NIET NORMAAL MEER…

Screenshot_121

(Door: “Driek”)

De satanische lach van Mark Rutte en zijn kornuit Gerrit Zalm doet mij huiveren van ontzetting. Niet normaal meer, dat lachen. Want wat valt er in ons verpauperd vaderland nog te lachen? Helemaal niks. Doch dien twee kornuiten die ons Nederland ten armoe voeren moeten zelf hartelijk lachen om de kool die ze het volk stoven. Die domme burgers ook. Wat laten ze zich weer in de zeik nemen. Wat een achterlijk volk. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, deze boosaardige sujetten hebben werkelijk geen enkele gewetenswroeging. Maar, let wel, weldra breekt aan de tijd dat het lachen jullie vergaat. Het onheilspellend gefluister en gemor uit zich straks in een schrille schreeuw uit den keel van miljoenen radeloze burgers die vergelding eisen voor al het hen aangedane onrecht.

Straks, wanneer den tijd daar is, zullen deze lieden met sidderende knieën plaatsnemen in den gedaagdenbank waar recht zal worden gesproken over deze onwaardige figuren. Doodsbleek, vermagerd en verkommerd en met bonzend hart trachten deze misleiders van het Nederlandsche volk zich nog te rechtvaardigen. Nog beluisteren zij niet den zacht sluipende voetstappen van het noodlot dat alreeds zijn ijzeren hand uitstrekt naar dezen leugenbrokken. Nog altoos hebben zij den valsche hoop dat de zware ijzeren deuren van het gevangenisgewelf als door een wonder gesloten blijven. Doch in den verte is het rinkelen van sleutelbossen al zachtjes hoorbaar. Het is een zacht, bijna muzikaal gerinkel. Binnen niet al te lange tijd zal dat gerinkel hen dagelijks herinneren aan hun uitzichtloze situatie.

Nimmer zal de deur der gevangenis voor deze onwaardige sujetten wijd openzwaaien. Het vonnis is dan alreeds geveld. In plaats van den burger een poot uit te draaien, dienen zij dagelijks de betonnen vloer van hun kil sombere cel met een bezem aan te vegen. Vaarwel, Mark Rutte en Gerrit Zalm. Vaarwel.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Nederland, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

34 reacties op NIET NORMAAL MEER…

 1. BertG. zegt:

  Ik help het je hopen.
  Zelf denk ik dat ze dan allang aan de andere kant van de wereld zitten, wanneer ze vermoeden dat het mis gaat.
  Ze hebben geld zat, dus ze kunnen alle kanten uit.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Maar reken maar dat ze de rest van hun leven achterom moeten kijken.Je verstoppen gaat niet meer zo makkelijk als vlak na de tweede wereldoorlog. Er zijn ook mensen met geld, die Rutte en consorten liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat hebben we mee gemaakt met Balkenende.
    Die verrader heeft inmiddels een nieuwe baan en kan vrij over straat lopen.
    Niemand die de man ooit nog ergens op aanspreekt.

    Like

   • Rensk. zegt:

    Dat wat ik schrijf gebeurd pas als de chaos uit gaat breken en mensen het daadwerkelijk gaan voelen. Meeste mensen raakt het (nog) niet voldoende. Maar als dit zo doorgaat komt dat zeker. Dan pas komt de volkswoede tot uiting

    Like

 2. dutchess43 zegt:

  Welke politicus is hier ooit afgerekend op zijn daden Driek? De enige straf die ik me kan heugen is een politieke afgang als ze “moeten” aftreden. Maar zelfs dàn komen ze weer door de achterdeur om zich opnieuw in het politieke circus te mengen.
  Dat gaat in Portugal wel anders, daar worden ze opgepakt en vastgezet, en afgerekend op hun daden, maar niet hier, waar iedereen wel moppert maar toch weer steeds opnieuw op dezelfde etters stemt.

  Geliked door 4 people

  • louis-portugal zegt:

   dutchess 43 het kost wel erg veel moeite met de oplichter, Socrates, de socialist, die uit een famillie komt waar moeder schoonmaakster was, in Portugal., die “toevallig” allerlei vrienden heeft met miljoenen op banken door heel Europa en vooral Zwitserland, die er een levensstijl op nahield van een multimiljonair in Parijs.

   Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ dutchess43.

   De tijd is allang rijp om politici die het volk bedrogen hebben op te pakken. er lopen er genoeg rond. Maar aangezien ze zelfs TBS-patiënten kennelijk een zo vrij mogelijk leven willen laten leiden, dan vrees ik dat er nooit een politicus wordt opgepakt voor kiezersbedrog. Of voor andere duistere zaken.

   Kijk naar de zaak Demmink. Verjaard/doofpot.
   Dat kan hier allemaal.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Helaas is het volk dat zich ‘in de zeik laat nemen’ mede verantwoordelijk en kunnen zij, als ze eindelijk doorkrijgen wat er met ons land en met Europa gebeurt, hun haren van spijt uit hun hoofden trekken, het zal hen niet helpen:

  Niet alleen voor hen, maar voor ons allen is het dan te laat.

  Net als Willem van Oranje kunnen wij dan alleen nog maar roepen:

  “Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple” …

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Dat lachje van die Rutte is inderdaad erg irritant. Bij dat soort foto’s ga ik snel verder.
  Maar of dat stelletje misleiders ooit voor Gerecht zullen komen ?
  Niet alleen Rutte kan liegen “alsof-het-gedrukt=staat”.
  De anderen kunnen er ook wat van.
  Zo gaat Pechdold slinks om alle moeilijkheden heen met praatjes over “harmonieus” samenleven en dan wat hij eens zei over die “voortreffelijke”, meer dan superbe, het beste van het aller-allerbeste ZORG in [ in ieder geval van Europa ] Nederland.
  Hij zei n.l.: “Heel Europa loopt uit om te kijken “HOE GOED WIJ HET DOEN” [ de zorg dan ]
  Je moet toch wel erg onnozel zijn om zulke woorden, die er zonder enige onderbouwing worden uitgekraamd, te geloven.
  Zo is er in NL veel beroering om de stijging van de Eigen bijdrage en/of de Nominale Premie.
  Ik geloof dat het merendeel van de Nederlanders niet eens beseft dat die Premie SLECHTS 1/3 deel uitmaakt van wat iedere NL-er betaalt voor zijn “zorg”.
  Het grootste deel wordt ingehouden via de loonbelasting.

  Geliked door 1 persoon

 5. ReneKampers zegt:

  Dat is een bijverdienste van die twee heren , gewoon een reklamestunt .De rechtse toont zijn tanden en die zijn geel en smerig .De linkse zijn tanden zijn hagelwit na ze gekuist te hebben met “”Pepsodent”” Voor hagelwitte tanden gebruik steeds PEPSODENT …een goede raad van tante Kaat

  Geliked door 1 persoon

 6. Marian zegt:

  Twee psychopaten bij elkaar met een nietszeggende lach.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   Goede middag Dames en Heren.
   Als Rutte en Zalm schaterlachen, lachen ze niet uit vreugde, lol, of plezier. Ze proberen met een te uitbundige schaterlach hun banaliteit te camoufleren. Ze schaterlachen, omdat ze hun achterban hebben genaaid, het land hebben verneukt en de burgers een poot hebben uitgedraaid. Daarmee bevestigen ze de heerschappij van satan. Hun ogen sprankelen niet, maar staan dof. Ze kijken niet naar de mensen, maar over de mensen heen in de oneindigheid. Toen ze toetraden tot de sekte van het “alziend oog” hebben ze satan gehoorzaamheid en onderdanigheid gezworen/beloofd. Om dat te kunnen, hebben ze hun gevoelens en emoties ingewisseld voor satanisch egoïsme. Ze adoreren en aanbidden satan en voeren zijn opdrachten uit. Ze schaterlachen, omdat ze een opdracht hebben uitgevoerd en nu een satanische beloning kunnen verwachten. Ze worden weliswaar uit onze belastingcenten betaald, maar zijn in werkelijkheid dus in dienst van satan. Het gaat hen er niet om, om iets voor het volk te doen. Nee, zij willen alleen satan gehoorzamen en plezieren. Ze schaterlachen, omdat ze het volk hebben bedonderd en satan hen weer wat schuift.
   In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon.
   Niets is, wat het lijkt, dat het is.
   Wat niet mag zijn, is niet.
   De waarheid is verborgen in het volle zicht.
   Een nietig detail verwijst naar het grote kwaad.
   Ziet om u heen en ziet, wat gij niet ziet.
   De heerschappij regeert vanuit het duister.
   Zalig zijn zij, die kijken en zien.
   Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
   Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
   Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
   En gij behoort het inmiddels te weten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ah, daar hebben we ‘m weer, SATAN.
    Dat is de schuld van alles, ze zijn allemaal lid daarvan.
    Niet de uitgekookte politicus bestaat, die op jacht zijn naar de beter betaalde baantjes.
    Nee, kan niet anders, satan heb er mee te maken, anders deden ze niet zo, zo als ze nu doen en zich gedragen.
    Ze worden bestuurd door satan, omdat ze lid zijn.

    Oeps, maak hier eens een praatje over met je huisarts.
    Dat gaat zo toch echt niet goed komen met jou.

    Like

 7. Harrie Vaes zegt:

  Dat is ijdele hoop Driek….Wij Nederlanders zijn te slap hiervoor. Het grootste deel van Nederlanders laat zich nog liever afslachten dan in verzet te komen…..Deze lachebekken weten dat en doen met ons wat ze willen omdat wij een volk zijn die alleen maar ja en amen zeggen en te laks zijn om in opstand te komen.

  Geliked door 1 persoon

 8. christdus zegt:

  Kijk eens goed ! Als je die koppen ziet , en die van Timmerfranz , juncker , Dijselbloem , dan valt
  het volgende op : het bekkie lacht maar de oogjes blijven ijskoud ! Ook hebben zij een
  gespleten tongetje , waarmee zij slissen …..Nu weet ik het zeker : Dit zijn geen mensen , dit zijn REPTIELEN !
  Zou me niets verbazen als er – onder dat bleke huidje – SCHUBBEN zouden zitten !
  GATVERDEGATVERDAMME ,

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  De slechter het met de eigen burger gaat des te harder zal je hem en de naaiers van de club zien lachen. Tot dat de burger gaat snappen waarom ze zo satanisch lachen.
  Ogen zijn de spiegel van de ziel kijk maar eens goed in die smerige ogen van ze en luister goed naar hun leugenachtige tong.
  De waanzin kent geen grenzen.
  De politieke wolven in schaapskleren wier eigen volk verantwoordelijk waren voor de grootste slavenhandel uit de geschiedenis laten we in Suriname even een dikke rekening voor Nederland regelen in verband met de slavenhandel uit het verleden?
  Kan het nog krankzinniger?
  Schijnheiligheid ten top. Dat de mensen niet geheel misselijk worden van zulke huichelaars.

  Geliked door 1 persoon

 10. Golden Girl zegt:

  je kan schrijven en mopperen wat je wil maar deze 2 griezels komen we echt niet van af jammer genoeg, zuid amerikaanse landen bijvoorbeeld gaan massaal de straat op, wij uiten ons even op een site, nemen nog een koffie en dat was dan de bijdrage van onze kant

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Die” lach”” hierboven van met name Rutte is precies dezelfde “lach”, die ik ken van iemand, die een gestoorde sociopaat is. Die had exact diezelfde enge grijns. En ook aan dat persoon merkte je niets.(als je nog nooit in aanraking bent gekomen met zo’n persoon dan weet je niet dat ze niet zijn zoals ze zich voordoen, zo ontzettend geraffineerd als ze zijn) Kon gewoon tussen mensen bewegen alsof ie volkomen normaal en vriendelijk is.

  Geliked door 1 persoon

 12. Golden Girl zegt:

  er zal helaas niets veranderen denk ik, we schrijven een reactie, pakken nog een koffie en dat was onze bijdrage van de dag

  Geliked door 2 people

 13. Oeps48 zegt:

  Goede morgen Dames en Heren.
  De wens van Driek is de vader van zijn gedachte. Hij denkt, dat het Middellandse klootjesvolk in opstand zal komen en de satanische lachebekken mores zal leren. Wat een leuk vertelseltje voor de vaak. Met sprookjes worden kinderen in slaap gesust, maar ik ben de leeftijd, om er nog in te geloven al lang te boven. Opstand onder het Middellandse klootjesvolk, dat zou de dag zijn. Maar het is helaas niet meer, dan een ijdele hoop. Er zal nog heel wat water door de Rijn moeten stromen, eer er enige beweging bij het klootjesvolk valt te bespeuren. Het Middellandse klootjesvolk is inderdaad niet tevreden. Het kniest en zeurt en zanikt, maar heeft net iets teveel te verliezen om de vuisten te ballen en de barricaden op gaan. Het begrijpt de satanische lach niet eens. Het herkauwt nog steeds, wat de media voorkauwen. Het is zo simpel, dat het niet gelooft in meervoudige agenda’s. Het pikt de signalen niet op. Het zeurt over een onbelangrijk detail, maar het ziet de grote lijnen niet. Het wil een symptoom bestrijden, maar het snapt de oorzaak van de kwaal niet. Het begrijpt niet, dat de politieke elite slechts marionetten zijn in de satanische poppenkast. Het laat zich blij maken met dooie vogeltjes. Het ziet het verschil niet tussen politiek leiderschap en satanische heerschappij. Het laat zich telkens weer bij zijn pietje pakken en doet keurig zijn plicht. Het begrijpt niet, dat het met verdeeldheid wordt beetgenomen. Het blijft kniezen, maar verzuimt, om een front te vormen en in te grijpen, als het momentum zich aandient. Het Middellandse klootjesvolk zal het nooit leren Het is gewoon niet in beweging te krijgen. De enigen die er koek bij bakken zijn de lachebekken en de kornuiten van de satanische sekte van het “alziend oog”. En zo gaat het Middellandse klootjesvolk zijn ondergang tegemoet in plaats van nog lang en gelukkig te leven.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Het onheilspellend gefluister en gemor uit zich straks in een schrille schreeuw uit den keel van miljoenen radeloze burgers die vergelding eisen voor al het hen aangedane onrecht.

  Ik geloof er werkelijk helemaal niets van, heer Driek.
  Duidt u het mij alstublieft niet euvel dat ik uw optimisme niet deel.

  Like

 15. Ad bos zegt:

  De gebr. De Wit zijn voor veel minder schade en verraad gedood .

  Like

 16. Elisah zegt:

  Hier wat uitspraken vn de pechdrol….
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/gestoorde-pechtold-ik-heb-nog-wel-een-oplossing-voor-stijgende-kosten-ouderenzorg-voltooid-leven/
  Oplossing voor de stijgende kosten van de ouderenzorg is voltooid leven….
  Veel mensen zullen nu vinden dat een bepaald mannetje allang een voltooid leven heeft.

  Like

 17. BM Fidel zegt:

  @Driek. Geef mij maar “Fenstersturzen”, een Duitse traditie uit de tijd dat het land nog uit talloze elkaar beconcurrerende vorstendommen bestond. Ook al gunden ze elkaar het licht in de ogen niet, de vorsten moesten af en toe bij elkaar komen om te praten over “onderlinge verdeling van werkzaamheden”. Als een van die kereltjes ècht vervelend ging doen werd hij door de anderen van eenhoog het raam uitgegooid, bovenop -ook traditie- een berg stinkend keukenafval. Deze methode was erg effectief, tot diplomatie de pret kwamen bederven.
  En een Neurenberg 2.0? Dat komt zodra varkens kunnen vliegen.

  Like

 18. eva110 zegt:

  En wie gaan dat doen?
  De verweekte politie agenten die zo graag stoer staan te doen met hun flitsapparaatjes achter een boom?

  Like

 19. Ik denk dat het misschien deze keer toch iets anders kan gaan . Uiteraard zullen ze de benen nemen als de grond onder hun voeten te heet wordt. Maar aangezien er op aarde maar weinig plekken over zijn voor ergens anders, is ontsnappen nogal moeilijk. Aan de ene kant degenen die zij verraden hebben en aan de andere kant hun geliefde Islamieten die hun te grazen zullen nemen. Maar misschien kunnen zij nog vluchten naar de ondergrondse steden die de z.g. elite hebben laten bouwen om te kunnen schuilen tijdens de ontvolking en verwoesting van de wereld. Mogen ze hopen dat ze daar welkom zijn, want zij zijn op hun beurt slechts ook maar de boodschappen jongetjes van het elite tuig !

  Like

 20. Rini willems zegt:

  Rutte en Zalm zijn vals aan het lachen, omdat ze weten, dat ze slecht hebben gedaan…..
  Ze zijn blij, dat volk niks doet of durft niet tegen ze…..
  We vinden niet normaal, dat Rutte samen met Buma, Pechtold en Segers Wilders wegjaagt.
  Dan moet Wilders, als hij macht heeft, Rutte en de rest wegjagen…..
  Mark en zalm hebben de macht en rijkdom, dat zijn gevaarlijke dingen……
  Dat ze het volk kapot kunnen maken……
  Mark en zalm hebben de rijkdom niet hard nodig, want ze hebben al een huis, auto, fiets, tuin, enzovoorts….het zijn voldoende rijkdom……
  Voornaamste is: We willen islam niet en nooit………

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Op den duur komen zulke lieden zichzelf tegen en krijgen alles terug op hun bord.
  De aarde is te klein geworden om nog in het niets te kunnen verdwijnen.

  Like

 22. Anton Haksteeg zegt:

  Nee zeker niet normaal meer die stomme grijnslach van Rutte en z’n maat alsof er heden ten dage met de verislamisering in Nederland nog iets te lachen valt en de kosten voor de bevolking worden omhoog geperst ten einde een blik (zeg maar drum) nietsnutten te onderhouden en zodoende te doen wat Brussel wenst (en hun job in de toekomst zeker te stellen). Nederland heeft nooit staatslieden gekent maar dit soort oplichters als die we nu hebben zijn een uitzonderlijke schande.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s