Juncker plant de EU-superstaat

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Doel: de Verenigde Staten van Europa

De staatkundige soevereiniteit van de verschillende EI-lidstaten dient ten gunste van een vanuit Brussel geregeerde EU-superstaat te worden opgegeven. De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, publiceerde onlangs een paar van zijn dromen en visioenen.

Die Freie Welt

Aan het einde van de talrijke politieke en administratieve omwentelingen die op de EU en haar lidstaten afkomen, dienen de Verenigde Staten van Europa met een centrale regering in Brussel te staan. Dat zijn de dromen en visioenen van de huidige voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, en enkele anderen. Aan het hoofd van de nieuwe superstaat staat een EU-president; de huidige functies van voorzitter van de Europese Raad en ook de op dit moment door Juncker bezette functie van voorzitter van de Europese Commissie vallen weg. Een EU-minister van Financiën beheert de gezamenlijke begroting van de nieuwe staat, die zichzelf voedt uit de nieuwe, speciaal voor de financiering van deze begroting gecreëerde belastingen.

Ook de politieke beslissingen worden in de zin van Juncker en zijn op dezelfde golflengte liggende collega´s aangepast. In plaats van zoals tot nu toe unaniem moeten stemmingen in de toekomst met een gekwalificeerde meerderheid kunnen worden aangenomen. Zo dienen volgens Juncker “efficiëntere beslissingen” mogelijk gemaakt te worden. Nu schreeuwt men echter al van de daken dat met deze stap dwarsliggers zoals Hongarije, Polen en andere kritische stemmen monddood gemaakt en in het gelid gebracht moeten worden.

Juncker´s dromen voorzien erin dat het aantal leden op de korte termijn tot 30 toeneemt. Bovendien dienen de rijkere landen de armere landen financieel te ondersteunen. De in Duitsland bekende financiële compensatie voor de deelstaten staat hier model voor het idee, dat dan “cohesie” genoemd dient te worden. Veel van deze dingen wil Juncker uiterlijk tot 2019 op gang gebracht hebben; dan namelijk is zijn ambtsperiode afgelopen. Als potentiële opvolgster wordt Christine Lagarde genoemd, de huidige presidente van het Internationaal monetair fonds (IMF).

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, Bureaucratie, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, EUSSR, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Juncker plant de EU-superstaat

 1. Statler & Waldorf zegt:

  500 miljoen Europeanen die zich laten ‘leiden’ door een permanent letterlijk en figuurlijk bezopen mafketel die denkt Karel de Grote, Napoleon en Hitler te kunnen overstijgen.
  500 miljoen Europeanen die dat ook toelaten.
  Die 500 miljoen verdienen niet beter.
  Ik geloof niet in een God en dus ook niet in een hemel.
  Best jammer, dan pleur je toch van het lachen van je hemelse wolk over 40 jaar wanneer je naar beneden kijkt.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wanneer wordt die levensgevaarlijke Europeanenhater nu eens eindelijk opgesloten in een isoleercel “voor de rest van zijn leven” met links in een isoleercel die Nederlander timmerfrans en rechts in een isoleercel die Duitse mùrkel.
  Of moet eerst onze identiteit, nationaliteit, eigenheid, onafhankelijkheid en vrijheid voor 100% naar de kloten????

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Juncker plant zijn ideeën tussen het legen van een fles Whisky en het begin van een fles Schnaps. Op deze wijze krijgt hij zijn super verlichte gedachten.

  Like

 4. M. zegt:

  Zij mensen nou zo blind? Door wat voor schuim is de EU opgericht? Wat voor ideologie hadden die met dat rechterhandje omhoog? Wat voor ideologie hebben de mensen die nu door onze strot worden gedrukt door dezelfde EU?

  Like

 5. MF zegt:

  Bepaalt Juncker dat?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Dat komt erbij uit , wanneer je Leverceroze in eindstadium hebt !
  Zuiplap !

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Juncker verwijt Orban dat hij niet solidair is met EU. Was het maar zo dat Juncker Rutte verwijt dat ie niet solidair is met EU. Was het maar zo.
  Solidair met landen die er een ander bestedingspatroon op na houden. Als mijn buren er lekker op los leven en ik let op dan mag ik dus aan het eind bij leggen. Dit is een complete nachtmerrie met die griezel van een Juncker

  Like

 8. ReneKampers zegt:

  Als dat zo verder gaat dan worden het geen verenigde staten van Europa maar de
  verenigde Islamstaten van Europa

  Like

 9. Jan zegt:

  Waarvoor staat die maffe vlag met die strepen en die sterren? Europa is GEEN Amerika en daarom is die vlag compleet lachwekkend. De strepen in de Amerikaanse vlag staan voor de 13 koloniën en de sterren voor de staten en niet voor landen waaruit Europa bestaat. Die Junckervlag is dus even nep als de EU zelf en daarom is de EU alleen te vergelijken met de totalitaire sovjet unie waarvan men het gezicht kon zien toen Catalonië een referendum wilde houden.

  Like

 10. Marian zegt:

  Grootheidswaanzin van Juncker, dat heb je als je hersenen op alcohol staan.

  Like

 11. willem zegt:

  Het is te hopen dat hij het zelfde lot ondergaat als Hitler op 30 april 1945

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Juncker, Merkel, Verhofstadt, Timmermans, Dijsselbloem, Schulz enz. lijken haast op ouders die kinderen constant maar complimentjes geven als ze zo goed presteren (vooral als die kinderen zogenaamd hierdoor perfect en gelukkig zouden worden, gelijk naar de EU) en hooguit kritiek op buitenstaanders geven als die het daar niet mee eens zijn. Wie echter anderen, maar ook zichzelf, steeds maar de hemel in prijst doet gewoon aan een knap straaltje van (zelf)bedrog, gelijk aan allerlei beroemdheden wiens duistere kanten in de vorm van drankzucht, drugsgebruik, aanrandingen, overmatige bezittingen en rijkdommen, arrogantie etc. lange tijd verborgen werden gehouden maar thans weer uit de stinkende rioolputten of doofpotten worden gevist!
  Die hele zogenaamde EU-superstaat is, gelijk aan de vroegere USSR, een kunstmatig misbaksel vol boze en ontevreden burgers die je NOOIT kunt transformeren in hetzelfde volk. Of gaat Juncker soms ook in Alaska vissen op zalmen in de hoop een exemplaar te vangen dat meer dan 80 pond (40 kilo) weegt, zoals dat vaak bij Donald Duck gebeurde, om te laten zien hoe geweldig hij is of een dure sportauto te winnen! Ikzelf heb een gruwelijke afkeer van jagen en sportvissen en als Juncker zelf een keer voor vis gaat spelen in de rivier dan hoop ik dat degene die hem vangt hierna niet tentoonstelt of weer in het water teruggooit maar hem op de stinkende vuilnisbelt van de geschiedenis deponeert, gelijk aan dat gore EU-tuig dat ik al vernoemde!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s