“Homo’s zijn afval”, zegt Marokkaanse minister voor Mensenrechten

Screenshot_33

Mustafa Ramid (foto), de Marokkaanse minister voor Mensenrechten, heeft homo’s “afval” genoemd. Hij zei dit toen hem werd gevraagd naar een nieuwe VN-richtlijn. Die wil dat zijn land een wet schrapt die gevangenisstraffen voorziet voor seksuele relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Aan de nieuwe VN-richtlijn wil Ramid zichtbaar geen tijd verliezen. In een filmpje op de Marokkaanse nieuwswebsite Le Site Info vraagt een journalist de minister naar de richtlijn. De camera wordt weggeduwd en de minister wandelt weg, maar vertelt nog snel: “Veel belang moet daar niet aan worden gehecht, homo’s zijn afval.”

Lees verder>>>
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, homofobie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, Marokko, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Homo’s zijn afval”, zegt Marokkaanse minister voor Mensenrechten

 1. De Marokkaanse minister van mensenrechten moet gauw een grote schop onder zijn hol krijgen,want hij hoort niet in de functie van b.g. organisatie. Laat hij zich maar eerst druk maken over de pedofilie, genitale verminking, slavenhandel, mishandelingen en geitenneukers in de wereld.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Heb je die boevenkop goed bekeken?
   Zou me niks verbazen als zijn hele familie ons hier al zit uit te vreten.
   En datgene wat hier niet is zit ons in Marokko uit te vreten dmv. kinderbijslagen, werkeloosheidsuitkeringen en smartegelden.
   Die marokkaanse Rif-apen, zijn zonder enige uitzondering van hetzelfde gehalte.
   Totaal onderontwikkeld, bijzonder agressief, kunnen geen vrouw in haar waarde laten en alles wat afwijkt van hun eigen achterlijke levensomstandigheden of waandenkbeelden op het gebied van “geloof”, moet dood.
   Ga me nou niet vertellen dat dit slechts Berbers zijn en dat de goeie marokkanen in hun eigen land zijn gebleven….

   Iedereen die uit die Godverlaten landen komt is Noordafrikaans roverstuig,!
   Iets anders is het niet, en moet zo snel mogelijk ons land uit geschopt worden!

   Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  En wij, Nederland, wel wij importeren marokkanen want die zijn zo’n verrijking voor onze cultuur. Ze blokkeren straten en eisen tol voor wie er door heen wil en schoppen bij voorkeur hondjes van oudere dames dood en zien niet op tegen een verkrachtingetje hier of daar en natuurlijk rammen af en toe een oude man in elkaar, wat is onze cultuur verrijkt afgezien van het gekrijs van een moskee hier of daar. Met dank aan de linkse elite en natuurlijk de laatste drie Rutte “verrijkingen” tjonge tjonge wat zijn we daar blij mee.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  WILLEN JULLIE MEER OF MINDER MARROKANEN ?
  MINDER-MINDER-MINDER GEEN !

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Laat ik nu een enorm groot stuk afval zien op een of andere foto boven!!
  Ruimen die hap als zijnde de varkenspest!!!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  En dát noemen ze een minister voor mènsenrechten? Wat verstaan zij dan wel onder mènsen? Salafisten?

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Minster van MENSENRECHTEN. Bizar. Overigens krijgen wij hier een minister die rechtstreeks uit de VN komt. Dat wordt nog wat. VN heb ik allang niets meer meer.

  Like

 7. Feniks zegt:

  Dit soort figuren bewijzen het, de VN heeft geen enkel bestaansrecht meer.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  En dat soort lieden leven in onze maatschappij, worden door ons onderhouden (ook in Marokko) en daar moeten wij respect voor hebben? Ik denk het niet (ik zag kort geleden een filmpje op youtube , waarop te zien is dat 2 moslims elk achter een schaap staan. 3 keer raden waar ze mee bezig waren. Kennelijk is dat niet in strijdt met de koran. Achterllijk volk en arme schapen. Die moslims leven nog in de steentijd. (daar hebben ze ook het stenigen aan over gehouden)

  Like

 9. abouneenee zegt:

  Nu de Nederlandse rechter besloten heeft dat EU-wetgeving Marokkanen bombardeert tot ras, is de Marokkaanse minister er alles aan gelegen om eens lekker te schelden op de minderheid die juist door zijn ministerie beschermd zou moeten worden. Mensenrechten horen voor iedereen te gelden, maar om dat snapt deze inferieure manspersoon niet. Mag ik dat zeggen of heb ik nu een heel ras beledigd omdat een Nederlandse rechter dit stukje waarschijnlijk zal lezen alsof ik alle Marokkanen inferieur zou vinden. Ik sluit het ook niet uit gezien mijn ervaringen met een groot deel van de Marokkanen die ik in mijn leven heb mogen ontmoeten. Op grond daarvan zou ik bijna denken dat er met de hele groep iets mis is en als zelfs een Marokkaanse minister dit soort uitspraken doet, helpt het mij niet van deze opvatting afscheid te nemen, hoe graag ik ook de wereld door een roze bril zou willen zien.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Misschien is deze Lullo zelf HOMO!! Uit welingelichte kringen weet ik dat in de grote/kleine steden in Holland veel allahtonen in de homoprostitutie werken!! ‘Geven’ heeft bij de mossels niks met homozijn te maken! Iemand die ‘neemt’ is eerder genoemd ‘stuk afval’, ook als het een dier betreft!! In Egypte is een tijd terug een fatwa uitgeroepen voor soldaten die ver weg van hun vrouwen waren; die mochten HÉT onderling doen!!

  Like

 11. delamontagne zegt:

  EEN ANDERE MAROKAANSE MINISTER VAN GELOOFSZAKEN ZEI GISTEREN WEER IETS ANDERS…………..
  */*/*/
  Een Marokaanse Minister vindt christelijke Marokanen en/of Shiïeten een kwalijk Virus dat de Natie bedreigt.

  De Marokaanse Minister van Religieuze Zaken ”
  Ahmed Toufiq”, heeft verklaard dat Marokanen die het Christelijke geloof hebben aangenomen of Shiëten, een virus zijn die het land bedreigen.
  Hij zei dit tijdens een Parlementaire Zitting gisteren, volgens het Agentschap EFE

  Toufiq reageerde op een parlementaire commissie van Raadslieden die antwoorden op vragen gesteld over het gevaar van burgers die belijdend Christen zijn.
  De minister zei dat de staat alles weet van burgers die beweren Christen te zijn, waar ze wonen en wat ze doen.
  Hij beantwoorden op vragen over “het gevaar” van de verspreiding van Shi’isme Christendom.

  Mijn prioriteit is om het land gezond te houden, maar dat wil nog niet zeggen dat het geen “ziekten” kent.
  De virussen die met een gezond lichaam in aanraking kunnen komen, ZIJN niet hetzelfde als virussen die een ziek en kwetsbaar lichaam raken.

  BRON

  ledesk.ma

  Like

 12. ReneKampers zegt:

  Inderdaad die Marokkaanse minister heeft gelijk …..Islamieten zijn afval

  Like

 13. Hendrik zegt:

  ik vind moslims afval. Daarom wil ik er ook geeneen in Europa hebben.

  Like

 14. Armani zegt:

  Ik heb liever met homo,s en lesbiennes te doen ,dan met mensen die achter een Pedofiel schapen en ezel verkrachter Mohammed aanlopen die al 1400 jaar dood is , want dat was een beest

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Typisch Moslim-Broederschap figuur. Keurig in het pak, netjes getrimde baard bijna niets aan te zien die buitenkant. Morsi de ex president van Egypte liep er ook zo bij. Kijk eens naar deze link wat zijn islamitische vriendjes van de gewapende tak Hasm in Gizeh hebben uitgespookt. Maar liefst meer dan 30 politie agenten afgemaakt.https://nos.nl/artikel/2198910-zeker-dertig-agenten-gedood-bij-vuurgevecht-in-egypte.html

  Like

 16. Jean zegt:

  Islamieten zijn afval zelfs levensbedreigend afval en dat afval moet hééééél snel definitief opgeruimd worden willen wij niet allemaal slachtoffers worden van dat smerig afval.

  Like

 17. Cleo zegt:

  Iemand die van jongsaf via zijn ideologische opvoeding er werkelijk alles aan doet om uiterlijk (Mohammed-baard, Mohammed-jurk, gedragingen ten opzichte van meisjes/vrouwen en niet-islamieten, homo’s) en innerlijk (via haat-aanwakkerende teksten over niet-islamieten, meisjes/vrouwen, homo’s) ‘het’ islamitische rolmodel ‘Mohammed’ te evenaren, komt qua beschaving/intellect/ontwikkeling in dit opzicht ook NOOIT vooruit!

  Het blijft met dit soort figuren ‘water naar de zee dragen’, tenzij iemand hen de ogen daadwerkelijk opent!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Het lijkt wel of sommige hier over verbaasd zijn dat hij zo iets zegt.
  Is er dan iemand die ooit een Marokkaan iets anders heeft horen beweren.
  Dit is normaal standaard mossel gedrag.
  Ik zou het raar vinden als hij iets anders zou beweren, en zou pleiten voor verdraagzaamheid voor homo’s.
  Dan wordt het pas echt verdacht.

  Like

 19. Jade zegt:

  Ik denk dat homo`s meer verstand van
  mensenrechten hebben dan deze
  omhoog gevallen geiteneuker…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s