VIDEO Jan Roos: @Mabelvanoranje: U bent islamofoob

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO Jan Roos: @Mabelvanoranje: U bent islamofoob

 1. ildiko zegt:

  facebook pagina van Jan is verdwenen. Incident zeker ????

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Verschrikkelijke censuur.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hulde JAN!
   Weg met dat oranje-gekleurd-tuig!!!!
   Wat ’n waanzin.
   Zij zal ons vertellen wat en hoe wij zouden moeten leven en die vervloekte moslims die hier helemaal NIETS te maken hebben, als onze geestelijke meerderen te erkennen!!!
   En dit alléén omdat haar boterham toevallig aan de kant van crimineel SOROS gesmeerd is…!!
   Overduidelijk bewijs van het feit dat die hele oranjekliek door en door verrot
   en verdorven is!!!!

   Weg er mee!!!

   Like

 2. Japio zegt:

  Allemaal NSBers, het begon al in 40/45 toen ze vluchten en hun volk in de steek lieten. Opdoeken dat koningshuis en laat er maar een republiek komen. In ieder geval een door het volk gekozen leider. Een leider als Victor Orbán die z’n volk NIET in de steek laat zoals Geert Wilders.

  Like

  • semper fi zegt:

   mee eens Japio
   democratie is dus zeker een president kiezen,niet ok volgende!
   zijn we meteen af van die omgevingstrollen die de naam oranje dragen,ja wel van ons geld!!Geen gelul dat een president duurder is!!kom verd. maar met feiten!en niet vergelijken met een amerikaanse president!!!!
   ook die breedbek kikker die zo goed kan voorlezen en Petra heette edoch dat is te gewoon voor de oranjes!Ja die dochter van die pratende volle vulleszak!!!!
   De opvreters zijn behept met de naam oranje en dus onschendbaar???
   Nou laat ik nu vaak denken bij een aanslag,neem dat oranjegetreifel eens te grazen,dan zet je zoden aan de dijk!NEE de gewonen man is de klos!
   Ergo weg met deze opvreetkolonie die als er onraad komt de kuielatten nemen naar veiligere oorden en geloof het of niet,later bij terugkeer als helden onthaald worden GVD!!
   Ik denk dit overgens maar haat deze boven genoemde zoutzakken!!
   Mooie dag
   S/F.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Een leider als Victor Orbán die z’n volk NIET in de steek laat zoals Geert Wilders.”

   Dus volgens jou laat Geert Wilders zijn volk in de steek? leg eens uit?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Naar wij mogen hopen ergert Mabel zich aan de ‘grachtengordel’kliek die – net als zij – ver weg woont van het gewone volk en dus ook geen contacht heeft met de islamitische instroom.

  Zij hebben alle begrip voor die ‘zieluge’ vluchtelingen en die arme vertrapte moslims, maar ondertussen mag het ‘klootjesvolk’ de harde werkelijkheid ervaren.

  Merkwaardig dat anderen worden beschuldigd van iets wat zijzelf in de praktijk brengen.

  Hoeveel moslims wonen er bij jou in de buurt, Mabel?

  Geliked door 1 persoon

 4. Frans Brassens zegt:

  Bij juffrouw Mabel klopt niet zoveel.
  Een aardige aanvulling is misschien dit al uit 2011 stammende stuk:

  http://www.geennieuws.com/2011/03/de-duistere-wegen-van-mabel/

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De spijker op zijn kop !

  Like

 6. Voers zegt:

  Te gek voor woorden, deze vrouw weet niet hoe de samenleving in elkaar zit, zelf leeft zij niet tussen de moslims, hoe durft zij er dan een mening over te hebben, erg onwetend en erg DOM.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Kleine correctie, Jan: Ons avonturierstertje-gangsterliefje-moslimliefje(Sacirby!) is géén lid van het Koninklijk Huis (Wèl van de famílie natuurlijk, maar dat is nog een klein verschil.)
  Verder kan ze maar beter haar kóp dichthouden: Wie lekker comfortabel schuilt onder de nep-oranje-paraplu heeft nu eenmaal geen recht van spreken tegenover het klootjesvolk, dat dag in dag uit met die moslim-tirannie wordt geconfronteerd. Zodra d’r penthouse in Londen wordt opgeblazen door dat tuig, kikt ze misschien nog eens anders, maar je zult zien, dat dát weer net niet gebeurt: de gewone man is altijd weer het haasje, niet dat soort opvreters.

  Geliked door 2 people

 8. zina zegt:

  Fantastisch Jan helemaal 👍👍

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Volgens mij denken de oranjes dat ze onaantastbaar zijn. Als de Islam werkelijk poot aan de grond gaat krijgen kunnen ze ervan op aan dat het koningschap NIET BLIJVEND IS wat betreft de volgende generaties. Tenzij ze het moslimgeloof aannemen en dan nog is de kans groot dat ze weg moeten. Ze stammen niet af van de profeet. Je zag het ook al aan een van de oranjes, die dacht dat hem niets zou overkomen en nu onder de grond ligt. Zie je heel vaak bij mensen in de hogere regionen. Helder en nuchter denken wordt een probleem.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ze was geen prinses, is geen prinses en zou de naam ‘Van Oranje’ nu in elk geval niet meer mogen gebruiken om overal haar verknipte mening aan ons op te dringen.
  Wij Nederlanders hebben geen behoefte om contacten te leggen met moslims, omdat er geen enkel onderwerp bestaat waar wij het met hen over eens zouden zijn.
  Bovendien moeten niet wij, maar zij zich aanpassen, net zoals Jan Roos in het filmpje zegt.

  Mabel, misbruik je positie niet om ons de les te lezen! Kijk eerst maar eens achterom naar je verleden, wat er niet bepaald rooskleurig uit heeft gezien, vanwege de omgang met nogal ….laat ik het voorzichtig uitdrukken……hele duistere figuren.
  Mabel, misschien is het maar beter dat je uit beeld verdwijnt. Dat je de ex van prins Friso was interesseert ons echt niks. Die tijd is allang voorbij. Dus laat voortaan dat ‘prinses’ maar weg.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 20 oktober 2017 om 10:22

   Dus laat voortaan dat ‘prinses’ maar weg.

   Ze zal wel gek zijn om die ‘edele’ titel af te schaffen. Daarom zal ze ook nooit hertrouwen. Ach, Mabel weet echt wel hoe ze aan haar trekken moet komen als ze zin heeft in een smeerbeurt. Laat dat maar aan Mabel over.
   Rare ‘koninklijke’ familie hebben we hier toch. Ze halen van alles uit waar wij niet eens aan mogen dénken. Alles rondom die lieden is duister, maar daar houdt satan, hun meester, erg van.

   Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  Wat is dat toch …dat die linkse lui de islam een hand boven het niet afgehakte hoofd houden????
  Het kan niets anders zijn dan….angst voor die islam….angst….zo proberen ze hun eigen hachje te redden. En wat Mabel betreft ….ach …..gekken en dwazen kun je het niet kwalijk nemen dat ze idiote uitspraken doen.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Mable Wisse Smit is een bijzondere vrouw. Zij doet haar werk zo goed, dat zelfs Mata Hari stelde tegenover haar niets voor. Poen en roem zijn haar leidraad in het leven en vormen een centrale basis in haar businessplan. Ze begon haar loopbaan als een kleine ‘medewerksters’ van topcrimineel Klaas Bruinsma, daarna sprong ze in het nest van de corrupte Bosnische minister van Buitenlandse Zaken, Mohammed Sacirbey. Ze werkte volgens de basisideeën van Advies en Financiering- en Investeringsbureau “Fintessa” (RTL7 Business Class met Harry Mens) en kijk eens aan? Ze was capabel genoeg om een echte prins uit de vijver te vissen. Helaas, was haar prinselijke geluk van korte duur. De prins was tijdens een skivakantie verongelukt en overleed na lang ziektebed. Dat allemaal is leuk voor de ‘Privé’ ‘Panorama’ en de ‘Story’ en misschien ook de ‘Telegraaf’. Het privé leven van Mabel Wisse Smit zou ons niets aan gaan, zou ze niet voor George Soros werken. De man die met de duivel of Satan kan competeren voor de titel DE SLECHTSTE ENTITEIT OP AARD. Hij heeft goede kans de titel te winnen, aangezien hij symboliseert een ware monster die met geld de wereld probeert te vernietigen; met name de westerse wereld. Zijn ‘Open Society Faundation’ is niets anders dan een geldkraan die financiert alles wat met conflicten en oorlog in de wereld heeft te maken: van het verdrijven van de Rohingya’s uit Birma tot het financieren van de overtocht van miljoenen moslims en Afrikaanse nepvluchtelingen en ISIS strijders in de richting van Europa. Hij hoopt kennelijk de boel zo onstabiel te maken, dat hij als een monster nog meer zou kunnen verdienen. De zgn. Goldfinger-tactiek uit de James Bond boek van Ian Flamming. Net als Goldfinger kent de Soros monster geen menselijke gevoelens en menselijke waarden. Het is zeer wrang dat Mable Wisse Smit gebruikt haar connecties met de Oranjes om George Soros te helpen. Zij brengt ons ALLEMAAL IN GEVAAR. Het is tijd dat Rutte III en H.M. de Koning er iets tegen zouden doen. Mable Wisse Smit onder ultimatum zetten. In dat geval geldt de Wet op privacy net zo veel als de rechten van mensen die de staat ondermijnen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Thomasson:

   “Ze was capabel genoeg om een echte prins uit de vijver te vissen. ”

   Dat mes sneed aan twee kanten. Op de eerste plaats werd Friso op die manier gevrijwaard van de smet van homoseksualiteit. Dat is altijd geheim gehouden, trouwens precies zoals de seksuele geaardheid van zijn vader. Zelfs de omstandigheden waaronder hij aan zijn eind kwam zijn omgeven met verdichtsels. “Hij was MET Z’N VRIEND off piste aan het skiën. Yeah right.
   Op de tweede plaats kocht Mabel er haar “goede naam” mee. Ze was niet langer het gangstermeisje, dat weinig scrupules had als het ging om de keuze van haar bedpartners. Ze was in één klap Prinses van Oranje; genoot in de wereld aanzien als lid van de koninklijke familie. Hoe eerzaam het lidmaatschap van de bedriegersbende is, kan over gediscussiëerd worden.

   P.S. Dat “H.M. de Koning” (hare majesteit de koning) is aardig gevonden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Thomasson zegt:

    @J.C.Th. Kohler. Bedankt voor uw geweldige reactie. Inderdaad het is Z.M. de Koning. Helaas ben ik nog steeds gewend aan koninginnen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 20 oktober 2017 om 10:50

   Het is tijd dat Rutte III en H.M. de Koning er iets tegen zouden doen.

   “H.M. de Koning”? Bespeur ik hier nu iets van misplaatst respect? U gelooft toch zeker zelf niet dat deze genotzuchtige figuur ergens ook maar één seconde van wakker ligt? Van die persoon hoeven we NIETS, maar dan ook H E L E M A A L N I E T S te verwachten! Die ‘oranjes’ hebben volkomen schijt aan ons.

   Like

 13. Peter zegt:

  fantastique !

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Aan de woorden van deze “**” hecht ik geen enkele waarde !

  Like

 15. koddebeier zegt:

  En ik ben liever een islamofoob, dan een linkse idioot !!

  Like

 16. ReneKampers zegt:

  Volgens Wikipedia… Islamofobie is een omstreden term die duidt op angst voor en af­keer van al­les wat met de islam te ma­ken heeft ! Hoeveel terreurdaden met zijn doden en gekwetsten moeten er nog volgen vooralleer iedereen Islamofoob wordt. Angst en afkeer zijn begrippen die samen met het woord Islam worden uitgesproken

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Wandelaar. De baas van Mabel Wisse Smit en zijn NWO vrienden doen er alles aan dat de kansparels de boel hier zouden overnemen. Doel: meer grip krijgen – en houden – op de boel hier. Er moet er alles aan gedaan worden dat de Kalergi-Plan snel een succes wordt. Dat moslims zouden Nederland overnemen en regeren met de IQ niveau van deze agressieve debiel. Ik moet toegeven dat ze hebben tot nu toe veel succes geboekt. Dankzij de moderne verraad (alle traditionele partijen) islam neemt Nederland in rap tempo over. Ga maar eens naar je gemeentehuis. Als je in een middelgrote of grote stad woont, en niet in gemeente De Marne of Ameland, zou je achter de balie een hele rij hoofddoeken zien. Je zou wel denken dat je in Saudi Arabië of Qatar ben geland, maar dat is helaas niet het geval. Het aantal hoofddoeken neemt via positieve discriminatie de overhand bij de overheid. Nog erger: ze hebben toegang tot alle gevoelige data dat in gemeentelijke computers is opgeslagen: van de bevolkingsregister tot de blue prints van gevoelige installaties en plannen die in tijd van nood zouden worden gebruikt.
   Maar dat is voor Soros niet genoeg. Hij denkt dat een ‘prinses’ zal de Nederlanders wel over de streep halen om meer van de moslims te houden. Dus hij stuurt haar voor een beetje PR: NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS.

   Like

  • Thomasson zegt:

   Als deze randdebiel is een halve Marokkaan en halve Nederlander, dan biedt hij ons een geweldige kans om te zien hoe de Kalergi-Plan zal in de toekomst werken. De nieuwe gekleurde Nederlanders met een verstand van een Baviaan. Net als apen zouden ze naar elkaar drollen gooien en bij waternood klimmen ze de bomen in.

   Like

 18. christdus zegt:

  Bilderberg , Bilderberg en nog eens Bilderberg , goedkope teef hoerreerd met alles wat
  maar macht heeft .

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Mabel Wisse Smit….. Zelfs de minister president Balkenende kon nauwelijks zijn motoriek bestuurde spraak van afkeuring verbergen: ……
  Helaas niet gevonden en ik reken op uw geheugen in dezen.

  Like

 20. hslot4 zegt:

  Hey Mabel een paar van je dinnergasten kunnen vanavond niet ze hebben een bespreking over de islam http://i63.tinypic.com/vramgy.jpg

  Like

 21. Ieder mens ziet wat er voor een criminele ,corrupte zooi in ons land bestaat. Deze ciminele bende laat ons nog bibberen ,als wij niet op passen ,en er iets aan doen. D66 met die corrupte PLO hoer, CDA heeft een rare miskunkel ,die met terroristen wil debateren . Moet dat onze regering worden? Laat me niet lachen, wat een duivelse bende. Als die zot wil debateren, en hij is een held ,dan ga er heen ,en debateer daar. Dan kom je zonder kop terug. Hoe zwaar gestoord kun je denken. Zielige mensen die zo zijn, en die de kleuren zwart en wit niet uit elkaar kunnen houden, maar dom lullen kunnen ze maar al te goed. Het is al een misdaad om met die moslim en Brusselse hoeren in zee te gaan , en daarom hoop ik vurig ,dat er van het CDA over een tijdje niks meer over blijft. Ze hebben hun les niet geleerd van de PvdA. Wij gunnen die Buma een zware ondergang, door zijn genot naar pluche. Hopelijk zal hij de genadeklap krijgen, en het hele volk tegen hem hebben. Hij gaat de weg op naast Rutte, die geen mens meer over heeft ,die hem nog moet. Zij horen bij de uitgescheten en uitgekotsen hufters op de wereld. Daar zijn Rutte en Pechtold al bij ,en Buma is de volgende. Segers maakt zijn klein partijtje tot ellende, en zal aan mij als Christen nooit steun krijgen ,door met verraders samen te spannen en te werken. Zij zijn de helpers van de duivel, en niet voor het volk. Wij wachten met trots op hun val.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s