GRONINGEN – Student (21) neergeschoten door drie mannen

Screenshot_122

Op zondagochtend 15 oktober is een 21-jarige student om niets neergeschoten en daardoor gedeeltelijk verlamd geraakt. Een jongeman is inmiddels aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij dit schietincident.

De 21-jarige student had zaterdagavond gewerkt in de bioscoop en was daarna gaan stappen met vrienden. Tegen de ochtend fietste hij alleen naar huis. Rond 05.00 uur reed hij op de Korreweg ter hoogte van het Benouilleplein langs drie lichtgetinte mannen die hem aanspraken. Ze vroegen of hij wat wilde drinken. De student kende ze niet maar stopte even en vertelde dat hij niets hoefde.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Groningen, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op GRONINGEN – Student (21) neergeschoten door drie mannen

 1. Drs.P. zegt:

  Heel vervelend al die lichtgetinte typjes die overal rondhangen en leven van een uitkering door ons betaald. Natuurlijk geen kit in de buurt want wegbezuinigd en dat niet alleen in Groningen. En weer bewapende criminelen terwijl de gewone burger zoveel mogelijk ontwapend wordt door de overheid. Deel van het Kalergie plan misschien??
  Mensen, NL verkankert per dag met steeds meer lichtgetinte crimi’s en niemand van de overheidsmaffia die er iets aan doet. Wel belastingen verhogen natuurlijk en meer politie wegbezuinigen. Politie wordt met 1 magazijn de straat opgestuurd en moet kogels tellen en afrekenen indien geschoten. Leger moet pang-pang zeggen, dus waar blijft al ons gestolen belastinggeld dan?????? Bij even doordenken wordt al dat geld (15-20 miljard pleuro’s/jaar) gebruikt om de al sinds 1980 hier wonende lichtgetinte bijstandscrimi’s van gratizzzzzzz BBB te voorzien!!!! En toch maar steeds weer op dezelfde clubs blijven stemmen.
  NL verdient dus niet beter dan dit, men krijgt wat men verdient!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Wanneer bevrijden we ons land is eindelijk van dit soort tuig en van hen die ze de mogelijkheid gaven om ongecontroleerd binnen te stromen !!

  Like

 3. ReneKampers zegt:

  Lichtgetinte mannen …..zou het kunnen dat……ik durf er niet aan denken
  Heeft IS die schietpartij nog niet opgeeist….die eisen alles op zelfs als uwe beerput overloopt

  Geliked door 1 persoon

 4. ildiko zegt:

  Alle Lichtgetinte barbaren uitzetten terug naar hun fascistische landen deporteren. Alle linkse meejankers en verdedigers mogen ook mee.

  Like

 5. Stef zegt:

  Waar niet naar gezocht zal worden is een linkse advocaat voor deze moslim. Deze staat al te trappelen van ongeduld.
  Volgens mark trutte gaat het prima met ons land.
  Ziekenhuizen gaan failliet en de halal hotels komen als paddestoelen uit de grond en systematisch zal de Nederlander worden uitgemoord door de moslim.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ministerie van Justitie moeten worden aangeklaagd. Buitenlanders die ineens een student hebben neergeschoten. Gvd, waarom, waarom, het is hetzelfde als Anne Faber….

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Laat me raden, drie licht getinte… k… ma…..

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De aanval op de student in Groningen is een daad met JIHADISTISCH MOTIEF. Het is een mini terreuraanslag die gericht is tegen personen. De student is een slachtoffer geworden omdat:
  a) hij is een blanke Nederlander en b) hij was een makkelijke prooi. Hij en andere Dhimmies moeten langzaam beseffen wie is hier de baas. Of liever gezegd: wie wordt hier de baas!. De moslims in Nederland – m.n. de Marokkanen – zijn al geruime tijd bezig een oorlog tegen Nederland en de Nederlanders te voeren. Zij hebben een effectieve manier bedacht, oorlog te voeren en tegelijkertijd geen uitkeringen en andere faciliteiten te verliezen; inclusief het recht hier te blijven. Ze willen niet de Rohingya van Europa worden. Dus ze sturen hun jongeren op pad om willekeurige Nederlanders aan te vallen, wagens behorend aan autochtone Nederlanders in brand te steken. Bijvoorbeeld: in Ede en andere plaatsen in Nederland met een flinke moslim populatie https://www.gelderlander.nl/de-vallei/drie-auto-s-in-ede-van-binnen-in-brand-gestoken~aa6d9b35/. Mensen met bruut geweld in hun huizen dood of bijna dood te slaan. De zgn. roofovervallen die in feite zijn moorcovervallen. Van tijd tot tijd gaat een Moccro met of zonder ‘lage bloedsuiker’ met zijn wagen willekeurige passanten omver rijden; zoals in Amsterdam tijdens de zomervakantie.
  https://www.geenstijl.nl/5138188/de_vraag_is_zouden_er_nu_ineens_wel_camerabeelden_opduiken/
  Zij weten dat dit is een briljante tactiek waarbij zij NUL RISICO lopen. Ze dienen Allah, zij kunnen voor hem zonder risico de nodige bloed kunnen vergieten. JIHADOORLOG zonder bijwerking.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Zinloos geweld door zinloze lichtgetintiërs. Heeft iemand dit soort lichtgetintiërs ooit kunnen betrappen op enig nut voor de samenleving? Wie levert ons het medicijn tegen deze kanker van de wereld?

  Like

 10. Elisah zegt:

  Om beroerd van te worden, die arme jongen zijn leven is totaal verwoest door deze hate-crime, gepleegd door zwaar geestesziek ongedierte.
  Ik hoop dat ze de daders snel oppakken en zwaar straffen, alhoewel….dit soort monsters wordt altijd wel een hand boven het hoofd gehouden….

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Eigenlijk zou het nu zo moeten zijn dat die Afrikanen zich melden. Doen ze dat niet dan is elke Afrikaan in Groningen en omgeving vogelvrij.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Aan de andere kant. Studentjes zijn allemaal rooie ratjes van D66. Laat er nog maar een paar vallen. Liefst in Leiden en Wageningen…

   Like

   • kruisridder zegt:

    Maar laat toch vooral het vuur openen op die moslimcriminelen…..

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    zeker kruiskridder. Zeker het …. openen op alles dat er uit ziet als een mossel.! Een beroep op noodweer exces volstaat. Deaud hen waar men hem maar tegenkomt. Het zijn zwijnen apen en varkens.. De islam moet vernietigd door het christelijke kruis.

    Like

 12. Rensk. zegt:

  Politici hebben dit op hun geweten. Toen ik vorige week naar Rotterdam ging vroeg ik de weg naar een hotelletje aan een getinte straatwerker, die de straten van Rotterdam weer mooi maakt. Leuk open gezicht en nog voor de zekerheid aan zn maten vragen of ie mij de weg wel goed heeft gewezen. En dan komt er zo’n ontzettende woede in me op de politici. Want door hun worden hebben jongens als deze het ook extra zwaar. Die hoor je niet zeiken op tv. Dat doen alleen mensen als Simons en Quinsy, die geen fuk uitvoeren. Die krijgen een podium. Laten ze die straatwerker maar eens een podium geven. Lijkt mij een stuk verstandiger.Haten vind ik moeilijk, maar als Dat kabinet wat er nu zit in een vliegtuig zit en crasht, dan doet het me niets. Helemaal niets. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n achterlijk vieze mannetje als Rutte zn derde kabinetsperiode ingaat. Zegt ook wat over de maatschappij dat hij die kans krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 13. H.P zegt:

  GRONINGEN – Student (21) neergeschoten door drie mannen. Uitgezonden in opsporing verzocht.
  Het was weer de zoveelste uitzending boordevol Klaver gasten, en als Klaver zijn zin krijgt,
  kun je iedere avond een uitzending van opsporing verzocht uitzenden.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4988256/Germany-asylum-seeker-rape-accused-psychiatrist-verdict.html

  Asylum seeker accused of raping a woman in front of her boyfriend during camping trip in Germany ‘is a danger to society and likely to strike again’, psychiatrist tells trial

  Woman, 23, raped at Siegaue Nature Reserve campsite, near Bonn in Germany
  The alleged rapist had a tree saw and threatened her partner, 26, with violence
  Eric X, 32, from Ghana, has been branded incapable of empathy in court
  Psychiatric expert said he is a ‘danger to society’ and a likely repeat offender

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Mijn familie in Groningen voelt zich al heel lang niet meer veilig, na zonsondergang!! Rondvraag bij vrienden/kennissen hetzelfde beeld!! 35% van de Groningers is inmiddels gekleurd, in een paar wijken nóg meer!! In een noordelijke wijk heb je het idee dat je in een banlieu bent! Groningen is een arme stad, maar iedereen is er welkom. Moet je niet gaan mekkeren dat onveiligheid en criminaliteit toeneemt.

  Like

  • Elisah zegt:

   Dan zou je toch bijna zin krijgen om een wandelingetje te maken om te kijken wie er problemen wil maken, terwijl je wél bent voorbereid….

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je in de buurt zou wonen, had ik een wandelingetje met je mee gedaan.
    Ik zit hier in het midden van Nederland, en jij ergens in Limburg.

    Like

   • Elisah zegt:

    Tsja Bert, dat weten ze dan natuurlijk te benoemen als uitlokking, wanneer men gaat wandelen in no-go wijken….

    Like

  • Thomasson zegt:

   @ReaGluurder. Groeiende islamitische gemeenschappen loopt parallel met het uitbreken van Pestepidemie of een pandemie. Het begint altijd met paar gevallen en na X dagen of jaren zijn de slachtoffers ontelbaar. Nederland herbergt groepen moslims van diverse landen waaronder; Turken, Koerden, islamitische Hindoestanen (waar niemand last van heeft) Egyptenaren (Shawarma tenten) enz.. Echter Marokkanen en andere Noord Afrikanen zijn de meest boosaardig onder de moslims, de meest gewelddadig herbergen de meeste jihadisten en zo ook de meest gevaarlijk voor de Nederlandse bevolking. Door hun vaak lage intelligentie en criminele genen voeren ze openlijk oorlog tegen ons en aan de andere kant verwachten ze dat wij ze verder zouden voeren. Men kan ze vergelijken met dolle honden. https://wijblijvenhier.nl/24575/politiechef-haag-marokkanen-barbaren-genetisch-crimineel/
   Onze regering kan volgens de wet Marokkanen en andere gevaarlijke moslims ALTIJD deporteren naar het land van herkomst. Ze hebben de nationaliteit van het land waar ze vandaan kwamen. Ook als ze hier geboren zijn en ook als ze inmiddels beschikken over de Nederlandse nationaliteit . De Nederlandse nationaliteit kan gerust van hen worden afgepakt als ze misdaden plegen op Nederlands grondgebied. WAAROM DOET DE REGERING DAT NIET? WAAROM WILLEN MENSEN DIE VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR ONS LEVEN EN VOOR ONS LAND NIET HUN WERK DOEN?
   Het is tijd dat onze regering haar verantwoordelijkheid tegenover haar burgers zal nemen en deze dolle honden met hun familie naar huis stuurt. De student die waarschijnlijk niet meer zijn studie zou kunnen afronden en getekend is voor de rest van zijn leven is een van onze kinderen. Dat geldt echter niet voor Honderdduizenden Marokkanen en andere moslims die uit Nederland zouden eruit worden getrapt. NEDERLAND ZONDER MOSLIMS wordt weer een welvarend land.

   Geliked door 1 persoon

 16. tjonge zegt:

  ” De student heeft gehoord dat toen hij werd neergeschoten, de andere twee iets tegen de schutter riepen, alsof ze het er eigenlijk niet mee eens waren dat hij begon te schieten.”
  .
  laat even goed tot u doordringen beste lezers, waarom deze opmerking is geplaatst in dit artikel !
  .
  .
  ik voorspel verzachtende omstandigheden zodra er “recht” wordt gesproken..

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Dat wordt een leuke rekening voor die ***mocro(s) nu die jongen voor de duur van zijn leven verlamd blijft vanaf zijn middel. Wegens inkomstenderving mogen zij zijn inkomen volledig gaan aanvullen. Anders gewoon op de uitkering of familie verhalen.

  Like

 18. Rensk. zegt:

  Die lui denken totaal anders dan de westerse mens met name de mannen. Stel je eens voor. Alle blanke mannen kapot maken. De vrouwen zijn dan de klos, want hun bezit. Die gasten denken alleen aan wat ze met vrouwen kunnen doen. Het feit dat ze al een wapen in hun bezit hebben zegt mij voldoende. Ik zou verdomd graag in het bezit zijn van een mooi klein maar venijnig pistool. Niet dat ik dat ooit zomaar zou gebruiken zelfs niet met de woede die ik zo nu en dan voel. Maar wel als ik me uit noodweer moet verdedigen. Dan zeker. Met alles wat ik lees, zie en hoor vind ik het goed te verklaren waarom ik zo’n ding wil. Een die een zeer goede beveiligingspal heeft en daarom goed bij je te dragen. Van de Overheid verwacht ik niets meer. Geen mens zou mogen weten dat ik zo’n ding heb. Ze verklaren je toch voor gek, want er is niets om voor te vrezen. Je mag geen angst hebben dan alleen als het te laat is. Ik voorkom de dingen liever. Vrees alleen dat het via de criminaliteit te kopen is en daar wil ik niets mee te maken hebben.. Deze jongen kan niet eens meer over straat zonder overhoop geschoten te worden, dankzij Rutte de marionet van zijn mede EUpsychopaten

  Like

 19. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Uit een aantal van de reacties hierboven blijkt, wat ik eerder al meldde, dat velen zich middelen willen verschaffen om zich te verdedigen. Andere middelen dan vocaal pang-pang.
  Drs. P. toonde dat duidelijk met foto’s en al. Het is al een stap verder en daar zou ik aandacht voor willen vragen:
  DE AANVAL IS DE BESTE VERDEDIGING.
  Er dreigt een groot gevaar van binnenuit onze samenleving. Een samenleving die al vergaand verziekt is met mocrofiguren die geweld verheerlijken. Het is ze van jongs af aan geleerd via slachtpartijen bij offerfeesten.
  In vergelijkbare oorden van herkomst van deze monsters, zoals GAZA bijvoorbeeld, worden kinderen op zeer jonge leeftijd al uitgedost in gevechtskleding. Ik herinner me een reportage van een slachtpartij op straat van een koe die gemarteld werd op ‘beestachtige’ wijze. De omstanders stonden er van te genieten. Dat is hun mentaliteit.
  De hele moslimwereld is gespeend van menselijkheid en dat tuig loopt nu in groepjes op onze straten. In groepjes, ja, omdat ze alleen te laf zijn. Hoewel, ze putten soms alleen zijnde, wel moed en kracht uit een bomgordel om met hun laatste daad medemensen te vermoorden. Allahu akbar.
  Er is maar één oplossing: Al het moslimtuig het land uit en liever vandaag dan morgen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Like

 21. Pingback: Getuigen in rechtszaak tegen Korreweg-schutter bedreigd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s