Halsema wil steden bouwen voor vluchtelingen: ‘Projectplan geschreven’

Screenshot_65

(Door: Thijs Kroezen)

In de ideale wereld bestaat er volgens Femke Halsema een stad met de naam Zatopia. In die stad wonen, werken en leven vluchtelingen in harmonie samen. Ze wil de opvang van vluchtelingen in de regio anders aanpakken, zo is te lezen in de Volkskrant.

Als het aan de oud lijsttrekker van GroenLinks ligt wordt de grond waar nu de mega-tentenkampen staan verpacht. De kopers? Staten, bedrijven en de internationale samenleving.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Groenen, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, praatjesmakers. Bookmark de permalink .

51 reacties op Halsema wil steden bouwen voor vluchtelingen: ‘Projectplan geschreven’

 1. Drs.P. zegt:

  Weer een slinkse debiele zweefteef, mennnnnnnn die wijven zijn knetterdeknetetrdegek, kruip maar snel onder je steen aub en val ons niet lastig met je zwaar gestoorde gedachten.
  Afrika fokt als fucking konijnen, hoeveel bijstandstrekkers denk deze achterlijke teef hier naar toe te halen?? NL is vol, niet alleen vol met nietsdoeners, maar het sterft hier ook van de debiele slinkse zweefteven met een zware hersenbeschadiging. Hoe komen we van dit soort neten af ???

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  In deze stad plaatsen we een mega moskee naast een varkensboerderij met biologisch gefokte varkens.
  Het wordt er verdomd gezellig en rond de stad een groot hekwerk om de bewoners niet te laten ontsnappen

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  En zo gaat het dan in Zatopia,

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Een utopische stad (of steden) ergens in Noord Afrika en het Midden Oosten waar vluchtelingen in vrede samenleven? Dus Jezidi’s leven in vrede samen met Soennieten en Sjiieten. Daar komen dan nog een aantal overgebleven gevluchte christenen bij en natuurlijk niet vergeten de verdreven homo’s en verdreven atheïsten. Zijn er nog een aantal verdreven Joden uit Europa? Moeten die ook in een van die vluchtelingen steden of kunnen ze beter meteen naar Israël gaan. Zeg het maar.

  Ik denk dat dit plan 100% gaat slagen. Dat worden allemaal nieuwe Singapore”s en Hongkong’s. Nu alleen nog de groen links yuppie aanhang die dit gaat financieren en natuurlijk ook de nodige know how hebben dit uit te voeren. Vooral niet vergeten de virtuele universiteiten. Virtuele universiteiten voor 80% vluchteling dat achteraf analfabeet blijkt te zijn.

  Deze vluchteling steden moeten natuurlijk CO2 oftewel klimaat neutraal zijn en gebouwd worden met duurzame materialen. Hoop in elk geval dat Femke hieraan gedacht heeft want stel je voor. Niet alleen de vluchteling moet gered worden, ook het klimaat en het milieu en de biodiversiteit van de omgeving van betreffende steden. Op de valreep niet de gender neutrale toiletten vergeten want uiteindelijk zullen deze steden ook inclusief moeten zijn.

  Je moet heel erg van het pad af zijn wil je dit verzinnen.

  Geliked door 2 people

 5. renato zegt:

  Misschien heeft Poetin nog wat ruimte in zijn achtertuin. Mag ze gelijk mee.

  Geliked door 1 persoon

 6. ReneKampers zegt:

  Zatopia doet me denken aan de efteling , och maak dat mens gelukkig en zegt bewondering te hebben voor dat uitermate prachtig plan

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Femke Halsema mag er zelf met haar familie gaan wonen. Ik hoop dat het in de buurt van de Noordpool zal worden gebouwd, zou het doorgaan en dat eenieder die er gaat wonen daar moet blijven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We weten dat Halsema diegene is geweest die er voor gezorgd heeft dat de “islam” het predicaat “beschermde” godsdienst” heeft gekregen.
   Dit met alle catastrofale gevolgen van dien, zoals een wanstaltig gedoogbeleid bij justitie en het verkrijgen van een maatschappelijke voorrangspositie op het eigen volk!
   De islam.
   Een moorddadige, gewelddadige politieke ideologie…
   Gebaseerd op onderwerping door gewelddadig gijzelen van volkeren, die voor altijd slaven moeten blijven van ’n monsterachtige beweging die vanuit de zevende eeuw na Christus opnieuw haar wortels uit breidt over de wereld en het dwaze decadente Europa.
   Getuige dit volkomen absurde idee aparte steden te bouwen voor louter gelukszoekers en criminelen, kunnen we vaststellen dat diezelfde levensgevaarlijke dwazen, die de afgelopen decennia beslissende politieke invloed gehad hebben op de rampzalige ontwikkelingen in Nederland, voortdurend hun energie blijven weiden aan de vernietiging van hun eigen land !

   Geliked door 1 persoon

   • Driek zegt:

    paulzwueste zegt: De islam. Een moorddadige, gewelddadige politieke ideologie…
    Gebaseerd op onderwerping door gewelddadig gijzelen van volkeren, die voor altijd slaven moeten blijven van ’n monsterachtige beweging die vanuit de zevende eeuw na Christus opnieuw haar wortels uit breidt over de wereld en het dwaze decadente Europa.

    Ja, beste paul, doch blijkbaar wil men dat nog steeds niet inzien, we hebben de meest wrede ideologie met een zooi achterlijke lieden binnengehaald. Zelfs zo erg dat we betonblokken moeten plaatsen om ons te beveiligen, maar men wil het maar niet inzien, ze gaan maar door met pamperen en de burger wijs maken dat het een verrijking is. Welnu, er is maar één oplossing: de islam verbieden en moskeeën afbreken. Maar dat zal nooit gebeuren. Neen, we gaan onze ondergang tegemoet.

    Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Hoe zijn ‘diezelfde levensgevaarlijke dwazen’ eigenlijk op het pluche beland?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad, beste Driek.
    Ik ben het helemaal met je eens.
    We gaan nog steeds onze ondergang tegemoet.
    Onze valse politici beheren ons land onder een valse vlag.
    Net zo vals als zij zelf.
    Maar de ondergang tegemoet gaan wil gelukkig niet zeggen dat we verloren zijn.
    Ergens, op een gegeven moment moet het kantelpunt bereikt worden waarin wij zullen besluiten om datgene te willen vernietigen dat ons verslind.

    “Wij zijn niet alleen.” Ellendeling Rutte besefte niet dat hij de waarheid sprak.

    Like

 8. hendrikush zegt:

  Fantast. Niets geleerd van Uruzgan?

  Like

 9. Asgard zegt:

  Mooizo Femke,…je hele teringzooi oppakken en ook daar je huis zoeken, huillie huillie!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Om te beginnen, deze vrouw, ( een ‘mevrouw kan men haar niet noemen, ) …verplichten/ dwingen, om in een ‘no go Area’ te gaan wonen, opdat ze kan ‘meemaken’ hoe of de ‘gekleurden’ over hun ..GASTLAND’ denken, …en…’uitzuigen’!..

   Like

 10. Thomasson zegt:

  Een prima idee van Femke Valsema of Hallalsema. Zij mag best steden bouwen voor vluchtelingen MAAR NIET OP ONS GRONDGEBIED. Niet te dicht bij de gat van onze deur. Laat de toekomstige steden voor vluchtelingen bouwen in een van de eilanden ten noorden van Spitzbergen of ergens midden op de ijsvlakte van Midden Groenland. Daar zouden wij geen last hebben van dit zootje verkrachters, criminelen, kannibalen en Jihadisten. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Geliked door 2 people

 11. Pietersen zegt:

  Ik vind dit mens vals, gestoord, maar wel heel gevaarlijk omdat zij sentimenten oproept waar veel onnozele mensen in meegaan. Het interview in Buitenhof zegt genoeg. Als zijzelf als persoon aan de kaak gesteld wordt ivm burgemeesterschap Amsterdam gedraagt zij zich plotseling als een klein verongelijkt kind dat haar zin niet krijgt.

  Geliked door 2 people

 12. Claudia M. zegt:

  Q; In die stad wonen, werken en leven vluchtelingen in harmonie samen.

  Harmonie?

  Dat gaat zeker lukken. We laten het feit, dat de nodige etniciteiten elkaars bloed wel kunnen drinken en elkaar hierbij volop naar het leven staan, maar gewoon even buiten beschouwing.

  Geliked door 1 persoon

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Het lijkt mij dat die slinkse kut daar een zeer goed betaalde baan voor haarzelf ziet weggelegd.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Verdomme, hoor je geruime tijd weinig of niets van dat wijf -lekker rustig- trekt ze voor de verandering weer eens d’r bek open, komt er meteen wéér dat soort zweverige shit uit!
  Sommige mensen leren het ook nooit!
  Geef die trut alsjeblieft op geen enkele manier ergens de vrije hand in: God weet, wat ze dan aanricht!
  Weet je, wát er zou moeten komen? Een stevig ommuurd ‘Neverland’om mensen als zij en het klavertje vier in op te bergen: Zodat ze daar krijgertje kunnen spelen met de elfjes en de boskabouters!
  Voor de nuchtere realiteit van alledag is dat soort mensen een rámp!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Theresa.
   Waar heeft die waanzinnige valse groen-linkse idiotin het over.
   Waarom dure aparte steden bouwen voor dat gajes?
   We hebben Amsterdam toch !
   Dat is de stad waar ze nu toch al praktisch alléén wonen…
   Nu nog de juiste burgemeester.

   En daar is ze natuurlijk op uit met dit plan…..

   Like

 15. Hendrik zegt:

  JA Femke en je kinderen snel naar een blanke school in Zatopia sturen………..

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Zijn er nu echt geen interneringscellen vrij om dergelijke brol in op te sluiten???
  Tegenwoordig wordt elke idioot die de gemeenschap schade berokkend via geweld “psychisch gestoord” genoemd maar die troela is “levensgevaarlijk én psychisch gestoord”.

  Geliked door 1 persoon

 17. dutchess43 zegt:

  Opsluiten dit wijf in de zwaar bewaakte afdeling op het P.I. in Vught !

  Geliked door 2 people

 18. carthago zegt:

  Amsterdam is alvast gewaarschuwd als dit kreng via staatscontrole daar burgemeester wordt.De enige oplossing is om dit kreng burgemeester te laten worden van een dorp kokosnoten in de jungle van Afrika.Kan ze ecologische pap koken onder toeziend oog van 300 zwarte wellustige kraaien.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb ooit gelezen dat ze Turkse mannen kanp vond. Ik wens haar dan ook de nodige onvrijwillige gangbangs met Amsterdamse Ottomanen toe . . . 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ging dat niet over Osama?
    ‘Hij had wel wat”.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, nee, zeker weten over Turken!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wijlen Pim Fortuyn kwam tenminste openlijk úit voor die gangbangs! Met Marokkanen dan, maar het principe blijft hetzelfde.
    Inconsequent? Helemaal niet. Zolang je die twee elementen – anti-islam en sex met Marokkanen/Turken maar zorgvuldig gescheiden houdt.
    Waarom zou dat niet kunnen? Islamitische homo’s doen het óók! (Pedofielen, tenminste hetero-seksuele pedofielen, is dan weer een ander verhaal.)

    Like

   • Republikein zegt:

    Zou kunnen, Georgina Verbaan vond O. best wel een lekker ding!
    Maakt niet uit, overal leipo’s.

    Like

 19. koddebeier zegt:

  Wat een ongelofelijke linkse randdebiel !! Die gevaarlijke gek moeten ze opsluiten !

  Geliked door 2 people

 20. Tistochwat zegt:

  je kunt ook nadenken over het bouwen van steden waar vluchtelingen rechten hebben.

  Hebben ‘vluchtelingen’ nog geen rechten genoeg, dan, dwaze teef?
  Ga gamen joh, dan kun je zat ‘utopia’s’ creëren zonder de belastingbetaler ermee op te zadelen!

  Linksen zijn knettergek: óf ze hebben geen flauw benul hoe de wereld in elkaar zit óf ze weten dat wél, en doen er alles aan om iedereen die ze haten (de niet-linksen) kapot te maken.

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Femke Halsema kan net zo goed een mini-stad voor zichzelf gaan bouwen of een huisje dat zo klein is dat ze er nog niet eens in kan staan of lopen. Waar haalt ze trouwens anders het geld vandaan om dit dwaze en onuitvoerbare plan te verwezenlijken en als er een dergelijke stad kwam, waar dan ook, wil ze dan ook heel veel seks gaan bedrijven met al de “dankbare” vluchtelingen daarin? Ze doet me trouwens nogal aan Clarabella Koe denken op een wijze die ik hieronder zal beschrijven:
  Clarabella Koe is een charmante (?) dame die eigenlijk nooit oud wil worden (Femke natuurlijk ook niet echt) en de relatie die zij met Karel Paardepoot, een echte sloddervos (vluchtelingen, moslims en asielzoekers), heeft doet mij sterk denken aan de vriendschappen die Katrien Duck heeft met Donald Duck en Guus Geluk, Minnie Mouse met Mickey Mouse, Wiske met Suske, Sidonia met Lambik en Tinkerbell met Peter Pan.
  Het is daarin erg opvallend dat de dames (linkse politici) bijna altijd hartstikke jaloers worden zodra hun vriendjes (waar ze overigens niet of nauwelijks verliefd op zijn, gelijk aan de pleegkinderen van Halsema) opeens nieuwe vriendinnen hebben en zij daarbij leugens, bedrog, overspel en geweld niet schuwen in de hoop daarmee hun vrienden terug te veroveren, iets wat trouwens de meeste moslimextremisten in veel extremere gevallen doen! Sommigen van deze nieuwe vrienden of vriendinnen van alle opgenoemde personen blijken, ironisch genoeg, vaak nog VEEL grotere bedriegers en oplichters te zijn (vluchtelingen, asielzoekers en moslims) daar ze namelijk teveel houden van zichzelf, alleen op eigenbelang en hebzucht uit zijn en blijken meestal zelfs grote opscheppers, profiteurs en nietsnutten!
  Het idee dat Clarabella en Karel met elkaar zouden trouwen zou bovendien een hele slechte combinatie zijn daar een koe en een paard totaal niet aan elkaar verwant zijn (net zoals christenen en moslims dat niet zijn) en soms lijken Katrien en Minnie bijna verre achternichten van Donald en Mickey te wezen omdat ze allemaal dezelfde achternaam hebben!
  Ik zag ooit in een dierentuin hoe een vale gier en een monniksgier blijkbaar ook seks met elkaar wilden hebben maar ook deze twee roofvogels bleken totaal niet bij elkaar te passen! Femke Halsma past daarbij al helemaal NOOIT in Nederland met haar idiote gezwets en knuffelcircus en is gewoon, zoals ik al vaak vermeld op E. J. Bron wat linkse huichelaars zijn, een blauwe jakhals!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat kwam natuurlijk omdat die Monnikskapsgier zijn geslacht achter op zijn voorhoofd had zitten en toen de voorhuid over z;’n kop getrokken had.
   Ja, dan ga je de mist in. En niet zo maar even, natuurlijk…

   Om maar iets te zeggen Vismale.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Weet je trouwens ook nog dat de lammergier die in maart 2017 Nederland aandeed alle linkse steden waaronder Amsterdam en Den Haag LINKS liet liggen? Blijkbaar vond de roofvogel dat Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en Uden rechters waren dus vloog hij hier naar RECHTS toe! Het idee dat hij over “multiculturele” Franse steden zoals Lyon en Marseille zou vliegen waar eveneens “vluchtelingen” uit Afrika en Azië verblijven had hij vast niet prettig gevonden.

    Like

  • Republikein zegt:

   Jules, laten we echt kennis maken, wel anoniem.
   Dit gaat over mij, nou jij nog.
   Wel nn, dat spreekt.
   Ik sta in het midden van links en dan een beetje rechtdoor ennuh eigukuk rechts.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Toe maar! Waar zou Femke het geld vandaan moeten toveren om een dergelijke stad te realiseren?

    Like

   • Republikein zegt:

    Het bericht dat de Emiraten verstuurt: “Wij hebben niemand verraden. Wij hebben een wijze leider die heeft besloten te doen wat goed is voor zijn land, de Palestijnen en alle Arabieren en moslims. Jullie Palestijnen, moeten van jullie corrupte leiders af.”

    “Het is tijd voor deze regio om te genieten van vrede, stabiliteit en ontwikkeling,” merkte Al Kaabi op. “De afgelopen decennia hebben conflicten en spanningen de regio geteisterd en zijn er veel kansen verloren gegaan om de juiste weg te vinden die mensen naar een welvarend leven leidt, en hoop mogelijk maakt.” – Hamad Al Kaabi, redacteur van de Abu Dhabi krant Al-Ittihad, 14 augustus 2020.
    https://nl.gatestoneinstitute.org/16464/vae

    Like

 22. MF zegt:

  Beste Femke,
  Weet je nog dat Peter R. de Vries aan tafel bij Pauw & Witteman. aan je vroeg of het waar is dat je in een Mercedes rijdt? Weet je nog dat je antwoordde dat je in de Mercedes van je man rijd?
  Je had natuurlijk liever op de fiets gereden en het gespaarde geld aan arme vluchtelingen gegeven. Goed bezig, Femke.
  Mvrgr. MF

  Like

 23. Rookmelder zegt:

  Wat een giller ! Wordt Femke Halsema, geniaal in onnozelheid, maar desondanks staatsgevaarlijk, de eerste burgemeester van Zatopia ?

  Like

 24. Rensk. zegt:

  Steden bouwen voor vluchtelingen. Lachen. Die zijn er al volop. N0 go area’s in Marseille/Parijs/Berlijn/Den Haag/Nancy etc etc. En het gaat daar voorspoedig. Zij leven nog lang en gelukkig, met name de vrouwen. Niemand zou zoiets intelligents kunnen bedenken dan alleen Halsema. Zij spant de kroon met haar geweldige Einsteinideeen.

  Like

 25. Marian zegt:

  Ze wil gewoon een kalifaat bouwen m.a.w., ze wil ons land verkwanselen aan de islam. Smerig wijf.

  Like

 26. Pingback: Erdal Balci helpt Femke Halsema uit haar droom: ‘In Zatopia zullen homo’s door hun broers omgebracht worden’ | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s