verwondde hem licht.

En opnieuw in Essen ging een groep Syriërs tekeer. Zes Syriërs in de leeftijd van 17 tot 32 jaar hebben bij de ingang van de discotheek “Anton´s Bierkönig” twee vrouwen omsingeld, van elkaar gescheiden en ze daarna seksueel geïntimideerd en betast. Een handelwijze waaraan de vrouwen in de deelstaat sinds de vluchtelingencrisis en de seksmeute van Keulen steeds vaker staan blootgesteld.

Er zijn zware tijden op komst voor Nordrhein-Westfalen

Deze gewelddadigheden speelden zich grotendeels binnen een tijdsbestek van één dag af, op zaterdag. Maar niet alleen minister-president Laschet zwijgt over deze golf van geweld, ook zijn kleurloze minister van Binnenlandse Zaken is sprakeloos. Deze minister van Binnenlandse zaken is zo kleurloos, dat vermoedelijk alleen zeer politiek geïnteresseerde mensen zijn naam, Herbert Reul, überhaupt kennen. Reul, die sociale wetenschap en pedagogiewetenschap heeft gestudeerd, is een oudgediende partijsoldaat, die tot nu toe überhaupt niet opviel door kennis over de binnenlandse veiligheid. Zo streed de 65-jarige tot nu toe zijn grootste gevecht tegen de zomertijd.

Nordrhein-Westfalen staan zware tijden te wachten. Met aan het hoofd minister-president Laschet, een intieme vriend van Merkel, die haar desastreuze vluchtelingenpolitiek zonder tegenspraak heeft ondersteund, en een nog onwetender minister van Binnenlandse Zaken, die kort voor zijn pensioen niet meer tegen de zomertijd moet vechten, maar tegen de messentrekkers van de Arabische clans.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Bloedig weekend in Nordrhein-Westfalen: ook de CDU en de FDP laten de burgers in de steek

 1. Ik woon in deze deelstaat.
  Tijd om op te stappen.

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Na mij de zondvloed. Laat Duitsland maar in het islam-moeras wegzakken. Net goed.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Wat is het toch het ergste tuig van de richel deze hele Merkel en haar “hielenlikkers” Dag Rutte!!!!!!

  Like

 4. T.Troubadour zegt:

  Ik woon in Emsland ,nieder sachsen,en mijn buren zijn uit Duisburg gevlucht een jong gezin met een kind zij hielden het er niet meer uit.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Hoe lang blijven we als autochtone bevolking dit accepteren? Wanneer komen we in opstand tegen onze eigen staat/bureaucratie? Het kan toch niet zo zijn dat alles wat onze (groot-) ouders hebben opgebouwd, verkwanseld wordt door wereldvreemde, elitaire academici?!

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Het artikel van gisteren geloof ik, over de buitenwijken van Parijs worden als Libanon.
  Duitsland gaat heel hard Frankrijk achterna.
  Macron en Merkel zijn twee handen op een buik en versnellen het plan van Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 6. ReneKampers zegt:

  Wat wij niet kunnen ontkennen , onze asielbroeders voelen zich thuis en vergeet niet , het zijn mensen zoals wij , U en Ik

  Like

  • a s n den haan zegt:

   Met wat Rene Kampers schrijft ben ik het niet eens. Het is onzinnig. Dat wordt wel aan getoond door het gedrag van migranten in Europa en de hele wereld. Zij moet de reactie van Jan maar eens heel goed lezen.(van 17-1017 om 06:40)

   Like

  • Driek zegt:

   ReneKampers zegt: onze asielbroeders voelen zich thuis en vergeet niet , het zijn mensen zoals wij , U en Ik

   Welnu, beste ReneKampers, dat is nog maar de vraag of met mensen zijn zoals U en ik, en dat woord ‘asielbroeders’ slaat nergens op, het zijn niet mijn broeders, ik zie ze als mijn vijanden die ons land naar de ondergang brengen. Het zijn gewoon allemaal gelukszoekers die niks meebrengen aan kennis.

   Like

  • Lucie zegt:

   Mensen zoals wij…..
   Ik moord niet,ik verkracht niet,ik beroof geen oude vrouwtjes.
   Dus kom me niet aan met ….mensen zoals wij…..

   Like

  • Jean zegt:

   asielbroeders????? daar is niets van broeders aan, wat wij willen is dat die hele troep teruggestuurd wordt naar vertrekadres.
   Nooit of te nimmer zullen moslims/islamieten beschouwd worden als landgenoten en zeker nooit als broeders.
   Levensgevaarlijke waanzinnige gehersenspoelde geweldplegers zijn het en die categorie valt niet onder “mensen zoals wij”.

   Like

  • Marian zegt:

   Schijn bedriegt Rene. Je kijkt zeker nooit naar opsporing gezocht? Ik weet wel zeker dat Bron lezers daar niet graag mee vergeleken willen worden.

   Like

 7. Jan zegt:

  even zoeken:

  „Vieles ist ähnlich, zum Beispiel der Ramadan und die christliche Fastenzeit, oder das Teilen mit Bedürftigen.“
  http://www.rundschau-online.de/region/koeln/armin-laschet-bei-dialogpredigt–wo-ist-es-schon-moeglich–mit-gott-rumzudiskutieren—28197166

  Armin Laschet: “Oft haben muslimische Parteimitglieder mehr mit dem christlichen Menschenbild zu tun als nur noch pro forma christliche”
  https://www.evangelisch.de/inhalte/84115/02-06-2013/armin-laschet-muslime-sind-der-cdu-willkommen

  Laschet: “Die AfD hetzt die Menschen auf, sie will provozieren”
  https://de.qantara.de/content/cdu-vize-armin-laschet-anti-islam-kurs-der-afd-richtet-sich-gegen-das-grundgesetz

  Armin Laschet: Man darf Moscheen kritisieren, aber nicht über das Recht debattieren, sie zu bauen.

  Glücklicherweise ist unsere Verfassung ja klüger und lässt keine Volksabstimmung auf Bundesebene zu
  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2009-11/minarett-streit-laschet


  Laschet in: Kulturelle und religiöse Vielfalt in Nordrhein-Westfalen……
  https://tinyurl.com/yaccsyrl

  Die gek had nooit mogen loslopen. Overigens kwam ik tegen dat hij met het maximale minimum aan stemmen gekozen werd

  Geliked door 1 persoon

 8. ReneKampers zegt:

  Messteken hier messteken daar maar we mogen geen wapens dragen ,enkel de armlengte is voorlopig nog toegestaan .Stel je voor wat er zou gebeuren als ge u verdedigd en de verrijker wordt gekwetst

  Like

 9. MF zegt:

  Een van de elementaire functies van de Staat: het beschermen van de eigen burgers!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. MF zegt:

  P.S. Nederland doet toch mee aan een Europees OM: toe maar. Gaat dat de situatie betreffende Veiligheid verbeteren, of wordt onze soevereiniteit verder weg gepoetst. O ja, de VVD was tegen, weet u nog…

  Like

 11. Piet Karbiet zegt:

  Het failliet van de EU. Als een land een kerncentrale direct aan haar grens bouwt heeft het buurland daar -terecht- iets over te zeggen. Bij een ongeluk kan er radioactief materiaal over een grens waaien. Dat nu is ook het geval bij het binnenhalen van honderduizenden criminele illegalen. Die hielden en houden zich niet aan landsgrenzen. Daar mag je echter niks van vinden. We are doomed.

  Like

 12. Onno zegt:

  Psychopaten kunnen geen normale psychische/religieuze integratie kennen (ook seculiere/niet gelovige/kerkelijke mensen rijden bijv., door min of meer normale psychische integratie, met hun grasmaaier niet ijskoud over de dove kat van de buren heen, als die op hun gazon ligt te slapen en zij het “project” hebben bedacht om het gras te gaan maaien).

  Bij ‘deep state’ psychopaten (onverschillig, alsof er geen verschil is, als het zo uitkomt wisselend van die van bijv. de Nazi’s naar die van de USA/GB) met de “Prins Bernhard mindset”, ligt dat helemaal anders: Die KUNNEN (het is niet gezegd dat ze het altijd zullen doen) bij zo’n mooie gelegenheid voor de kick expres (ondenkbaar voor de normale ‘mindset’) over de kat heenrijden en dan later -zonder verhoging van de polsslag = niet detecteerbaar met de polygraaf/leugendetector!!!- gaan beweren dat ze hem niet hadden zien liggen, dat het een menselijk foutje was. OM ERMEE WEG TE KOMEN. Bewijs het maar…….(zonder psychopatentest) conform Romeins (antiek) recht = Waarheidsvinding onmogelijk en…..pakt steevast in het voordeel van de psychopaat uit. Want de psychopaat staat bij wijze van spreken bij de rechter tranen met tuiten te huilen en toont “jengelend en jammerend” echt berouw dat hij niet beter heeft opgepast (allemaal perfect geacteerd en voor de spiegel geoefend). En waarom zou je hem niet geloven: Zoiets te doen komt bij een normaal mensenbrein toch helemaal niet op!

  Zo gaan psychopaten, als zij het “macht en controle project” hebben bedacht om Europa te gaan kortwieken het (om te beginnen) -typisch onder alle mooi klinkende en verleidelijke voorwendselen van ‘Alle Menschen werden Brüder’ enzo- bijv. rustig volplempen met de meest medogenloze en gluiperige naar overheersing strevende anti-christelijke sekte die er in de wereld bestaat: De Islam.

  Bernhard zur Lippe Biesterfeld zijn (moreel debiele) SS/USA/GB ‘deep state’ kijk op de zaak:

  “Het interesseert mij geen bal. Ik ga zo de moskee in.”

  Nou, ook de seculiere niet gelovige/kerkelijke mensen, zullen uiteindelijk raar opkijken.

  Geliked door 1 persoon

 13. ReaGluurder zegt:

  Oh Die Deutscher sind immer ja so gemutlich!! Willkommen!!

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Als iemand dit artikel leest en vervolgens wordt gevraagd de situatie in Nordhein-Westfalen te schetsen, kan hij of zij met een woord volstaan: CHAOS. De onmacht van de regering kan vergeleken worden met de onmacht van de Weimar Republiek (1918 – 1933). Het is bijna van vanzelfsprekend dat Laschet (CDU) en Lindner (FDP) kunnen niet voor de veiligheid van de burgers zorgen. Zij voeren dezelfde politiek als de vorige Rood/Groene regering. Geen enkele traditionele coalitie zal de autoriteit hebben van ‘baas in eigen huis’. Zij zijn vazallen van Regering Merkel, de EU en daarboven de NWO. Alle drie zorgen ervoor dat de Kalergi-Plan verdient topprioriteit. Daarom wordt er niets aan migranten- en asielzoekersgeweld gedaan. De Binnenlands veiligheid is een leeg begrip. De uitbreiding van de No-Go zones, de steeds groeiende macht van Salafisten, de aanvallen op vrouwen, geweld en terreur zijn onderdelen van de Kalergi-Plan. Duitsland moet zinken tot het niveau van een Derde Wereld land d.m.v. geleidelijke vervanging van de oorspronkelijke autochtone bewoners. De NWO groep kwam tot de conclusie dat het op gegeven moment niet zal lukken macht uit te oefenen op een hoog intelligent volk als de Duitsers; met hen Pruisische discipline en neiging tot perfectie in alles wat ze doen. Dus hen doel is : een nieuw land met negers of Arabierenniveau zoals Zuid Afrika, Congo of een van de Arabische landen.

  De Duitsers zouden pas vrij zijn als ze traditionele partijen zouden laten vallen en kiezen voor partijen die meer van deze tijd zijn. Bijvoorbeeld: AfD. Hoe langer deze situatie zou duren, hoe gevaarlijker zal het in het land worden. Hoe meer autochtone slachtoffers zouden vallen, des te bloediger de opstand in de toekomst.

  Like

 15. Ruud Beijer zegt:

  Prima dit staat ons allemaal te wachten dankzij veel huichelachtige Nederlanders die niet op de PVV hebben gestemd. Ik hoop dat u veel narigheid zal ondervinden.Uw eigen schuld stelletje wegkijkers. Hopelijk komt er een afgaand gezin boven u te wonen.Die hebben u binnen een half jaar weg getreiterd. Dat gun ik u van harte.Weg met ons!

  Like

 16. Ondertussen is in Gothenburg, Zweden, een politiebureau opgeblazen. Niet bij de NPO maar wel hier te lezen: https://www.thelocal.se/20171018/helsingborg-police-station-damaged-by-blast-in-southern-sweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s