Saoedische krant: Waarom zoveel Joodse Nobelprijswinnaars en zo weinig moslims? Dat kan niet!

Screenshot_130

In 1994 ontving de oorlogszuchtige haatzaaier en virulente antisemiet , de “Palestijn” Yasser Arafat, de Nobelprijs voor de Vrede. Welke verdienste hij de wereld bracht, is niet bekend, maar onder zijn leiding werden duizenden Joden over de kling gejaagd.

(Door: “Brabosh”)

Dat het niet botert tussen moslims en Joden in het Midden-Oosten (en ver daarbuiten) is een open deur intrappen. In het Midden-Oosten wordt geen onderscheid gemaakt tussen Joden en Israëliërs, en zijn er de twee kanten van dezelfde antisemitische munt. Afgunst, nijd en jaloezie ten aanzien van de verwezenlijkingen van de Joodse staat Israël worden algemeen gecultiveerd in de Arabische en in de moslimwereld.

Ook de individuele prestaties van de Joden (in Israël en de Diaspora) wekken veel ergernis. In plaats van de vruchten te plukken van de noeste arbeid en de studie van het in verhouding tot niet-Joden ongewoon groot aantal erg talentvolle Joodse wetenschappers, onderzoekers, artiesten, auteurs enz., wordt de algemene gecultiveerde Jodenhaat in het Midden-Oosten voor deze briljante Joodse genieën nog meer aangewakkerd. Onbegrijpelijk en onacceptabel.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Saoedische krant: Waarom zoveel Joodse Nobelprijswinnaars en zo weinig moslims? Dat kan niet!

 1. Sabeltant zegt:

  Mensen met verstand van zaken weten hoe dat komt.

  Pim Fortuyn zei “de islam is een achterlijke cultuur”.

  Daarom geen universiteiten, geen kunst, geen kleur, geen lach, geen IQ, geen recht en geen leven.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant Waarom zijn er zo veel Joodse Nobelprijs winnaars en GEEN ARABIEREN? Behalve dan Jasser Arafat dan met de Nobelprijs voor pies!!!. Ja daarover had een bekende van mij, een oude Holocaust overlevende een theorie bedacht. De man had een gigantische hekel aan aartsvader Abraham. Hij noemde hem een psychopaat die zijn beide zoons wou vermoorden. De ene stuurde hij met zijn moeder Hagar zonder eten en drinken de woestijn in. Met de hoop dat ze beide de pijp uit zullen gaan. De tweede wou hij afslachten ..omdat hij stemmen in zijn hoofd had ..een schizofreen dus. En deze Abraham was net zo geschift als zijn soortgenoten in de tegenwoordige Midden Oosten; waar mensen zichzelf opblazen omdat ook zij horen stemmen in hun hoofd…Ik wou deze man pesten en zei: Ja! Dat is waar! ..Maar deze psychopaat is toevallig de aartsvader van de Joden en van de Arabieren. Dus ook van jou!..Hij gaf mij een interessant antwoord: Dat was waar. 2000 jaar geleden zagen wij eruit als Arabieren en wij hadden dezelfde mentaliteit en verstandsniveau. Maar in de tussen tijd hadden wij ook nog andere vaders, die wat meer talent hadden. Je kunt mij toch niet zeggen dat de Nederlandse Joden iets met dat primitieve rommeltje te maken hebben? De man had gelijk. In 2000 Jaar tijd, hadden de Europese Joden ook andere vaders ..soms uit liefde meestal uit verkrachtingen gedurende Kruistochten, de Zwarte Dood, pogroms in Oost Europa enz.. Deze vaders hoorden bij volkeren die behoren tot de intelligentste van de wereld. Alle Israëlische en Joodse Nobelprijs winnaars zijn van Oost Europese of Duitse afkomst. Bij de Arabieren of de moslims spelen nog andere factors grote rol: veelvuldige neef-nichthuwelijken en de opvoeding van kinderen die gedaan wordt door analfabete vrouwen. Moslims zijn niet voorstanders van goed opgeleide vrouwen, dus vinden het niet erg als hun kinderen wat minder presteren. Doordat de Europese Joden leefden in een omgeving met hoog culturele waarden, hadden zij zich de normen van hun omgeving overgenomen. Dat gebeurde vooral na de tijd van Napoleon Bonaparte waarin zij de vrijheid kregen zichzelf te ontplooien; iets wat voor Arabieren niet belangrijk is.

   Like

  • Sabeltand, dat is de spijker op de kop. De islam is een dood volk,die alleen maar bestaat uit Zombies. Zij kunnen nog niet eens 1 en 1 optellen en er is ook geen spoor van maar de minste logica. Bovendien zijn zij niet in staat geweest om sinds 1400 jaar, ook maar 1 millimeter qua intelligentie en moreel vooruit te komen. Diep tragisch.,

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Obama had z’n rieten rokje nog niet uit of hij kreeg al ’n Nobelprijs….!
   Dit maal voor de vrede…
   Als er één president is geweest die in die 8 ellendige jaren van zijn wanbestuur meer doden dan hij op z’n naam heeft gehad…?!

   De verscholen moslim kreeg de Nobelprijs voor de vrede toe hij 14 dagen in dienst was.
   Ja, van daar uit kan ik mij het gemor van die arabieren voorstellen…
   Zo van, hij wel en wij dan…?!
   Voor mij hebben ze gelijk.

   Stuur ze gelijk zo’n 200 van die kutprijzen voor alle mogelijke onderwerpen.
   Kortom,verzin maar wat…

   Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Als je zo vaak met je kont omhoog moet liggen om te bidden, houdt je weinig tijd over om te studeren. Ja waar de koran zit kan helaas niets anders meer zitten, dus blijf je lekker dom en stom.

  Like

 3. Visje zegt:

  Nouw ja zeg, is niet zo vreemd! hen eigen profeet kon niet eens schrijven, deze cultuur/ideologie loopt ver achter in ontwikkeling,
  -daarbij komt, dat ze haat uitdragen tegen alle anders denkende, terwijl het Joodse volk, het eerste onderwezen volk op aarde is, wat rechtstreeks door God is onderwezen, en al in de oudheid vér vóór waren op hen naburige medemensen, en nu nog steeds, is dat duidelijk merkbaar, ’n klein landje, maar groot’s zoals blijkt.
  De vele zegeningen die mede door de diaspora zijn gekomen, heeft ons dus vele meer nobel prijs winnaars gegeven. lijkt me duidelijk.

  mvg Visje

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Vredesprijs! het is dat het zo triest is anders zou je er hartelijk om moeten lachen. Net als de Vredeprijs die aan die boerenknol uit Duitsland werd toegekend. Het meest belachelijke ooit. Hele hordes binnenhalen met vernietigingsdrang en dan de Vredesprijs krijgen.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Die vredesprijs is er dan ook alleen maar om politiek correcte redenen gekomen, hoe anders kan je afval belonen?

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Heniusz. Nobelprijs voor de Vrede wordt gegeven aan mensen die niets anders kunnen dat ouwehoeren. Inderdaad het is een politiek-correcte prijs die zelfs aan despoten kan worden gegeven.

    Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  oké..oké.. er ZIJN hoogstaande Joden,
  maar die ENKELING heeft Palestina nooit verboden… ! 😛

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wat is een Nobel prijs nog waard, vandaag de dag.
  Ze worden uitgedeeld aan de grootste moordenaars.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Als de islam onderzoek en kritiek verbiedt kun je niet verwachten dat de kritische zin voor wetenschappelijk werk wordt ontwikkeld. Dogma’s belemmeren een wetenschappelijke houding.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Simpel….de joden zijn slimmer en ze gebruiken hun hersens en hebben geen last van inteelt !!

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Het antwoord is zeer eenvoudig is er ooit een moslim geweest die echt iets presteerde wat een nobel prijs waardig was? Ik dacht van niet. Onder de Israeliteiten zijn er honderden die dank zij hard werken en totale inzet prestaties geleverd hebben die een Nobel prijs meer dan waardig waren en zijn. Je kunt nu eenmaal geen nobel prijs krijgen zomaar omdat je een moslim bent. Ik zou denken het tegendeel.

  Like

 10. Duchesne zegt:

  ….why are there only monkeys climbing in trees and no cows? same kind of question with the same kind of answer…

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Nou die nobel prijs “voor de vrede” kuch…stelt weinig meer voor, die kunnen ze aan elk klootviool geven.
  http://www.franklinterhorst.nl/Arafats%20misdaden%20in%20Libanon.htm

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Op oude schilderijen zie je moslims alleen maar dadels en vijgen plukken voor de inmaak. Verder zijn er een paar geweest die iets van schilderskunst wilde beoefenen, echter de verf die ze gebruikten was geroofd en op de terugtocht door de hitte van de woestijn snel uitgedroogd, dus had ie niets om mee te schilderen. Oh ja, hetzelfde probleem bij volkeren in Afrika, daarom maakten ze “poepschilderijen” , met verdunde keutels van het vee werden op een soort linnen of jutte afbeeldingen geschilderd! Stonken nog jaren lang!

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Tsja, als je je neus ophaalt voor alle boeken behalve de koran, dan blijf je achterlijk.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Als iemand, per toeval, zou ergens in Friesland een Wijk- en dienstcentrum binnenlopen en zien wat de kinderen daar in een tekenclub, kunstzinnige vorming en muziek presteren, begrijpt dat de Friezen hoog intelligente mensen zijn en b) zij doen veel met hun talenten. Zij leven al honderden jaren volgens de leer van Calvijn (ben grote bewonderaar van hem) waarin het leidmotief is: God gaf de mens een land, maar het land (of wat dan ook) is niet volmaakt. Het is de taak van de mens het te verbeteren en mooier te maken. In Friesland past de leer van Calvijn perfect. De Friezen moesten hun land verbeteren en zorgen voor droge voeten. De terpen kunnen ze niet van de zee beschermen. De dijken van het Bildt zijn heel duidelijk op satellietbeelden te zien. De meeste Israëliërs hebben nooit van Johannes Calvijn gehoord en geloven niet zijn leer. Toch moeten ook zij, zijn leerprincipe toepassen om hun land te verbeteren; als zij in een land willen leven en niet in een dorre woestijn. De moslims denken dat ze van mijnheer Allah alles gratis en voor niks kunnen krijgen. Als ze maar zijn naam duizend keer per dag noemen en zeggen hoe fantastisch hij is, hoe groot, hoe sexy en andere geouwehoer. Werken zit niet in hun genen. Het is jammer voor ze, maar in de tijd dat andere intelligente volkeren doen er alles aan hun verstand te ontwikkelen, zorgen moslims uitsluitend voor de ontwikkeling van hun kloten. Zij leven op de princiepen van hun pedofiele en moordende profeet Mohammed. Kloten zijn het enige lichaamsdeel die bij hen actief is. Op de dag dat zij de principes van Calvijn zouden ontdekken, zouden de Nobelprijs winnaars uit zichzelf komen.

  Like

 15. christdus zegt:

  MoSSelstront met het IQ van een strontvlieg , wint uiteraard geen prijzen , ze zijn nog te lam en
  te stom om hun eigen hotels,torenflats enz te bouwen , daarvoor moeten Aziaten en
  Westerlingen aanrukken .
  Achterlijke stront-moSSels met je iSSlam .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s