Woedende Markuszower (PVV) eist tekst en uitleg van minister: “Waarom mag moordenaar van Sandra op verlof?”

Screenshot_108

(Door: Michael van der Galien)

Hebben we dan helemaal niets geleerd van het fiasco rond Michael Panhuis? Nee. Dat hebben we inderdaad niet, nee.

Het kan alleen in Nederland: kort nadat bekend werd dat een veroordeelde verkrachter, Michael Panhuis, hoogst waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de dood van de 23-jarige Anne Faber is bekend geworden dat de dader van een andere extreem gewelddadige moord na twee jaar voor het eerst op begeleid verlof mag. Zoals iedereen met ook maar een beetje compassie begrijpt vindt haar vader dat onacceptabel.

Thijs van Z. vermoordde de arme Sandra van Duijl. Vervolgens werd hij volgens het jeugdstrafrecht berecht en kreeg hij slechts twee jaar jeugdgevangenis met jeugd-tbs. Sandra´s vader Robert is woest. 

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Woedende Markuszower (PVV) eist tekst en uitleg van minister: “Waarom mag moordenaar van Sandra op verlof?”

 1. SIMON BORGES zegt:

  Ze zijn echt gek in Nederland.Die justitie opsluiten zal beter zijn.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Als je een theelichtje tegen de ‘gouden koets’ gooit, ga je langer de bak in!
  Het is meer dan schandalig en niet te bevatten!

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ben je misschien ook thuis in “Lucky Luke, Tis’? “De genezing van de Daltons?”
   Een Duitse psychiater, Prof. von Himbeergeist, zoekt in de wild-west-gevangenis proefkonijnen om ze met zijn nieuwe zielenknijpers-methode te genezen. De gevangenisdirecteur stelt een paar kandidaten voor:
   “Sam de Ploertendoder. Vermoordde de zwager van de gouverneur. Kreeg de strop, maar…de gouverneur heeft die straf teruggebracht tot een half jaar gevangenisstraf,
   Max de Bloedhond. Weigerde, een etentje te betalen omdat er geen zout in zat en schoot toen maar iedereen in het restaurant overhoop. Kreeg drie maanden wegens agressief gedrag.
   Tom de Killer. Maakte Wallis Town onveilig. Twaalf doden vielen er. Kreeg vier maanden wegens burengerucht.
   Ronald Weatherford. Stal een paard en werd veroordeeld tot levenslang.”
   Lucky Luke: “En, Professor? heeft U al een geschikte persoon gevonden voor uw experiment?”
   Professor: “Nog niet; ik zou eigenlijk liever eens kennismaken met hun rechters.”

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 oktober 2017 om 19:54

    Jazeker ken ik die!
    Ik vind zijn opmerking over die rechters meesterlijk.

    De Daltons zijn mijn favoriete figuren.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Een dommerd in Culembourg gooide wat zelfgeknutseld vuurwerk tegen het huis van een Somalisch gezin.
   Strafeis: 4 jaar.
   In Canada schreef iemand met viltstift op een bank bij bushalte:”NO MORE MUSLIMS” Half jaar gevangenis.
   Iemand in NL [ meen ik ] had wat bacon om de deurpost van de moskeet gewikkeld, zware strafeis.
   Een Marokaan, paar jaar geleden in amsterdam, hoek Mercatatorplein- Jan Evertsenstraat, reed een voetgangster ondersteboven met hoge snelheid.
   Licht stond op rood, voor hem
   Hij reed door. Meldde zich later.
   In een artikel wat ik later las, was dit de beste zet van zijn leven geweest.
   Hij werd door de “Jan-Janus-Knuffeldieren” en de zieleknijpers onder handen genomen [ wel zachtjes natuurlijk ] en………half jaar later weer vrij en door de bovengenoemde psychpaten, ik bedoel psychologen werk gekregen.
   Een Pool reed onder invloed met hoge snelheid een klein kind en haar opa en oma dood..
   Klein strafje. De rechter kon ter-nauwernood een grimlachje onderdrukken.
   De verontwaardigde vader gooide met een stoel naar haar Hooggeleerde Hoofd. ( hij had iets anders moeten gooien……..! )
   Maar……………….EEN WAXINE-LICHTJE gooien naar de HKKH. Beatrix in heur Gouden koets, dat moet uiteraard zwaar, zwaar worden bestraft.
   Het liefst zouden ze nog zo’n straf voor “Majesteits-schennis” toepassen als tijdens Louis XIV in Fr.
   Die persoon gaf de zonnekoning een klap.
   Zal maar niet schrijven wat ze met hem deden.

   Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Na 2 jaar ben je echt niet genezen van zulke diepe stoornissen die uitmondden in doodslag. Kun je op je vingers natellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Volgens mij zijn de rechters hier ook al aan de coke en andere rotzooi. Een andere verklaring kan ik niet vinden voor deze gekte. Deze moordenaar heeft al eerder gruwelijke dingen gedaan en gaan ze er nou echt vanuit dat deze moordenaar het nooit weer zal doen? Wie bepaalt dat vraag ik me af. Of de rechters zijn zo mesjokke dat ze het geen barst kan schelen en er misschien zelfs heimelijk plezier in scheppen dat deze dingen gebeuren. Het spijt me maar ik kan er geen andere verklaring voor vinden. Of het is een geldkwestie Ik weet dat psychiaters helemaal niet kunnen bepalen hoe psychopaten van binnen denken en dus nooit kunnen bepalen dat zo’n gruwelijke moordenaar weer vrij op verlof kan. Dat is absoluut en werkelijk absoluut onmogelijk.Daar zou ook eens een keer de bezem over moeten. Opsluiten en nooit meer vrij laten. Ik vermoed zelf dat het mede een geldkwestie is. Het is goedkoper als iemand weer de samenleving in komt. Kost het alleen bijstand. TBS is vele malen duurder. En of dat een leven gaat kosten? Het zal de regering een zalige zorg zijn. Daar zitten zelf een aantal zonder empathie en dus gestoord.Rechters beginnen al aardig het verlengstuk van de machtshebbers te worden

  Like

 5. willie zegt:

  Voor die vader : citaat maffia : WRAAK IS EEN GERECHT DAT T BEST IJSKOUD geserveerd wordt

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry Willemse zegt:

  Dit is alleen maar mogelijk in de psychiatrische instelling die Nederland momenteel is.

  Like

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Zoals al eerder gezegd: Het ministerie van v(uiligheid) en justitie deugt voor geen meter. Die minister dient af te treden alleen al van wege Anne Faber die vermoord is en nu dit gebeuren weer een psychopaat die vrij gelaten wordt. Dat soort rechters dient afgezet te worden ze zijn onbekwaam. Niet een klein beetje maar volledig onbekwaam. Zij laten dit soort misdadigers los op de burgers en het interesseert hen helemaal niets wat er met de burgers gebeurt. Zij staan immers boven de wet? Het zijn absolute macht misbruikers.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Tweede Boek. Misdrijven
  Titel XIX. Misdrijven tegen het leven gericht
  Artikel 289 Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt, als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Dit zegt genoeg lijkt me, en dat is nu het punt het wordt nooit gegeven, op een uitzondering na dan.
  En dat komt door de politiek, die bepalen wat de rechters moeten doen. Niet meer en niet minder, maar dat weten een hoop mensen niet.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Groningen;
  De 21-jarige student die zonder enige reden werd neergeschoten in Groningen is voor de rest van zijn leven verlamd aan zijn onderlichaam. Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag op zondag belaagd door drie licht getinte mannen, die hem aanspraken toen hij hen voorbijfietste op de Korreweg. Daarna werd hij aangevallen en beschoten. Toen hij wegvluchtte werd hij nogmaals beschoten en in zijn rug geraakt.

  Ik zeg hierbij nog een keer; De Minkukels van Het Binnenhof zijn medeschuldig aan al deze ellende die nu al decennia over ons uitgekieperd wordt!! Mijn familie in Groningen voelt zich al heel lang niet meer veilig, na zonsondergang!! Rondvraag bij vrienden/kennissen hetzelfde beeld!! 35% van de Groningers is gekleurd, in een paar wijken nóg meer!!

  Like

 10. Marian zegt:

  Daarom is Nederland zo geliefd bij iedere misdadiger. Nederland is een land geworden waar alles zou moeten kunnen en voor vele een belasting paradijs ook nog.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Het leger van de ongeneesbaren, zouden met een laatste daad, zich bekend, beroemdheid en voor in de eeuwigheid de geschiedenis in schrijven. Deze mensen hebben toch niets meer te verliezen, kunnen toch niet meer berecht worden, dus zonder invloed van de VVD en consorten hun gang kunnen gaan om de Nederlanders te bevrijden van die hypocriete figuren. Snap echt niet daad zoiets mensen als Kennedy, Pim Fortuyn, Theo van Gogh en noem ze maar op WEL is overkomen. Goede mensen worden gewoon vermoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s