EEN SPIRITUELE VERRIJKING. . .

Screenshot_40

De Dam in Amsterdam (2017).

 (Door: “Driek”)

Die massale blindheid van het Nederlandsche volk voor dien gewelddadige islam is werkelijk niet te verteren. Onze bewindslieden leven blijkbaar in een andere dimensie. Edoch, wie had ooit kunnen denken dat op de Dam te Amsterdam betonblokken zouden moeten worden geplaatst om ons te beschermen tegen terroristische aanslagen door moslims? Het is een ware nachtmerrie. En onze bewindslieden maar stug volhouden dat den islam een vredelievende religie is, wijl ons dagelijks leven grondig wordt verpest door dien volgelingen van Mohammed. Zijn ze daar in Den Haag soms achterlijk?

En, vraag ik mij steeds af, hoelang nog moeten wij ons met betonblokken wapenen tegen dat islamitische gespuis? Want, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, dien zogenaamd aardige vredelievende moslims laten zich toch echt niet weerhouden door een paar blokken beton. Die gaan onverdroten door hun opdracht van dien moordenaar Mohammed uit te voeren. Wereldheerschappij, marteling, onderdrukking en onthoofding. Is dat nu een verrijking van ons voorheen zo vredig bestaan? Het is om razend te worden. Wat een onrecht wordt ons aangedaan door lieden die nimmer de moeite hebben genomen de koran te bestuderen. Wijl dien afschuwwekkende koran het Mein Kampf van Adolf Hitler in wreedheid en verschrikking verre overtreft.

 Screenshot_41

De Dam in Amsterdam (1980).

Lezer, als ik deze angstaanjagende berichten lees, raak ik vervuld van heimwee naar de jaren zeventig, toen wij nog niets te duchten hadden van terroristische aanslagen, spugende en stelende Marokkanen en Afrikaanse ontuchtplegers die onze dochters en vrouwen aanranden en verkrachten.

Vooral nu, in dit mistroostig stemmend herfstgetij, waarin gure windvlagen den bomen ontdoen van hun goudbruin gebladerte, donker dreigende wolkenluchten diepe schaduwen werpen en ons polderland geselen met striemende regenbuien, is het mij soms bang te moede. Met enige huiver denk ik vaak terug aan den Duitse bezetting. Ook toen heerste een beklemming en een angstige benauwdheid die ons terneer drukte. En ook toen werden in de steden betonnen barricaden opgeworpen. Het lijkt alsof wij steeds dieper wegzinken in dat stinkend islamitische moeras waaruit geen ontkomen meer mogelijk is. Zijn onze regeringsleiders nu werkelijk ziende blind? Zijn deze vileine sujetten nu werkelijk doende Europa bewust te vernietigen?

Welnu, het antwoord laat zich niet lang raden. Dat schorem in Brussel en die misdadigster Merkel leiden ons bewust naar den ondergang. Want, en daar zijn we nu wel achter,  met moslims valt niet samen te leven. Een voorbeeld daarvan is Mustafa Ramid, de Marokkaanse minister voor Mensenrechten. Hij heeft den euvele moed gehad de homo’s “afval” te noemen. Let wel, lezer, dat geschoffelde stuk vuil is minister voor Mensenrechten. Ik spreek er hier schande van.

Den lezer weet dat wij hun meest belachelijke eisen hebben ingewilligd. Gescheiden zwemmen, halal  voedsel, islamitische scholen, de bouw van talloze moskeeën die het aanzien van ons eens zo schone vaderland ruïneren. En – de hemel sta me bij – straks misschien vrouwelijke politieagenten met een hoofddoek. En nog is dat islamitische tuig niet tevreden. We zijn er nog lang niet.

Ik vind het een schandaal dat onze bewindslieden den Nederlandsche burger zo minachtend behandelen. Stemvee zijn we. Wij worden aan gauwdieven, misdadigers en halsafsnijders overgeleverd. En wederom is Mark Rutte minister-president. Ongelooflijk. Terwijl ze in Den Haag den gore moed hebben de PVV van Geert Wilders buiten te sluiten. Je moet toch maar durven! Lezer, ik ben bang dat ons land voorgoed verloren is. En dat alles dank zij al dien domme argeloze burgers die nog altoos stemmen op die zogenaamd fatsoenlijke partijen. Nou, ze worden bedankt.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

PVV nieuw
Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op EEN SPIRITUELE VERRIJKING. . .

 1. paulzwueste zegt:

  Als altijd weer heel goed geschreven.
  De dagelijkse werkelijkheid op schokkende wijze neergezet.

  Hoe diep zijn wij al gezonken…

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Die beton blokken zijn gedenkstenen van van der Laan.

  Like

  • tjonge zegt:

   we krijgen straks overal in de grote steden een soort van voormalige ierland met de strijd van de IRA.
   overal militairen op straat, barricaden en checkposten.
   en natuurlijk 24/7 de angst dat er ergens een bom naast jou kan ontploffen…..

   Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Betonblokken plaatsen is inderdaad symboolpolitiek.
  Het moet de schijn van veiligheid opwekken.

  Aanvallen met drones met explosieven, het hacken van grote elektriciteitscentrales/kerncentrales, waterbedrijven saboteren of voedsel vergiftigen in supermarkten, enz. enz.
  De lijst van mogelijkheden om terreur te begaan is oneindig.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   We gaan het beleven. In de grote(re) steden zitten al honderden/duizenden wapens. In Groningen is afgelopen weekend een toevallige voorbijganger “gewoon” neergeschoten (in de rug). Dit gaan we vaker beleven. Terreur om dingen/zaken gedaan te krijgen. Als je de Pislam in huis haalt, zul je dat merken ook! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

   Geliked door 3 people

   • Thomasson zegt:

    @ReaGluurder. Uw kijk op de realiteit is haarscherp. Dat is precies de stand van zaken die onze politici niet durven- of liever gezegd niet mogen inzien.

    Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  Beste Driek….Je slaat den spijker op den kop.
  Helemaal mee eens wat je schrijft.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Misschien gelooft dien domme argeloze burger
  net zoals Femke Hallalsema in Utopia.
  Aparte steden voor de z.g.n Vluchtelingen.

  HOE VERZINT IEMAND ZOIETS, nogwel in een voller dan overvol land als Nederland………
  +/+/+/-+

  Femke Halsema:” geef vluchtelingen hun eigen steden [ in Nederland ! “]…………
  Twistgesprek
  De opvang van vluchtelingen moet radicaal anders, zegt Femke Halsema. Je moet in hen investeren, er is geen alternatief.
  Door: Laura De Jong Frank van Zijl 21 oktober 2017, 02:00
  ////////////
  In de imaginaire wereld van Femke Halsema bestaat een stad, Zatopia, waar vluchtelingen in relatieve harmonie leven, in eigen huizen. De vluchteling heeft een burgerstatus, hij werkt, heeft medische voorzieningen en is in hoge mate zelfvoorzienend. Onlangs verscheen van haar hand Nergensland, een ‘utopisch vergezicht’. Armoedige tentenkampen aan de desolate grenzen van conflictgebieden veranderen bij Halsema in steden tussen staten in, waar gestudeerd kan worden en waar vluchtelingen stemrecht hebben en hun eigen bestuur kiezen, weliswaar onder toezicht van de Verenigde Naties

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   delamontagne schrijft: De vluchteling heeft een burgerstatus, hij werkt, heeft medische voorzieningen en is in hoge mate zelfvoorzienend.

   Zelden zulke waanzin gelezen, die zogenaamde vluchtelingen maken van hun eigen land al een puinhoop, dus nu worden ze plotsklaps zelfvoorzienend? Ach, Femke, hoe erg ben je er aan toe. Wat een flauwekul, hoe verzin je zoiets. Trouwens kunnen ze dat dan niet in eigen land doen? De waanzin ten top.

   Geliked door 3 people

   • daiyu-ninja zegt:

    Van die valse en achterbakse trien ‘femke ont-halsmemaar’ kun je niets anders verwachten dan geschift gekakel. Dat mens leidt aan wanen.
    Vluchtelingen dienen terug te gaan naar hun thuisland wanneer het daar weer veilig is. Het is van de zotte dat ze een eigen stad met bestuur moeten/mogen hebben.Om nog maar te zwijgen van niet-vluchtelingen/illegalen.
    Als moslims zo graag als moslims willen leven dan gaan ze maar fijn naar een moslimland toe. Ze kunnen uit 57 landen kiezen waar de islam het voor het zeggen heeft.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Met islamitische gespuis ben ik het geheel eens, maar het grootste gespuis is het politiek gespuis,
  Op een enkele goede uitzondering daar gelaten, maar het merendeel bestaat uit volksverlakkers en landverraders die de domme meerderheid van het volk goed weten te bespelen. Die ze vervolgens als een soort rattenvangers van Hamelen naar de ondergang leiden !

  Geliked door 2 people

 7. Thomasson zegt:

  Beste Driek. Hartelijk dankt voor dit interessant artikel. Uw opening zinnen “Die massale blindheid van het Nederlandse volk voor dien gewelddadige islam is werkelijk niet te verteren. Onze bewindslieden leven blijkbaar in een andere dimensie”. Zijn een schot in de roos. In het artikel vraagt u uzelf af: waarom gedragen onze bewindslieden als een stelletje zombies? Waarom is onze veiligheid volstrekt onbelangrijk voor hen? Wat gebeurt hier?
  Het antwoord is dat onze bewindslieden leven niet in een andere dimensie. Zij weten dondersgoed wat er hier gaande is. Maar ze moeten kiezen tussen de voortgang van hun eigen carrière en onze veiligheid en de keuzen bij hen is snel gemaakt. Wij zijn geen vrije volk, maar een hond die beschikt over een lange lijn; die hem zogenaamd het gevoel van vrijheid geeft. Echter zodra de lijn is tot het maximum gespannen, kan de hond geen centimeter verder lopen. Hij is vastgebonden en in het geval van Nederland: aan een moderne bezetter: de EU. Rutte is zgn. Premier van een vrij land, maar in feite is hij een vazal van Brussel. Hij is een soort Władysław Gomulka of Gustáv Husák (Tsjecho-Slowakije 1969 – 1987) van een Sovjet-achtige Komintern (landen Warschau pakt). De EUSSR dicteert en de ‘vrije natiestaten’ volgen. Wie hier probeert de rol van Alexander Dubček in 1967 te spelen, wordt gestraft. Zie hoe ze daar in Brussel en Straatsburg te keer gaan tegen de Britten!.

  Geliked door 1 persoon

 8. Piet Karbiet. zegt:

  Nou, ik ben al een tijdje wakker hoor. En velen met ons. Om de Portugees-Israelitische synagoge in 020 staan al jaren betonnen plantenbakken. En dan krijg je een Minister BZ die Israel niet eens in mag Ongelovelijk.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Zijn ze daar in Den Haag én Brussel soms achterlijk?
  Ze zijn niet alleen achterlijk maar ook enorm misdadig bezig.
  Wij zullen pas rust én vrede bereiken als die smerige achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam VERBODEN & VERDEVEN is.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Driek;…..Dat schorem in Brussel en die misdadigster Merkel leiden ons bewust naar den ondergang….U bent er eentje vergeten Driek, ook schorem en misdadiger; Macron ! Samen met Merkel een nog grotere nachtmerrie voor Europa. Het is dus allemaal alleen maar nog erger geworden. Mogelijk krijgen we wat evenwicht vanuit Oostenrijk, die aan het rijtje anti E.U. landen (Balkan) toegevoegd kan worden.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Weer een realistisch geschreven stuk voor een comateus volk, want die blijven geloven in het beste van Rutte lll.
  Alleen wij hier zijn er van overtuigd dat niets helpt zolang de verdomde elite aan de macht blijft.
  Allerlei schijnbewegingen om de indruk te wekken dat er misschien toch iets gaat veranderen.
  Mijn enigste conclusie is dat er nog meer betaald moet worden aan het maffia systeem en alles wat in het verleden ons beloofd is een FATAMORGANA is.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wij weten uit ervaring dat EU en islam zijn net als ‘Love en Marriage …Go together like a horse and carriage’. Maar ook de EU is geen zelfstandig opererend orgaan. Een zgn. overkoepelend orgaan die door Eur. landen op vrijwillige basis is opgericht. De EU is een product van een groep die zichzelf noemt The New World Order. Wij weten niet wie de mensen achter deze club zijn. Maar een ding staat vast. Ze beschikken over astronomische bedragen in vele miljarden. De NWO onderhoud hechte contacten met de islam. Het kan ook zijn dat Petro-Dollars sjeiks deel uitmaken van deze club. Het zou, bijvoorbeeld, niet vreemd zijn dat de familie van Ossama Bin Laden ook lid is van de club. De lijfspreuk van de NWO is: ‘It’s nothing personal- Only business!’. Voor de NWO is onze vrijheid en soevereiniteit van onze landen een doorn in het oog. Ze moeten rekening houden met de nukken van iedere regering apart. Daarom wensen ze ook de Kalergi-Plan zo snel mogelijk uit te voeren. Domme mensen zijn makkelijker in de hand te houden. De nieuwe gekleurde Europeanen met hun gemiddelde IQ van 80, zouden geen obstakel vormen. De intelligentere Europeanen zouden wegvluchten.
  De EU als een superstaat plus de gekleurde Europeanen geleid door de islam, geven ze de volledige macht in handen. In de EU en Europese Parlement zitten exorbitant betaalde viezeriken die voor een vuist vol dollars geen probleem hebben met de islam en het wegrotten van hun eigen land laat ze koud.

  Geliked door 1 persoon

 13. williaan zegt:

  De betonblokken zijn een symbool van onmacht

  Like

 14. koddebeier zegt:

  We spreken alle politieke lachebekjes en democratie verkrachters nog wel tijdens het Neurenberg2 volkstribunaal !

  Geliked door 1 persoon

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  betonblokken ontsieren de Dam
  waar geen gek met ’n opdracht langs kwam
  lijken misschien veilig stevig
  maar Driek vloekt terecht hevig
  en wie grijnst loopt knap kans op een ram !
  .

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  De ware schuldigen aan het drama wat ons overkomt zijn de diverse regeringen van ons land die geweigerd hebben onze grondwet te handhaven en die meermalen te hebben verkracht. En nu zijn ze te laf om te doen wat hoog nodig is ons land uit de EU te halen of te EU op te doeken of zodanig te hervormen dat het weer leefbaar wordt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Vanavond op het nieuws. Er zijn te weinig vrouwen in Kabinet Rutte III en ..hoe erg toch? ..Er is geen diversiteit ..De minderheden zijn daar niet vertegenwoordigd ..Het is geen afspiegeling van de maatschappij. Dat hebben paar PC landverraders en een schrijver van Surinaamse afkomst gezegd. Ik denk dat meer dan 50% van Nederland is deze praatjes meer dan ZAT!. Te weinig vrouwen in het Kabinet? Ja! Het is jammer maar de vrouwen moeten ook capaciteit hebben om een hoge functie te bekleden. Wij willen niet nog een ‘Defensie expert’ zoals Jeanine Hennis die een leger zonder ballen heeft achtergelaten. Een wijf die het verschil niet weet tussen een tank en een vuilnisbak. Andere aandachtspunt is: er zijn maar heel weinig vrouwen die ook een gezin plus huishouding en een hoge functie kunnen combineren. Degenen die dat wel kunnen, laten slachtoffers achter in de vorm van hun kinderen die aandacht te kort komen. Hoe moet een kind normaal opgroeien als mamma bijna niet thuis is? Het is niet de schuld van de vrouw, maar gewoon dat beide functies zijn niet te combineren. Zo’n vrouw is een en al stress en kan in geen een van haar taken goed functioneren. Wij willen graag een minister of een staatssecretaris die goed functioneren. Dat is in het belang van het land. Wat de diversiteit betreft: A.U.B. NIET! Wij willen geen minister of Staatssecretaris die functioneert als Bouterse, of andere politici in Suriname en de Antillen. Met alle respect: maar Nederland is nog steeds van de Nederlanders. Over de rest van de ‘diversiteit’ kunnen wij beter helemaal niet spreken. Mits wij willen graag onze zondag vergallen.

   Geliked door 1 persoon

 17. daiyu-ninja zegt:

  PS: ter verduidelijking: Dat mens leidt (lijdt) aan wanen.
  Ik heb leid met ei geschreven omdat zij zich door wanen laat leiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s