Oud-onderzoeker UvA over universiteiten: te links en te kosmopolitisch

Screenshot_62

Oude Waalse kerk, eigendom van de Universiteit van Amsterdam.

(Door: Lars Benthin)

Josse de Voogd heeft zijn zorgen geuit over de universiteiten in Nederland. Hij vindt dat de universiteiten te activistisch zijn, te links, en te kosmopolitisch. Er is te weinig hoor en wederhoor en conservatieve geluiden worden hardhandig de kop in gedrukt

Het is iets dat we al veel langer en vaker te horen krijgen en natuurlijk ook zien. In de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk is het nog erger, daar wordt elk rechts geluid onderdrukt en worden rechtse mensen belachelijk gemaakt en te schande gezet. Dit fenomeen is niet alleen in de Angelsaksische wereld opgedoken, maar ook in Nederland. Overal wordt geklaagd over inclusiviteit, verbaal geweld tegen rechtse denkers en politici, zoals Thierry Baudet.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oud-onderzoeker UvA over universiteiten: te links en te kosmopolitisch

 1. Duchesne zegt:

  De rol van maatschappelijke spiegel en criticus met vernieuwende ideeen is bij de universiteiten verdwenen, het zijn hersenspoel machines geworden waarbij het eigen gelijk moord op anders denkenden goedkeurd.

  Like

 2. IkBenHet zegt:

  Puik stukje werk van die Josse… ROFLOL
  Weten dit al sedert de jaren ’60…

  Like

 3. Mirjam zegt:

  En op deze instituten worden mensen klaargestoomd voor het brengen van het linkse gedachtegoed op belangrijke plaatsen in het bedrijfsleven, de overheid en de rest van de maatschappij. Er wordt een manier van ‘denken’ en ‘doen’ aangeleerd, wat met gezond verstand en de realiteit niets te maken heeft. Deze mensen zullen later, als ze ‘afgestudeerd’ zijn, of beter gezegd, ‘uitbehandeld’ zijn, bepalen hoe de toekomst er van Nederland en haar burgers behoort uit te zien. Femke Halsema’s kloonfabrieken kunnen ze beter genoemd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s