VIDEO Jan Roos: De EU is niet Europa en Europa is niet de EU

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Jan Roos: De EU is niet Europa en Europa is niet de EU

 1. Flo zegt:

  Goed zo Jan,afbreken dat stelletje zichzelf benoemde heersers .Kots op Brussel ,met zijn meelopers .

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  De EU-elite doet me zelfs denken (dan reken ik dictators als Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler en Jozef Stalin even niet mee) aan een strip van De Rode ridder, getiteld ‘Heerser der diepten.” In dit verhaal was Johan, de Rode Ridder, na een schipbreuk aangespoeld op een tropisch eiland waar een groep inboorlingen (Bukaukas) en holbewoners (Grokkers) woonden die elkaar vijandig gezind waren door toedoen van een verderfelijke hogepriester, Irshales, die de Bukaukas terroriseerde met hulp van een reusachtige haai!
  Deze haai was een Carcharadon Megalodon, een prehistorische haai van 20 ton zwaar en 30 meter lang (!), en werd Gorgalodon genoemd die alleen maar met mensenoffers getemd kon worden! Johan wilde toen een einde maken aan het schrikbewind van Irshales en Gorgalodon en hij wist met de grootste moeite de Bukaukas en de Grokkers te verenigen om dit te bewerkstelligen waarna de reuzenhaai hierdoor onbedoeld zelfmoord pleegde en de valse hogepriester door een inboorling-meisje werd vermoord wiens vader hij had omgebracht en haar had begeerd.
  De desbetreffende eilandbewoners zijn symbolisch de Europeanen die door de hogepriester, de EU-elite, worden onderdrukt waarvoor hij de reuzenhaai, de islam, inzet! Inderdaad is de EU helemaal GEEN Europa en Europa NIET de EU daar alle volkeren in dit werelddeel bijna nooit zijn te verenigen, zelfs niet als je ze macht, geld of een luxe leven in de strot duwt! Stel dat er nog een Carcharadon Megalodon zou bestaan en de EU-elite aan hem werd geofferd dan weet dat tuig vast niet ongedeerd uit diens maag te komen, iets wat de profeet Jonas wel met een walvis lukte!

  Like

 3. Jade zegt:

  Even ingaand op de laatste zin van Jan Roos…
  De val van de Sovjet-unie liet 69 jaar op zich
  wachten, en kostte 100 miljoen mensenlevens.
  Ik hoop dat dat Europa bespaard blijft om
  die klootzakken in Brussel weg te krijgen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Goed gezegd Jan Roos. iedere keer wordt ik dood en dood ziek van dat Europa gebral terwijl de politieke oplichters heel goed weten dat ze de EU bedoelen. Het is een vooropgezet plan van aanpak met het oog op hersenspoeling. Als je het maar vaak genoeg hoort ga je het geloven. Ben bang dat de jonge generatie’s (in tegenstelling tot de ouderen) die op de scholen intensief gehersenspoeld worden met het EU annex Europa virus hier niet meer tegen opgewassen zijn.

  https://langleveeuropa.nl/2014/03/eu-overweegt-indoctrinatie-op-basisschool/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s