VN: Zweden zal in 2030 een Derde Wereldland zijn

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Waartoe liberalisme en “tolerantie” kunnen leiden, zie je steeds duidelijker in Zweden. Er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder jobstijding uit het land. Wat echter bedenkelijk is, is dat Zweden in zekere zin vooruitloopt op Duitsland [Nederland!?]. Wat nu in het Scandinavische land gebeurt, zal met vertraging ook in Duitsland [Nederland!?] plaats gaan vinden.

Mitteleuropa

Het VN-rapport HDI (Human Development Index) voorspelt voor Zweden een dramatische achteruitgang van de welvaart. Nog drastischer wordt de situatie na een vergelijking met de Scandinavische buurlanden Noorwegen en Finland. De laatste kunnen hun topposities vasthouden en deze wellicht ook nog uitbouwen.

Zweden is een van de zeer zeldzame gevallen waarin de toekomstperspectieven sinds 2010 verslechterd zijn. Terwijl in grote delen van de wereld de welvaart toeneemt, daalt ze in Zweden.

In de Noord-Europese buurlanden krijgt men minder lang een sociale uitkering, terwijl in Zweden steeds meer gezinshuishoudingen van een uitkering leven, wat effect heeft op het wereldwijde concurrentievermogen en dit beïnvloedt.

Tot het jaar 2030 voorspelt de VN-prognose het volgende: Cuba, Mexico, de Baltische landen en Bulgarije zullen Zweden wat betreft welvaart ingehaald hebben. Zweden zal zich in 2030 waarschijnlijk op de 45e plaats van de HDI (Human Development Index) bevinden.

“We hadden een perfect land”, zei Ingrid Carlqvist, journaliste. “Een rijk land, een mooi land, en over enkele jaren zal dit land verdwenen zijn. De logica zou eigenlijk eenvoudig te begrijpen moeten zijn, maar velen hebben er moeite mee haar te bevatten: Wie de Derde Wereld importeert, wordt zelf de Derde Wereld”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

38 reacties op VN: Zweden zal in 2030 een Derde Wereldland zijn

 1. Tistochwat zegt:

  Wie de Derde Wereld importeert, wordt zelf de Derde Wereld

  Logisch. Een mohammedaan voegt niets toe, hij verwoest en slacht alleen maar met zijn zieke ‘allah/profeet’geest.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   “Wie de Derde Wereld importeert, wordt zelf de Derde Wereld”; woorden die eens snoeihard bij Angela Merkel binnen zouden moeten komen! Maar dat mens is al zó ver gevorderd met haar onzinnige omvolkingsbeleid, dat er eigenlijk geen weg terug meer is. Geeft ze haar fouten en haar ongelijk toe, dan lijdt ze een enorm gezichtsverlies. Ze zal dan ook NOOIT toegeven dat ze haar volk heeft verraden en verkocht aan de islam.

   Duitsland staat hetzelfde te wachten als Zweden.

   Geliked door 2 people

   • zina zegt:

    Wij ook

    Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Merkel lijkt in dit opzicht op Hitler. Hitler zag zijn fouten niet eens dus kon hij ze ook niet toegeven. Hij sleurde het duitse volk mee in het verderf. Zo is Merkel ook en zo doet ze ook. Dat ze zelf naar de bliksem gaat, ok maar ze sleurt een heel volk mee. Ook andere landen laten zich braaf meesleuren en naar de islamitische slachtbank leiden, zoals het schaap rutte die de hele nl.kudde naar de bliksem helpt. Het wachten is op een soort “Staufenberg”, die Merkel opblaast en zo aan de noodrem trekt.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Het zijn dus parasiterende inteeltmuᛋᛋlims.

   Like

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Hier is al hetzelfde aan de gang. Er wordt steeds meer bezuinigd. De belastingen gaan omhoog en de kosten rijzen de pan uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Dat krijg je wanneer je een samenleving teveel laat verwijven of feminiseren zoals dat zich politiek correct laat uitdrukken.
  Ik heb geen last van misogynie en bewonder, verbaas en waardeer de vrouw als volkomen gelijkwaardig maar zij is wel degelijk anders.
  Zij speelt haar rol, hij speelt zijn rol.
  Moeder natuur heeft in miljoenen jaren een prachtige balans weten te vinden tussen het mannetje en het vrouwtje die blijkbaar uitstekend werkt.
  Maar de laatste jaren lijkt het of de neocortex bij de progressieve/linkse mens zich verheven is gaan voelen boven alle wetten van de natuur.
  How wrong can you be.

  Geliked door 4 people

  • Perfide Albion zegt:

   Een commentaar naar mijn hart!

   Geliked door 1 persoon

   • Charles Martel zegt:

    Ware het niet dat ook wij weldra aan de beurt zijn. Overal waar islam infiltreert eidigt het zoals in Syrië. Elke islamitische aanslag is het zoveelste bewijs van het failliet van de islamitische ideologie. Ofwel verbieden we die barbaarse collectieve psychose, ofwel gaan we er aan ten onder.

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Maar de laatste jaren lijkt het of de neocortex bij de progressieve/linkse mens zich verheven is gaan voelen boven alle wetten van de natuur.”

   Hetzelfde geldt voor al die mensen die plots zo nodig vegetariër moeten zijn. Ik heb slecht nieuws voor ze: de mens IS geen vegetariër, de mens is omnivoor. Eet zowel dierlijk als plantaardig voedsel. Iedereen die denkt het beter te weten, moet nog maar eens bij zichzelf te rade gaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Cynicus zegt:

    Zoek uit wie de belerende vegetariërs zijn in de omgeving en lokaliseer die. In de komende burgeroorlog die over bijvoorbeeld de vrijheid gaat om vlees te mogen eten weten we ze dan te vinden. Als het aan de militante veganisten (Floris van den Berg) ligt wordt vlees eten verboden. Let maar op als men dat wil doorvoeren. De meest vriendelijke mensen worden dan gewelddadige moordenaars van die zeikveganisten.
    Lees je mee AIVD ik wil dan ook zo’n rotveganist persoonlijk de strot afsnijden. Waarschijnlijk doet julllie halve personeel mee in deze veganistenlynchpartij. Ook de Turkse slager is dan mijn bondgenoot …

    Zet maar een vinkje bij mijn naam vuile sleepnetloerders !

    Geliked door 2 people

   • Cynicus zegt:

    Dat linkse wijsneuzenvolk is wel herkenbaar aan de bakfietsen. In de komende burgeroorlog kachelt men wat mij betreft met een dieselauto over een bakfiets met hun kroost (Sterre en Robin) heen en die schedels van die kinderen hoor je dan kraken op straat. Nou laten we dan de bakfiets met die verwende schijtkinderen erin maar in de gracht lazeren.

    Liever bierfietsen dan bakfietsen D666 klerelijders.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik wou dat ik een bakfiets had.
    We hebben niet allemaal een auto waar je een aanhanger achter kan hangen om iets in te vervoeren.
    Die bakfietsen waar ze koters in verplaatsen noem ik geen bakfiets, maar winkelwagens met fiets aandrijving.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ J. C. Th. Köhler 20 oktober 2017 om 23:44

    Er is niets op tegen om vlees te eten. Ik doe het niet omdat ik er niet tegen kan dat dieren als voorwerpen worden afgemaakt. Ook vind ik het vreselijk dat dieren geen leven voor hun dood hebben gehad, geen natuurlijk leven waar ze recht op hebben.
    Dieren worden beschouwd als tweederangs voorwerpen. VOORWERPEN!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cynicus 21 oktober 2017 om 14:06

    Die naampjes zoals “Sterre”, echt iets voor rooie feministische manwijven en gewatteerde mannetjes.

    Geliked door 1 persoon

  • erik zegt:

   Ten eerste is het de scheppingsorde: man en daarna vrouw, geheel gelijkwaardig, maar toch anders.
   Het is denk ik de ongehoorzaamheid van de mens aan God waarom de mens afdwaalt van die scheppingsorde (we kunnen het zélf wel).
   En de man laat zich zijn positie wel heel gemakkelijk afpakken, of niet? (door lui-heid?)
   Oh ja, die ‘miljoenen jaren’ ? …………….

   Like

   • tippelaar zegt:

    ik geloof niet in god want ik ben een empirisch atheïst

    Like

   • Erik zegt:

    De zogenaamde evolutie bestaat voor het grootste gedeelte uit aannames, je gelooft óf in het éne óf in het andere. Zelf vind ik de geschiedenis zoals in de Bijbel beschreven is aannemelijker dan
    de aannames van de zg ‘weten’schappers.

    Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Erik ik ben het volkomen met je eens. Waarom beginnen atheïsten altijd over God te spreken als ze niet in Hem geloven?

    Like

 4. wim zegt:

  Foute eind stelling van Ingrid Stelling is gewoon Wie Islam Importeerd vervalt in nog erger als Derde Wereld leed

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Hoe je een land naar de kl##ten helpt. Stem progressief, stem groen en stem vooral sociaal (lees socialistisch) democratisch.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  Heel goed gezegd: wie de 3e wereld importeerd wordt zelf 3e wereld.! Onze regeri g is zelfs te dom te te begrijpen

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Het is misbruik van de door ons en voor ons gemaakte afspraken en als dit voortkabbelt, zullen we aan de bedelstaf gebracht worden. Niet alleen in Zweden ook in de rest van Europa. Het is schier onmogelijk al deze mensen, die voor het overgrote deel nooit een bijdrage aan onze maatschappij, dus die subsidiepot weer vullen, kunnen geven te blijven verzorgen. Als er straks niets meer is, valt er ook niets meer te verdelen en kan er geen enkele hulp meer geboden worden.

  Europa zal in compleet verval raken.

  Geliked door 3 people

  • Anneke zegt:

   Europa zal in compleet verval raken….

   Misschien is dit de bedoeling wel van de “grote leiders” van Europa, kunnen ze het volk de schuld geven. Volgens mij speelt er zich veel meer af dan het volk weet of ooit zullen weten…..Als ik naar de grote steden kijk dan zijn wij al een derde wereld land, de moslims hebben deze al grotendeels overgenomen, er is maar een klein handje vol met mensen die willen toegeven dat die multi-culti volkomen mislukt is……

   Geliked door 2 people

 8. Hendrik zegt:

  islam staat voor achteruitgang en parasiteren. Wie dom is laat dit toe.

  Geliked door 2 people

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Zweden kan alleen maar zichzelf verwijten ze hebben hun eigen bevolking opgeofferd aan die waardeloze moslims hoofdzakelijk uit Somalie en dat allemaal onder leiding van de uiterst linkse elite in dat land met ca. 10 miljoen mensen maar tientallen no-go gebieden in alle grote steden met zo’n (alleen gerapporteerde) 12 verkrachtingen per dag (zoals gerapporteerd) meestal gedaan door somalische moslims dit alles volgens rapporten van de politie in dat land die klagen dat ze veel te weinig agenten hebben maar doet de politiek daar iets om dat tuig het landuit te krijgen?, ik dacht van niet. Kennelijk is dat dus het Duitse en dan zeker ook het Nederlandse voorland en wat doet Rutte? die trekt nog een blik migranten open.

  Geliked door 2 people

 10. Cynicus zegt:

  Zweden laat zich uithollen door het klimaatsprookje en de massa-immigratie. De elite vreet zich van beide gemaakte problemen meer en meer vol. En dat is heel erg jammer voor de Zweedse bevolking. Blijkbaar zijn vele Zweden te stom om in te zien dat de belangrijke satanische Zweedse ritus der duivelsaanbiddende vrijmetselarij heel veel macht heeft en die continu vergroot om het Zweedse volk tot een soort transhumanistsiche robots te maken

  (tikfouten kunnen er zijn; lees er maar over heen)

  Geliked door 1 persoon

 11. Perfide Albion zegt:

  Het kan me niet snel genoeg gaan met de ineenstorting van Zweden. Niet eens omdat 80% van de Zweden op de socialisten stemt – de resterende 20% zijn onze broeders en die gun ik deze ellende niet- maar vooral als afschrikwekkend voorbeeld voor de rest.

  Alhoewel. Al die dwazen hadden op 12 september 2001 echt wakker moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Guardiacivil zegt:

  Daarom zuipen de Zweden als expat zo veel.
  Dagelijks de fustratie wegspoelen over de afgang van hun land.
  In Nederland stijgt trouwens ook de alcoholconsumptie en de stijgende lijn van alcoholisten!

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Dat er een stijgende lijn is van alcoholisten klopt. Overigens zag ik in Budapest nog veel meer openbare dronkenmanschap. Oostbloklanden kunnen er ook wat van.

   Like

 13. Johan zegt:

  Zal Zweden nog wakker kunnen worden ?

  Like

 14. Marian zegt:

  Ik denk van niet Johan. Zweden is al te ver weg gezakt.

  Geliked door 1 persoon

 15. zina zegt:

  verschrikkelijk dat een regering een land zo naar de knoppen helpt door zoveel gelukzoekers binnen te halen arme bevolking ze kunnen nu al zeker de meisjes niet veilig meer over straat lopen denk dat het over niet al te lange tijd de de hele EU behalve de landen die de grenzen dicht hebben gegooid 👍👍zo zal vergaan gespuis al die regerings leiders die alles kapot maken

  Like

 16. M. zegt:

  Nederland is in 2020 al een derde wereld land als ze doorgaan met het expres naar de verdommenis helpen van het land.
  En daar gaan ze met volle kracht mee door.
  De rechterarm omhoog verzorgd de linkse welkomhoeren om hun bondgenoot in ideologie binnen te loodsen om af te maken wat vroeger niet gelukt is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s