Jongste wereldleider verbant George Soros´ Foundations uit Oostenrijk

Screenshot_64

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling: E.J. Bron)

De jongste leider van de wereld, de zojuist verkozen Sebastian Kurz, heeft George Soros geïnformeerd dat zijn Open Society Foundation 28 dagen de tijd heeft om haar operaties in Oostenrijk te staken of anders juridische actie tegemoet kan zien wegens “de poging om de democratie van de natie te ondermijnen”.

De 31-jarige Sebastian Kurz, de jongste leider ooit van Oostenrijk, heeft collega´s verteld dat er onmiddellijk actie moet worden ondernomen, nadat bekend werd dat George Soros $ 18 miljard van zijn $ 24 miljard gedoneerd heeft aan zijn Open Society Foundation.

“De situatie is kritiek geworden”, zei Kurz. “Soros gooit alles wat hij heeft in de strijd om vaart te zetten achter de globale controle. Desinformatie en mediamanipulatie zijn al extreem toegenomen. Wij hebben geen plaats voor zelfgenoegzaamheid.”

Kurz, een zelfbenoemde waarheidsspreker, claimt dat hij de Soros-agenda begrijpt en “dat dit land op geen enkele wijze zijn vijfde slachtoffer zal zijn.”

Men neemt aan dat de toekomstige Oostenrijkse bondskanselier verwijst naar het aantal nationale economieën dat Soros heeft vernietigd met de bedoeling hier enorm persoonlijk voordeel en politieke invloed uit te halen.

Gevraagd waarom hij George Soros´ Open Society Foundations zou verbannen, zei Kurz: “Omdat het 2017 is.”

Het nieuws dat Soros 75% van zijn fortuin heeft vrijgemaakt om zijn politieke en sociale agenda te pushen, heeft schokgolven in de hele wereld veroorzaakt. Veel democratisch gekozen leiders drukken hun angst uit dat er moeilijk te vechten zal zijn tegen alleen al de hoeveelheid miljarden, gebruikt om politici en journalisten te kopen.

Daar is Kurz het mee eens. Daarom onderneemt hij snel actie.

“De geest van Soros is de grootste uitdaging waar de mensheid tegenover staat in de wereld in 2017. Hij is een enorme vampier die zijn klauwen rond het gelaat van de mensheid heeft geslagen, meedogenloos zijn bloedende trechter in alles wat naar geld ruikt ramt, dit geld gebruikt om politici, journalisten en de publieke sector om te kopen, en probeert de wereld te vormen naar zijn wil.”

“Het volk van Oostenrijk heeft de New World Order afgewezen, en het is mijn plicht en mijn privilege om hun wil te verdedigen.”

Bron:
http://yournewswire.com
Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, gezond realisme, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

81 reacties op Jongste wereldleider verbant George Soros´ Foundations uit Oostenrijk

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Van dik hout zaagt men planken net als D. Trump doet.
  Veel weerstand zal hun pad kruisen in de onderlagen van het bestuurlijke maar:
  Hallelujah!

  De Visegrad-landen en Oostenrijk bieden hoop.
  Niet het labbekak volk van Nederland, om over Zweden (is gone) en Duitsland (almost gone) nog maar te zwijgen.

  Geliked door 8 people

  • Golden Girl zegt:

   ik voel mij niet aangesproken met het labbekak volk van Nederland, ik heb de verraders in de regering niet gekozen, dat wij met grijnzende griezel Rutte opgescheept zitten heb ik niet aan meegewerkt, hadden wij maar Kurz van Oostenrijk of de leiders van Oost Europese landen, wij hebben stel idioten in Den-Haag

   Geliked door 4 people

 2. Jade zegt:

  Bravo!!!

  Geliked door 3 people

 3. Driek zegt:

  Gelukkig zijn er nog dappere intelligente mensen die de daad bij het woord voegen.

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  Extra Uitzending van Canal + Frankrijk.
  */*/*/
  Op een bijeenkomst in Fr, waarbij Macron zich als voornaamste leider van de EU opwerpt, kwam “Kanzlerin Merkel” plotseling onaangekondigd.
  De gevolgen waren desastreus………………

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/10/2017-10-20-VIDEO-00010949.mp4?_=1

  Geliked door 6 people

 5. T.Troubadour zegt:

  Slecht nieuws voor mevrouw mabel

  Geliked door 2 people

 6. Jo Banjo zegt:

  Sebastian Kurz, ik zegen je in de naam van de Here Jezus !!!

  Geliked door 2 people

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Fantastisch dat is tenminste wwn MP met karakter en durf. Soros is met z’n 2 zonen de grootste pest die deze wereld kent. Hij is het die achter de meeste grote rellen zit. Mr. Kurz je bent een leider van de bovenste plank

  Geliked door 2 people

 8. Mirjam zegt:

  De waarheid komt IN het licht, want aan het licht was zij al helemaal. Gewoonweg goed. Dit is een jong mens die de wapens opneemt tegen de vernietiger. Hij doet zijn werk en dat doet hij buitengewoon goed. Bravo! Bedankt.

  Geliked door 2 people

 9. Oeps48 zegt:

  Goede dag Dames en Heren.
  Sebastian Kurz chapeau !!! Hij is dus een politicus, die begrijpt, waar de schoen wringt. Hij laat zich niet door Soros omkopen. Hij weet van wanten. Hij zegt precies, waar het op staat. Hij is geen ja-knikker. Hij gaat recht door zee. Hij maakt gebruik van het momentum. Hij laat er geen gras over groeien. En hij pakt de koe bij de hoorns. Dat zouden meer politici moeten doen. Kijk eens naar zijn foto en zie een vastberaden jongeman, die geen slappe tinus is en toont dat hij ballen heeft. Absoluut geen jochie, dat met zich laat spelen. Dat belooft vuurwerk in de EU en dat is een hele goede zaak. De Jonker, Timmerfrans, Krengela, Macaron en Pinokkio zullen hun handen vol aan hem hebben.


  Sebastian Kurz

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Niet te snel juichen Oeps.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ paulzwueste (22 oktober 2017 om 16:18)
    Beste Paul.
    Allereerst moet ik je gelijk geven met je opmerking, dat we niet te snel moeten gaan juichen. Sebastian Kurz heeft een enorme stunt uitgehaald en dat lijkt koren op onze molen re zijn. Maar het is inderdaad beter, om even af te wachten, hoe dit verder gaat uitpakken. We zullen er inderdaad snel genoeg achter komen, waar de man voor staat. Vooralsnog heeft hij wat sympathie gewonnen. En juichen kan inderdaad altijd nog.
    Jouw onweerstaanbare gedachte, dat Soros Kurz gaat gebruiken, om zijn eindigend aards leven te verlengen, vind ik zeer interessant. Je raakt hiermee aan een fenomeen, dat in de literatuur veelvuldig wordt aangehaald. Men gaat er dan vanuit, dat iemand in staat is om bezit te nemen van het lichaam van een ander om daarmee in zijn aards betaan verder te leven. Het zou daarbij enerzijds kunnen gaan, om via reïncarnatie opnieuw geboren te worden in een ander lichaam. Anderzijds wordt ook wel gesuggereerd, dat de geest van iemand het eigen lichaam verlaat en zich nestelt in het lichaam van een andere geest. Daarbij zou de oorspronkelijke geest niet noodzakelijkerwijs uit zijn eigen lichaam getrapt behoeven te worden. In spirituele kringen noemt men dit een vorm van “bezetenheid”. In psychische zin kennen wij allerlei ziektes en psychoses, die hieraan doen denken, maar waarvan de psychiater zegt, dat het er niets mee te maken heeft. Ik heb echter nergens aanwijzingen kunnen vinden, dat George Soros deze kunst zou verstaan. Deze kunst behoort overigens thuis in het domein van de (zwarte) magie.
    Het moge overduidelijk zijn, dat George Soros in lichamelijke zin snel veroudert en een lichamelijke voltooiïng van zijn leven nadert. Maar zowel psychisch als geestelijk lijkt hij mij daar nog lang niet aan toe. Daarvoor is hij nog veel te kwiek en veel te actief. Hij is zeer vermogend. Zijn vermogen wordt op $38 miljard geschat. Hij zal er zeer waarschijnlijk alles aan doen, om zijn vermogen veilig te stellen voor na zijn verscheiden. George Soros heeft overigens 5 kinderen, 4 zonen en 1 dochter, die allen ook zeer vermogend zijn en al lang in papa’s voetstappen staan. Zo gemakkelijk komen we dus niet van het fenomeen Soros af. Ook na zijn overlijden, zullen zijn foundations blijven bestaan en zullen zijn opvolgers voortgegaan met het creëren van (satanische) ellende. Ik betwijfel, of George Soros Setabastian Kurz daarvoor nodig heeft.
    Bekijk de bovenstaande foto nog eens. Merk op dat de piramide een 3-dimensionale vorm heeft en uit een aantal lagen en bouwstenen bestaat. Het alziend oog straalt en zweeft duidelijk boven de piramide. De bouwstenen zijn broederschappen, loges, clubjes, verenigingen en anderszins, waarvan de leden zich aan satan hebben verbonden. Zij worden de illuminati genoemd, of ook wel de leden van de “sekte van het alziend oog”. Het alziend oog zijn de nazaten van de goden uit de oudheid. Zij worden ook wel de valse goden, of gevallen engelen, oftewel duivels, of satan genoemd. Merk op, dat deze goden wel sterfelijk zijn, elkaar bestrijden en uitmoorden. Zij kunnen wel hele hoge leeftijden bereiken (zo oud als Methusalem). Zij zijn niet menselijk en niet aards. Ze hebben geen geweten, geen gevoelens, geen emoties. Ze zijn in principe destructief en willen alleen maar heersen. Zij beschikken wel over vermogens in de sfeer van de (zwarte) magie en het het paranormale, die wij mensen niet of nauwelijks beheersen. Zij hebben in lang vervlogen tijden (mogelijk meer dan 400.000 jaar geleden) met het menselijk DNA geknoeid. (De mens naar hun beeld en gelijkenis geschapen.) De illuminati voeren de opdrachten van het alziend oog, satan, uit. Satan verblijft niet noodzakelijkerwijs op aarde, maar kan zich ook elders in het universum ophouden. Satan staat voor alles dat kwaad of slecht is en is een meervoudig begrip. Wij, de gewone mensen, zijn het slijk der aarde, oftewel de fundering, waarop de piramide is gebouwd. Wij zijn in de ogen van de illuminatie en het alziend oog niets meer slaven.
    Als je meer wil weten, ga dan wat googelen en/of bestudeer wat literatuur. In iedere fatsoenlijke bibliotheek is literatuur beschikbaar. En zelfs bij Bol.com zijn boeken verkrijgbaar.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Republikein (23 oktober 2017 om 12:36)
    Beste Republikein.
    De link, die jij hier opvoert, is een van de vele vele vele verhalen over bezetenheid. Er zijn wereldwijd bibliotheken vol geschreven met verhalen over ervaringen met de spirituele wereld. Er zijn verhalen met een hoog waarheidsgehalte, maar er zij ook verhalen, die aan de fantasie zijn ontsproten. Je moet er wel rekening mee houden, dat het hierbij niet gaat om wetenschappelijk bewezen fenomenen. In het merendeel gaat het om subjectieve individuele waarnemingen. We kunnen wel een zekere consensus vaststellen. Mensen, die een spirituele ervaring hebben meegemaakt, staan vaak opeens heel anders in het leven. De spirituele wereld is zeer complex en heeft vele facetten. Het lijkt erop, dat het brein van de mens is afgeschermd, om te communiceren met de spirituele wereld. In populaire terminologie, zou je kunnen zeggen, dat er een vlaggetje overeind staat in ons innerlijk computerprogramma. Slechts enkele mensen hebben min of meer toegang tot deze wereld. Dan moet je bijv. denken aan mensen met paranormale gaven, of mensen die zijn getraind, opgeleid en geïnitiëerd. Er zijn mensen, die geesten, demonen, duivels, entiteiten en wat dies meer moge zijn, kunnen uitdrijven. Zij worden exorcisten genoemd. Binnen de Rk kerk is exorcisme een gekend fenomeen. De meeste priesters hebben echter de exorcisme wijding niet ontvangen. Daar is uiteraard een goede reden voor. Het Vaticaan heeft uiteraard officiële exorcisten in dienst. Gabriele Amorth, was bekend als de officiele exorcist van het Vaticaan (overleden 16 september 2016).
    Ga vooral NOOIT op eigen houtje experimenteren !!! Een geest oproepen is kinderlijk eenvoudig. Maar een geest onder controle houden, is schier onmogelijk. Vraag maar aan Ali Baba, hoe je de geest terug in de fles krijgt. Het is als met een kerncentrale. Een handtekening is voldoende, om zo’n ding te bouwen. Maar wat, als zo’n ding ontploft (zie bijv. Tsjernobyl en Fukushima) ???
    Volgende week, 31 october, is het weer Halloween. Dit is een van oorsprong heidens feest, dat heden ten dage nog steeds zeer populair is m.n. in de USA. Het wordt vaak als een onschuldig volks- of kindervermaak beschouwd. Dat is het dus niet. Er schuilt heel wat meer achter. Wees er vooral alert op, als bepaalde figuren opeens rituelen gaan opvoeren.


    Gabriele Amorth, wijlen exorcist van het Vaticaan

    Like

  • Hij is echter geen politicus…
   “The difference between a politician and a statesman is that a politician thinks about the next election while the statesman think about the next generation.”
   ― James Freeman Clarke

   Geliked door 1 persoon

 10. Petra DeBoer zegt:

  Goed zo!

  Geliked door 2 people

 11. Petra DeBoer zegt:

  Dit zijn de namen van de Nederlanders die in George Soros zijn opgerichte Euopean Council of Foreign Relations (ECFR) zitten. Als je de namen leest begrijp je het één en ander gelijk! Sebastian Kurz zit ook in deze club!!!

  http://www.ecfr.eu/council/members

  Yoeri Albrecht – Director, De Balie
  Dick Benschop – President Director, Shell Netherlands
  Beatrice de Graaf – Professor of the History of International Relations and Global Governance, Utrecht University
  Caroline de Gruyter – Correspondent, European Affairs, NRC Handelsblad; contributor, Carnegie Europe
  Jaap de Hoop Scheffer – former NATO Secretary General; former Foreign Minister
  Steven Everts – Senior Advisor, European External Action Service
  Rem Koolhaas – Architect and urbanist; Professor at the Graduate School of Design, Harvard University
  Dick Oosting – former CEO, European Council on Foreign Relations; former Europe Director, Amnesty International
  Kati Piri – Rapporteur on Turkey; Member of the European Parliament
  Marietje Schaake – Member of the European Parliament
  Petra Stienen – Author; Member of Dutch Senate
  Han ten Broeke – Member of Parliament; Party spokesman on Foreign Affairs
  Coen van Oostrom – CEO and Founder, OVG Real Estate
  Mabel van Oranje – Co-chair of the Board of ECFR, Chair of Girls Not Brides – The Global Partnership to End Child Marriage
  Constantijn van Oranje-Nassau – Special Envoy for Startups; Chairman, Start-up Fest Europe; Director for Digital Diplomacy and Macro Strategy, Macro Advisory Partners

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je hebt gelijk, hij staat op de lijst bij het ECFR.

   Scroll down for the complete list of ECFR Council Members.
   Click on the name of a country for a shortcut to its members.
   http://www.ecfr.eu/council/members

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies Bert.
    Laten de mensen hier op de site zich eerst maar eens goed informeren…alvorens te juichen als kinderen die ’n lolly gekregen hebben,

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, Ik heb eerst ook min of meer gejuicht maar ben toen op zoek gegaan naar de bron en kon in de Oostenrijkse pers tot nu toe niks vinden. Wel kwam ik berichten tegen dat Sebastian Kurz voor de verkiezingen zou vertellen waarom hij bij deze club zit maar heeft dat nog niet gedaan.
    In elk geval kwam ik de George Soros club in Europa tegen en die link heb ik hier gedeeld met de namen van de Nederlanders die in deze denktank zitten want dan weten we waarom ze regelmatig zulke domme uitspraken doen. Ik heb nagekeken op de site van het parlement of Han ten Broeke (VVD) heeft gemeld dat hij lid is van deze club en dat is inderdaad gemeld.

    Wat Sebastian Kurz aangaat is het afwachten wat zijn rol in deze is. In elk geval vind ik feiten erg belangrijk en met de site ECFR heb ik de bron vermeld waar iedereen na kan kijken wie er allemaal in deze walgelijke denktanks van George Soros in de EU zitten.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik ben toch wel zo benieuwd hoe ze dit nou weer recht gaan kletsen hier, omdat Sebastian Kurz zijn naam op de lijst voorkomt van Soros.

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Bert,…we zullen zien Bert, ff afwachten, ff de tijd geven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat we dan heel lang kunnen wachten.
    Hier wordt nooit gereageerd op iets wat negatief kan afstralen op iemand.
    De mensen hebben zo van tijd tot tijd een held nodig, en daar ga je dan niets negatief over zeggen, anders krijg je rest over je heen, en verpest je de sfeer.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Juist dáárom is Kurz zo fel! Hij is bekend met de allerslechtste kanten van Soros.
    Mensen zoals Sebastian Kurz hebben wij in Europa hard nodig om het tij te keren.
    Maar is het niet noodzakelijk om hem persoonlijk te beveiligen? Ik vertrouw die Soros voor nog geen honderdste millimeter!! Zijn tentakels reiken zeer ver, en hij zal alles in het werk stellen om zijn duivelse plannen uit te voeren! Menselijke offers niet uitgesloten.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Je hebt gelijk Bert.
    Ik heb dezelfde ervaring…

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Asgard, ik kan nergens de originele bron vinden waar Sebastian Kurz de uitspraken doet zoals het artikel vermeld. Voor mij is het dan fakenieuws.

    Inmiddels heb ik de link tussen Europa en Amerika voor wat betreft George Soros gevonden.
    De European Council of Foreign Relations heeft bijna dezelfde naam als de Council of Foreign Relations in Amerika. Dat is niet toevallig want de ECFR is opgericht door George Soros en hij is lid van het Amerikaanse CFR. Die twee organisaties “denktanks” zijn dus middels Soros met elkaar verbonden en wie zitten er allemaal in de CFR?? Goldman Sachs, Rothschild Nord America enz….

    https://en.wikipedia.org/wiki/Members_of_the_Council_on_Foreign_Relations

    https://www.cfr.org/

    Soros Fund Management:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Soros_Fund_Management

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Petra DeBoer (22 oktober 2017 om 02:29)
   Goede dag Dames en Heren.
   De ECFR is dus een club of broederschap, die één van de stenen, die de satanische piramide van de heerschappij vormen. Ook wel de illuminati of de sekte van het “alziend oog genoemd”. De leden zijn slechts de handlangers van Soros, de kornuit van satan. Dat zijn dus de lieden, die zich door Soros laten omkopen. Fijn, dat we deze lijst met namen nu beschikbaar hebben.
   Dat de naam van Sebastian Kurz ook op deze lijst voorkomt, verontrust me enigszins. Maar de jonge man heeft natuurlijk niet zo maar een bliksemcarrière kunnen maken. Daar is uiteraard heel wat vitamine “R” (relaties) aan te pas gekomen. De grote vraag is nu: “waarom was/is hij lid van dit satanische clubje?” Heeft hij zijn lidmaatschap ge(mis)bruikt om carrière te maken? Heeft hij zijn lidmaatschap misschien gebruikt, om inzicht in de werkwijze van de grote schurk te vergaren? Is hij misschien de infiltrant in dit clubje? Of wat speelt er werkelijk achter de schermen? Misschien vernemen we binnenkort meer. Onderwijl gealarmeerd afwachten en uitkijken wat er gebeurt.

   http://www.nnettle.com/news/2966-world-s-youngest-leader-bans-george-soros-from-austria-rothschild-next-

   http://www.zeit.de/2017/06/sebastian-kurz-aussenminister-oesterreich-popularitaet

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Oeps.
    Om even in alle vriendschap met je mee te gaan.
    Als ik je foto’s zo eens bekijk en mij in je satanische wereld verplaats komt onweerstaanbaar de gedachte bij mij op dat Soros onze Kurz gaat gebruiken om zijn eindigend aards leven te verlengen.
    Ik ben er van overtuigd dat dit de sleutel is achter het raadsel waarom onze veelbelovende, sprankelende Kurz lid is van de ECFR.
    Het kan niet anders!
    Deze duivelse organisatie met onweerlegbaar Satanische trekken bestaat en blijft bestaan door zich met de levenssappen te voeden van uitverkorenen die het aardse bestaan van haar leiders moet verzekeren.
    Als ik de foto van Kurz bestudeer kan het niet anders zijn of hier is sprake van een duivels complot alwaar de naïeve Kurz het offer zal worden.
    Ik denk dat mevrouw de prinses Mabel uiteindelijk de baarmoeder zal zijn voor een nieuwe Soros.
    Soros wordt immers nog slechts met moeite bijeen gehouden, zie foto boven.
    Hij oogt versleten en vermoeid.
    Het alziend oog vertroebeld.
    Het is tijd voor een nieuwe wereldleider… en dat zal Kurz worden !

    Alléén achter zijn zo energieke gestalte en zijn edele gelaatstrekken zal zich de duivel zelve verschuilen…
    Kan wijwater hier nog helpen ?

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, ik vind ‘m hier wel wat op lijken, zou het verband met mekaar te maken kunnen hebben.
    Je weet niet wie de duivel heeft ingezet voor zijn plannen.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, Alexander Soros is de opvolger van George Soros. Zijn zoon dus.

    Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Die foto hierboven. Alle mensen, die Soros heeft geen goed leven achter de rug. Trouwens wat hebben die Oostenrijkers toch met pikzwart haar. Ze verven daar hun haar pik en pikzwart dat het een lieve lust is. Hongarije heeft er ook een handje van. Ook de jonge Kurz doet er vrolijk aan mee, al zie je bij hem soms een rode gloed Geen pan m.i. Kan ie beter laten.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Rensk, de Oostenrijkers verven niet massaal hun haar pikzwart want vele Oostenrijkers hebben een Slavische etniciteit in zich wat o.a. door het Habsburgse rijk komt naar er zijn nog meer oorzaken.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Oostenrijk-Hongarije

    Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    Is hi wellicht lid van nog een andere club?

    Like

   • BertG. zegt:

    Volgens mij hebben ze Oeps zelfs bij de site Niburu er af geflikkerd.
    Ook daar werden ze vast helemaal knetter van die eeuwige stroom van herhalingen die nog verder gaan dan waar ze zelf mee komen.
    Met altijd overal weer dezelfde afbeeldingen en verhalen.

    Je zal toch zo’n buurman hebben die telkens met dit soort verhalen aankomt.
    Ik denk dat ik ze huis allang in de fik gezet zou hebben.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (23 oktober 2017 om 13:49)
    Goede dag Dames en Heren.
    Er zijn hier mensen op de site, die serieuze opmerkingen maken, of serieuze vragen stellen en graag wat meer weten over bepaalde fenomenen. Deze mensen krijgen uiteraard een fatsoenlijk antwoord. Maar er zijn ook lieden, die niet overweg kunnen met fenomenen, die zich buiten het gezichtsveld van hun bekrompen wereldje afspelen. In plaats van deze fenomenen te onderzoeken, menen zij deze te moeten ontkennen en eenieder, die er wel begrip voor heeft, te moeten ridiculiseren. Daarmee honen ze bepaalde fenomenen beslist niet weg. Ze geven echter wel aan, dat ze van hetzelfde kaliber zijn, als een politicus, die meent problemen te kunnen weglachen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb geen tijd om mij met onzin bezig te houden met iets wat bij enkele mensen zich in hun fantasie en tussen de oren afspeelt.
    Maar als gelovig mens ben je daar nou eenmaal je hele leven mee bezig, om je bezig te houden met waarvan je maar moet aannemen dat het wel waar zal zijn.
    Ik sta liever met beide benen stevig op de grond, dan mezelf weg stoppen in mijn fantasie en bedenksels.
    Want met echte bewijzen kom je niet, we moeten het maar aannemen dat het zo is.
    Precies zo als iemand een geloof moet accepteren.

    Like

  • Anton Haksteeg zegt:

   Ze moesten zich dood schamen die leden van soros club en gaarne letterlijk

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Rens.
    Wat maak je me nou…?
    Oostenrijkers die hun haar massaal pikzwart verven…?
    Zelfs de vrouwen op de Octoberfesten blonderen hun haar niet.
    Die zijn gewoon natuurlijk blond.
    Of ze overal blond zijn waag ik te betwijfelen, maar dat is in Gods hand.
    Oostenrijkers zijn een in bijzondere mate gemengd volk met pikzwarte Slaven en Balkan invloeden.
    Dus wat dat verven betreft…?

    Like

 12. Asgard zegt:

  Macht bestrijd macht, wonderbaarlijk dat juist Oostenrijk het land moet zijn dat tegengas gaat bieden binnen de EU d.m.v Kurz,….Du schaft das,Sebastian!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Niks wonderlijks inzake Oostenrijk!
   Oostenrijk.
   Zoals de naam al aangeeft “Het Rijk van het Oosten.”, is de smeltkroes waarin de culturen van het westen en het oosten van Europa, met name de Balkan en de Slavische volkeren
   zijn samengesmolten.
   Oostenrijk, als je een van haar oostelijke grenzen overschrijdt sla je de deur naar het westen achter je dicht.
   Dat is wel wat anders dan bloembollen met kaas op je nuchtere maag,
   “Doe maar Normaal” is hier het motto… en verder zal je nooit komen.
   Helaas…
   Geen kwaad woord overigens van de NL-identiteit.
   Maar temperament is iets dat een kwade reuk heeft, als je zo gezellig met de gordijnen dicht achter de dijken ’s avonds met zu allu “Paul de Leeuw” ligt te kijken.,.,.
   Weet je wel.
   Nu dàt duidelijk is, is het helemaal niet verwonderlijk dat juist een man die ons zal gaan bevrijden uit dat Oosten komt, waar idealen eigen identiteit en historische cultuur nooit zullen te loor gaan.

   U weet nog wel: “Onze bevrijding zal uit het Oosten komen…”

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Dat zal dan jou bevrijding zijn Paul! Mijn bevrijding komt uit een heel andere doos (Jezus Christus),…maar goed, ieder zijn bevrijding!

    Like

   • MF zegt:

    Met zijn allen Paul de Leeuw bejubelen is wel een collectieve afgang hoor…..

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Asgard.
    Dat zal je gezegd zijn ” ieder z’n bevrijding…”
    We hebben het hier wel over onze bevrijding van de islam-overheersing en daar zal jouw Jezus Christus niks voor kunnen ondernemen.
    Dat vuiltje zullen we zèlf op moeten knappen.
    Leuk en aardig om te gaan zitten bidden voor ’n brandend kaarsje en ’n kruisbeeldje, maar er zal ook gewerkt moeten worden…

    ’n Paar honderdduizend moslims over de kling jagen bijvoorbeeld.
    Zie ik jouw Jezus nog niet direct doen…

    Like

   • Asgard zegt:

    Paul,..ik heb het over innerlijke bevrijding (Jezus),..niet over Fysieke bevrijding, die zullen idd wij zelf moeten verrichten, okay toch!! 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Asgard.
    Mijn excuses!
    Voor innerlijke bevrijding ruim ik altijd ’n plaats vrij.
    Vandaar dat we nu met rotzooi te kampen hebben door mensen die nooit enige innerlijke vorm van bevrijding hebben gekend…

    Like

 13. Philippine zegt:

  Zit Sebastian Kurz er nòg in of is hij eruit gestapt?

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob Fleumer zegt:

  De voeten van Soros beginnen koud te worden dus gooit hij alles in de strijd om zijn zin door te drijven, enge man moge hij maar gauw gaan helllen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Piet Karbiet. zegt:

  Geweldig. Nu Mabel van Oranje nog het land uit. Oh, wacht, die woont al in de UK. Nou goed, een inreisverbod dan maar wegens gevaar voor de democratie.

  Like

 16. Henk der Niederlànder zegt:

  Naar het schijnt berust bovenstaand artikel op fakenieuws.
  Ik denk dat mijn reacties in de spambak terecht gekomen zijn.
  Daar staat een link op die dit suggereren

  Like

 17. Hoe dan ook, ben het eens met @Cathja en Kurz is mogelijk een erg intelligente ‘undercover’ geweest die WEET waar hij tegen vecht!

  Like

 18. MF zegt:

  In een commentaar op een artikel in Elsevier las ik het volgende. Trump voert een dubbele ideologische strijd:
  1. tegen de kliek der democraten: Hillary Clinton c.s.(wat houd ze veel van Bill, he?)
  2. een groot deel van de Republiekijnse partij
  Hij kan die strijd voeren omdat hij zo veel geld heeft. De strijd lijkt overal bezig: tegen de New World Order?! Ik weet het fijne er niet van.Ongetwijfeld speelt zijn orthodox-Joodse schoonzoon, een rol.

  Like

 19. Marian zegt:

  Geweldig!!!

  Like

 20. Jan zegt:

  Soros gaat op de nazi toer: boekverbranding. Organisatie ‘Hope no Hate’ wil duizenden boeken op de zwarte lijst en verbod op verkoop in boekenwinkels, want deze boeken bestaan uit nazi-literatuur, lees: vertellen wat gaande is in de wereld

  The far-left activist group HOPE not Hate (HnH) received a widespread backlash on social media, including from prominent anti-extremism campaigner Maajid Nawaz, after they released a list of books they campaigned to get banned from UK retailers.

  The group unveiled a new campaign earlier this week to pressure book retailers, including Amazon and WH Smith, to remove a list of books deemed “Nazi” and “far-right” by the organisation. HnH tweeted out a link to the campaign and within 24 hours saw an overwhelmingly negative response from users equating the group to promoting book burnings.
  ….
  http://www.breitbart.com/london/2018/03/21/soros-hope-not-hate-massive-backlash-book-ban-list/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s