Hamas: Doel is en blijft de vernietiging van Israël . . .

Screenshot_35

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Wat betreft de stand van zaken omtrent de Israëlisch-Palestijnse relatie hoef je alleen maar aan de Palestijnse kant te vragen. En te luisteren. Die zegt namelijk bereidwillig waar ze naar streeft in de omgang met Israël. Maar terwijl Duitse en Europese politici nog altijd de twee-staten-oplossing propageren en Israël eenzijdig voor “nederzettingen” aan de schandpaal nagelen, die zogenaamd de belangrijkste belemmering voor vrede zijn, negeren ze bewust welke geluiden er uit de Gazastrook komen.

Want de chef van de radicaalislamitische Palestijnse organisatie Hamas heeft het doel van de vernietiging van Israël bevestigd. Opnieuw. “Het gaat er niet om of we Israël erkennen of niet, maar om de vraag wanneer we het uitroeien en een einde maken aan zijn bestaan”, zei Jihia al-Sinwar in Gaza.

In het kader van een verzoeningsproces met Hamas wil de regering van de gematigder Palestijnse president Mahmoud Abbas de heerschappij in de Gazastrook en op de Westelijke Jordaanoever verenigen. De door Abbas geleide regering moet tot 1 december het bestuur in de Gazastrook volledig overnemen. Veel geschilpunten zijn echter nog niet opgelost, bijvoorbeeld het lot van de Hamas-milities. Eind november staan meer gesprekken tussen de fracties in Caïro gepland.

Hamas wijst eisen van de VS en Israël naar een ontwapening en erkenning van de Joodse staat rigoureus af. “Wanneer Fatah en Hamas tijdens de vredesonderhandelingen op de geweren van het verzet willen steunen, dan zal dat zorgen voor een sterkere positie van de Palestijnse zaak”, zei Al-Sinwar tegen de jongeren. In een toekomstige oorlog met Israël zou men diens leger “vernietigen, zodat het nooit meer opstaat”.

Het Israëlische veiligheidskabinet had dinsdag verklaard dat men geen onderhandelingen zou voeren met een Palestijnse regering waarvan Hamas deel zou uitmaken. Dat zou alleen kunnen veranderen wanneer Hamas zou voldoen aan een serie voorwaarden: Israël erkennen en het terrorisme afzweren, ontwapening van de milities, repatriëring van Israëlische gevangenen en de stoffelijke resten van soldaten, volledige veiligheidscontrole van de Abbas-autoriteit in de Gazastrook inclusief de grensovergangen, strijd tegen Hamas-terreur op de Westelijke Jordaanoever en beëindiging van de contacten van Hamas met Iran.

Ook als Hamas niet aan deze eisen zal voldoen, zal dit de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel (SPD), er niet van weerhouden het voor zijn Arabische vriend Abbas op te nemen, het zal Duitsland en de EU er niet van weerhouden de Palestijnse Autoriteit te blijven financieren en zodoende de motor van de terreur tegen Israël verder te laten draaien. Reacties uit Duitsland zijn daarom niet te verwachten. Het is al lang de hoogste tijd om de Duitse regering en de EU aan de schandpaal te nagelen voor hun praktijk in het Midden-Oosten.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Fatah, Gazastrook, Genocide, gezond realisme, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamas: Doel is en blijft de vernietiging van Israël . . .

 1. Sabeltant zegt:

  Niets bijzonders, dit is de islam in optima forma.
  Al-Shabaab, Boko Haram, ISIS/IS, Taliban, Khorasan, Al-Qaida, Bangsamoro, of hoe ze zich ook noemen.
  Het is en blijft gewoon de islam tegen de ongelovigen. Dit gaat nooit stoppen het stopt pas als de rest van de wereld het zat is en de islam totaal vernietigd.

  Geliked door 2 people

 2. fleckie zegt:

  …..’COMMISSIE ..OP..DE..THEE…IN….IRAN’………..NW.ISR. WEEKBLAD 20.10.2017. ………….Nadat een eerder voorgenomen bezoek in 2014 werd uitgesteld,zijn vertegenwoordigers v.d.Commissie Buitenlandze Zaken van 19 tot 24 oktober te gast bij het moellah- regime in IRAN. Hoe het programma v.d.delegatie eruit zal zien is niet bekend.,want de agenda is geheim. Deelnemers aan dit werkbezoek zijn delegatieleider ..Raymond Knops(CDA), Han ten Broeke(VVD), Bram van Ojik( Groen Links),… SADET KARABULUT(SP)… Atje Kuiken(( PvdA), Joel Voordewind( CU) , en Martin van Rooijen(50+ ). ………..Het bezoek komt op een opvallend tijdstip, omdat begin..november een..EU- DELEGATIE onder leiding van…FREDERICA..MOGHERINI..naar Iran vertrekt. Nederland loopt dus voor de EU- troepen uit. De Israelische ambassade reageert:” De Nederlandse regering en het parlement zijn zich zeer bewust van Israels standpunt ten opzichte van Iran,en ook v.d. HIATEN in de INTERNATIONALE Overeenkomst,waardoor Iran over een paar jaar over nucleaire wapens zal kunnen beschikken de ontwikkeling v.ballistische raketten die tegen resoluties v.d.Ver.Naties ingaan, Irans medewerking t.o.v. Terroristische organisaties als ..HEZBOLLAH..en….HAMAS! de ISLAMITISCHE..JIHAD en het eigen terreurnetwerk.. De aanhoudende handelingen v.h.land blijven het hele Midden-Oosten destabiliseren door de uitbreiding van’ lands invloedsfeer naar SYRIE, JEMEN en IRAK. Daarnaast zijn er de voortdurende bedreigingen van Iran om Israel te vernietigenWij hopen dat de parlementaire delegatie deze zorgwekkende zaken onder de aandacht van het Iraanse regime zal brengen en duidelijk zal verklaren dat dat dit soort praktijken onacceptabel zijn”. ……….Het voorgenomen bezoek v.d.commissie WETD in 2014 uitgesteld” omdat de huidige stand van zaken wat betreft de invulling van het programma niet voldoende basis biedt voor een zinvol en informatief werkbezoek”. Vooral het ontbreken van een mogelijkheid om met het Iraanse”maatschappelijk middenveld” in contact te komen was toen een struikelblok.Of die mogelijkheid nu wel is gecreeerd,is onbekend. .<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  …BYE BYE…UNESCO……..NW.ISR.WEEKBLAD, 20.10.2017. ……………De Ver. staten en ISRAEL stappen uit de..UNESCO vanwege de voortdurende anti-Israelihouding van deze VN-organisatie. De twee landen kondigden hun vertrek aan net voor de verkiezing v.d.eerste Joodse voorzitter van UNESCO ,de Franse oud-minister Audrey Azoulay, dochter van André Azoulay ,adviseur v.d.Marokkaanse koning Mohammed Vl . Azoulay wil de geloofwaardigheid. van UNESCO..HERSTELLEN. Als iemand dat kan dan is zij het,aldus Israels UNESCO-ambassadeur Carmel Shams- Hacohen. Het is niet onmogelijk dat Azoulay de Amerikanen en Israëli’s nog van gedachten kan doen veranderen- hun vertrek gaat namelijk pas in op 31 december 2018. …..Intussen heeft Israel voor het eerst sinds vijftien jaar weer bouwvergunningen afgegeven voor(13) Joodse woningen in HEBRON, wat wordt gezien als een reactie op Unesco’s benoeming van deze stad als ‘..bedreigd Palestijns erfgoed’.<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  …..GAZA……VERZOENING ..tussen…HAMAS..en…FATAH….NW. ISR. WEEKBLAD 20.10.2017….
  De islamitische terreurbeweging HAMAS- die de Gazastrook beheerst.- en door de gedomineerde palestijnse Autoriteit ,die de Westelijke Jordaanoever bestuurt,hebben in CAIRO een verzoeningsakkoord gesloten. Volgens dit akkoord moet HAMAS afzien van…TERREURAANVALLEN op de WESTELIJKE JORDAANOEVER en mag de PA geen nieuwe stappen meer ondernemen richting Joodse Staat zonder instemming van HAMAS.Ook moet de P A onder meer de via Israel lopende elektriciteitsrekening voor GAZA weer gaan betalen. ,opdat de palestijnse kustenclave weer stroom krijgt. Onder deze voorwaarden zal HAMAS de macht in de Gazastrook op 1 december overdragen aan de PA. …..Alle palestijnse facties gaan 31 november in de Egyptische hoofdstad praten over de vorming van een nieuwe eenheidsregering,parlements- en presidentsverkiezingen en politieke hervormingen. …..Met het onder auspicien van Egypte bereikte akkoord moet een eind komen aan de 10 jaar durende verdeeldheid sinds Hamas de macht in de Gaxastrook op gewelddadige wijze overnam. Hierbij werden tientallen Fatah-aanhangers..gemarteld..en..geexecuteerd. ……….Premier NETANYAHU liet weten dat de inter-palestijnse verzoening vrede alleen maar in de weg staat:” Verzoening met massamoordenaars is deel van van het probleem en niet van de oplossing”. Volgens Israel moeten alle palestijnse gesprekspartners het bestaansrecht van Israel erkennen,geweld afzweren en moet Hamas worden ontwapend. Dat zal echter wel wat voeten in de aarde hebben: de Palestijnse president Mahmoud Abbas verklaarde dat de PA alle wapensuit de Gazastrook moet krijgen,maar Hamasleider Ismail HANIYEH zei dat ontwapening van zijn …25.000 gewapende bendeleden ..niet..ter discussie staat. Het verzoeningsakkoord zegt er niks over. ……….israel eist v.d.PA dat de organisatie de..TUNNEL- en RAKETAANVALLEN op Israel moet stoppen als de PA inderdaad de macht krijgt in Gaza……In 2006 won Hamas de verkiezingen in de palestijnse Gebieden maar zorgde Fatah ervoor dat de terreurbeweging in elk geval op de Westelijke Jordaanoever niet aan de macht kwam .Grote vraag is nu wat er gebeurt als Hamas eventuele nieuwe verkiezingen in de herenigde palestijnse Gebieden zou winnen- de arena voor hun ..POWERPLAY ..is nu een stuk groter geworden.<<<<<<<<<<

  Like

 5. fleckie zegt:

  …..TERREURVERHEERLIJKING…..’………..’NW.ISR.WEEKBLAD 20.10.2017. …..BELGEN..HALEN..SUBSIDIES..TERUG’…..’ BELGIË bevriest de..3.3 miljoen euro subsidie voor de bouw van. 2., scholen in de palestijnse Gebieden. Reden is dat een in 2013 met .. BELGISCH GELD.. gebouwde school in ..HEBRON.. op de Westelijke Jordaanoever later werd vernoemd naar ..Dalal Mughrabi, een terroriste die in 1978 meewerkte aan de moord op ..38 Joodse burgers even ten noorden,…Van de naamsverandering was BRUSSEL..NIET..OP..DE..HOOGTE.” België veroordeelt elke verheerlijking van terroristische aanvallen en laat zich op geen enkele manier verbinden met de namen van terroristen”, aldus de ongebruikelijk harde verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken ..in Brussel. ..Joodse groeperingen verwelkomden de subsidiestop. Yohan Benizri, voorzitter v.h. Belgisch- Joodse Coördinatiecomités van Joodse Organisatie CCOJB,vindt dat zijn land langzaam een meer evenwichtige positie inneemt over Israel en de Palestijnen. ..De palestijnse Autoriteit verzet zich tot dusver tegen het verwijderen van terroristennamen van scholen en uit schoolboeken,ook als die deels worden gefinancierd ..MET VN-.. EN…ANDER..BUITENLANDS..GELD.<<<<<<<<<<

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Dat is niks nieuws. Dood aan Hamas.

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  …..DUITSLAND……….EEN..ANDER ..LINKS..GELUID…….NW. ISR. WEEKBLAD 20.10.2017………
  de …BEIERSE ..GRUNEN.. hebben de ISRAELBOYCOT-BEWEGING in een resoluitei ‘antisemitisch,Israelvijandig,reactionair en anti- Verlichting” genoemd en roept de. GROENEN in heel Duitsland op om zich niet meer in te laten met …BDS- activiteiten.” De stellingen en eisen v.d.BDS deligitimeren en demoniseren Israel en geven zo alle schuld voor alle ellende in de regio aan Joden”, aldus de resolutie. ” ISRAEL ..IS..DE..ENIGE..DEMOCRATISCHE..STAAT. IN..DIE. REGIO..EN.. tegelijkertijd . wordt een dubbele standaard gehanteerd voor ISRAEL door het negeren of goedpraten van…HAMAS’ misdaden. De oproep om Israel te boycotten herhaalt de nazi-slogan ‘ Kauft nicht bei JUDEN………….Binnen de ..GROENEN – nu op de nominatie om eventueel mee te doen aan een nieuw te vormen coalitie onder Bondskanselier Angela Merkel – is vanouds..een..sterke ..BDS-lobby actief. De nu aangenomen resolutie was een initiatiefvan de Beierse jongerenafdeling van de Groenen. Eerder dit jaar nam de SPD..een resolutie van deze strekking aan, OOK..op initiatief van de jongeren. De SPD- burgemeester van ..MUNCHEN, DiETER REITER , heeft BDS- evenementen..in openbare gebouwen inmiddels..VERBODEN.<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Off topic: er is ophef over Sigrid Kaag van D’66 die is getrouwd met een PLO-er en achter de Palestijnen staat. Ze is de beoogd minister van buitenlandse zaken in het nieuwe kabinet.

  https://www.timesofisrael.com/dutch-activist-who-called-netanyahu-a-racist-named-deputy-foreign-minister/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  https://www.vpro.nl/speel~WO_VPRO_416130~nps-vpro-6-oktober-1996-buitenhof-israel-en-de-palestijnen-de-lange-vs-kaag~.html

  Like

 9. fleckie zegt:

  …..’NIEUW . PODIUM VOOR..ABOU ..JAJAH, NW. ISR WEEKBLAD 20.10.2017. ..B.SCHUT….
  ..’Debatcentrum De Nieuwe Liefde organiseert- in samenwerking met Een Ander Joods..Geluid – een discussie over ‘Israel-Palestina: De grenzen van verzet’,. Gezien de namen van de deelnemers aan het panel op 31 oktober, lijkt enige twijfel op zijn plaats of er veel gediscussieerd zal worden. …..Om te beginnen is daar ster-spreker ‘ DAJ’ zelf. Onder zijn leiding organiseerde de AEL , de inmiddels ter ziele gegane Arabische Europese Liga, de beruchte Holocaust-kartoonwedsyrijd. De AEL werd hiervoor door 3 instanties veroordeeld. Daarnaast is Abou Jahjah bekend om uitspraken over het lot dat de Joden in Israel wacht, de Bezige-Bij-schrijver biedt hen een keuze het land te verlaten.: ‘ la valle ou Le cerceuil ‘ ( de koffer of de doodskist). Zelfs onze zuider buren beginnen genoeg van hem te krijgen.Toen Abou Jahjah recent voor de zoveelste maal een terreuraanslag verdedigde,kostte hem dat zijn column in het Vlaamse dagblad..De Standaard. …….Ook de rest v.d.line- UP doet vermoeden dat het met ‘debat,bezinning en poezie'( de slogan van De Nieuwe Liefde ) wel mee zal vallen. Zo kreeg spreekster Brigitte Herremans vorig jaar een inreisverbod voor Israel van 10 jaar opgelegd nadat de Vlaamse medewerkster v.d.ngo’s Broederlijk Delen ..en..PAX..CHRISTI .. had voorgrsteld burgers die naar Belgie komen aan ondervragingen te onderwerpen’. De andere panelleden zijn de Groningse hoogleraar Marcel Brus,lid v.d.Raad van Toezicht van Dries van Agts omstreden…RIGHTS FORUM, en de Palestijnse UvA- antropoloog DinaZbeidy. De discussie – voor zover daarvan sprake zal zijn- wordt geleid door publiciste Hassnae Bouazza,die in 2013 nog door de toenmalige Trouw-( nu Volkskrant) columniste Elma Dryer van antisemitische uitspraken werd beschuldigd. . …………….
  POLARISATIE……………Kortom,niet bepaald een fris gezelschap en al helemaal geen inhoudelijk gemêleerd panel waarvan een afgewogen en interessant debat mag worden verwacht. Maar volgens Hidde van Koningsveld is DAT uiteraard niet de reden waarom zijn stichting LAWFARE Nederland een brief aan de Amsterdamse gemeenteraad heeft gestuurd met het verzoek op 31 oktober officieren van justitie naar De Nieuwe Liefde te sturen om in de gaten te houden of daar geen strafbare feiten worden gepleegd. Van Koningsveld( tevens bestuurslid v.h.CIJO ,de jongerenorganisatie v.h.CIDI) schrijft in zijn brief:” Een blik op de evenementenpagina op Facebook toont aan dat de potentiele bezoekers er extremistische en antisemitische denkbeelden op na houden. (…) In een tijd waar polarisatie hoogtij viert lijkt het Stichting LAWFARE Nederland zeer ongewenst om het aanzetten tot haat en geweld op en rondom dit evenement oogluikend toe te staan. Je mag het met elkaar oneens zijn,maar terrorisme kan en mag nooit goedgepraat worden”. ……….Eerder dit jaar stuurde de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb al justitiemedewerkers naar de Hamas-conferentie in De Doelen om te controleren of daar geen strafbare uitlatingen werden gedaan door de uitgenodigde sprekers. Van Koningsveld sprak tegen het NIW zijn verbazing uit over het feit dat zo weinig Amsterdamse politici zijn interesse in het evenement in De Nieuwe Liefde lijken te delen, terwijl een debat in de Balie over immigratie tot een storm van protest vanuit de gemeenteraad leidde nadat was gebleken dat er vanuit het publiek xenofobe uitspraken waren gedaan. ……….Hierboven werd het omstreden..RIGHTS FORUM al genoemd.Vorige week raakte bekend dat het forums grote leider,Dries van Agt,zal spreken tijdens de alternatieve. KRISTALLNACHT. herdenking op 9 november . Een verrassing is dit niet: dit evenement onderscheidt zich al jaren door het uitnodigen van anti- Israelische en soms ronduit antisemitische sprekers. …Zo sprak de Israelisch- Palestijnse parlementarier HANEEN Zoabi,beriucht om haar ontkenning van Israels bestaansrecht,er in 2015. Vorig jaar provoceerden de organisatoren- onder wie de onvermijdelijke Anja Meulenbelt- de Joodse gemeenschap door hun ‘herdenking’ in de Uilenburgersjoel te laten plaatsvinden. De rel die hierdoor ontstond zal zich dit jaar niets herhalen: het organiserende Platform Stop Racisme en Uitsluiting viert zijn feestje dit jaar toepasselijk in Theater Perdu……What’s is in a name?#……….

  Like

 10. fleckie zegt:

  ‘ISRAEL’S..POSITION..IN..A..RAPIDLY..CHANGING..INTERNATIONAL..ENVIRONMENT’………..
  ..NW. ISR. WEEKBLAD. 20.10.2017.:……….STICHTING..VRIENDEN..van de …HEBREEUWSE UNIVERSITEIT. VAN ..JERUSALEM. .,: Nodigt U uit: WOENSDAG 15 november… …..EEN DEBAT..ONDER..LEIDING..VAN..FELIX..ROTTENBERG…………………BERT KOENDERS: minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet RUTTE ll,……………….YOSSI GAL: Vice- president Hebrew University en voormalig topdiplomaat…………….Thema van het debat: ISRAELS POSITIE in het veranderende politieke speelveld in het MIDDEN-OOSTEN, de relatie met de VS,het stagnerende vredesproces tussen ISRAEL..en de PALESTIJNEN. Het debat wordt voorafgegaan door een korte introductie van Asher Cohen, voorzitter van de ..HEBREW UNIVERSITY………………DEZE ..DEBATAVOND..wordt U ..kosteloos.. aangeboden door de Stichting Vrienden van de Hebreeuwse Universiteit van Jerusalem. …….Het evenement vindt plaats in samenwerking met de ..LIBERAAL JOODSE GEMEENTE..AMSTERDAM………..Aanmelding, uitsluitend met vermelding van uw naam en adres, via …..event@nvhu.nl. ………DATUM..EN..TIJD..15 november 2017- inloop..19.30, ..aanvang ..20.00 uur…….V OERTAAL: ENGELS……….PLAATS…Gebouw Liberaal Joodse Gemeente, Makariazaal, Zuidelijke Wandelweg 41,…AMSYERDAM. …………………….De stichting Vrienden van de Hebreeuwse Universiteit van Jerusalem ondersteunt al decennialang ..wetenschappelijk onderzoek van deze universiteit en haar partners in…ISRAEL..en..DAARBUITEN. . De Stichting ondersteunt het..TRUMAN RESEARCH..INSTITUTE FOR ..INTERNATIONAL..STUDIES…..en realiseert gezamenlijk onderzoek van .ISRAELISCHE..en..PALESTIJNSE WETENSCHAPPERS. ..Met onze steun doet professor YUVAL DOR…baanbrekend onderzoek naar….DIABETES, en professor ..HAGAI..BERGMAN….naar…..PARKINSON………..Met regelmaat organiseren we bijeenkomsten en lezingen op het gebied van wetenschap,literatuur..en…..internationale ..politiek…………….EEN..OVERZICHT..VAN..ONZE..PROJECTEN..VINDT,.U..OP..www.nvhu.nl……

  Like

 11. Marian zegt:

  Het zou eens fijn als heel Palestina van de kaart geveegd zou worden. Dat eeuwige ophitsen van hamas.

  Geliked door 1 persoon

 12. tippelaar zegt:

  Met een beperkte atoombom is heel Palestina voorgoed te verwijderen. De rest van het misdadigersgespuis zal van angst de bek dicht houden

  Like

 13. Jan zegt:

  Fatah: Israël heeft een nazi-regering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s