Anti-emancipatie-moslima’s

Screenshot_11

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De dwingende dwang van moslima’s

Ze zijn veelvuldig in het nieuws de laatste tijd: anti-emancipatie-moslima’s. Eerst via de ‘Nederlandse’ islamitische ‘politieke’ beweging NIDA met haar uiterst kromme zienswijze, en de afgelopen dagen steeds vaker met IS-bruiden (doorgaans niet de meest intelligente meisjes) die een terugkeer naar Nederland eisen. En nu is er natuurlijk óók nog een ‘politie’-moslima (in opleiding) die het mogen dragen van een hoofddoek in uniform wil afdwingen. Elk argument dat zij aanvoeren wordt in beginsel gestaafd op ‘oh wat ben ik zielig’ en als dat niet werkt, wordt dat automatisch, u raad het zelf al, racisme en/of discriminatie. Zijn zíj nu ècht zo dom of houden zij òns voor dom…?

Omdraaien, uitbuiten en door blijven etteren

Over NIDA gaan we het niet meer uitgebreid hebben, haar DENKbeeld is uitsluitend gebaseerd op de islamitische logica, lees: qua redenatie zó 180 graden krom dat u het zelf niet eens verzonnen krijgt en totaal niet overeenkomstig met de westerse normen en waarden. Uitsluitend en volledig gericht op een (geleidelijke?) wereldoverheersing van de islam. Het is echter kenmèrkend dat moslims ergens naartoe gaan (zèlf hier naartoe komen) en/of ergens aan beginnen en daarbij, vooraf(!), verdòmd goed weten wat de reeds vastgestelde richtlijnen en regels zijn, maar als ze er eenmaal zitten alles naar hun islamitische hand willen zetten. Eerst met gejank en zielig doen, daarna, à la DENK, door te stoken tussen andere bevolkingsgroepen met al snel opvolgend; demonisering (denkt u hierbij o.a. aan de Turkse toestanden hier), intimidatie, dreiging en uiteindelijk geweld (Midden-Oosten, Indonesië, Afrika etc. etc.). En politiek en Justitie gaan er waarschijnlijk weer met open ogen intrappen, uit angst voor de inmiddels zeer sterk gebleken internationale zelfstandige naamwoorden: discriminatie en racisme.

Ze zijn eenvoudigweg NIET te vertrouwen

Uit recent onderzoek is al gebleken dat juist allochtone/islamitische ‘medewerkers’ binnen Justitie uitermate vatbaar zijn voor het criminele/corruptie-virus. Waarom men daar geen paal en perk aan stelt, is mij dan ook een raadsel. Laat ze vooraf eenvoudig een aantal voorwaarden lezen èn ondertekenen en u bent klaar. Blijken ze daar achteraf moeite mee te hebben of zich er niet aan te houden? Prima, niet zeuren dan en opzouten!

Als politieagent is het, uit formaliteit, uniformiteit en neutraliteit, verboden om openlijke uitingen van geloofsovertuiging te voeren in combinatie met het politie-uniform. Het woord uniform zegt het zelf tenslotte al: iedereen gelijk. Nu is er echter een ‘politie’-moslima in opleiding die daar, bijna aan het eind van haar opleiding, ineens(!) problemen mee heeft. Zij vindt het discriminatie dat ze haar achtergebleven ‘geloof’ niet mag uitdragen. Haar – eveneens moslima – advocate ziet dat uiteraard exact zo. Iedereen mag, volgens haar/hun leugens (onder ede verklaard dus meineed?) uitingen van geloofsovertuiging in combinatie met het politie-uniform dragen, behalve moslims… discriminatie dus!

Deze Polima zit al een tijdje in opleiding, dus ze wist vooraf wel degelijk waar ze aan begon! Die wet is er al vanaf 2008, dus nu achteraf niet janken en, islamgetrouw, proberen de zaken om te draaien! Mijns inziens zou overigens èlke uiting van geloofsovertuiging in het openbaar verboden moeten worden. Daarmee wordt elke vorm van onderscheid uitgesloten en is iedereen gelijk. Geloven (óók, nee, juist in Allah) doet u dus maar thuis.

Ook erg recent deze dagen

Het blijft met nadruk weer oorverdovend stil als het gaat om de dadergroep/afkomst van de huftertjes die men liefkozend ‘loverboys’ noemt. Omdat niemand het doet, doe ik het dus zelf maar: het grootste aantal (overigens gemakkelijk te beïnvloeden en goedgelovige) slachtoffers van deze mensenhandelaren valt voor de mooie bruine ogen en de mooie kletspraatjes en slijmverhalen van deze overwegend moslimslavenhandelaren. Ogenschijnlijk zijn ze echt heel aardig en galant naar onze dochters, maar de slavenhandel (tegenwoordig heet dat mensenhandel), vernedering en mishandeling zitten hen klaarblijkelijk al van heel jongs af aan in het bloed. Achter die mooie bruine ogen gaat heel vaak een zeer verrot en zwartgeblakerd breintje schuil. Waarschuw uw dochters voor deze bevolkingsgroep mensen, ik kan het niet vaak genoeg zeggen!

Maar er is ook goed nieuws

‘Ontheemde’ Nederlands-Marokkaanse jongeren trekken massaal naar Marokko, waar het momenteel economisch erg goed gaat en waar zij wèl de kansen krijgen die zij hier zeggen niet te krijgen. (Ze komen er nog wel achter hoe men daar over ze denkt… en dan willen ze natuurlijk weer terug). Maar, er vanuit gaande dat zij inderdaad naar hun ideale leef- en werkgebied vertrekken, heb ik nog een dringend advies; boekt u een enkele reis en vergeet uw (dementerende) grootouders niet mee te nemen, want hier begrijpt niemand hen vanwege het taalprobleem dat door henzelf is gecreëerd, doordat zij zich altijd afzijdig hebben gehouden van de westerse samenleving waar zij welkom waren. En neemt u dan ook meteen uw ouders mee , die op hogere leeftijd tegen dezelfde problemen gaan aanlopen, want ook zij beheersen de Nederlandse taal niet goed genoeg en zullen in hun straks gevorderde dementie terugkeren in hun moedertaal. Dat scheelt weer met invliegen van ‘mantelzorgers’ uit Marokko en Turkije voor deze ‘onbegrepen’ ouderen.

Dat gezegd hebbende… Turkije is economisch overigens ook héél erg aantrekkelijk geworden voor jonge Neder-Turken. Er zijn heel veel banen vrijgekomen de afgelopen tijd. Wat zeg ik, overal waar de islam 100% is vertegenwoordigd, is het een waar paradijs voor moslims. Ik zeg; mensen, ga terug en leef eindelijk eens volledig gelukkig i.p.v. hier proberen te krijgen wat u daar al hebt. Het werkt hier alleen maar frustrerend voor u met al die ongelovigen en heidenen en het klimaat en het weer zijn hier óók nog eens slecht voor uw gestel. Dáár is het allemaal véél beter! We houden niemand tegen, echt niet! Beloofd! Maar wel daar blijven dan hoor, ook als het toch tegenvalt.

Ja mensen, het irriterende, indringende islamitische gejank komt overduidelijk niet alleen meer uit de minaretten en de geluidsboxen aan die torentjes… Moderne moslima’s; met doeken bedekte jankvarkens zijn het geworden. Doodmoe word je ervan. (‘jankvarken’ is overigens een gebezigde algemene kreet voor iemand die zeurt en is niet gekozen om extra te beledigen)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Anti-emancipatie-moslima’s

 1. Rensk. zegt:

  Deze Jihadbruiden zij n naar het kalifaat vertrokken om macht en status. Nu het daar niet gaat zoals ze gedacht hadden willen ze weer terug. Met de wetenschap dat ze bepaald niet verstoten worden door de moslimgemeenschap, maar met veel lof binnen worden gehaald. En op wiens kosten? Juist de autochtone Nederlander. En dan zie ik hier een stukje over een halve zool die in debat wil met jihadstrijders en ik neem aan bruiden. O wat heb ik een hekel aan dat soort achterlijke mannen. Keihard dood laten vallen die gasten en beslist niet binnen halen. Ze wilden er heen en nu blijven ze ook maar daar. Goede les voor degenen die zoiets ooit nog in hun kop halen.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Dat Kopvod is alleen maar bedoeld om ONS te jennen en te intimideren! Net als dat zgn. bidden op De Tempelberg. Is gewoon Israelpesten en intimidatie!!

  Like

 3. tjonge zegt:

  “De dwingende dwang van moslima’s”
  .
  had een mooie titel geweest voor suske en wiske 🙂

  Like

 4. tjonge zegt:

  ‘jankvarken’
  .
  vind het een belediging voor varkens om vergeleken te worden met pislamtuig !
  varkens zijn tevens zeer intelligent, daar kan je een ploflim niet op betrappen…

  Like

  • Rensk. zegt:

   @tjonge zat vandaag ook te denken dat varkens eigenlijk hardstikke leuke en intelligente dieren zijn. Toch zeg ik ook wel eens dat Timmermans op een varken lijkt. En dan bedoel ik dat niet positief. Ik vind eigenlijk dat hij beter met een dikke vette vieze duivel vergeleken kan worden.

   Like

 5. Cynicus zegt:

  Is het weer niet (alweer) een of ander tegenwerkend moslim zeikpartijtje ??

  In de Herbreeuwse betekenis van satan als aanklager ofwel tegenstander. Zeuren, zeiken en ouwehoeren, roddel en achterklap verspreiden. om mensen te ondermijnen.

  Satan is een kinderachtige ellendeling.

  Satan is tegen alles wat goed is !

  Dat is wel duidelijk…….. !

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Ik word onpasselijk van die foto.

  In plaats van gezonde lachende dames die met volle teugen van de vrijheid in het westen leven zie ik een paar in voddenbalen gestoken misbaksels waar elke vorm van leven uitgeslagen lijkt te zijn. Fletse holle ogen in een onbewogen gezicht.
  Elke vorm van romantische inspiratie zal bij het aanzien van deze “dames” als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wat een afschuwelijke voorbeelden van vrouwenonderdrukking.
  Het eerste wat in mij opkomt… rot vlees, kadavers, onmetelijke haat en de dood.
  Voor deze “vrouwen” moet het leven een hel zijn. Het straalt er vanaf.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik vind ze juist heel erg arrogant de wereld inkijken. Ik zie wel een onbewogen gezicht dat dan weer wel. Alsof ze niet bij hun gevoel kunnen komen Echter als je zo in elkaar steekt heb je idd heel weinig vrolijkheid in je. Vrolijkheid is sowieso met een lantaarntje te zoeken in de moslimwereld. Het is en blijft een duistere cultuur.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die misbaksels zijn dus de Meiden van Halal, die nu al jaren en jaren bezig zijn, de ongelovigen ervan te overtuigen, dat het leven van een moslima juist allesbehalve een hel is.
   Maar ja, bij óns lukt ze dat dus niet, want daarvoor zijn we ongelovigen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Gewoon GEEN aandacht meer aan schenken,…: OOK NIET..als ze met busladingenvol vervoerd worden , ter verminking van hun ‘onderlichamen’, ( alleen jammer dat als er ‘ZIEKTEGEVALLEN DAARNA.’ voorkomen, ..dit WEER ..ten koste komt van…de geminachte ..autotochtonen!.

   Like

 7. laura van der storm zegt:

  Zielepoten!!! of moet het zijn zielenpoten?

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Als je een hoofddoek draagt hoor je tot de veestapel van je man, vader dan wel broer. Zo zijn de regels bij de islam.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Vandaag in Nieuwsuur een repo over de verloedering van (een wijk) in Schiedam. Deze wijk kan ook van elke willekeurige grote/kleine stad zijn. Per dag hobbelt dit land verder achteruit! ‘Schiedam’ is nu al representatief voor half Holland in 2030 of nog eerder! Bekijk deze repo eens, als je hem niet gezien hebt. Nederland ten voeten uit, verkloot tot en met!! SCHANDE!!

  Like

 10. ReneKampers zegt:

  Een kopvod voor een moslima kan eenvoudig niet als zij politie-agent wil spelen . Het doel van een uniform is de persoonlijkheid wegnemen .Met een vod op de kop is de moslima-agente duidelijk herkenbaar . Welke Nederlander , ene die tegen de Islam is wil zich de les laten lezen door een Allah-hoer Als die kopvod toch wordt toegestaan waarom niet een politie-pet met varkensoren voor de anti islammers of een groot kruis op de pet voor een katholieke agent , voor de agenten met gevoel voor humor.. Mickey Mouse oren

  Like

 11. fleckie zegt:

  Ook het bericht van ZDF teletekst, 120, d.20.10.2017 , is interessant:’…MERKEL ..STEHT..FEST..ZU..EU-FLUCHTLINGSPAKT’……TROTZ des erbitterten STREITS mit der TURKEI steht Bundeskanzlerin Merkel ..FEST zum..EU-FLUCHTLINGSABKOMMEN mit ANKARA. Nach den ersten HILFEN von bis zu 3 MILLIARDEN EURO solle dieselbe Summe noch einmal fliessen,sagte die CDU-CHEFFIN zum Auftakt des EU-GIPFELS.” HIer leistet die TURKEI Herausragendes”. Gleichzeitig will Merkel aber die HILFEN zur VORBEREITUNG eines TURKISCHEN ..EU-BEITRITTS kurzen……………Im Kreis der EU-LANDER gibt es allerdings kaum Unterstutzung fur einen BRUCH, DA ANKARA als ..WICHTIGER PARTNER in der..FLUCHTLINGSKRISE ..gilt. …..<<<<<<<<<<fleckie: hoe is het toch mogelijk dat andere landen die brutaliteit zich laten welgevallen?( tja, het spreekwoord 'FRECHHEIT SIEGT', komt hier goed van pas)

  Like

 12. Jan zegt:

  Zijn zíj nu ècht zo dom of houden zij òns voor dom…?

  Die kwartiermakers weten dat zij met hun gejammer bij linksvolk alles gedaan krijgen en zo hun kalifaat kunnen bouwen. ‘Ons’ slaat dus op slinksvolk, de eeuwige landverrader die alles doet voor geld (zie Clinton die uranium verkocht aan Rusland voor eigen gewin)

  Like

 13. christdus zegt:

  enkele reis vuurpeloton , sofort abknallen .

  Like

 14. Marian zegt:

  Ik vertrouw geen enkele moslim. Zij hebben nu eenmaal geleerd ons te haten. Bij het minste geringste laait dit op en zijn ze nog zelfs in staat te doden.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Klopt elke moslim haat elke niet-moslim omdat die zich niet heeft onderworpen aan de islam. Ze zullen voor de vorm vriendelijk tegen niet-moslims doen maar dat is taqqia ofwel misleiding.

   Like

 15. Cynicus zegt:

  Moslims zijn heel goed in het bedriegen en misleiden van niet-moslims. Het is de heilige plicht om niet-moslims te bedriegen en te misleiden. Deze heilige plicht staat beschreven in de koran. De islam eist onderwerping aan de islam en alle middelen zijn geoorloofd, terreur, geweld, bedrog, slijmerij enzovoorts enzovoorts

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  **Ze zijn eenvoudigweg NIET te vertrouwen**

  Allah is hun enige levensrichtlijn en hun baarmoeder is beschikbaar ter voortplanting van hun geloof.

  Like

 17. Derk zegt:

  Volgelingen van allah kunnen niet anders. Ze zijn zodanig gehersenspoeld dat het niet mogelijk is om dat kwijt te raken. En als er geen “heidenen” meer voorradig zijn, dan gaan ze elkaar de “maat” nemen en/of vernietigen. Dus uiteindelijk zal de “ware” islam overblijven. Nou veel geluk met zo’n overwinning of is het “verlies”.

  Like

 18. Destijds had de Nederlandse striptekenaar Gregorius Nekschot al beklijvend op papier gezet wat onveranderd te verwachten valt:.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s