OPEN BRIEF VAN HET NEDERLANDSE VOLK

Screenshot_25

(Door: Ron Marechal)

Aan de regering van Nederland,

Het spijt ons u te moeten laten weten dat het voor ons onmogelijk is in te schatten of wij onze belasting tot 21-12-2017 nog wel kunnen en willen betalen. Onze financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invalidenwet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz., die U op ons heeft losgelaten. Door al uw wetten zijn wij zo terneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat wij niet meer weten waar wij aan toe zijn, hoe wij hier nog kunnen zijn en of wij hier nog wel willen zijn.

Men heeft ons genoodzaakt te betalen voor Milieubelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Precariobelasting, Loonbelasting, Onroerendgoedbelasting, Overdrachtsbelasting, Staatsbelasting, Straatbelasting, Rioolbelasting, Grondbelasting, Wegenbelasting, Verzekeringsbelasting, Beursbelasting, Weeldebelasting, Gemeentebelasting, Dividendbelasting, Successiebelasting, Hondenbelasting, Vermakelijkheidsbelasting en Waterschapsbelasting.

En verder voor tabaksaccijns, benzineaccijns, gedistilleerd accijns, zegelrecht, registratierecht, invoerrecht, uitvoerrecht, statistiekrecht, reinigingsrecht en wat er nog meer aan rechten zijn.

Voorts krijgen wij de plicht om bij te dragen aan WAO, AOW, WW, WWW, UWV, VVV, BTW en tal van andere W-s als ook aan Zorgverzekering, Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Brandverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering,  Ziektegeldverzekering,  Kostbaarhedenverzekering en andere zekerheden die inmiddels allang niet meer zo zeker zijn met dit kabinet.

Wij betalen liggeld, stageld, loopgeld, wachtgeld, parkeergeld, tolgeld, sluisgeld, schoolgeld, inschrijfgeld, uitschrijfgeld, lesgeld, kijk- en luistergeld en hoe dan ook: heel veel geld !!! Wij worden verzocht en of verplicht om bij te dragen aan Dierenbescherming, Vrijheidsbond, Kankerbestrijding, Astmafonds, Leprafonds, Nierfonds, Kinderbescherming, Rampenfonds, Begrafenisfonds, Geheelonthoudersfonds, maar ook het Rode Kruis, Gele Kruis, Oranje Kruis, Groene Kruis, het Witgele Kruis en een regenboog aan andere kruisen.

De regering en anderen die in haar naam regeren, hebben ons zó geregeerd dat wij niet meer weten wie we zijn, of we er zijn en of we er nog wel willen zijn. Wij zijn verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, geëvalueerd, gezuiverd, ingesloten, opgesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, gesommeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, voorgelicht, uitgelicht e n… door U opgelicht !!!

Wij hebben tot nu toe ons leven doorgebracht met het invullen, inschrijven, opschrijven, overschrijven, halen, betalen, opsturen en bekrachtigen en tekenen van formulieren. Wij hebben al honderden keren verklaard dat wij zijn geboren, waar en wanneer…. waarom? Wij worden achtervolgd door actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen, zowel schriftelijk als telefonisch (liefst onder het eten) en zelfs thuis aan de deur. Ons enige geluk is dat wij geen geld over hebben om te kunnen steken in ING, ABN-AMRO en alle andere Rothschild banken, Palm Invest, Easy Life, Dubai Resorts, IceSave, Fortis of andere oplichters.

Wij zijn zover dat wij onze huizen willen verkopen en ons leven willen beëindigen, maar daarvoor moet wij eerst een energiekeurmerk aanvragen en betalen én ook nog voldoen aan de Euthanasiewet, waarvoor wij dan weer formulieren moet gaan aanvragen, invullen en opsturen.

Wij hadden eigenlijk graag een nieuwe auto willen kopen, maar dan moeten wij 42,3% belasting betalen over de netto-cataloguswaarde. Waarom is dat? Moeten wij bestraft worden? Of is dat een boete, omdat wij te hard gewerkt hebben? Daarbij worden we al beboet, als we eens ziek zijn, door de eigen hoge bijdrage ! Een auto van de zaak wordt ook al bestraft met bijtelling. En binnenkort hebben we ook nog rekeningrijden vanwege het milieu. Wij betalen ook al slurptaks en vliegtaks. Nu moeten wij over de grens gaan rijden, is dat wel goed voor het milieu? We hebben ook nog verpakkingstaks, want ook verpakkingen zijn slecht voor het milieu. Volgens ons blijven producten juist langer vers door de verpakking en gooien we ze niet zo snel weg, want dat is pas slecht voor het milieu. En waarom ook niet, Nederland heeft brave burgers, bijna niemand maakt bezwaar.

We hebben in Nederland voor alles een stichting, praatgroep, actiegroep, commissies van wijze mannen en vrouwen die zich bezighouden met rapporten, die uiteindelijk door niemand worden gelezen, en dit alles aangevoerd door opper-sukkel Rutte en zijn vrienden die al jarenlang bezig zijn met kilometerzones, flitspalen, spitsstroken die dicht blijven, dimlicht overdag, rookverbod in de horeca, praatgroepen voor herintegratieproblemen, tolerantie van minderheidsgroepen, inburgeringscursussen, tekorten in de zorg en het gedaalde libido van de dwerg-cavia. Dat we jaren bezig waren met een HSL-lijn dwars door ons landschap, waarbij u minstens 20 miljard boven het budget bent gegaan, een nieuwe Botlek-brug heeft gebouwd die al 100 keer in storing heeft gestaan, is dat wel goed voor het milieu??? Weet u wat slecht is voor het milieu? De toegenomen criminaliteit en de excessen in de samenleving, ontvluchte tbs’ers en hangjongeren, die hele wijken en winkelcentra onbegaanbaar maken voor brave Nederlandse burgers die wél om hun leven geven.

Premier Rutte sponsort wel banken en verzekeraars, die jarenlang casino speelden met het door ons aan hen toevertrouwde geld. En nu, na al hun blunders, moeten wij er nogmaals voor opdraaien om de boel draaiende te houden en de staatsschulden in te lopen. Maar als wij burgers omvallen, dan kunnen we nergens aankloppen!!! Nee, wij willen niet nog meer belasting gaan betalen en wij zijn het niet eens met de nieuwe miljoenennota!!!

Hierbij verklaren wij – wachtende op het nieuwe eerlijke financieel-economische systeem – niets te ondernemen tot de gehele politiek, de monarchie en de duistere aansturing is verwijderd en verdwenen.

Hoogachtend,
Het Nederlandse volk

Door:
Ron Marechal

h/t “Guardiacivil”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op OPEN BRIEF VAN HET NEDERLANDSE VOLK

 1. Aegolius cs zegt:

  Chapeau Ron Marechal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  ‘opper-sukkel Rutte’.

  Opper-sukkel?

  Volgens mij is deze Rutte alles behalve een sukkel.
  Hij komt weg met:
  Liegen.
  Bedriegen.
  Beloven zonder na te komen.
  Wegmoffelen.
  Kiezers voor de gek houden.
  Zogenaamd niet voor meer EU willen zijn maar het tegengestelde doen in Brussel.
  Negeren referendum.
  Hielenlikken van Jean Kloot Juncker.
  De mogelijkheid krijgen Pinokkio III op te tuigen.
  Onderste stenen voor eeuwig te verbergen.
  Enz.
  Enz.
  Enz.
  Dat noem ik geen opper-sukkel maar een uitgekookte uiterst slimme volksmenner.

  Nee Ron, niet Rutte is een opper-sukkel.

  Maar 80% van het Nederlandse electoraat is een opper-sukkel.
  Die laat zich willens en wetens in het pak naaien.

  Geliked door 6 people

 3. paulzwueste zegt:

  Helemaal precies en juist…
  Nederland ….verworden tot een autocratische staat, overvol gevuld met door criminele leiders aangesteld ambtenarenvolk, dat zonder enig gevoel het merg uit de botten van het volk moet en zal zuigen, dit om crimineel en hoogmoedig heerserstuig in staat te stellen in dienst te kunnen treden bij die vervloekte EU,…
  Die ons ten ondergang zal leiden!!!

  En dit alles door die verachtelijke VVD-heerserskliek, die onder het mom van liberaal te zijn,
  zichzelf verrijkt!!!

  Sla dood die zooi!!!

  Geliked door 3 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  Waw als dat zou kunnen!!!!!!!!!????????

  Geliked door 3 people

 5. Floris zegt:

  fantastisch en zo is het exact!

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  Zij hebben nergens last van en kunnen op hun gemak walvissen gaan bekijken:

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/876006/koninklijke-familie-vermaakt-zich-prima-in-argentinie

  Waaraan hebben deze lieden die voorrechten ‘verdiend’?!
  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat het stomme klootjesvolk die ‘oranjes’ zo vreselijk graag aflikt en aanbidt?

  Geliked door 2 people

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  het doet veel deugd dit niks verbloemen
  en de beesten bij de naam te noemen… !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waar kan ik die brief ondertekenen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 9. Guardiacivil zegt:

  Ik heb het artikel twee maal gelezen of alles wel waar is wat Ron Marchal zegt, maar alles klopt.
  Het is zo zo onvoorstelbaar dat de Nederlandse burgers zich zo laten naaien door al die instituten en regeringen.
  We zijn in feite opgevoed met je moet straks en je moet zorgen voor en vergeet niet dit in te vullen en kijk uit voor……..
  Het was goed bedoelde raad van je ouders terwijl je adult of wel juist 18 jaar geworden was.

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Vraag je na dit artikel maar af of je leeft of word geleeft.
  Ikzelf ben sinds enige maanden in de WAO dus een beetje rust in het leven, zoals meerderen hier.
  Maar bedenk de mensen die elke morgen naar hun werk gaan en dus voor het volle pond deze lasten betalen zoals wij dat ook jaren gedaan hebben.
  Vergeet niet dat hier in NL een grote burgeroorlog is geweest met als inzet de tiende penning:10%belasting
  Ga dan maar na waar we in NL mee bezig zijn als burger en bedenk wat wij voor soort regeringen hebben gehad sinds laat Ik zeggen het jaar 1900
  Wat weet de burger daar tegenover te stellen.
  Stemmen op de PVDA CDA GROEN SP D66wat bomenknuffelaars en aanverwant tuig.
  Wat Ik hiermee wil zeggen dat het spreekwoord: een volk krijgt de regering die het verdient, hier wel heel erg veel opgeld doet.

  Sorry voor eventuele schrijffouten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cynicus zegt:

  Goed artikel. De Nederlandse regering dient niet het Nederlandse volk maar de globalisten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jade zegt:

  Je staat er niet bij stil, maar
  het is eigenlijk bij de beesten af…
  Ron Marechal, bedankt voor het totaal-plaatje.

  Geliked door 1 persoon

 13. Sjaak zegt:

  En de Milliardären in heel Europa sluizen hun geld naar belastingparadijzen !
  En hun belastingsfraude hebben ze middels gutbetaalde belasting-advocaten
  die ze met blanco undercover obligatiespapieren uit de lucht gegrepen Personen
  ongehindert naar het buitenland transfereren !
  Het zijn eenvoudig gezegt, belasting besodemieteraars !

  Geliked door 2 people

 14. Haagse Harry zegt:

  Steengoed artikel…!!!
  En Rutte je zal er intussen wel achter zijn: VAN MIJ MAG JE HARTSTIKKE DOODVALLEN..!!

  Geliked door 1 persoon

 15. dutchess43 zegt:

  Helemaal eens met het artikel.
  Maar hoe komt het dan dat opper-leugenaar Rutje met zijn aanhang de grootste club van Nederland was en blijft? Hij had samen met de PvdA helemaal weggevaagd moeten worden. Ons uit de crisis geleid, zegt hij ….. misschien gelooft hij het zelf ook nog.

  Geliked door 2 people

  • tippelaar zegt:

   dutchess43, dat komt omdat de VVD.stemmers nog steeds niet willen geloven dat hun schip zinkende is en op hulp niet kan worden gerekend. Ze zien de gaten in het schip van staat, waardoor het water naar binnen stroomt maar ze geloven er nog niet in want ze hebben nog geen natte voeten. Pas als hen het water tot de lippen staat beseffen ze dat ze echt gaan verdrinken. Dan is er helaas geen land in zicht en er zijn geen reddingsvesten of boten. RIP, zullen we maar zeggen.

   Like

 16. Marian zegt:

  Een duidelijke brief, zoals denk ik wel de meeste van ons zich voelen. Uitgebuit en uitgeknepen. Mogen wij misschien nog ademen, of moet dat eerdaags soms ook in rekening gebracht worden.

  Geliked door 1 persoon

 17. Qvic zegt:

  Politieke partijen zijn niets meer dan eigen belangen groepjes, die hun eigen ideeën andere op willen leggen om er zelf beter van te willen worden. Dus op kosten van andere willen leven. Door de loop van jaren hebben vele verschillende eigen belangen groepjes het volk ontwapend en doordat vele niet met macht overweg kunnen, zijn zij die macht gaan misbruiken puur voor hun eigen belang. Door bijna alles en iedereen te gaan belasten zijn de belastingen toren hoog geworden voor de bevolking. Voor de macht misbruikers is de bevolking onuitputtelijk wat betreft de belastingen. Voorbeeld: enkel omdat jij woont in een bepaalde locatie. Jij wordt dan belast doordat jij in die bepaalde grootte woning in die bepaalde wijk woont door jou gemeente, vervolgens moet jij ook belasting betalen, omdat jij in die provincie woont en ook nog eens omdat jij in dat land woont en eerdaags ook omdat jij in de EU woont. Dus dan betaal jij 4 keer belasting voor het zelfde feit dat jij woont op die locatie. Hoe groter een gemeenschap wordt, hoe meer belasting wordt geëist door de machthebbers. Want de vele belangen groepjes rondom de machthebbers willen er allemaal beter van jou worden, zonder dat zij er iets tegenover stellen. Door die grote kent niemand meer iedereen en daardoor kunnen die machthebbers de bevolking gaan manipuleren door de heers en verdeel techniek. Zodat zij iedereen maximaal kunnen manipuleren en belasten voor hun eigen belangen. Om hier aan een halt toe te roepen, zal er eerst een collectief moeten worden opricht die enkel de belangen van de bevolking respecteren, hiervoor moet de bevolking zich zelf gaan organiseren tot een grote groep die de zelfde ideeën behartigen. Want een gewone enkeling heeft totaal geen macht, maar een grote groep mensen wel. Het uiteindelijke doel is de decentralisatie van de macht en iedereen zonder uitzonderingen gelijke rechten en plichten geven. Maar het probleem is dan wel aanwezig dat er dan toch weer mensen zich zelf beter vinden, dan andere en het gehele spel van afpersingen en geweld opnieuw begint, om weer de macht over andere mensen willen krijgen. Dus zou er een overkoepeld organisatie moeten komen, die hiervoor over bewaakt dat, dat het niet meer mogelijk is en die enkel vreedzame samenwerkingen toestaat tussen de verschillende belangen groepen of individuen. Of er mensen zijn die dan hun macht over andere kunnen hebben, zonder daar misbruik van te maken is meer de vraag, dan een antwoord. Want 99% van de mensen kunnen niet met macht over een ander omgaan, zonder daar geen misbruik van te maken. Veelal gebeurt dat zonder dat zij het zelf in de gaten hebben. Dat gaat dan door het gemak van hun gewoontes en in hoe verre zij zelf beïnvloedbaar zijn door andere, die jou voor het karretje willen spannen voor hun eigen belangen.

  Like

 18. tippelaar zegt:

  Ron, hier is nog een nieuwe belasting, namelijk de “tegeltax” . Even uitleggen wat dat is. Regenwater behoort alleen vanaf de openbare wegen en rijbanen in de riolering te lopen en daardoor afgevoerd. Regenwater dat op particuliere gronden terecht komt moet daar ter plekke afgevoerd worden via de bodem en dus niet door het riool. NU heeft een gemeenteambtenaar geconstateerd dat er wel erg veel mensen zijn die hun voortuin onderhoudsvrij hebben gemaakt, door de beplanting te verwijderen en te vervangen door steen, bijv tegels. Omdat deze ambtenaar vindt dat daardoor de riolering onrechtmatig wordt belast, wil hij “tegeltax”aan de burgers opleggen.
  Ik stel voor om deze ambtenaar, als hij nog een keer z n gore bek hierover opentrekt, hem ter plekke te stenigen. (oude islamitische gewoonte)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s