Denemarken: feestelijke verkiezingsmanifestatie van de sociaaldemocraten in Århus

Screenshot_37

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

In Denemarken vinden op 21 november de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Ondanks de tijdelijk plaatsvindende grenscontroles, en ondanks de veel opener dan elders plaatsvindende strijd om de vrijheid van meningsuiting (karikaturenstrijd), maakt ook in dit nog liberale Europese land de islamisering vorderingen.

PI News (2)

De verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Braband, een stadsdeel in de op één na grootste Deense stad Århus, laat zelfs “Zweedse toestanden” zien! Hier stelt Libaan Alie Sabrie zich kandidaat voor de Sociaaldemocratische Partij.

Binnen Braband heeft zich het bekende conflictgebied Gellerup ontwikkeld. Hier heeft 86% van de bevolking een migratieachtergrond. Er wonen vooral mensen van Arabische, Turkse en Somalische komaf.

Hoe kan deze culturele neergang vooral in de grotere steden bij ons gewaardeerde noordelijke buurland verklaard worden? Per slot van rekening gedoogt de Deense Volkspartij (DF), die enkele jaren geleden nog “niet fatsoenlijk” werd genoemd, sinds de verkiezingen van 2015 als de op één na grootste fractie de burgerlijke regering. Met haar medewerking werd de immigratiewetgeving van Denemarken aanzienlijk aangescherpt, en andere thema´s en eisen van de partij zijn o.a. een kritische omgang met de politieke islam en de eis van burgerlijke vrijheidsrechten.

Hoe Denemarken tot een multicultistaat muteerde

Denemarken behoort tot een van de twaalf landen die in 1949 de NAVO oprichtten en het land is sinds 1 januari 1973 lid van de EU (respectievelijk haar voorganger EEG). Sinds 1996 is het land onderworpen aan het Akkoord van Schengen, als gevolg waarvan de binnengrenzen werden afgeschaft, om een uniform EU-gebied te creëren. Ondanks het “Nee” tegen het Verdrag van Maastricht, bevochten voorbehouden tegenover de EU (Justitie en Binnenlandse Zaken), de afwijzing van de invoering van de euro in het jaar 2000 en het “Nee” tegen de annulering van de Deense voorbehouden in 2015, heeft ook Denemarken met Schengen de grens- en veiligheidscontrole aan de EU overgelaten.

Nog een mogelijke verklaring voor de massale islamitische immigratie:

In Denemarken hebben de bevorderaars van multiculti, de sociaaldemocraten, tot 2001 geregeerd, van 2011 tot 2015 regeerden ze nog een keer. Ook in de beide grootste steden Kopenhagen en Århus leverden de sociaaldemocraten altijd de burgemeester. Sinds 11 augustus 2011 is de sociaaldemocratische burgemeester van Århus Jacob Bundsgaard Johansen, die imams als belangrijke partners tegen de radicalisering van jonge moslims beschouwt.

Screenshot_38

“Europees-Arabische dialoog”

Vooral zou de van Frankrijk uitgaande deal, genaamd “Europees-Arabische dialoog”, die in 1973 na de olieshock tussen de voorloper van de EU (EEG) en de Arabische Liga werd uit onderhandeld, verwoestende effecten op de samenlevingen van Europa en dus ook die van Denemarken hebben. Deze deal tussen de EEG en de Arabische Liga ging verder dan de handelsverdragen en leidde tot de toenemende onderwerping van Europa onder Arabische politieke doelen. De Arabieren bereikten:

 • Het bereiken van economische en industriële pariteit met het Westen door de transfer van moderne technologie, vooral van atomaire en militaire technologie, naar Arabische landen.
 • De verplaatsing van een groot islamitisch bevolkingsaandeel naar Europa, die alle politieke, culturele, sociale en religieuze rechten van de gastlanden geniet.
 • Het opleggen van hun politieke, culturele en religieuze invloed door middel van immigratie aan Europese samenlevingen, terwijl ze politiek en cultureel aan hun landen van herkomst verbonden blijft.

Hoe de centrale instellingen van de EU – economie, politiek, universiteiten, justitie, stichtingen, kerken en media – de islamitische eisen naar uitbreiding en dominantie van het eigen recht (sharia) inclusief een snel toenemende immigratie en bouw van moskeeën in westelijk Europa bevorderd hebben, heeft Bat Ya´or in een boek omschreven: “Europa en het komende kalifaat: de islam en de radicalisering van de democratie”.

De effecten kunnen we in deze korte video van een verkiezingsmanifestatie van de sociaaldemocraten in Århus in Denemarken zien:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Denemarken: feestelijke verkiezingsmanifestatie van de sociaaldemocraten in Århus

 1. Drs.P. zegt:

  Waarrrrrrrrrrrr zijn die zogenaamde “sociaal demoncraten” dan??
  Ik zie alleen maar smerige mosselkopvodden, het lijkt wel een bijeenkomst in donker Afrika.
  Bye bye Denemarken, t gaan goei zo met de mossel infiltratie!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Mag het met goedkeuring van u? Plaats ik dit in Spanje Vandaag, het Spaanse nieuwsblad online voor de expats die hier leven, er zijn nogal wat Denen in deze regio van Torrevieja.
  Het is een goed en breed artikel die aantoont hoe in de laatste jaren Denemarken zich politiek heeft gevormd.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De sociaal-democratische reputatie van allochtonenknuffelaars is weer gevestigd, hoor!
  Moet je zo’n verkiezingsmanifestatie toch eens zien: Is er nog wel één autochtone Deen te vinden?
  Dit overschrijdt een grens, waardoor het méér wordt dan belachelijk: Het is schandalig: Je reinste wegmoffelen van de oorspronkelijke bevolking is het!

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Net als bij een meerderheid van de w-Europeanen is bij de Denen de FUT er ook uit! Men is ongeïnteresseerd ingekakt in zijn loungehoek met mega-wandTV, en wacht op de dingen die komen gaan. Wees eerlijk, in bovenstaande ‘Dansende Tenten’ zit heel wat meer sas!! Denemarken verdient het!!

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Nabericht; Hier nog een fijn sfeerbeeld vanuit Denemarken 2016!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  ‘Say it loud, say it clear!!!!!!!’

  Like

 7. Lot zegt:

  Die Libaan ali Sabrie zal niet wat hij hier geleerd heeft kunnen uitvoeren in zijn eigen land, dus de geweldige democratie en cultuur die hij hier heeft leren kennen overdragen bij terugkomst naar zijn eigen land. Kijk maar naar de moeite die deze mensen om zich hier aan te passen en dingen van ons aan te nemen overnemen. Zij komen dus alleen voor het geld. Chinezen worden geen Nigerianen en Nigerianen geen chinezen. Er zijn nou eenmaal vele volkeren die niet iemand anders kunnen worden. De illusie is dat zij wat zij hier leren de hele wereld gaat bereiken en dat is niet zo. Die illusie had ik ook, maar iemand vertelde mij een ander verhaal. Als wij wat willen veranderen in die landen daar, dan nodigen wij ze niet hier uit, maar gaan wij daar naar toe. Dus geen politieagenten of ambtenaren, brandweermannen of wat dan ook in een groep hier een maand laten meedraaien, dat helpt niet. Dat is leuk voor de popie jopie. Nee wij gaan daar naar toe en met de apparaten en leiden mensen daar op, en zetten ze daar aan het werk, en laten hun dingen bouwen. Daarvoor halen wij ze niet hierheen om bijvoorbeeld een bouwschool te doorlopen.
  En dan nog degenen die hier komen, hebben allemaal op een nonnenschool gezeten in hun eigen land, onze systemen leren bestuderen, en toen konden ze hierheen komen (verhalen over Amerika immigranten). Voor de anderen zijn wij te wereldvreemd. Zij kennen het hier niet en worden hier niet heengelokt daardoor. De vraag is dan, hoe krijgen wij hen weer terug naar hun eigen landen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s